Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Peter Bosz geraakt door situatie bij Vitesse: ‘Het is niet te geloven’

Laatste update:

De situatie van Vitesse gaat Peter Bosz aan het hart, zo heeft hij gezegd op het persmoment voorafgaand aan PSV - Vitesse. De Eindhovenaren nemen het zaterdagmiddag om 16:30 uur op tegen de hekkensluiter van de Eredivisie.

“Het is al raar dat Vitesse op degraderen staat, maar dat de club wordt bedreigd in het voortbestaan, is nog veel erger”, wordt Bosz geciteerd door De Telegraaf.

Bosz stond tussen 2013 en 2016 aan het roer in Arnhem. “Het is niet te geloven. Ik heb daar zulke mooie jaren gehad. Als je dit zo ziet… Dat doet wel echt pijn.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Toch kan de PSV-trainer, al dan niet met pijn in het hart, zijn oude club verder in de problemen brengen. Zaterdag neemt PSV het in het Philips Stadion op tegen Vitesse, dat vijf punten verwijderd is van de zestiende plek.

PSV zal het zaterdag echter wel moeten doen zonder Ismael Saibari. Volgend Bosz is de Marokkaanse middenvelder nog ver verwijderd van zijn rentree. Het blijft tevens nog de vraag of Isaac Babadi kan spelen, al gaat Bosz daar niet vanuit.

Verder zal ook Ricardo Pepi niet in actie komen tegen de Arnhemmers. De Amerikaan heeft een onbekende blessure opgelopen en gaat voor de tweede keer in zijn carrière een duel missen wegens blessureleed.

Hirving Lozano is daarentegen wel weer van de partij. Volgens PSV-watcher Rik Elfrink heeft de Mexicaan donderdag volledig meegetraind en is hij fit genoeg om te spelen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Balen dat Saibari er al zo lang uit ligt. Je mis hem echt. Zeker wedstrijden waarin het even niet loopt kan hij met zijn power en energie (gekoppeld aan voetballend vermogen natuurlijk) doen kantelen.

12 april 2024 om 13:20

Was echt het seizoen van zijn doorbraak, maar blessures en de Afrika cup hebben hem de hele tweede seizoenshelft gekost. Hij is zo vreselijk goed en laat ook in topwedstrijden zien het verschil te kunnen maken. Hebben hem bijvoorbeeld echt gemist tegen Feyenoord.

Overigens denk ik dat er een fout staat in het artikel van VZ. Bosz zei dat Saibari 'ver' is, waarmee gedoeld wordt (naar mijn mening) op ver in zijn herstel, niet dat een ver verwijderd is van een rentree. Hopelijk kan hij het jaar nog mooi afsluiten.

12 april 2024 om 13:39

@ rubentje , oh dat is chill! Als hij ver in zijn herstel is dan pikt hij de laatste wedstrijden nog wel mee. Worden wij als supporters ook weer extra verwend want zijn rushes en acrobatische first touches zijn geniaal om naar te kijken.

12 april 2024 om 13:25

Het klinkt gek, maar ik vind het eigenlijk niet eens heel erg. Hij speelde zo ontzettend goed in voornamelijk ook de belangrijke wedstrijden, dat ik niet verbaasd zou zijn geweest als er grote clubs voor hem waren gekomen deze zomer. We zullen Bakayoko en Veerman al wel gaan verliezen dit seizoen. En ook Tillman verwacht ik niet zo maar van dat hij blijft. Dan heb je met Schouten, Til, Saibari, Mauro, Land en Babadi alsnog je middenveld al zo goed als klaar voor komend seizoen. Zeker als je bijvoorbeeld Flamingo erbij haalt die met Schouten kan concurreren. Als Saibari ook nog was vertrokken was de spoeling op de twee naar voren geschoven middenvelders wel dun geworden. Maar met Saibari, Til, Babadi, Mauro en Land zou ik uitermate tevreden zijn voor volgend seizoen.

12 april 2024 om 13:43

@ Zinedane , hahah, elk nadeel heeft zijn voordeel. Voor de CL wedstrijden zou ik er toch nog wel een middenvelder bij willen als vervanger voor Veerman, maar voor de Eredivisie heb je het dan goed staan. Ik weet het, Land moet ook doorbreken volgend jaar, maar die krijgt zijn kansen alsnog wel.

12 april 2024 om 13:44

Is die echt zo goed? Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet altijd PSV kijk, maar hij heeft 345 minute gemaakt. Dat zijn geen eens 4 volledige wedstrijden. Kan me niet voorstellen dat ie zoveel impact heeft?

12 april 2024 om 13:53

Saibari heeft 1514 minuten gemaakt dit seizoen en is daar zeker erg belangrijk in geweest.

12 april 2024 om 13:53

@norgenederland,

Je ziet aan deze jongen dat hij alles in zich heeft om een grote speler te worden. Maar inderdaad, word nu ook wel heel snel de hemel ingepraat. In een psv dat beter draait dan het in de laatste 2 decennia gedaan heeft. Dan is het natuurlijk ook wel wat makkelijker om aan te haken.

12 april 2024 om 14:53

Assist in de JC tegen Feyenoord.
2 goals tegen Rangers om ons eindelijk weer te plaatsen voor Cl.
Belangrijke goals tegen Feyenoord, Ajax en Az.
Eerste goal in de comeback tegen Sevilla.

Die jongen was in een half seizoen zo ongelofelijk belangrijk.

12 april 2024 om 16:19

Ja, hij maakt echt het verschil. Ik durf te stellen dat we zonder zijn blessure ongeslagen waren gebleven. Hij is een dynamische powerplayer, maar ook nog eens met flair en brille. Dat zie je niet vaak.

Natuurlijk ga ik er vanuit dat ondanks het gemis van deze spelers dat we zullen winnen morgen. Dus daar gaat het in deze ook niet om. Maar ik baal er wel van dat we eigenlijk het de gehele tweede seizoenshelft, nog geen wedstrijd hebben gehad waarin we geen belangrijke spelers hebben gemist. Des te knapper dat ze toch zoveel winnen, maar voor mij als fan die morgen weer in het stadion zit is het balen dat we weer niet het sterkste PSV, dan bedoel ik basis en bank, in actie kunnen zien

12 april 2024 om 16:26

Ik snap wat je bedoeld, zeker in de CL had ik hetzelfde gevoel. Maar denk niet dat we veel kunnen/mogen klagen dit seizoen.

Een andere club waar die trainer was bestaat ook niet meer, AGOVV. Zal het dan aan Peter Bosz liggen..?

12 april 2024 om 17:50

Agovv bestaat nog hoor, is alleen geen BVO meer. Maar hoop dat je theorie klopt, dan vliegen PSV en Ajax er straks ook nog uit. Wie weet worden we dan ooit nog landskampioen! moeten we niet Bosz gaan aannemen.

13 april 2024 om 00:57

Wat zal dat lekker zijn!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren