Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pijnlijke vergissing: fans van Barcelona bekogelen eigen spelersbus met vuurwerk

Laatste update:

De spelersbus van FC Barcelona is in aanloop naar het Champions League-duel met Paris Saint-Germain bekogeld door de eigen fans, zo is te zien op beelden op internet. Geloof het of niet, maar de supporters zagen de bus aan voor die van de bezoekers uit Parijs.

Barcelona wist vorige week het heenduel in de kwartfinale van de Champions League met 3-2 in het Parc des Princes te winnen en dus werd de ploeg van Xavi voor de return opgewacht door een uitzinnige menigte.

Op beelden is te zien hoe de spelersbus wordt onthaald door duizenden fans nabij Estadi Olímpic Lluís Companys. Een enkeling van hen dacht echter de bus van Paris Saint-Germain te herkennen.

Op beelden is te zien hoe met fakkels en voorwerpen naar de bus wordt gegooid terwijl er f*ck PSG wordt geroepen. De reden voor de vergissing is vermoedelijk de grote hoeveelheid rook die ontstond door de vele fakkels.

Ook zou de bus van Barcelona veel lijken op die van Paris Saint-Germain. "Een vijandige aankomst die niet past bij de verhoudingen tussen beide clubs", schrijft Marca.

De vergissing bereikte ook de spelers van Barcelona, die bij aankomst bij het stadion hun ongeloof uitspraken. "Ik denk dat ze dachten dat het de bus van PSG was", aldus Marc Guiu tegen Iñaki Peña.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

waarschijnijk zatten die cappuchions te ver over hun ogen ?

Haha fantastisch! Je gunt niemand een verwonding of iets ernstigs, maar dit zou toch wel eens een kantelpunt kunnen zijn voor dit soort debielen. Lekker met je 2e hersencel denken dat zooi naar een bus te gooien, om er achter te komen dat het je eigen club is. Oei, en toen?

Wat is er mis met deze fanbase? Jeetje. Net ook tijdens de Champions League hymne kapot uitfluiten, als je niet in de Champions League wilt spelen, schrijf je lekker uit joh. Vervolgens Mbappe continue uitfluiten (?) waarom, geen idee. En dan om het af te maken gaan ze ‘Dembele mono’ roepen. Geweldig fanbase.. en dan voor de wedstrijd nog je eigen spelerbus aanvallen, lol.

16 april 2024 om 22:03

Dembele tonto is heel wat anders dan mono he, als je geen spaans kan moet je hier ook geen nonsens schrijven. Tonto roept bijna elk spaans publiek bij spelers die nogal vreemde dingen doen

16 april 2024 om 23:20

Dus omdat het op wekelijkse basis gebeurd, vind je het acceptabel? Bijzonder. Jammer dat je ook niet geheel reageert op de context van CMG, maar een spelfout eruit haalt om vervolgens daarop te bashen. Cmg heeft gelijk in mijn ogen. Het publiek van Barca heeft zich goed misdragen dit keer. Iets met niet tegen je verlies kunnen en het op een kinderachtige manier uiten.

16 april 2024 om 23:53

Ik snap de reactie wel, er zit namelijk een behoorlijk verschil tussen een donkere speler aap of gek noemen. Beetje onrust zaaien over racisme in dit geval

16 april 2024 om 23:22

Mbappe fluiten ze uit omdat hij naar Real gaat dat is toch wel duidelijk?

Hans Anders is daar vast een nieuw reclamespotje aan het filmen

Wat een idioterie toch ook met voetbalfans. Laat dat soort dingen thuis.

Volgens mij is de vergissing dat je überhaupt de deur uit gaat met het idee om een spelersbus te bekogelen. Wat een losers.

16 april 2024 om 22:47

Wat een blunder

Wat is dit toch een ongelofelijk domme fanbase

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren