Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opmerkelijke taferelen: spelers AC Milan worden gekleineerd door eigen fans

Laatste update:

De Curva Sud, de harde kern van AC Milan, heeft de eigen spelers zaterdag ter verantwoording geroepen. De ploeg van trainer Stefano Pioli ging op bezoek bij Spezia met 2-0 onderuit en lijkt de laatste kans op Champions League-deelname te hebben verspeeld. Milan staat nu, met nog drie wedstrijden te spelen, op vier punten achterstand van Lazio. Ook ligt uitschakeling in het huidige Champions League-seizoen op de loer voor i Rossoneri.

Het is een week om heel snel te vergeten voor Milan. Na de pijnlijke 0-2 nederlaag in de halve finale van het miljardenbal tegen aartsrivaal Internazionale, ging de ploeg van Pioli zaterdag opnieuw onderuit. Ditmaal was Spezia te sterk. Milan kreeg met name in de eerste helft kansen op doelpunten, maar benutte die niet en liep uiteindelijk in het mes van het scherp spelende Spezia. Przemyslaw Wisniewski zorgde een kwartier voor tijd voor de openingstreffer, waarna Salvatore Esposito het duel besliste met een heerlijke vrije trap.

Na afloop werd de selectie van Milan ter verantwoording geroepen door de eigen supporters, zo is op beelden te zien. Onder meer Olivier Giroud, Simon Kjaer en trainer Pioli worden stevig toegesproken. Uiteindelijk gingen beide groepen met applaus uit elkaar. Voor Milan is het zaak om de scherven snel bij elkaar te rapen, daar woensdag de return in de Champions League op het programma staat. De ploeg dient dan een 0-2 achterstand weg te werken.

Danny Blind, aanwezig in de studio bij Ziggo Sport voor de analyse van de wedstrijd, noemde de gang van zaken 'bijzonder'. "Dit is niet fijn", aldus de oud-voetballer. "Je doet het voor de goede orde, maar je wordt eigenlijk kleinerend neergezet. Zo van: we moeten daar even naartoe. Geen speler doet het expres. Natuurlijk mag je er als supporter iets van vinden, zeker als het heilige vuur mist in een wedstrijd als deze. Maar ik vind dit altijd..."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeer treurig dit. Deze spelers hebben de fans zoveel gegeven. Met leao heeft Milan de vierde beste selectie van Italië en zonder hem de 6e. Het is niet anders. Deze selectie heeft met een geweldige mentaliteit heel veeel bereikt de laatste jaren. Nu gaat het ff minder. Blijf dan achter je club staan.

14 mei 2023 om 12:06

De curva sud staat al ontelbaar aantal jaren achter Milan, tijdens de rotte jaren en de goeie jaren. Waarom is het treurig dat ze in gesprek willen met hun team waar ze zo van houden wat zo ernstig slecht presteert nu. Ja de selectie is niet de beste van Italië maar top 4 weggeven is belachelijk. 3x achter elkaar de derby kansloos verliezen, Sassuolo die je in San Siro 5-2 verslaan. Lazio 4-0 van je wint. Je punten verspeelt tegen Spezia, Cremonese, Fiorentina, Udinese, Bologna. Dat mag gewoon niet. Niet meer dan terecht dat het team even verantwoording aflegt aan zij die de club echt belichamen, de fans. Zou toch de normaalste zaak van de wereld moeten zijn dat als je slecht presteert je een gesprekje gaat hebben voor wie je werkt.

14 mei 2023 om 13:03

Exact. En dat is de trainer of een directeur en niet een supportersgroep.

14 mei 2023 om 13:24

Als een ambtenaar of minister zijn/haar werk slecht doet, legt die dan verantwoording af aan diegene die op hun loonstrookje staat, of diegene die hen echt betalen, het volk?

14 mei 2023 om 15:10

Een ambtenaar aan de minister en de minister aan de 2e kamer en niet aan het volk

14 mei 2023 om 17:12

De 2de kamer, de belichaming om het volk te representeren...

14 mei 2023 om 16:30

Nu gaat het minder😃! We hebben net een paar van de slechtste jaren erop zitten

Als dit kleinerend is dan valt het toch allemaal wel mee? De supporters uiten hun ongenoegen op een normale manier en de selectie luisterd er naar. Er zijn supporters die hun ongenoegen op een andere manier uiten , door de bus op te wachten , door spelers fysiek te bedreigen...

Gekleineerd? Opvallend? Lijkt me niet meer dan terecht dat een team dat zo slecht presteert zich even verantwoord tegen hun trouwe fans, die de club maken wat het is. Niks denigrerend of kleinerend aan, zou gewoon normaal moeten zijn. Als ik op het werk maandenlang belabberd werk aflever krijg ik toch ook even een gesprekje?

14 mei 2023 om 12:04

Ik vind dit altijd zo’n aparte reden. Kan je mij uitleggen hoe de supporters de club maken voor wat het is?

14 mei 2023 om 12:33

Zonder supporters geen club, zo simpel is het. Komt er niemand kijken, geen inkomen.

14 mei 2023 om 14:08

Omdat er fans zijn die er al meer dan 30 jaar zitten (en veel langer).

14 mei 2023 om 12:14

Het is niet voor het eerst dat Mart Oude Neijeweeme met zo’n aparte titel komt.. Ik vind het eigenlijk wel goed van beide kanten wat er gebeurd. De harde kern kan hun zegje doen en de selectie heeft in ieder geval aandacht voor hen. Beter dit dan een bus opwachten o.i.d.

14 mei 2023 om 12:26

Precies, toch gewoon een civiel gesprek aangaan is toch niks mis mee? Geen aggressie, dreigingen, intimidatie etc.

14 mei 2023 om 12:35

@klene precies, als je ondermaats presteert is het niet meer dan normaal dat je luistert naar de trouwe aanhang. Vooral nu ze het op een normale manier doen inderdaad.

Ik vind dit zoiets achterlijks.. Wie denken die ventjes wie ze zijn om die spelers eventjes “ter verantwoording” te roepen.. Compleet idiote gewoonte

14 mei 2023 om 12:36

Van iemand die Chelsea support begrijp ik dat ik wel. Chelsea spelers krijgen Mega salarissen en de maken er zooitje van, chelsea supporters tikken flinke bedragen af om te mogen kijken en te applaudisseren als brave zeehonden

14 mei 2023 om 13:15

En daar mag je best wat van zeggen of iets over denken, maar om ze als een stelletje schoolkleutertjes op een rijtje te zetten om eens flink te schelden? Nee, dat lijkt me niet echt constructief he.. Als Leao niet meedoet dan stelt het verder niet veel voor, wat denk je dat het resultaat is als je dit doet? Het is kortzichtig, dom, kinderachtig en bijzonder asociaal.. Meer niet.

14 mei 2023 om 15:05

Prachtig verwoord! @ SCIREA1897!

Chelsea fans snappen er helemaal niets van zoals altijd. Het volk fans die ervoor zorgen dat deze spelers miljoenen verdienen. En een gesprek is teveel gevraagd…?

14 mei 2023 om 12:43

@YoeriCFC sorry maar wat is er achterlijk aan? Die spelers krijgen een godsvermogen en presteren buitengewoon ondermaats. Ze kunnen heus wel een pittig gesprek aan waarbij geen geweld, agressie of persoonlijke beledigingen worden geuit.

Wat ik belachelijk vind zijn Manu fans. Al jaren enorm veel ontevrede om de Glazers, maar elke wedstrijd zit het stadion weer eens bomvol. Met 50 man buiten een spandoek omhoog houden. Ja dat haalt echt veel uit.

Toevallig laatste paar weken ook naar Chelsea zitten kijken. Elke middelmatige actie wordt met luid applaus beantwoordt. Zelfs na zoveel rampzalige wedstrijden en bij een achterstand.. niet eens even flink de spelers uitfluiten op zijn minst. Dit is hoe een club uiteindelijk zijn standaarden verliest.

14 mei 2023 om 13:18

Ze worden flink uitgefloten en dat is meer dan terecht. Maar je zal echt zelden zien dat mensen als een stelletje imbecielen naar die spelers gaan staan schreeuwen of ze even op een rijtje gaan staan om met de “harde kern” te gaan praten nee. Wat een onzin zou dat ook zijn.. Denk je dat het daarna zomaar beter gaat? Denk je dat Milan zonder Leao opeens wel goed gaat voetballen nadat Gianluca, de stratenmaker uit Milaan, de spelers voor rotte vis heeft uitgemaakt? Je overschat heel erg hoe serieus dit soort eikeltjes genomen worden door volwassen mensen

Ik was voor geen goud bij die supporters gaan staan. Ik hoef toch geen verantwoording af te leggen aan een stel supporters? Of ik nou in vorm ben of niet, ik doe mijn best.

Mij hadden ze daar niet zien staan. Sta je dan als Giroud, alles al gewonnen wat er te winnen valt. Moet je op het matje komen van 3 kale mannen die vinden dat ze iets moeten zeggen over jouw prestaties. Wat een treurnis.

Tja afegelopen seizoen kampioen beworden, nieuwe eigenaar dan hebben supporters terechte verwachtingen voor het nieuwe seizoen. Als dan blijkt dat er weinig tot niets ter verbetering van de selectie is gedaan dan zijn supporters terecht boos. Milan heeft met Leao, Theo, Tonali en Maignan een aantal geweldige spelers in huis maar er loopt ook teveel middelmaat tussen. Er zou eigenlijk flink met de bezem door de selectie moeten worden gegaan, net als de meeste italiaanse topclubs kijkt ook Milan te weinig in de serie A zelf naar clubs als Verona en Torino voor goede spelers. Wat betreft de halve finale ben ik er nog niet van overtuigd dat het een makkie voor Inter wordt, dit is een soort laatste strohalm voor Milan om nog wat van het seizoen te maken. Ik hoop dat Inter weer vanaf de eerste minuut druk er op gaat zetten maar Inzaghi kennende zal het allemaal weer afwachtend worden. Geen CL voetbal voor Milan zou in ieder geval duidelijkhied geven wat hun eigenaren nu echt waard zijn en of ze eindelijk serieus gaan investeren of dat ze helemaal niks om de club geven.

14 mei 2023 om 12:49

Dat blijf ik zo’n rare gedachtengang vinden - het mislopen van de CL kost de club richting de 70-80 miljoen aan misgelopen CL inkomsten, dan kan je alleen maar minder investeren.

14 mei 2023 om 13:02

Nu speelt Milan in de CL en hebben de eigenaren er ook weinig ingestoken. Stel dat Milan komende seizoen geen CL gaat spelen wat gezien de afgelopen resultaten best reëel is dan zul je als eigenaar er toch voor willen zorgen dat je investering niet afglijd dus dan lijkt investeren noodzaak. Die supporters kleineren hun team niet, ze hebben gewoon terechte zorgen.

Blijf altijd raar om te zien dit soort dingen. heeft ook nooit echt zin denk ik. Maar kan best de frustratie begrijpen als het team op het einde van het seizoen zo eenvoudig uit handen geeft.

14 mei 2023 om 12:36

Er zijn altijd verliezers, dat hoort bij de sport. Natuurlijk heeft het geen zin. Volgend jaar zijn de supporters van Napoli of Lazio weer boos, het is meer een soort ritueel.

Gekleineerd?
Hoe weet je wat er gezegd is?
Op het einde zie je dat en applaus van beide kanten. Niks aan de hand.

Heel goed, de tifosi zijn de club.
Niemand anders.

Ik vind dit een keurige reactie van de harde kern van Milaan, beter dan dat ze het trainingskamp complex bestormen of wat dan ook

Wat een onzin altijd, alsof ‘supporters’ de baas zijn. Dit soort geneuzel zo snel mogelijk in de kiem smoren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren