Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PEC haalt eerste nieuwe keeper uit Duitsland: ‘Hij staat hoog aangeschreven’

Laatste update:

PEC Zwolle heeft zich zaterdagochtend verzekerd van de komst van Michael Zetterer. De Blauwvingers maken via de officiële kanalen bekend dat de 23-jarige doelman voor de komende twee seizoenen wordt gehuurd van Werder Bremen. De Duitser zal later op de zaterdag al present zijn als PEC aan de eerste training van het nieuwe seizoen begint.

Zetterer begon zijn loopbaan bij SpVgg Unterhaching en maakte vier jaar geleden de overstap naar Werder. Door Die Grün-Weißen werd hij sinds februari al verhuurd aan Austria Klagenfurt en hij zal zijn club nu voor de tweede keer op tijdelijke basis verlaten: “Ik heb enorm veel zin in het nieuwe seizoen in Zwolle. De afgelopen periode heb ik hele goede verhalen gehoord over deze club”, vertelt Zetterer.

“Ik heb een warm gevoel bij PEC Zwolle gekregen, mede door de fijne gesprekken die ik met de directie heb gevoerd. Deze club heeft vertrouwen in mij getoond, nu is het aan mij om dat uit te betalen.” Ook technisch manager Mike Willems ziet potentie in de deal: “Met het aantrekken van Michael hebben we de eerste van twee vacante plekken onder de lat ingevuld. Michael is een doelman die in Duitsland hoog staat aangeschreven en niet voor niets bij Werder Bremen onder contract staat.”

“Het afgelopen seizoen heeft hij in Oostenrijk ervaring opgedaan en daar is hij bij ons op de radar gekomen. Wij zien in hem een talentvolle doelman die perfect bij PEC Zwolle past en hier een volgende stap in zijn carrière kan maken.” PEC moest door het vertrek van Mickey van der Hart en Diederik Boer deze zomer op zoek naar twee nieuwe keepers. SC Cambuur-doelman Xavier Mous lijkt de tweede nieuwe aanwinst voor onder de lat te worden, daar de Stentor en De Telegraaf donderdag al berichtten dat PEC tot een akkoord is gekomen met de Friese club.

Denk jij dat Michael Zetterer volgend seizoen eerste keus onder de lat zal zijn bij PEC?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sodeju, wat een brede keeper zeg. Doet me denken aan die Duitse keeper die bodybuilder is geworden.

Ik ken deze keeper niet, maar wat ik hier lees klinkt het prima. De Duitse keepers in de Eredivisie de afgelopen jaren doen het prima. Lars Unnerstall, Janis Blaswich en Timon Wellenreuther. Kijken hoe deze jongen het gaat doen.

Wel een sidenote: waarom kies je als gezonde club voor een huurconstructie? Is er nergens een gratis vergelijkbare keeper te koop? Marsman, was dat geen serieuze optie geweest? Al zit daar natuurlijk nul restwaarde op. Of Lamprou? Dito. Toch 'eigen'. Lijkt me toch nog beter dan huur.

22 juni 2019 om 12:52

Je bedoelt Tim Wiese, eveneens bij Werder gespeeld. Vraag mij nu af wat ze daar in Bremen hun keepers te eten geven...

22 juni 2019 om 14:42

Omdat we Xavier Mous voor drie jaar vast gaan leggen als eerste keeper. Dit wordt onze goedkope tweede keeper.

Mous dan als reserve doelverdediger? Had hij beter bij Cambuur kunnen blijven met een verbeterd contract. Hij is gewoon te goed om op de bank te zitten!

22 juni 2019 om 12:59

Inderdaad, denk dat Xavier al spijt heeft van zijn keuze! Zou voor veel eredivisie clubs een uitstekende 1e keeper zijn!

22 juni 2019 om 12:59

Inderdaad, denk dat Xavier al spijt heeft van zijn keuze! Zou voor veel eredivisie clubs een uitstekende 1e keeper zijn!

22 juni 2019 om 18:00

Denk eerder dat Mous eerste keeper wordt en deze jongen op de bank wordt gezet.

Dit is toch allemaal het gevolg van de goede prestaties van Ajax in de CL...

...iedereen droomt er nu van om in de Eredivisie te kunnen voetballen.

De kop van het artikel slaat nergens op. Dit wordt namelijk de tweede doelman. Mous van Cambuur wordt de eerste doelman. En dit is onze goedkope tweede optie. Tevens beeft Werder Bremen een samenwerkingsverband met PEC Zwolle. Zo zijn wij op deze naam uitgekomen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren