Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oud-Ajacied Mido weet waar Salah volgend seizoen speelt: ‘Contract al getekend’

Laatste update:

Mohamed Salah is vanaf komende zomer in de Saudi Pro League te bewonderen, zo beweert zijn landgenoot en oud-prof Mido op X. De voormalig Ajacied stelt dat de 31-jarige aanvaller van Liverpool al een contract heeft getekend bij een niet nader genoemde club.

De bewering is opmerkelijk te noemen, aangezien Salah nog tot medio 2025 vastligt bij the Reds. Liverpool moet bij een transfer dan ook al overeenstemming hebben bereikt over een te betalen transfersom.

Wat geen verrassing mag heten, is dat Salah een gewild transferdoelwit is voor veel Saudische clubs. De Egyptenaar geldt als uithangbord voor de Arabische voetbalwereld en werd vorig seizoen al gevraagd om de overstap naar het Midden-Oosten te maken.

Ittihad Club legde een bod van liefst 175 miljoen euro neer bij Liverpool, dat het bod naar de prullenbak verwees.

The Times schreef afgelopen zaterdag nog dat Salah, Kevin De Bruyne en Casemiro aankomende zomer mogelijk voor een transfer naar Saudi-Arabië staan.

Volgens de Engelse krant willen de vier grootste clubs uit dat land de volgende lading wereldsterren halen, om zo het imago van de Saudi Pro League verder te verbeteren.

De Saudi Pro League verandert zijn regels om de komst van meer buitenlandse sterren mogelijk te maken. Waar clubs eerst maximaal acht buitenlanders onder contract hadden mogen staan, wordt dat aantal met twee verhoogd naar tien.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor Salah wel een begrijpelijke transfer, maar er zijn er zat die het er ondanks de flinke bak geld niet naar hun zin hebben

29 februari 2024 om 10:32

Mwah... hij zal er vast prima kunnen aarden, maar als je nog zo goed bent en toch al veel verdient.... Dan wil je toch nog in de top blijven?

29 februari 2024 om 11:00

Ik denk dat als hij zijn contract niet wil verlengen Liverpool nog 100 miljoen wil overhouden om een vervanger te halen.

29 februari 2024 om 15:05

Oshimen?? Misschien.. of Martinez.. zou ook niet gek zijn

Ben benieuwd wie Liverpool gaat halen als vervanger. Salah is eigenlijk de enige echte topper voorin bij Liverpool. Verder prima aanvallers maar allemaal net niet.

29 februari 2024 om 11:01

Tsja hoeveel aanvallers zijn van het niveau Salah en echte toppers in de wereld? Ik kom tot Vini, Griezmann, Mbappe, Haaland, Saka, Kane, Lautaro. Misschien vergeet ik er zo snel 2 of 3 maar de rest komt al gauw op het niveau Nunez en Diaz uit

29 februari 2024 om 11:07

Klopt maar als je wereldtop wilt blijven dan zul je toch een goede vervanger moeten halen. Jaren geleden hadden ze ook nog Mane erbij. Als salah weggaat is het allemaal net niet. Dat lijkt mij niet de bedoeling?

29 februari 2024 om 12:26

Sorry, maar Lautaro en Saka zijn goed, maar in mijn optiek echt wel een stap lager dan de andere namen die je noemt.

29 februari 2024 om 13:09

Lautaro en Saka halen minimaal gelijkwaardige cijfers de afgelopen 3 jaar als die al niet beter zijn in vergelijking met Vini en Griezmann, als je had gezegd dat Kane, Mbappe en Haaland een ander niveau waren was het te begrijpen, ook alleen die 3 zullen Salah kunnen vervangen qua niveau.

29 februari 2024 om 15:21

Je hebt gelijk dat ik Griezmann en Vini hier ook had mogen benoemen, excuus. Al heeft Saka slechts 1 seizoen meegedraaid met de statistieken.

29 februari 2024 om 11:14

Maar goed, was Salah de topper die hij nu is toen hij kwam? Misschien staat Diaz, Gakpo of Nunez op. Laatste hebben ze hoog zitten maar mist toch veel kansen.

29 februari 2024 om 11:31

Salah had wel 2 hele goede seizoenen bij Roma. Natuurlijk was hij nog niet de wereldtopper van nu maar had wel flink wat potentie toentertijd. Dat hebben Diaz en Gakpo niet. Nunez heeft potentie maar lijkt het killerinstinct te missen.

29 februari 2024 om 17:36

Veel te negatief Arsenal890. Toen Salah er niet was tijdens de Afrika cup wonnen ze ook bijna alles en Klopp heeft ook nog een blik talenten opengetrokken.

29 februari 2024 om 15:07

Ps.. ik zou trouwens ook als Liverpool zijnde .. Kante en Dumfries proberen.. passen precies in hun spel

29 februari 2024 om 15:09

Of... De suprise. Benzema! Als vervanging van salah

29 februari 2024 om 15:45

Is niet bepaald verjongen als je hem haalt. Die moet je ook weer gauw vervangen.

Persoonlijk denk ik ook dat dit gaat gebeuren, Salah naar SA. Zou het echt enorm jammer vinden daar ik Salah wel daarboven zou staan eerlijk gezegd. Alleen als moslim zijnde zul je daar wel beter gaan aarden lijkt me alleen betekent dit wel dat we de jaarlijkse kerstfoto van de familie Salah moeten missen.

Het sportieve, dit gaat Liverpool wel voelen daar Salah echt de enige wereldtopper die is elk seizoen zowat 20 goals en 10 assists haalt. Nunez en Jota zie ik zeker potentie in en Luis Diaz als linksvoor mag wat mij betreft wel werken aan z'n rendement. Alleen Gakpo valt me tegen en verwacht dat hij niet zal kunnen aanhaken vond het eigenlijk ook een belachelijke aankoop.

29 februari 2024 om 11:07

Benzema blijkbaar niet

29 februari 2024 om 12:43

Net alsof iedere moslim dezelfde levenswijze zou hebben en ieder overwegend islamitisch land hetzelfde zou zijn 😁



Tja, ik zag onlangs een filmpje hier voorbij komen met o.a. Wim Kieft. Een geweldige voetballer en leuke vent maar die als analist voornamelijk met zijn onderbuik spreekt.
Wim en de andere 2 vonden het lachwekkend dat Ronaldo roept dat de SA League gelijkwaardig is aan Ligue Un.

Zelf ben ik heel nieuwsgierig over hoever deze competities ondertussen nog uit elkaar liggen.
Zou me niets verbazen als de heren het mis hadden.
Heb zo'n vermoeden dat de top 5 van SA, de overhand zou hebben over de top 5 van de Ere Divisie.
Maar op z'n minst zouden we er een hele kluif aan hebben.
In ieder geval was het duidelijk dat de 3 heren geen weet hebben van andere ontwikkelingen daar.
Vooral de opmerking dat er niet eens tennisbanen zijn. Dat was niet alleen denigrerend maar vooral ook heel dom.
Het is niet erg als je niet geã¯nteresseerd bent in wat in he MO gebeurt. Maar laat je dan ook niet verleiden tot stupide opmerkingen.

Over vergroening in SA bestaan tal van interessante filmpje op Youtube.
Naast het voetbal, ben ik ook geã¯nteresseerd in de vergroening van de Aarde, zoals dat de afgelopen 20-30 jaar zich heel positief ontwikkelt. Heb ik trouwens met mijn eigen ogen zien gebeuren dichter bij huis, n.l. in Spanje.
Maar dat wordt niet door de MSM gepropageerd. Dat is in strijd met de Klimaat Religie.

29 februari 2024 om 12:02

Gast, waar heb je het allemaal over....

29 februari 2024 om 13:03

"dat wordt niet door de MSM gepropageerd. Dat is in strijd met de Klimaat Religie."
Mijn god.. Dat meen je toch niet echt? Overigens droogt Spanje in rap tempo uit, dat kun je ook met je eigen ogen gaan bekijken, los van de MSM of Klimaar Religie.

29 februari 2024 om 15:46

Neem je tabletten! Je praat maar wat wartaal.

In mijn ogen zijn er een paar mogelijkheden.. maar geen van allen zou Salah kunnen 'vervangen'. Gnabry, Sane, Chiesa en misschien zelfs Palmer zouden goede opties zijn. Yamal misschien wegkopen bij Barcelona. Die heeft heel heel heel veel potentie.

Houdoe en tot ziens! Strik eromheen en naar het vliegveld brengen. Laat deze sterren maar voor de poen in een grote zandbak spelen. Leuk als die competitie gevuld is met geldwolven, maar verder dan dat kom je niet meer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren