Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PEC Zwolle wil ex-Feyenoorder verhuren: ‘Maar we schrijven hem niet af’

Laatste update:

Het huwelijk tussen Anass Achahbar en PEC Zwolle is vooralsnog geen succes. De spits maakte nog geen enkel competitiedoelpunt in het shirt van de Overijsselse club en zat afgelopen zondag niet bij de selectie voor het treffen met FC Twente. Technisch directeur Gerard Nijkamp bevestigt dat hij tijdelijk mag vertrekken.

/

“Als je geen uitzicht hebt op speelminuten, is het soms beter om even om je heen te kijken. Dat geldt op dit moment ook voor Anass”, zegt Nijkamp tegenover Voetbal International “We kijken naar een oplossing. Het zou goed voor hem kunnen zijn, even een half jaar bij een andere club kijken en speelminuten maken. Dan kan hij komende zomer weer fris terugkeren in Zwolle. Want nee, we schrijven hem niet af.”

Trainer Ron Jans ruimde op 5 november voor het laatste een basisplaats in voor Achahbar, in de wedstrijd tegen Roda JC. Overigens is de spits niet de enige speler die bij Zwolle uit mag kijken naar een nieuwe uitdaging. Ook Athanasios Karagounis mag in de komende 36 uur nog vertrekken bij PEC Zwolle, dat stiekem ook nog hoopt op een versterking. “Er gebeurt op dit moment veel in de voetballerij. Misschien zit dat buitenkansje, waar wij op hebben gehoopt, er nog wel in..”

Vind jij het logisch dat PEC Zwolle Anass Achahbar wil verhuren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is wel erg pijnlijk. En dan te bedenken dat die volgends mij nog voor 3,5 jaar vast ligt

Van invalbeurten bij Feyenoord naar niet aan de bak komen bij Pec... hoe snel het kan gaan. Kan me toch herinneren dat Feyenoord fans hem zo nu en dan wel eens basis hadden willen zien. Enige wat ik me verder nog van hem kan herinneren is die omhaal, als ik het goed heb. Hopelijk blijft het daar niet bij voor hem.

30 januari 2017 om 18:43

Hij viel ook alleen maar in omdat we met Kazim en Kramer twee spitsen hadden die het niveau ook niet aankonden. Hij had dit seizoen geen enkele seconde meegedaan aangezien Jorgensen wel rendeert.

30 januari 2017 om 19:00

2 goals tegen PSV vergeten ?

30 januari 2017 om 19:19

Ja. Anders had ik dat ook genoemd.

31 januari 2017 om 09:18

Stom dat je die vergeten bent en de goal tegen Heerenveen niet.

Goed gezien van Feyenoord. Komt simpelweg te kort. Hij kan uitstekend voetballen en heeft een prima techniek, maar zijn mentaliteit laat te wensen over.

30 januari 2017 om 18:53

Hij is ook nog eens een keer erg traag. Toen hij aan het begin van het seizoen een sprint trok zag je iedereen in het stadion elkaar aankijken van 'dit meen je niet'

Misschien wat voor nac als tijdelijke spits in de 2e seizoenshelft. Achter dessers hebben we op dit moment niets.

Hij is traag, fysiek zwak, niet sterk in de lucht en heeft een te lage handelingssnelheid. Enkel zijn techniek en overzicht is voldoende. Ik snapte ook niet dat Zwolle hem had gehaald, aangezien je daar voorin veel ruimte krijgt, maar hij door zijn beperkte snelheid weinig kan uitrichten.

Een jongen van momenten. Lijkt het niet te passen in het spelletje van Pec, terwijl de voorwaarden goed zijn. Ligt het dan aan hem of.. dat blijft gokken. Zijn kwaliteiten staan buiten kijf, maar voetbal (vooral in de basis) bestaat uit 90 minuten lang je taken uitvoeren en gefocust zijn, niet geniale momenten afwisselen met hele wedstrijden matig en afwezig zijn.
Hopelijk kan hij zich herpakken bij een andere club, en gaat hij gewoon weer 'lekker voetballen', dan is het voor velen een genot om te zien en verdient hij misschien een tweede kans bij Pec.

Wat me vooral opvalt bij hem is dat hij nog steeds wat te zwaar (en dus traag) oogt. Als dit aan het begin van het seizoen is, oke (wat ik nog steeds raar vind als je bij een nieuwe club komt) maar hij zou inmiddels wat fitter moeten ogen. Lijkt mij ook echt een mentaliteitskwestie, want voetballen kan die echt wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren