Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pak 50x je inzet als Sparta Rotterdam en Ajax zondag allebei scoren!

Laatste update:

Ajax gaat zondag op bezoek bij Sparta Rotterdam. Pakken de Amsterdammers drie belangrijke punten in de strijd om Europees voetbal, of gaat Sparta stunten? Win vijftig keer je inzet bij goals van zowel Sparta als Ajax. De maximale inzet bedraagt 1 euro, waarmee je in totaal 49 euro winst kan pakken.

Ajax leek afgelopen zondag te gaan verliezen in de Johan Cruijff ArenA. Fortuna Sittard stond in de slotfase met 1-2 voor, toen Brian Brobbey alsnog een punt redde voor het elftal van John van 't Schip. Desondanks was er na afloop ontevredenheid over de matige prestatie van Ajax.

Scoren Sparta en Ajax allebei? Win vijftig keer je inzet bij goals van Sparta en Ajax. De maximale inzet bedraagt 1 euro, waarmee je in totaal 49 euro winst kan pakken!

Sparta was afgelopen zaterdag niet opgewassen tegen FC Twente: 2-1. Pelle Clement scoorde nog wel in de slotfase, maar dat was niet voldoende om een goed resultaat mee te nemen uit Enschede. Sparta staat elfde en lijkt zich geen zorgen meer te hoeven maken over degradatie.

Vallen er zondag goals van Sparta en Ajax? Profiteer van de UniBoost!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren