Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PEC Zwolle zorgt voor grote verrassing: 'Wij hebben écht geluk gehad'

Laatste update:

PEC Zwolle had het niet meer verwacht, maar kon maandag toch nog de terugkeer van Tomás Necid aankondigen. De aanvaller speelde in de eerste seizoenshelft al op huurbasis voor de bekerwinnaar en keerde vervolgens terug naar CSKA Moskou. Die club probeerde Necid in de afgelopen transferperiode te verkopen, maar dat lukte niet.

/

De Tsjech kampt nog met een voetblessure, die hij enkele weken geleden opliep in de wedstrijd van PEC tegen SC Cambuur, en kwam daardoor niet door de medische keuring bij Chievo. "Wij hebben écht geluk gehad", jubelt PEC-coach Ron Jans in De Telegraaf. "Sinds donderdag of vrijdag hadden we zoiets van: dit lukt niet meer. We hadden er altijd op gehoopt, maar waren eigenlijk geen partij." Necid liet zijn aflopende contract bij CSKA ontbinden en kon daardoor terug naar PEC.

Volgens Jans heeft de aanvaller nog zeker drie weken de tijd nodig om wedstrijdfit te worden, maar dat maakt de coach niets uit. "In maart, april en mei, daar gebeurt het allemaal. Dit is goed nieuws", zegt de oefenmeester, die eerder op de maandag al Eli Babalj van AZ verwelkomde als nieuwe spits. Technisch directeur Gerard Nijkamp van PEC zei dat Babalj eerlijk op de hoogte was gehouden van de ontwikkelingen rondom Necid, maar dat hij desondanks graag naar Overijssel wilde komen.

Tomás Necid is voor PEC Zwolle een speler van de buitencategorie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat ik me dan afvraagt is waarom ze hem maar voor half jaartje hebben vastgelegd? Als ze hem van buiten categorie vinden hadden ze hem een contract van 2 jaar ofso moeten geven.

3 februari 2015 om 07:48

Hij moet het ook zelf willen

3 februari 2015 om 07:49

Hij zelf wil ook meer. Nog een half jaartje Zwolle met 10 goals en andere clubs met meer geld en status zullen vast wel geïnteresseerd zijn.

Zwolle speelt erg goed dit seizoen. Ik blijf me verbazen en vind hun eigenlijk de enige die goed presenteert. Als je naar andere clubs kijkt speelt Ajax matig, PSV matig, Feyenoord speelt dan wel redelijk maar scoort niet, Twente niet goed genoeg etc. Alleen Zwolle, wat knap zeg hoe ze het volhouden!

3 februari 2015 om 07:56

Ik denk dat hij dan meer salaris wil en PEC dat niet kan betalen... Krijgt nu al zo veel minder als bij CSKA!

Die gaat zich gewoon in een half seizoen in de picture spelen.

Maar top dat hij er weer is!

3 februari 2015 om 07:58

Misschien omdat ze van de zomer geen transfersom hoeven te betalen?

3 februari 2015 om 08:03

Hij heeft zijn contract ontbonden bij zijn vorige club. Dus denk dan dat ie transfervrij is in de zomer.

3 februari 2015 om 08:08

Ah ja, lees het, moet nog ff goed wakker worden, ga maar ff en bakkie pakken

3 februari 2015 om 09:30

Als hij zelf zijn contract heeft laten ontbinden dan komt hij dus transfervrij, dan heeft Van Geel zitten slapen! Had hem dan ook een aanbieding gedaan, desnoods voor het laatste half jaar idd om op jacht te gaan naar de 2e plaats.

Tuurlijk hij heeft zijn eigen contract afgekocht en wil dmv tekengeld dat bedrag weer terug van de zomer.dus daarom tekent hij voor een half jaar.bij zwolle word hij fit en staat in de picture.op de bank in moskou word je vooral koud en niet meer waard.

Is dit niet een goede spits voor feyenoord? Zeker als hij van de zomer transfervrij is.

Jammer dat hij geblesseerd terug komt. Dat is ook een beetje het nadeel aan Necid en roept twijfels op bij clubs. Neemt niet weg dat hij een een sterkhouder is voor Pec. Ik begrijp ook helemaal niet waarom een Feijenoord niets in hem ziet. Maar goed, die hebben ook Kazim!
Aan de andere kant heb ik wel begrepen dat wanneer er een transfer was geweest voor Necid, PEC had gedeeld in de transfersom. Met het tweewekelijks vol zitten van het stadion, het succesvolste seizoen ooit, Europees voetbal en de hype en waarschijnlijk gestegen commerciële waarde, heeft PEC het toch weer financieel moeilijk. Hoop dat nu de ambities niet te hoog worden en we straks weer met de gebakken peren zitten. Daar hebben we als supporters inmiddels ook wel ervaring in. Continuiteit van PEC lijkt me belangrijker dan ,,korte termijn succes''. Het blijft PEC Zwolle. Maar tot nu toe niets anders dan lof voor de PEC-leiding!

Petje af voor Pec. Erg goed gedaan. Contract voor de rest van het seizoen, neem ik aan?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren