Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Peter Bosz grijpt definitief naast baan in PL met aanstelling Hasenhüttl

Laatste update:

Ralph Hasenhüttl is de nieuwe manager van Southampton, zo meldt de laagvlieger uit de Premier League woensdag via de officiële kanalen. De opvolger van de ontslagen Mark Hughes heeft voor tweeënhalf jaar getekend. Onder anderen Peter Bosz zou ook in beeld zijn geweest bij Southampton, maar van een dienstverband in de Premier League is het dus niet gekomen voor de Nederlander.

De 51-jarige Oostenrijker zat zonder werkgever sinds zijn vertrek bij RB Leipzig afgelopen zomer, de club die hij in het seizoen 2016/17 bij het Bundesliga-debuut naar de tweede plaats loodste. Afgelopen jaar eindigde de Duitse club als zesde en ging men uiteindelijk verder met Ralf Rangnick. Voorzitter Ralph Krueger is blij met de aanstelling van Hasenhüttl.

"De noodzaak om de weg terug te vinden, ons potentieel te benutten en de nodige resultaten te boeken, konden we niet negeren. Daarom zijn we blij dat Ralph Hassenhuttl onze nieuwe manager is. Deze trainer biedt ons een nieuwe start. Ralph was onze ideale kandidaat. Als trainer belichaamt hij de passie, structuur en werkethiek waar wij bij Southampton naar streven”, stelt Krueger op de clubsite.

Hughes werd onlangs bij Southampton ontslagen. De Welshman werd verantwoordelijk gehouden voor de slechte prestaties in de Premier League. De nummer achttien van de hoogste Engelse divisie wist dit seizoen slechts één keer te winnen in de competitie. Woensdagavond spelen the Saints een uitwedstrijd tegen Tottenham Hotspur.

Een goede keuze van Southampton?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bosz zou ideaal geweest zijn voor Southampton. Kijk maar naat Koeman die gebruikte Southampton ook als springplank naar een stapje hoger!

5 december 2018 om 13:20

Halverwege het seizoen instappen is alleen niet ideaal voor een trainer als Bosz. Zoals hij zelf eerder al heeft gezegd, heeft hij een voorbereiding nodig om zijn speelwijze erin te kunnen slijpen, terwijl Southampton nu in degradatie gevaar zit en direct resultaten nodig heeft. Bosz is daar op dit moment niet de geschikte trainer voor

5 december 2018 om 14:13

Volgens mij bedoel je dat Southampton ideaal zou zijn geweest voor Bosz, toch? Want ik zou ook eerder Hasenhüttl aanstellen.

Bosz zou weleens in Frankrijk kunnen gaan trainen denk ik. Heeft nog ergens in Frankrijk gespeeld dacht ik mij te herinneren, dus zal de taal ook machtig zijn aangezien Frans redelijk simpel is.

Ik gok op een club als Bordeaux.

5 december 2018 om 14:25

Bordeaux prachtige club maar die hebben laatst al een Braziliaan aangesteld als coach. Gaat hem niet worden

5 december 2018 om 14:34

Oh denk ik ook niet, vandaar dat ik een club als zeg .hoop het zelf niet overigens, laat iedereen maar lekker op de BPL geilen met Nederlandse trainers en spelers. Dan blijven de Ligue 1 en Serie A nog leuk in elk geval.

Goede coach voor Southampton. Hasenhã¼ttl heeft bij Ingolstadt en RB Leipzig boven verwachting gepresteerd. Hij is eigenlijk te goed als coach voor Southampton. Hij was in mijn ogen de perfecte opvolger voor Jupp Heynckes bij Bayern Munchen. Echter is Southmapton ook geen slechte club natuurlijk. Een BPL club trainen is voor iedere trainer wel een droom.

Ik denk dat Southampton met deze opstelling het beste kan gaan spelen.

Forster
Cedric
Vestergaard
Yoshida
Bertrand
Romeu
Lemina
Hobjerg
Redmond
Ings
Elyounoussi
5 december 2018 om 13:14

Poe Brighton, Watford, Cardiff wat een droomclubs... Geef mij maar Stuttgart of Bilbao of zo dat is wel andere koek

5 december 2018 om 13:40

Dat jij liever een Stuttgart of Bilbao zou trainen, prima. Maar ik mis een beetje de onderbouwing?
Cardiff noemen in je reactie om kracht bij te zetten is alsof ik nu als tegenargument ga geven "nee Huesca is een lekkere droomclub"
Cardiff speelt in 25 jaar voor de tweede keer Premier League.
Dus om hun nu te noemen is wel een beetje gek.

Watford daarentegen is al 3 jaar op rij een stabiele middenmoter in de BPL met hun 11de positie op de ranglijst.

Tuurlijk heeft een Bilbao een grotere prijzenkast, maar hun prijzenkast is ook groter dan die van City. Is City dan ook niet meer interessant?

Ik ben groot liefhebber van Spaans voetbal en is bij mij de nummer 1, maar als je een trainer/coach bent die een club met potentie zoekt, kan je beter in BPL zoeken dan in PD. Bilbao is daarnaast ook nog eens een Baskische club, met alle gevolgen van dien waardoor het heel lastig wordt om een selectie bij elkaar te krijgen met jongens die echt top zijn.

Bij Watford kan je spelers als Deulofeu, Deeney, Pereyra en groot Engels talent Will Hughes betalen.

Ligt natuurlijk waar je passie en uitdaging ligt. Bilbao behoeden voor degradatie dit seizoen is een mooie, maar wel moeilijke uitdaging.
Stuttgart behoeden voor degradatie idem, maar ook hier werk je met beperkte middelen.

Bij Southampton heb je nog enigszins middelen om in de winterstop versterking te halen. Ook heb je aardig wat vermogen op de bank zitten of overbodig blijkt waardoor je meer inkomsten kan genereren.

5 december 2018 om 13:50

Marseillefan1 is nogal van de traditieclubs, haha. Niks mis mee natuurlijk, maar dat is - lijkt mij als ik hem altijd volg - de onderbouwing aan zijn kant. Maar het lijkt mij ook dat iedere trainer wel in de Premier League wil werken. Je kan niet altijd kiezen waar je instroomt en moet dan de kans pakken die je krijgt.

5 december 2018 om 13:56

PL kan wel mooi qua geld zijn maar qua sfeer en clubs absoluut niet. Bundesliga is veel mooier qua sfeer en clubs en Championship uiteraard ook

5 december 2018 om 13:57

Haha ja dat zou kunnen, maar omdat zoiets 'jouw' (marseillefan) ding is kan je wel iets meer met respect praten over andere clubs.
Ook als zij geen 'traditieclubs' zijn.
Of is Marseille geboren als traditieclub?

5 december 2018 om 14:17

Ik snap je helemaal marseillefan1. En je hoeft het ook niet te onderbouwen, want het gaat om jouw gevoel. Ik zou ook liever pak hem beet Fiorentina trainen dan welke club in de BPL ook. Die competitie is helemaal verpest.

5 december 2018 om 13:31

Forster is 3e keeper en moet weg, is al jaren uit vorm. Tevens heb je Armstrong, die goed presteert eruit gelaten en Elyounoussi die weinig heeft laten zien erin gezet.

Met alle respect maar volgens mij kijk je geen wedstrijden van ons. Je opstelling is gewoon een lijst van spelers die op papier een van de betere moeten zijn.

Lijkt me een goede keus van Southampton. Heeft toch mooie dingen laten zien bij RB Leipzig en Ingolstadt. Meer ervaring in een grote competitie en aangetoond met een mindere selectie toch boven verwachting te kunnen presteren.

Lijkt me wel iemand die weer iets op kan bouwen vanuit de kwakkelende selectie van Southampton.

Moet je blij mee zijn, je kunt alleen maar verliezen...

Je kunt beter kijken naar een middenmoter PL of een topper in de CH ...

Ben hier heel blij mee. Hassenhuttl heeft er nog een flinke opgave aan om de spelers weer fit te krijgen en een systeem in te voeren.

Hoeft ie niet rouwig om te zijn. Bij een club in zo’n situatie instappen is niet ideaal. Past ook niet bij zijn stijl, de selectie bedoel ik. En vechten tegen degradatie is een aparte druk. Hij komt wel weer aan een club.

Beide partijen wouden uite lkaar. En Ragnick is puur als tussen jaar omdat volgend jaar Nagelsmann komt. Overigens wel goeie trainer die graag aanvallend voetbal speelt.

Wij in Nederland (vooral de media) hebben snel de neiging om voetballers hoger te waarderen dan zij in werkelijkheid zijn. Recente voorbeelden zijn Clasie en Klaassen. Ook geldt die overschatte waardering voor onze trainers in dit geval Bosz. Wat Bosz met Ajax deed, de EL-finale was uniek. Nationaal lukte het Bosz niet om kampioen te worden of de beker te winnen. Bosz mislukte bij Dortmund. In de Premier League wordt enorm veel van een manager verwacht ongeacht de club. Vooral mentaal moet een trainer tegen die tabloids en programma's als Motd bestand kunnen en daar acht ik Bosz niet toe in staat.
Bosz zou beter een Celtic of een topper uit de Scandinavische landen of een topper uit België kunnen trainen.

Bosz lijkt mij een uitstekende people manager, iets wat ik bijv. in Cocu niet zie (als een buitenstaander gesproken uiteraard). Als hij nu zijn teams nog iets meer volwassen en minder naã¯ef weet te laten voetballen, dan zie ik hem zeker nog een topper worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren