Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Paris Saint-Germain laat beste aanvoerder WK 2010 naar Engeland gaan

Laatste update:

Diego Lugano verlaat Paris Saint-Germain definitief. De verdediger werd vorig seizoen al verhuurd aan Málaga en vertrekt nu naar de Premier League. De Uruguyaan onthult op Twitter dat hij voor twee seizoenen aan de slag gaat bij West Bromwich Albion en ook PSG maakt melding van het vertrek van de 32-jarige Lugano. Bij the Baggies is hij na Nicolas Anelka de tweede zomeraanwinst.

/

Lugano vertrok in 2011 naar Parijs, maar kwam in zijn eerste seizoen tot slechts 12 optredens in de Ligue 1. Door de aanwezigheid van onder anderen Thiago Silva, Alex en Mamadou Sakho mocht de Zuid-Amerikaan vorig seizoen naar Málaga vertrekken en in Andalusië schopte hij het tot elf competitiewedstrijden. Lugano was onlangs ook actief op de Confederations Cup, waar Uruguay uiteindelijk vierde werd.

Tota, zoals de mandekker wordt genoemd, maakte de meeste indruk in dienst van Fenerbahçe. Hij speelde vijf jaar voor de Turkse grootmacht en groeide er uit tot een publiekslieveling. Hij werd uiteindelijk twee keer kampioen met de Gele Kanaries. Lugano werd in 2010 nog verkozen tot de beste aanvoerder op het WK in Zuid-Afrika.

Diego Lugano is een aanwinst voor West Bromwich Albion

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede transfer voor Wba. Hopen dat ze volgend jaar weer kunnen verassen (ditmaal zonder Lukaku).

2 augustus 2013 om 21:32

dat ze de goede competitie start wél door kunnen zetten..maar heb mijn twijfels zal wel rechter rijtje blijven..

Dit was en is nog steeds m'n favoriete verdediger ooit, keiharde speler en ik heb van hem genoten toen hij nog in de Turkse competitie speelde. Vind het geweldig dat ik hem volgend seizoen in de PL kan bewonderen.

"de Uruguyaan onthult op Twitter dat hij voor twee seizoenen aan de slag gaat bij West Bromwich Albion..." ... "het is nog niet bekend voor hoeveel seizoenen Lugano gaat tekenen bij West Bromwich." Volgens mij is het wel bekend hoor, staat twee alinea's erboven

2 augustus 2013 om 21:59

Haha misschien tekent hij voor 3 jaar maar heeft hij al besloten 2 jaar te blijven?

Er staat in de header "de Uruguyaan onthult op Twitter dat hij voor twee seizoenen aan de slag gaat bij West Bromwich Albion"

En dan sluiten jullie de tekst af met:
"het is nog niet bekend voor hoeveel seizoenen Lugano gaat tekenen bij West Bromwich. "

Curieus.

zegt op twitter dat die voor 2 jaar naar wba gaat maar voetbalzone weet niet voor hoelang die gaat tekenen

Spijtig voor PSG was een goede back up geweest.

2 augustus 2013 om 22:42

Was geen eens back-up bij Psg, was daar tribune klant Sakho is daar back-up samen met Alex waarschijnlijk.

3 augustus 2013 om 16:08

Oh ik dacht dat Sakho een LB was.

2 augustus 2013 om 22:58

Ze hebben met Thiago Silva, Marquinhos, Alex, Sakho, Conte, Camara al voldoende centrale verdedigers. Marquinhos en Conte zijn er nieuw bij, Camara is net als Lugano overbodig.

Stond nog in de belangstelling van Ajax toentertijd, ik meen onder Jol. Kwam van Fenerbahçe. Was toen en ben nu heel blij dat ie niet gekomen is. Draaicirkel van een tractor en toen al op z'n retour.

3 augustus 2013 om 04:50

Die man is echt goed. Hij is bijv een veel betere mandekker dan Alderweireld of Moisander. Wij als Ajax mochten blij zijn als we hem als cv hadden heelll blij.

Ik had hem toch liever bij galatasaray zien komen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren