Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pep Guardiola zet Erling Haaland op de bank bij Manchester City

Laatste update:

Manchester City begint woensdagavond zonder Erling Haaland aan het Premier League-duel met Aston Villa. Pep Guardiola heeft besloten om de Noor op de bank te zetten. Volgens Fabrizio Romano is die beslissing genomen met het oog op het fit houden van Haaland, maar het is niet uitgesloten dat zijn reserverol te maken heeft met de mindere vorm waarin de spits de laatste weken verkeert.

Manchester City wacht een cruciale wedstrijd in de strijd om het Engelse kampioenschap. The Citizens hebben een achterstand van respectievelijk één en drie punt(en) op nummer twee Arsenal en koploper Liverpool.

Indien Manchester City woensdag verliest, gooit het zelfs de derde plek te grabbel. Nummer vier Villa heeft een achterstand van vijf punten en kan bij een overwinning dus tot twee punten naderen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Ondanks het belang van het duel kiest Guardiola er dus voor om Haaland op de bank te zetten. De wereldster steekt in mindere vorm dan men van hem gewend is in Manchester en scoorde in de hele maand maart slechts twee keer in zeven wedstrijden.

Hij wordt vervangen door Julián Álvarez. De Argentijn is dit seizoen veelal verzekerd van een basisplek, maar staat normaliter niet in de punt van de aanval geposteerd, zoals dat woensdagavond wel het geval is.

Manchester City treedt in eigen huis aan tegen Villa. Het duel begint om 21:15 uur en is live te volgen via Viaplay.

Opstelling Manchester City: Ortega; Lewis, Dias, Akanji, Gvardiol; Rodri, Silva, Foden; Doku, Álvarez, Grealish.

Opstelling Aston Villa: Olsen; Konsa, Carlos, Lenglet, Digne; Zaniolo, Iroegbunam, Douglas Luiz, Rogers; Diaby, Durán.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En terecht 5 goals in de laatste 15 potten geloof ik en voegt voetballend ook weinig toe.

3 april 2024 om 22:19

8 goals in de laatste 6 wedstrijden. Haaland zorgt altijd voor gevaar in de 16. Alvarez mistte net weer een super kopkans

4 april 2024 om 00:17

Je doet precies of hij kan er niks van. Die jongen heeft op zijn leeftijd al verdiend, wat jij in heel je leven niet kan verdienen. Maar goed voetballend zul je ook niet de hoogvlieger geweest zijn. De beste stuurlui staan aan wal. Ze weten en kunnen alles beter.

4 april 2024 om 05:48

Hoe is hetgeen wat hij heeft gepresteerd precies relevant om een mening te kunnen geven? Wie weet heeft derkaiser wel meer gepresteerd in het leven dan jou, mag jij dan ook geen mening hebben over zijn reactie? Een hele rare gedachtegang.. dan zou zowat geen enkele supporter of journalist een mening mogen hebben?

Ach Villa mist 8 spelers waaronder Watkins en Martinez die net ziek afhaakt. Dit kan City ook op papier af doen, nulletje of 5.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren