Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pepi bezorgt Verenigde Staten overwinning; Giménez eist negatieve hoofdrol op

Laatste update:

De Verenigde Staten heeft een vriendschappelijk oefenduel met Oezbekistan winnend afgesloten. De ploeg van trainer Gregg Berhalter won in St. Louis met 3-0, mede dankzij een doelpunt van invaller Ricardo Pepi. Naast de PSV-spits wisten Timothy Weah en Christian Pulisic hun naam op het scorebord te zetten. Mexico speelde met 2-2 gelijk tegen Australië, waar Santiago Giménez een negatieve hoofdrol vertolkte door een strafschop te missen.

VS - Oezbekistan 3-0
De Amerikanen, met Pepi dus op de bank maar mede-PSV'er Sergiño Dest in de basis, begonnen voortvarend aan de wedstrijd. Al na vier minuten spelen opende Weah de score. Weston McKennie liet de bal vallen op de Juventus-spits, die de bal in het net jaagde: 1-0. In het eigen CityPark duurde het vervolgens lang voordat de Amerikanen de wedstrijd beslisten. Pas in de blessuretijd van de tweede helft steldenze de overwinning veilig.

Dest speelde Brenden Aaronson in, die op zijn beurt Pepi op randje zestien vrij zag staan. De PSV'er haalde uit de draai in een keer uit en zag zijn inzet langs de Oezbeekse doelman vliegen: 0-2. Een paar minuten later deed Pulisic nog een duit in het zakje. De ploeggenoot van Tijjani Reijnders bij AC Milan benutte een strafschop en bepaalde zo de eindstand op 0-3.

Mexico - Australië 2-2
Bij Mexico stonden Giménez en Edson Álvarez in de basis. PSV'er Hirving Lozano zat niet bij de selectie van bondscoach Jaime Lozano. El Tri begon niet goed aan de wedstrijd. Na een kwartier spelen kwamen de bezoekers namelijk op voorsprong. Harry Souttar knikte uit een hoekschop koeltjes de 0-1 binnen. Tien minuten na rust kreeg Mexico dé kans op de gelijkmaker. De strafschop van Giménez belandde echter op de paal. Australië, dat tien minuten later een penalty verdiende, klaarde het klusje wel. Martin Boyle schoot het leer in de linkerbovenhoek: 0-2.

Collega-spits en ingevallen voor Giménez, Raúl Jiménez, mocht enkele minuten later de tweede Meixcaanse strafschop nemen. Hij wist het buitenkansje wél te benutten en tekende zo aan voor de aansluitingstreffer: 1-2. AZ-doelman Matt Ryan had ook geen antwoord op een inzet van Cesar Huerta. De Mexicaan wurmde zich in de zestien in scoringspositie en tekende aan voor de gelijkmaker en tevens de eindstand: 2-2.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom Lozano niet bij de selectie? Weet iemand dat?

10 september 2023 om 11:13

Werkvergunning nog niet rond in tegenstelling tot mijn vorige bericht

10 september 2023 om 11:18

Dacht dat bij psv zijn papierwerk nog niet compleet was om te mogen spelen.

10 september 2023 om 11:38

Hij is niet geblesseerd. Bij PSV traint hij nog niet omdat hij nog geen werkvergunning heeft en dan mag dat niet.

10 september 2023 om 11:31

Gewoon niet meer goed genoeg, daarom doen ze hem bij Napoli ook zo makkelijk weg.

10 september 2023 om 11:35

Dat gevoel krijg ik ook. Twee maatjes van me uit Napels vonden het ook niet erg. Had bevliegingen blijkbaar, maar niet iemand om op te bouwen.

10 september 2023 om 11:52

Scheelt dat PSV 5 klassen minder is dan Napoli.

10 september 2023 om 11:52

Heb ook twee maten uit Napels, die vonden erg jammer. Gaf altijd 100% en gaf de aanval toch een andere impuls met zin snelheid

10 september 2023 om 12:06

Kan die mooi bij PSV weer 1 of 2 jaar knallen om er volgens weer een nieuwe stap naar de Europese (sub)top te zetten, zoals in het verleden vaker gewerkt heeft bij bijvoorbeeld Guardado en Moreno.

Soms moet je in je leven een stap terug doen om vervolgens weer 2 stappen vooruit te zetten

10 september 2023 om 14:01

@Savinho, Iets minder misschien, maar als je zo erg overdrijft om een punt te maken dan neemt niemand je meer serieus.

10 september 2023 om 14:22

Ik heb drie maatjes in Napels en die huilen nog steeds. Missen de rushes.

10 september 2023 om 11:58

Niet fit? Heel lang niet gespeeld? Er zijn zoveel redenen op te noemen

10 september 2023 om 12:02

Ze willen alleen maar toppers.

10 september 2023 om 13:17

Kom tekort

Liever dat Santi de pingels mist buiten Europa. Hopelijk staat het vizier weer op scherp en gaan de volgende er allemaal in

10 september 2023 om 11:32

Nog liever dat hij ze überhaupt niet mist.

10 september 2023 om 12:24

achja een strafschop op de paal kan nog gebeuren. Net te ver het hoekje in gestuurd. Ik vind strafschoppen die naast/over vliegen of zo slap dat de keeper em makkelijk kan pakken erger.

10 september 2023 om 12:51

Nog liever dat Feyenoord Benzema in de spits zou hebben lopen

10 september 2023 om 13:31

Weet ik niet hoor Maximus, vind toch altijd dat je een beetje voor lul staat als je als profvoetballer een pingel mist

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren