Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pato (31) legt met keuze voor nieuwe club aanbod vanuit Irak naast zich neer

Laatste update:

Alexandre Pato vervolgt zijn loopbaan bij Orlando City, zo meldt transferexpert Fabrizio Romano. De Amerikaanse club hint via Twitter eveneens naar de komst van de 31-jarige spits, die zonder club zat sinds zijn vertrek bij São Paulo van afgelopen zomer. Orlando City plaatst twee tweets waarin een eend te zien is, waarmee gewezen wordt naar de bijnaam van Pato.

Romano meldt op Twitter dat Pato zijn handtekening gaat zetten onder een eenjarig contract bij Orlando City. De 27-voudig Braziliaans international treedt daarmee in de voetsporen van landgenoot Kaká, die tussen 2014 en 2017 in Florida speelde. In 2020 eindigde Orlando City als vierde in de Eastern Conference, waarna the Lions strandden in de halve finales van de play-offs. De afgelopen tijd werd ook Heracles Almelo-aanvaller Silvester van der Water nadrukkelijk gelinkt aan een overstap naar Orlando City.

Pato werd de afgelopen tijd eveneens gelinkt aan een overstap naar Argentinos Juniors en Sivasspor, terwijl er meer belangstelling was vanuit Mexico en de Verenigde Staten. De meest opvallende aanbieding voor de clubloze spits kwam echter uit Irak. Hussein Al-Ankoshei, voorzitter van Al Diwaniya, claimde dat hij onderhandelde met Pato, die een ‘heel groot’ huis met privé-zwembad, een fors salaris en bescherming voor zijn familie zou hebben geëist.

Vorig seizoen verzorgde Pato nog vier doelpunten en twee assists verzorgde in dertien wedstrijden voor São Paulo, waar zijn contract afgelopen zomer afliep. AC Milan haalde de 27-voudig Braziliaans international in 2007 voor 24 miljoen euro weg bij Internacional en twee jaar later nam hij de prestigieuze Golden Boy-award in ontvangst. Corinthians haalde hem in januari 2013 terug naar Brazilië, waarna zijn loopbaan Pato nog langs São Paulo, Chelsea, Villarreal, Tianjin Quanjian en opnieuw São Paulo zou leiden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blijft zonde, deze man heeft zoveel talent dat bij jarenlang in een topcompetitie zou moeten hebben gespeeld. Toen hij naar Villarreal ging dacht ik echt aan een nieuwe start en hij begon daar goed maar dan kiest hij heel snel voor het geld in China, jammer.

13 februari 2021 om 10:05

Feit is dat je stevig in je schoenen moet staan met alle verwachtingen die men van hem had. Familie, vriende, (foute) zaakwaarnemers, clubeigenaren etc willen allemaal het beste voor zichzelf als ze een groot talent in hun midden hebben.

Jammer voor Pato, maar financieel zal bij het voor elkaar hebben, maar we zullen hem niet herinneren van zijn grootse wedstrijden en acties en hij zal snel in de vergetelheid verdwijnen.

13 februari 2021 om 14:35

Hij kan/kon het niveau gewoonnniet meer aan, mede door zn blessure. Het had niet zoveel met geld te maken. Anders zou ie nu niet werkloos zijn.

Bij Orlando hadden ze nu een voorhoede kunnen hebben met Nani - Pato - van de water. Wat een gemiste kans zeg.

13 februari 2021 om 11:04

Van de water?

14 februari 2021 om 01:58

Sylvester van de Water. Rechtsbuiten van Heracles...

Ik herinner me die goal tegen Barcelona nog als de dag van gister. En nu 31 en een aanbod uit Irak krijgen. Doodzonde. Natuurlijk gaat ontwikkeling niet constant en oneindig in een rechte lijn omhoog en heb je vroeg en laatbloeiers. Maar wat is het toch zonde omdat je dan echt een gouden toekomst hoopt voor zulke spelers. Vaak al 15/16/17/18 en dan al zo goed! Dan hoop je gewoon dat ze 15 jaar lang volle stadions figuurlijk stil kunnen krijgen met hun kunsten

13 februari 2021 om 12:49

Pato helaas veel last gehad van blessures . Anders had hij nu bij de beste van de wereld gehoord. Wat een speler was hij zeg bij Milan.

Die had Feyenoord zoveel beter kunnen vastleggen dan die Argentijn. Mits hij nog voldoende motivatie heeft.

13 februari 2021 om 11:07

Feyenoord kan Pato niet betalen. Gezien zijn salaris.. aangezien hij in Brazilië nog 2 miljoen per jaar verdiende. Vind ik wel jammer hoor. Had m graag nog eens weer willen zien voetballen.

Jammer dat Pato nooit in de wereldtop heeft kunnen blijven spelen. Ik denk dat het vooral komt door al die blessures bij Milan. Als die terug was van een blessure zag je waarom Milan destijds 24 miljoen voor hem neertelden wat toen best veel geld was voor een 18 jarige. Wens hem in ieder geval het beste, hopelijk kan die er nog wat van maken daar in Florida.

13 februari 2021 om 12:23

Pato was al heel jong heel goed. Helaas is zijn carrière vanwege enkele blessures nooit geworden wat erin zat. Je ziet het wel vaker natuurlijk, neem bijvoorbeeld Marco van Ginkel en in mindere mate Fernando Torres. Jammer, dit was toch en uitzonderlijk talent.

Jammer, had het wel mooi gevonden als hij naar Iraq was gegaan. Dat had heel veel voor dat land en de competitie kunnen betekenen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren