Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opmerkelijk gerucht: ‘Luuk de Jong kan PSV komende zomer verlaten’

Laatste update:

Besiktas gaat zich spoedig melden bij PSV om een zomerse transfer van Luuk de Jong te bespreken. Dat beweert althans het Turkse Fanatik. De Turkse topploeg wil de aanvalslinie compleet renoveren en De Jong is de droomkandidaat, zo klinkt het.

Het trio Vincent Aboubakar, Cenk Tosun en Jackson Muleka zouden allen aan het eind van het seizoen mogen vertrekken uit Istanbul. De clubleiding is in de zoektocht naar vers bloed in de voorste linie dus uitgekomen bij De Jong.

De trainer van Besiktas, Fernando Santos, zou al groen licht hebben gegeven voor de komst van de 33-jarige spits. De Jong ligt nog tot medio 2025 vast in het Philips Stadion. Het is onbekend hoe de aanvaller zelf tegenover een eventuele overstap aankijkt.

In de zomer van 2022 ruilde de voormalig speler van FC Barcelona Sevilla in voor PSV. Met die transfer was drie miljoen euro gemoeid. Transfermarkt taxeert de waarde van Luuk de Jong momenteel op 3,5 miljoen euro.

De Jong is in Eindhoven weer bezig aan een uitstekend seizoen. In 22 competitieduels was de 1,88 meter lange aanvalsleider goed voor 27 doelpuntencontributies. 19 keer was hij de gevierde man, 8 keer de aangever.

Ook in Europees verband kan De Jong prima cijfers overleggen. In de Champions League scoorde hij precies in de helft van zijn duels: drie doelpunten in zes wedstrijden. De spits zal die cijfers in het restant van het seizoen verder proberen op te krikken.

De aanvoerder is met PSV nog steeds ongeslagen in competitieverband, terwijl doorstoten naar de kwartfinales van de Champions League ook nog altijd goed mogelijk. In de heenwedstrijd werd gelijkgespeeld tegen Borussia Dortmund (1-1). 13 maart wacht in Duitsland de return.

PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik geloof nooit dat de jong dit zelf wil.

24 februari 2024 om 10:37

Ik denk het ook niet, lijkt me dat Luuk zich toch wel enorm thuis voelt in Eindhoven.

24 februari 2024 om 10:43

Waarom niet? Stoppen op je hoogtepunt met een landstitel en het stokje overdragen aan Pepi. Daarbij is Turkije best een mooi land,

24 februari 2024 om 10:45

ff uitbollen in het Turkse zonnetje. Kan vervelender.

24 februari 2024 om 12:47

De zon is niet turks

24 februari 2024 om 10:46

Was het niet zo dat de Jong niet meer met het NL elftal mee wou vanwege de stabiliteit voor zijn gezin? Dan lijkt het mij niet dat hij psv gaat verlaten zolang hij daar gewoon in de basis speelt/belangrijk is.

24 februari 2024 om 14:09

Luuk moet ook af gaan bouwen bij psv daar zit hij goed en speelt ook alles. hij is nu 33 jaar

28,5 miljoen euro, en anders niet. Zonder gekheid: kan me niet voorstellen dat Luuk hier op zit te wachten. Zit volledig op z'n plek bij PSV, is een clublegende inmiddels en kan langzaamaan het stokje gaan overgeven in de komende 1 a 2 jaar. Wat wil je nog meer? Of het buitenland moet nog enorm trekken maar daar zie ik hem niet zo voor aan meer. Heeft al mooie avonturen in Sevilla en Barcelona op zak.

24 februari 2024 om 11:36

Vorig jaar werd dezelfde De Jong bij vlagen verguisd, mede omdat hij gewoon niet fit was. Het kan snel verkeren in het voetbal natuurlijk. Al lijkt het me sterk dat hij PSV nog gaat verlaten.

24 februari 2024 om 11:41

Ik las aan het begin van het seizoen overal dat Pepi hem wel even uit de basis zou spelen. PSV supporters die dat geroepen hebben hoeven we dus echt 0,0 serieus te nemen en ik weet van een aantal hier op VZ dat ze zich daar ook schuldig aan hebben gemaakt. Zij kunnen beter hun seizoenskaart en/of ESPN abonnement inleveren en nooit meer een wedstrijd van PSV kijken. Luuk is een fenomeen. Vorig seizoen ook geweldig alleen was hij in de eerste seizoenshelft langdurig geblesseerd, precies de periode waarin PSV veel punten verspeelde. Laten we hopen dat hij nog minimaal twee jaar bij PSV blijft. We zijn niet klaar om de leegte die hij zou achterlaten op te vullen

24 februari 2024 om 13:02

Dus omdat iemand ergens een keer naast zit moet diegene geen voetbal meer kijken? Beetje rare beredenering. Denk dat als Pepi meer speeltijd krijgt hij een hoop doelpunten gaat maken. Heeft gewoon pech dat Luuk zo op dreef is.

24 februari 2024 om 13:33

Dit is meer dan een beetje naast zitten hè. Luuk is na Cocu gewoon de grootste PSVer van deze eeuw. Pepi komt niet in de buurt van het huidige niveau van Luuk en zal dat nooit in zijn leven komen

24 februari 2024 om 12:09

Behalve dan dat Besiktas wss hem het dubbele betaald.

24 februari 2024 om 12:55

Ik schat Luuk de Jong niet in als een geldwolf. Ik denk dat het genoeg zegt dat hij na zijn periode bij Sevilla en Barcelona voor PSV koos, terwijl hij ongetwijfeld ook wel wat lucratievere opties had.

24 februari 2024 om 12:58

Dat niet eens wrs, maar het feit dat je in turkije veel minder belasting betaald is wel aantrekkelijk ja

Die wilt tijd aan zijn gezin besteden daarom stopte hij al bij het NL-elftal. Maar had niet verwacht dat Luuk nog zo'n topseizoen zou draaien. Heel mooi!

24 februari 2024 om 11:45

Gezin kan mee naar Turkije. Het is niet dat ze daar heel veel meer wedstrijden spelen

Waarom zou je naar dat C-elftal willen, terwijl je nu bij PSV aan het bouwen bent aan iets heel moois? Om maar niet te spreken over het feit dat Luuk op zijn plek zit bij PSV en hij geniet van zijn gezinnetje in het mooie zuiden.

24 februari 2024 om 11:09

Geld misschien? En een c-elftal, dat is PSV normaliter ook. Leuk dat ze nu een goed seizoen hebben, maar er wordt waarschijnlijk weer het nodige weggekocht en dat blijft er weinig van over. Bij Ajax precies hetzelfde, dat kan van Europese subtop maar Europese middelmaat gaan in één of twee seizoenen, is niets meer van over.

24 februari 2024 om 11:17

Goed verhaal man. Lekker kort ook.

24 februari 2024 om 11:32

Ik snap dat je Brabantse PSV-hart dit lastig vindt, maar hij heeft toch gewoon een punt? Er zal best geshopt worden deze zomer bij PSV en dan moet je maar afwachten wat er na de zomer staat. Of denk je dat PSV structureel alles blijft winnen?

Ben geen psv supporter, maar Luuk de Jong moet gewoon bij psv blijven. Clubicoon is hij toch wel. Geweldige aanvalsleider. Of besiktas moet Luuk een astronomisch salaris aan gaan bieden waar hij geen nee tegen kan zeggen.

Oud, einde carrière maar naam gemaakt. Logisch dat een club uit de Süper Lig zich meld.

Denk dat iedereen incl. PSV hem dit zou gunnen.

Afsluiten als topscorer van de club na een seizoen dat je nooit meer gaat overtreffen, als held vertrekken richting Turkije waar je jezelf met een dik contract richting je pensioen voetbalt.

Daarnaast heeft PSV met Pepi al de opvolger en die Van Duiven of hoe die kerel heet als talentvolle spits daarachter.

Lijkt me een win-win voor iedereen.

24 februari 2024 om 11:43

De wens is de vader van de gedachte

24 februari 2024 om 13:05

"denk dat iedereen incl. PSV hem dit zou gunnen."

Wat er vanaf nu ook gebeurt, bij PSV zal hij de rest van zijn actieve carriere op handen worden gedragen en behandeld worden als een clubicoon. Bij Besiktas zou hij weer op nul moeten beginnen en kan hij na een paar mindere wedstrijden weer keihard afgedankt worden.

Ik gun hem liever nog een paar jaar bij PSV. Als hij nu nog in topvorm is, dan kan hij dat over een jaar ook best nog zijn. En mocht hij dat zelf willen, dan kan hij daarna misschien nog even afbouwen als pinchhitter. Of bij zijn oude liefde De Graafschap.

24 februari 2024 om 13:14

“Bij Besiktas zou hij weer op nul moeten beginnen en kan hij na een paar mindere wedstrijden weer keihard afgedankt worden.”

Je gaat er dan ook niet heen om een clublegende te worden, maar om in de winter van je carrière simpelweg geld te harken. Waarom zou je dat niet willen? Zoals je zelf al zegt heeft hij bij PSV wel bereikt wat er te bereiken valt en is na dit geweldige jaar stoppen op je hoogtepunt echt niet zo’n gek idee.

Mocht hij volgend jaar tegenvallen weet jij net zo goed als ik hoe het hier gaat in de media. Hij is te oud, te traag, te lomp, het is tijd voor Pepi. Stoppen op je hoogtepunt en als een halfgod vertrekken is dan zo’n gekke gedachte nog niet.

En om heel eerlijk te zijn, al is dit puur mijn eigen aanname en geenszins gebaseerd op feiten, denk ik serieus dat PSV er op vooruit zal gaan met Pepi in de spits.

24 februari 2024 om 14:34

"en om heel eerlijk te zijn, al is dit puur mijn eigen aanname en geenszins gebaseerd op feiten" dat is je hele comment. Waarom zou luuk uit Eindhoven willen? Hij krijgt hier ook meer dan een koffie en gevulde koek? Heb sowieso niet het idee dat geld voor hem het meest belangrijke is, anders was die ook niet terug naar Eindhoven gekomen. Lijkt me sterk dat hij dit gaat doen, maar ik snap je hoop erop.

24 februari 2024 om 15:11

Waarom zou ik er op hopen?

Je mag wel echt helemaal niks zeggen over PSV zonder dat heel Eindhoven zich aangevoelen valt hè? 😂 Onschuldige, positieve post en iedereen zoekt er van alles achter.

Jij ook fijn weekend.

24 februari 2024 om 15:22

Je mag zeggen wat je wil natuurlijk maar als je vindt dat PSV er met Pepi op vooruit gaat dan snap je het niet hoor. Luuk is echt de belangrijkste speler van PSV. De dirigent die het hele orkest neerzet, zo omschreef notabene Arne Slot hem twee maanden geleden in een interview en hij heeft daar volledig gelijk in

24 februari 2024 om 15:53

Dit seizoen, zeker.

Schouten, Veerman, Saibari, Til, Tillman: die gasten verzorgen jullie opbouw en zijn de sleutel. Zet Pepi er neer en dat gaat niet weg, hij jast ze er ook wel in.

Als je dat niet ziet snap je het niet hoor.

24 februari 2024 om 15:56

"zet Pepi er neer en dat gaat niet weg, hij jast ze er ook wel in."

Pepi jast ze er vooral in als hij een kwartier voor tijd fris en fruitig in mag vallen tegen een tegenstander die al verslagen en moegestreden is. In de wedstrijden waarin Papi mocht starten, vond ik het echt nog niet zo heel overtuigend.

24 februari 2024 om 16:17

Die twee hele wedstrijden waarvan een als linksbuiten? Wat gek.

Bij ons komt ook altijd een spits een kwartier voor tijd erin en zijn laatste goal dateert van september. Ik snap dat jullie van Luuk houden, maar daardoor wil je bijna niet inzien dat Pepi ook gewoon een prima spits is kennelijk.

Snap sowieso de frustratie hier niet, maar dat snap ik dit seizoen wel vaker niet uit Eindhovense hoek. Geniet ervan.

Dit gaat luuk niet doen denk ik. Of ze moeten met een zak geld af komen die niet te dragen is. En dan nog betwijfel ik of hij het zou doen.voelt zich gelukkig bij ons psv hoop ik.

Ah, het Besiktas dat vorige winter maar liefst drie miljoen voor Joey Veerman wilde betalen en dat dacht dat het dan meteen ook Andre Ramalho wel even kon huren (op dat moment zo'n beetje de enige fitte verdediger die PSV nog had), heeft intern "groen licht" gegeven voor het halen van Luuk de Jong. Leuk voor ze.

Dat gaat Luuk natuurlijk nooit doen. Die zit in de nadagen van zijn carriere, wordt in Eindhoven zo ongeveer verafgood, hij breekt momenteel clubrecord na clubrecord en hij is juist gestopt als international om lekker rustig thuis te kunnen zijn met zijn vrouw en jonge kinderen.

Luuk heeft aangegeven niet meer voor Oranje uit te komen omdat hij minder vaak van huis wil zijn en meer aandacht aan zijn gezin wil geven. In dat licht bezien lijkt het mij sterk dat Luuk nu openstaat voor een toch ongewis avontuur in Turkije bij een club die in de praktijk een straatlengte achter Fenerbahce en Galatasaray aanhobbelt zonder serieus uitzicht op de titel of Champions League. In Eindhoven weet Luuk precies wat hij heeft en als hij nog elders iets zou willen betekenen is dat volgens mij hooguit bij Twente of De Graafschap maar zeker niet in het buitenland. Gezien de leeftijd van Luuk zal hij misschien stiekem ook al rekening gaan houden met mogelijkheden in de toekomst als spitsentrainer, lid van de technische staf of een andere functie bij PSV, Twente of De Graafschap. Overigens heeft Luuk acht jaar bij De Graafschap gevoetbald maar daarvan was slechts één jaar bij de senioren, zijn roots liggen dus echt bij Twente en vooral PSV.

Gaat never nooit gebeuren. Luuk zegt nota bene het Nederlands elftal af t.b.v. zijn gezinsstabiliteit; hij wil lekker met zijn vrouwtje en kinderen zijn als het kan. Lijkt me niet dat hij het ziet zitten om die jonge koters nu weer hals over kop naar Istanbul te slepen. Luuk is een halfgod in Eindhoven, die gaat daar toch niet weg meer joh..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren