Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Overtuigd AC Milan betaalt 3,5 miljoen euro voor 95-voudig international

Laatste update:

Simon Kjaer mag zich definitief speler van AC Milan noemen. I Rossoneri melden woensdagochtend via de officiële kanalen dat de in eerste instantie van Sevilla gehuurde verdediger permanent de overgang maakt naar het San Siro. Met de transfer van Kjaer is naar verluidt 3,5 miljoen euro gemoeid.

De routinier werd begin dit jaar op huurbasis van Sevilla overgenomen als vervanger van de naar Atalanta vertrokken Mattia Caldara. Kjaer kwam alsnog dertien keer in actie voor Milan en stond onder meer negentig minuten op het veld tijdens de recente overwinningen op AS Roma, Lazio en Juventus.

Voor de 95-voudig international van Denemarken komt er zodoende een einde aan een periode van drie jaar bij Sevilla. Los Rojiblancos verhuurden de centrale verdediger tussendoor ook aan Atalanta, al bleef zijn periode in Bergamo beperkt tot slechts een halfjaar.

Milan is de vierde Italiaanse werkgever voor Kjaer, na Palermo, AS Roma en dus Atalanta. De 31-jarige stopper speelde verder voor FC Midtjylland, VfL Wolfsburg, Lille OSC, Fenerbahçe en Sevilla. Met Milan jaagt Kjaer in het restant van het seizoen op een plek in de Europa League. De ploeg van trainer Stefano Pioli bezet momenteel de zevende plek, op twee punten achter Napoli. Nummer vijf Roma heeft vier punten meer.

Een goede beslissing van AC Milan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft het heel degelijk gedaan samen met Romagnoli de afgelopen periode. Ik was even bang dat ze de optie niet zouden lichten, aangezien je continu berichten leest van Gazidis en Rangnick die echt voor een jeugdelftal willen gaan (spelers tussen 19-21). Denk dat het juist goed is om wat oudere spelers zoals Kjaer in de selectie te hebben. Goed signaal dat het huidige bestuur van Milan dat ook inziet.

15 juli 2020 om 12:14

Las dat ook ja, super frustrerend als je dat dan leest. Voor koopjes als 3,5 mil altijd proberen. Door CL plaatsing Sevilla is Suso ook definitief verkocht

15 juli 2020 om 12:16

Ben wel echt blij dat AC Milan Rangnick zo goed als zeker binnen heeft. Dat is echt wel iemand die ik best wel hoog heb zitten en echt over veel verstand over voetbal beschikt. Is zowel een goede trainer als een goede technisch directeur en heeft hij clubs als 1899 Hoffenheim en het Red Bull-concern laten zien dat hij ook echt iets moois kan opbouwen als technisch directeur, maar ook als trainer. En zo iemand heeft AC Milan momenteel echt nodig, iemand met een duidelijk visie en met verstand van zaken. Dat is iets wat AC Milan nu echt al jaren mist, want beleid was ver te zoeken en er werd niet goed geïnvesteerd. De afgelopen jaren heeft Milan denk ik echt een paar honderd miljoen uitgegeven aan spelers die uiteindelijk gewoon miskopen waren en zijn er een hele hoop trainers geweest. Maar het is inderdaad ook goed om oudere spelers als Kjaer erbij te hebben. Maakte tot dusver gewoon een prima indruk en aangezien AC Milan dus wilt verjongen, is hij met zijn ervaring zeker wel een belangrijke kracht voor de jongere spelers.

15 juli 2020 om 12:48

Ik lees inderdaad veel positieve verhalen over hem, dus ben ook echt wel benieuwd wat hij neer kan zetten. Key is gewoon dat hij jaren de tijd krijgt om iets op te bouwen. En dat is voor een club als Milan best lastig. Daar verwacht iedereen altijd direct resultaat, zowel het management als de supporters, misschien tegen beter weten in. En dat is gezien de historie natuurlijk ook best logisch. Bij clubs als Hoffenheim en RB Leipzig is dat wel anders. Maar goed, Gazidis pleit al een tijd voor zijn komst, dus die zal ook wel weten wie hij binnen haalt en dat de beste man tijd nodig heeft om zijn visie uit te voeren. Laten we het hopen.

15 juli 2020 om 14:04

Aan de andere kant. Szoboszlai halen lijkt me geen slechte keuze. Die jongen doet het echt uitstekend bij Salzburg. Kalulu en Kjaer zijn nu al binnen. Dus komend seizoen mis je wanneer je Szoboszlai haalt eigenlijk alleen nog 1 winger. Szoboszlai en Calhanoglu kunnen de 10 positie invullen. Rebic en Leao de spits in en met Castillejo, Szoboszlai en Saelemakers heb je 3 vleugelspelers voor de 4-4-1-1 van Milan momenteel. Ik zou Buendia proberen te halen va Norwich. Die kost vrij weinig nu die club gedegradeerd is en doet het erg goed

Donna
Conti/Kalulu
Kjaer
Romagnoli
Hernandez
Buendia
Kessie/Bonna
Bennacer
Szoboszlai
Hakan
Rebic/Leao
15 juli 2020 om 15:57

Rebic kan je toch nooit buiten dit team laten, die hoort er zeker in, is zo belangrijk voor Milan.

Heel goed! Vele die nooit Milan kijken en dan wel de topper tegen juve keken, zullen misschien denken dat het duo Romagnoli en Kjaer matig is en dat Kjaer dus niet voldoet, maar niets is minder waar, ik vind hun echt een uitstekend duo, een belachelijk goede aankoop voor slechts 3,5 mil. En eindelijk weer een Deen bij Milan. Welkom! Sealemaekers trouwens ook definitief overgekomen voor 3,5 mil, al is die natuurlijk niet van het niveau als Kjaer

15 juli 2020 om 14:18

Hoe ziet de toekomst eruit voor AC Milan volgens jou? Is er bijvoorbeeld voldoende geld om goed te kunnen investeren? En hoelang kan het nog duren, voordat ze weer aan de top zitten van Europa (ik ga ervan uit dat ze dat halen)?

15 juli 2020 om 15:21

Milan Heeft een budget gekregen van 75-100 mil. Donnarumma gaat wellicht weg. Dus moet er vervanger komen voor Donnarumma Ibra en een goede rechtsback, dan moet prima kunnnen met het budget + verkoop Donnarumma.

Is dit dezelfde speler die ooit geblesseerd gehuurd werd door Arsenal en toen niet of amper minuten heeft gemaakt?

15 juli 2020 om 12:38

Dat was Kallstrom volgens mij

15 juli 2020 om 12:45

Dat was inderdaad Kallstrom. Die is volgens mij al gestopt met voetballen

15 juli 2020 om 16:06

En die was geen Deen, maar een Zweed.

15 juli 2020 om 12:45

Was kallstrom

Weet je wat, Kjaer is niet eens zo'n geweldige verdediger en zal ook niet beter worden, maar hij is wel gewoon solide en betrouwbaar. Het mag dan geen Skriniar, of Chiellini zijn, maar voor 3.5 miljoen is het echt een geweldige aankoop. Samen met Romagnoli vind ik het echt een prima duo.

Hij was mijn absolute aanwinst met fm vroeger, heeft Opzich een leuke carrière opgebouwd, al lag zijn potentie hoger. Speelt ijzersterk nu bij Milan, het is hem gegund

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren