Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oekraïense legende stopt: ‘Ferguson wilde hem naar Man United halen’

Laatste update:

Oleksandr Shovkovsky maakte vorige week maandag zijn voetbalpensioen bekend. De 41-jarige doelman besloot het seizoen niet af te maken en is derhalve op 339 wedstrijden in het eerste elftal van Dynamo Kiev blijven staan. De Oekraïener speelde enkel in eigen land, maar heeft door de jaren heen wel buitenlandse aanbiedingen ontvangen, zo vertelt zijn zaakwaarnemer Sandor Varga.

/

De 92-voudig international van Oekraïne ontving concrete voorstellen uit Turkije en België, maar zag die clubs niet zitten. “Hij wilde daar niet naartoe.” Shovkovsky was volgens Varga ook in beeld bij de allergrootste clubs van de wereld. “Ik zou Sir Alex Ferguson ontmoeten, want hij bewonderde het talent dat hij in Shovkovsky zag. Hij had hem graag in zijn team willen zien.”

“Echter”, vervolgt Varga. “Manchester United had toen al een doelman en doelmannen zijn altijd moeilijk om te verkopen en dus om elders onder te brengen. Oleksandr heeft ook nog in de belangstelling gestaan van Arsenal, maar een concrete aanbieding hebben we nooit gezien.” Shovkovsky heeft al een aanbieding van de directie gekregen om bij de club te blijven; hij is tevens met zijn trainerspapieren bezig.

Was Oleksandr Shovkovsky goed genoeg voor een Engelse topclub, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren