Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ochtendkranten wijzen schlemiel en twee lichtpuntjes bij Feyenoord aan

Laatste update:

Feyenoord heeft dinsdagavond in eigen huis terecht verloren van Atlético Madrid (1-3), zo luidt de conclusie van de Nederlandse pers woensdagochtend. De ochtendkranten zagen Antoine Griezmann aan Madrileense zijde uitblinken, terwijl Santiago Gimenez bij Feyenoord een negatieve hoofdrol vervulde. Desondanks waren er twee spelers in de ploeg van trainer Arne Slot die wel in positieve zin opvielen.

“Klaar in miljoenenbal”, kopt De Telegraaf een dag na het verloren duel in De Kuip. De 1-3 nederlaag betekende directe uitschakeling in de Champions League. Journalist Marcel van der Kraan zag Griezmann een briljant optreden op de mat leggen. “Hij is na het vertrek van Lionel Messi de meest bewonderde aanvaller in LaLiga. De Franse balvirtuoos was de grote smaakmaker bij de ploeg uit de Spaanse hoofdstad. Het was bij vlagen pure magie.”

Feyenoord werd dinsdag uiteindelijk uitgeschakeld door eigen doelpunten van Lutsharel Geertruida en Santiago Gimenez. Van der Kraan zag dat enkele Feyenoorders niet hun gewenste niveau konden halen. “Gimenez zat in de tang bij zijn naamgenoot José Maria Gimenez, Paixao kwam er helemaal niet aan te pas en in de defensie speelde Lutsharel Geertruida voor de pauze een ongelukkige wedstrijd. De Oranje-international wordt al maanden heen en weer geschoven van de ene naar de andere positie in de defensie en dat komt zijn ritme niet ten goede.”

Van der Kraan haalt aan dat Feyenoord onder Slots leiding zestien Europese thuiswedstrijden op rij ongeslagen wist te blijven. "Van alle 96 ploegen die in de drie Europese competities actief zijn, heeft alleen Manchester City in eigen huis een langere ongeslagen status."

Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad zag eveneens dat Atlético een maatje te groot was voor Feyenoord. “Het miljardenbal bracht de ploeg veel, maar op het moment dat de prijzen worden verdeeld bleek Atlético Madrid veel leper. Met Griezmann in de rol van heerser en de Mexicaan Gimenez als schlemiel met een gemiste kans en een eigen doelpunt. Iets dat hij zondag tegen PSV ongetwijfeld alweer wil wegwissen.”

Gouka wijst Wieffer, die verantwoordelijk was voor de aansluitingstreffer, samen met Quilindschy Hartman aan als belangrijkste pion bij Feyenoord, echter hadden zij ook geen antwoord op Griezmann. “De Franse ster was een lust voor het oog, een symbool van het hoge niveau van de Champions League.”

"Feyenoord - Atlético was ondanks de nederlaag een mooie wedstrijd, waarin Feyenoord strijd leverde, aanviel en concludeerde dat de tegenstander beter is”, schrijft Willem Vissers namens De Volkskrant.

De journalist zag dat Feyenoord na rust alles op de aanval ging spelen. “Met Ueda dus als extra spits, met een redelijk open linkerflank, waar de wederom uitstekende Quilindschy Hartman zich offensief kon uitleven. En met een publiek dat vergevingsgezind was na het missen van een kans door spits Santiago Gimenez. Vlak na die mogelijkheid stond het 0-2.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Veel poes pas. Heb genoten van Feyenoord dit champions league seizoen. Gewoon nog een maat te groot. Maar de club is groeiende en daar ben ik enorm trots op als supporter.Als je echt verder wilt in de CL, moet iedereen gewoon met A game komen. Grote kansen missen, is dan cruciaal. Niveau verschil is gewoon aanwezig en geen schande.Nu goed presteren in de EL en daar hoge ogen gooien.

29 november 2023 om 07:51

De club groeit op dit moment zoals je zegt maar het belangrijkste is hoe gaat Feyenoord om met het vertrek van Slot (mocht hij deze zomer vertrekken). Zoals je ziet bij Ajax is het niet zo evident dat deze lijn doorgetrokken kan worden nadat er een waanzinnig goede trainer vertrekt.

29 november 2023 om 08:20

Want de situatie bij Ajax had alles te maken met het vertrek van de trainer en niets met bestuurlijke wanorde…

29 november 2023 om 09:14

Het feit dat ze na Ten Hag o.a. Schreuder, Heitinga, Steijn en van 't Schip als trainer hebben gehad lijkt me dat ook echt wel een rol gespeeld.

Naast de bestuurlijke wanorde is de trainer wel een belangrijke spil in het web. Dus heeft zeker ook een rol gehad ja.

1 december 2023 om 13:55

De basis begint toch ook wel op het veld! Het is niet alleen de trainer maar dit is wel echt van groot belang.

29 november 2023 om 08:19

De groei stagneert dit jaar wel wat vind ik. Lazio en Celtic zijn geen hoogvliegers en Lazio werd in het verleden al wel verslagen. Zal vooral afhangen van wat Feyenoord de rest van het seizoen gaat laten zien in de Europa League. Tuurlijk zal een Gimenez worden verkocht, maar dat gaat nu wel van mogelijk 70 naar zo’n 40 miljoen. Daarbij vind ik persoonlijk dat de Kuip ook moet worden gerenoveerd om verder door te groeien. Gister zag ik hier een artikel van een zogenaamde Belg die onder de indruk was van het stadion, maar ik heb dat niet echt (als Psv’er). Vind het vooral ouderwets met al die staanplaatsen en de sfeer is soms ietwat opgefokt ipv positief. Ook het gegeven dat het stadion altijd 4 keer kan worden uitverkocht zegt wel iets natuurlijk. Gewoon uitbreiden of renoveren. Bij mijn club kwam het laatst ook ten sprake en ik ben zeker voorstander van een nieuw stadion of uitbreiding.

29 november 2023 om 09:50

Er word veel te weinig met een kritische blik naar Feyenoord gekeken dit jaar, in de competitie domineren ze veel wedstrijden, maar is ook verdedigend kwetsbaar. Elke Feyenoord fan roept ook om Bijlow als eerste keeper in oranje, maar hij maakt (zie gister eigen doelpunt, gewoon op lijn blijven of de bal zeker hebben) ook behoorlijke fouten.

In de CL loopt (zie eerste reactie) iedereen de polonaise, maar deze poule is gewoon heel matig en als Nederlands kampioen moet je gewoon je kansen pakken. Ik snap het best, het is allemaal leuk dat je weer CL speelt, maar wel tegen de nummer 11 uit de Serie A en de kampioen uit Schotland. Ook is Madrid geen onneembare vesting. Qua cijfer zou ik ze dus ook maximaal een 6,5 geven.

29 november 2023 om 10:01

Madrid is juist wel onneembaar. Als er 1 ploeg is die wedstrijden dood kan maken zijn zij het wel. Ieder punt die je daar kan winnen is er 1, geldt natuurlijk niet voor Celtic en Lazio, dat hadden gewoon 9-12 punten moeten zijn.

29 november 2023 om 10:21

@cyberize7x, als je de volgende wedstrijd wint bij Celtic heb je tegen Celtic en Lazio 9 punten gepakt.

Ik heb altijd het idee dat Nederlandse clubs in uitwedstrijden soms te graag willen winnen, waardoor ze teveel ruimte weggeven en uiteindelijk na goede wedstrijden met lege handen staan. Als Feyenoord uit bij Atletico en Lazio beiden een punt had gepakt, hadden ze nu nog alles in eigen hand waarschijnlijk.

29 november 2023 om 10:21

Er wordt erg makkelijk over Lazio gedacht. Natuurlijk is Lazio niet van het niveau van Atletico. Maar het zijn geen koekenbakkers. Altijd suptop van Italië. Wat nog altijd een hoger niveau heeft dan de Eredivisie. Dat het defensief zwakker is dit jaar ben ik het zeker wel mee eens. Hier is niet echt goed ingekocht dit jaar. En spelers als Trauner zijn constant geblesseerd. Waardoor je met Niewkoop moet spelen. Die enorm tegenvalt.

Verder over het stadion en de fans is natuurlijk per persoon verschillend. Hoe mooi je het vind en de sfeer hangt per fan af. Feyenoorders zullen het vast met je oneens zijn. Ik ben er zelf een paar keer geweest en vond het er wel sfeervol.

Verder wel met je eens dat Feyenoord het stadion moet uitbreiden. Je verdient het vooral bij Feyenoord snel weer terug, omdat je het stadion zo uitverkocht raakt.

29 november 2023 om 10:28

Een wedstrijd dood maken is wat anders dan een onneembare vesting. Dat dood maken kunnen ze als de beste, ze spelen catenaccio uit het boekje. Feyenoord speelt ze gewoon twee wedstrijden vol in de kaart, door de counter toe te staan en vol op de aanval en met druk te spelen.

29 november 2023 om 11:13

Kan nog steeds 9 punten tegen Lazio/Celtic worden

29 november 2023 om 12:04

@cyberize7x Als er één ploeg is die defensief altijd heel goed staat en daardoor moeilijk te verslaan is is het wel Atletico Madrid inderdaad. Dat is al zo sinds vlak na de aanstelling van Diego Simeone als trainer en dat was al in 2011. PSV kan er ook over meepraten, ze hebben in 2015-2016 en 2016-2017 heroïsche duels uitgevochten met Atletico op het Champions League toneel, ik was toen vooral gecharmeerd van Koke die al sinds 2009 bij Atletico Madrid in het eerste speelt. Maar zoals onder andere Slot en Wieffer reeds aangaven heeft Feyenoord de punten laten liggen bij Atletico en Lazio, in die uitwedstrijden had Feyenoord minstens twee punten moeten pakken.

29 november 2023 om 08:38

Teleurstellend.

Iedereen behalve die negatief doet over Feyenoord is teleurstellend. Ja wij zijn ook teleurgesteld maar wij kijken naar een opbouwende club. Natuurlijk hadden we meer gewild. Persoonlijk hebben we het laten liggen uit tegen Atletico en Lazio. Teleurstellend dat we geen punten hebben gepakt daar.

Teleurstellend dat wij het niveau niet kunnen aantikken wat we tegen Atletico uit en Lazio hadden gespeeld.

Teleurstellend dat we 3e zijn geworden waar we toch kansen hadden om 2e te worden.

Men komt dan dat Lazio het niet goed doet in Serie A. Dit is CL, geen andere competitie. Spelers die wij wilde halen Isaksen speelt geeneens in basis bij Lazio. Waar wij geen geld voor hadden, teleurstellend.

Naast mijn teleurstelling ben ik toch wel trotse Feyenoorder die toch een winst maakt in het spel en als financieel. Wij hebben jaren lang op de gat gezeten waar wij geen punten pakte op Europees niveau en nu toch wel.

Enige wat ik jammer vind, wij hebben de kwaliteit wel dat zagen we ook in het begin van CL. Alleen jammer dat we niet constant blijven op het niveau.

29 november 2023 om 08:55

De vorm, de fitheid en de concentratie de laatste weken is gewoon niet best.
Gisteren kwamen Stengs, Santi en Paixao iedere keer te laat met jagen, mist Santi de bal volledig bij een kans, Geertruida verloor regelmatig zijn concentratie en afgelopen zaterdag zag je Wieffer weer een vrije bal verspelen en Santi mist 3 grote kansen.
Tsja, alleen als het bij Feyenoord allemaal klopt, collectief jagen, zelfvertrouwen en de juiste concentratie (en een beetje geluk aan de zijde) dan kan je het een ploeg als Atletico moeilijk maken.
Hopelijk krijgen we die vorm wel weer terug en komen we ver in de EL.

29 november 2023 om 09:54

@mr_knowledge

Feyenoord is geen opbouwende club. Bij aanvang van het seizoen was het de titel kandidaat. Ndat PSV verrassend sterk bleek, gewoon de nummer twee van Nederland.

Afgelopen twee jaar prima gepresteerd in Europa. Dit seizoen stelde Slot dat dit Feyenoord het sterkste was sinds hij daar trainer geworden was.

Nu blijkt dat CL voetbal toch iets anders is, een stapje te hoog gegrepen is voor Feyenoord. Dus zullen de spelers die nog een jaartje gebleven zijn om het CL verhaal met Feyenoord mee te willen maken alsnog over hun toekomst na gaan denken.

Daarmee stopt de opbouw, dit was (voorlopig) het hoogtepunt qua ontwikkeling van het elftal. De betere spelers zullen vertrekken en die moet je dan met aankopen gaan vervangen. En zoals je bij Ajax hebt kunen zien afgelopen twee jaar, dat kan behoorlijk mis gaan.

29 november 2023 om 10:00

Speedy,

Feyenoord verkocht de afgelopen jaren altijd al hun beste spelers. Vorig seizoen nog 7 nieuwe basisspelers en alsnog kampioen geworden. Overdrijven is een vak en jij hebt dat vak goed onder de knie

29 november 2023 om 10:20

Is hier de wens niet een betje de vader van de gedachte ;-)

29 november 2023 om 10:32



@speedyafc,

Ik wil je toch even benadrukken;

Twee jaar geleden moesten wij een spits huren omdat we niet kapitaal genoeg waren. Linssen kwam door Advocaat binnen. En Til was de belangrijkste man destijds.

Wij konden letterlijk niks, behalve met onder andere het geld van Berghuis hebben wij Aursnes Trauner en Pedersen kunnen halen. De rest moest gehuurd worden.

Vorige jaar deed Szymanski het meer dan voldoende, maar toch weer een huurspeler omdat we niet financieel sterk genoeg waren.

Dit jaar, hebben wij bijvoorbeeld van Beelen. Die kan het een aanpassingsjaar gebruiken om volgend jaar belangrijk te worden.

Waar wij bij Slot in de Conference League zijn begonnen en finale hebben gehaald, hebben wij vorige jaar EL redelijk goed gedaan. Nu was het belangrijk om in CL goed te doen. Helaas is dat niet gelukt, maar dit zegt alles over opbouwende club.

Dit is helemaal niks met ajax te vergelijken. Waar de Ligt en Frenkie voor grote bedragen werden verkocht. Dat je Tadic in zijn "prime" leeftijd binnen kon halen en je speelde met Tadic en Ziyech voorin. Dat is toch een andere koek.

Wat weet jij nou over hoogtepunt? Tenzij je een glazenbol hebt, heb je geen idee wat er nog te wachten staat.

Titelkandidaat was toch PSV, die hebben spelers ingekocht waar wij niet tegen op kunnen. Daarnaast is het voor PSV ook een must om kampioen te worden, aangezien het 6 jaar geleden is dat ze kampioen waren geworden.



29 november 2023 om 12:11

Het ieder seizoen, of in ieder geval om de paar seizoenen, weer verkopen van de beste spelers is het lot dat is beschoren aan vrijwel alle clubs in de top en subtop van de Eredivisie. De voetbalinkomsten in Nederland zijn nu eenmaal veel lager dan in de grote voetballanden, dat heeft met name ook met TV-gelden te maken.

29 november 2023 om 09:01

Dit dus. In dit elftal had tot voor dit jaar niemand CL ervaring. Als je dan in een groep met een sterk Atletico Madrid zit en een stug Lazio, speel je normaal om plek 2 of 3. Dat is in dit geval 3.

Ik zie veel Ajacieden en PSV'ers nu leuk doen, terwijl PSV in groep zit dst nagenoeg gelijk is aan de groep van Feyenoord. En volgens mij moeten zij vandaah ook winnen van Sevilla. Laten we over Ajax maar zwijgen in een ontzettend zwakke groep.

Mooie ervaring voor dit elftal. Wr hebben laten zien dat we idd nog te naïef zijn voor dit niveau, maar voetballend niet onderdoen voor een grootmacht als Atletico Madrid.

29 november 2023 om 09:21

1: Atletico is geen wereldtop, hooguit een verschrikkelijk vervelende tegenstander.
2: Dit Lazio is niks beter dan een Brighton, Aston Villa, of een Sevilla. ik zou ze zelfs lager inschatten.
3: De poule van psv is weldegelijk van een hoger niveau dan die van Feyenoord. Scheelt het veel? Nee. Zijn het beide poules waar iets in te halen valt? Ja.
4: Ik zie weinig ajacieden echt lacherig doen, er is alleen kritiek op het feit dat feyenoord enkele weken geleden nog een kwarfinale werd toegedicht na een 3-2 verlies tegen atletico, terwijl dit allemaal precies zo is als atletico wil, zowel feyenoord werd gewoon overschat als Lazio, wat nu achteraf ook overschat wordt. Daarbij doet de poule van ajax er echt niks toe, want iedereen weet dat dit ajax ver verwijdert is van het huidige feyenoord.
5: Ongeacht de resultaten van zowel psv als Ajax had Feyenoord best wel wat harder voor zichzelf mogen zijn, maarja misschien komt dat nog

29 november 2023 om 09:28

Ajax krijgt natuurlijk wel gewoon genoeg stront over zich heen van iedereen op het moment, beetje scheef om die erbij te halen. Daarnaast is dat voor EL-begrippen gewoon een lastige poule.

Verder is het natuurlijk enorm jammer dat Feyenoord het heeft laten liggen, want als het balletje de andere kant op had gerold stond je nu met 12 punten en was je zeker van een plek in de laatste 16. Maar 3de worden in deze poule is geen schande. Lekker ballen in de EL en daar voor een halve finale o.i.d. gaan.

29 november 2023 om 09:39

Niet om wat, maar als je maar 1x in de 5/6 jaar CL speelt snap ik dat mee doen al een prestige op zich is. Daarom kunnen de Feyenoord lekker tevreden zijn, hoop dat jullie hebben genoten van het CL avontuur.

29 november 2023 om 09:58

Ajax ontzettend zwakke groep? Als je even redelijk kijkt is die groep zepfa te vergelijken met de tegenstanders van PSV en Feyenoord. Enigste die eruit steekt is Atletico en Arsenal. Lazio en Celtic is niks speciaals, net als Sevilla en Lens. Neemt niet weg dat Ajax het ook slecht doet. Maar niet doen alsof het zo lastig was.. Iedereen zoekt smoesjes maar we moeten gewoon eerlijk zijn. Geen een Nederlandse club is op dit moment goed genoeg op het moeilijk te maken in de CL. Hoe hard iedereen het ook gehoopt had. En ja ook ik heb gister voor Feyenoord zitten schreeuwen. Had persoonlijk verwacht dat Feyenoord het verste zou komen..

29 november 2023 om 12:24

Volgens mij krijgt Feyenoord nu eerst nog een play-off ronde voor de laatste zestien in de Europa League en dat wordt nog lastig genoeg. Vanuit de Champions League stromen ook nog meerdere ploegen door naar de Europa League die daardoor ook loodzwaar wordt. Kijk ook eens naar de namen die al in de Europa League zitten, bijvoorbeeld Atalanta, Sporting, Liverpool en Leverkusen. Maar okay, de Europa League biedt meer kansen op het behalen van punten dan de Champions League in deze fase van de Europese toernooien. Nederland heeft natuurlijk flink punten kunnen sprokkelen in de Conference League via Feyenoord en AZ en staat mede daardoor nu zo hoog op de UEFA coëfficientenlijst.

29 november 2023 om 15:17

Bij ons heb geen 1 speler ooit cl gespeeld maar zijn nu een ervaring rijken

29 november 2023 om 23:34

Dat zijn er dan toch meer dan je denkt, ook al zijn het niet veel spelers:

Wellenreuther: 2 wedstrijden voor Schalke 04 in 2014/2015
Nieuwkoop: 4 wedstrijden voor Feyenoord in 2017/2018
Ivanušec: 10 wedstrijden voor Dinamo Zagreb verdeeld over 4 in 2019/2020 en 6 in 2022/2023

Ik vond zelf timber Hartman en wieffer de beste aan Feyenoord kant maar de aanval is op dit niveau gewoon veel ste licht.Uiteindelijk geen schande dat je verliest want Atletico is een topteam maar de manier waarop is toch wel erg knullig

29 november 2023 om 07:45

Mee eens hoor, Alleen Timber was natuurlijk wel hoofdschuldige bij de beslissende 1-3

29 november 2023 om 07:55

Hoe dan? Gimenez kopt hem er in ja?

29 november 2023 om 08:03

Excuus, je hebt gelijk natuurlijk. Bedoelde bij de 0-2

29 november 2023 om 08:51

De voorzet die erin vliegt komt door Timber?

29 november 2023 om 08:58

Doordat Timber zijn man laat lopen inderdaad.

29 november 2023 om 09:11

Zo kan je altijd iemand de schuld geven. De hoofdschuldige bij de 0-2 is gewoon de wind die de voorzet erin waait.

29 november 2023 om 09:20

Volgens mij like jij ook je eigen post

29 november 2023 om 09:28

Dat was vond ik het gevolg van het feit dat Timber zijn man laat lopen. Maar daar mogen we over verschillen van mening

29 november 2023 om 10:42

ik zou de bal de schuld geven Migi, veel makkelijker.

29 november 2023 om 12:09

Ja als die nou niet rond was

Ik zie nog al wat gelatenheid of zelf tevredenheid bij veel supporters.
Maar als je na 3 westrijden op 6 punten staat en je ligt er vervolgens na 5 westrijden uit in een poule met een hele zwakke broeder en met een matig Lazio, dan is dat toch teleurstellend?

29 november 2023 om 07:47

Ik voel beide, dat kan toch ook?

29 november 2023 om 07:48

Tuurlijk is dat teleurstellend. Echter, Lazio uit en Atletico thuis en uit zou iedere Eredivisieploeg waarschijnlijk verliezen. De manier waarop is dan wel weer zuur, maar goed. We zijn niet goed genoeg, dat noem ik eerder realisme.

29 november 2023 om 07:49

Een goed Feyenoord, met de huidige ploeg, verliest uit niet van Lazio.
Jullie zijn beter dan dat. Maak jezelf niet te klein. Ook niet door nu tevreden te zijn.

29 november 2023 om 07:52

Lazio staat 11e he... je doet net alsof het om Real Madrid uit en thuis gaat. Als je Lazio al kansloos noemt, dan heb je niks te zoeken in de CL

29 november 2023 om 07:53

We moeten ook niet doen alsof Lazio niveautje FC Dordrecht is. Kijk even wat voor spelers daar rondlopen. Zo'n klaskbak als Immobile had gisteren ook weer genoeg aan 2 halve kansen. Lazio zou in de Eredivisie bovenin meedoen, zo eerlijk moeten we ook zijn.

29 november 2023 om 07:53

Sorry hoor maar dit lazio staat 11e. Ik vind dat zowel feyenoord schromelijk is overschat obv de wedstrijden tegen atletico, aangezien zij altijd zo winnen en in 180 minuten tijd geen minuut bang zijn geweest voor een Rotterdams resultaat, als dat lazio werd overschat door sommige Nederlandse analisten. Dit lazio is echt geen CL niveau, hooguit EL. Kijkende naar hie feyenoord omhoog gepraat is afgelopen maanden vind ik dat ze het gewoon niet goed gedaan hebben. Vooral individueel vind ik feyenoord niet over voldoende kwaliteit beschikken en natuurlijk heb je pech dat lazio een puntje heeft gepakt tegen atletico. Maar als kampioen van NL had je echt niet uit van dit Lazio hoeven te verliezen.

29 november 2023 om 07:53

Het huidige Lazio is echt niet goed hoor. Al is het wel zo een ploeg van pieken en dalen.

29 november 2023 om 07:56

Waar zeg ik dat we tegen Lazio kansloos zijn? Ik zeg dat je die gewoon kunt verliezen als zij hun dag hebben. We hebben het daar laten liggen, dat moge duidelijk zijn. En ja, dat we niks te zoeken hebben in de CL, hebben we gisteren duidelijk kunnen zien.

29 november 2023 om 08:01

Het gaat mij er meer om dat veel feyenoorders zeggen dat er meer heeft ingezeten op basis van de wedstrijden tegen atletico. En ja, daar deed je leuk mee, maar dat doet letterlijk iedereen tegen atletico. Dat is net zoveel waard als zeggen dat je over 2 wedstrijden de betere was tegen een team van mourinho. Voetballen prima, winnen Ho maar. Ik vind persoonlijk dat feyenoord ondermaats gepresteerd heeft in de CL. Dat is geen schande, maar er werd na 3 wedstrijden door sommige analisten al gesproken over een eventuele kwartfinale etc. Je hoeft tegenwoordig als top 2-3 van NL niet onder dit lazio te eindigen

29 november 2023 om 08:26

Frankfurt stond ook 11e toen ze de Europa League wonnen

29 november 2023 om 08:36

Klopt, dat zeg je goed. Europa league, waar ze in de finale tegen Rangers moesten. De EL is idd van een meer dan prima niveau, vooral voor NLse ploegen. Maar vaak wordt deze competitie ook gewonnen door een team wat het niet gered heeft in de CL. Er hoeft gewoon niet gedaan te worden alsof deze poule een toppoule was. Tegen atletico (ookal is het geen wereldtop), heb je misschien wat geluk nodig, maar dat is ook geen bayern/real etc. Als Feyenoord (of psv, en zelfs Ajax op dit seizoen na) hoef je echt niet onder te doen voor dit Lazio. Het winnen van de EL staat zelfs qua coefficienten bijna gelijk aan overwinteren in de CL

29 november 2023 om 09:04

Blijkbaar is de EL toch ook te hooggegrepen qua niveau. Als je Ajax dit seizoen ziet tenminste.

Die staan er toch dramatisch voor jn een groep die kwalitatief stukken minder js.

29 november 2023 om 09:10

Daar gaat het in dit geval toch niet helemaal om. Iedereen kan zien dat dit ajax dramatisch is. Daarnaast heeft ajax voor EL begrippen een prima poule, je kan het misschien slechter treffen, maar ook zoveel beter. Er zit geen gure oostblokploeg oid tussen. Ik ben hier nu niet om over ajax te praten. Het is toch duidelijk dat het niveauverschil qua veldspel etc tussen feyenoord en ajax op dit moment vrij groot is, daarom speelt ajax EL en feyenoord CL, en staat ajax op de 8e en feyenoord op de 2e plek in de ED. Dat neemt toch niet weg van het feit dat feyenoord best beter had kunnen/mogen presteren in deze groep?

29 november 2023 om 09:15

@repuiztav: ik ben het niet eens met de stelling dat Feyenoord niets in de CL heeft te zoeken. Heb je dat alleen als je m kunt winnen? Want als dat het geval is kun je de huidige opzet inkrimpen tot zo'n 4 clubs. Feyenoord verliest de strijd om de 2e plaats van Lazio, maar waren bepaald niet de mindere van die club. Hebben die wel wat te zoeken in de volgende ronde?

29 november 2023 om 09:20

@repuiz:

Lazio is echt niet sterk dit seizoen. Uit je opmerkingen lees ik dat je ze niet of nauwelijks hebt zien spelen.

Afgelopen weekend nog een draak van een wedstrijd tegen Salernitana gespeeld.

Deze poule was echt een grote kans om te overwinteren in de CL. Dat kun je niet ontkennen.

29 november 2023 om 09:46

Iedereen hier kan lullen dat Lazio niet sterk is dit seizoen maar ze presteren gewoon voortreffelijk in de CL dusverre en zijn dus verdiend door.

Die pot in Rome had je niet mogen verliezen, daar verlies je de CL overwintering in één klap gewoon. En dat mogen we onszelf aanrekenen, want dat verlies was onnodig.

De termen die hier geopperd worden zijn weer de overtreffende trap. Schande? Vooral onervarenheid imo wat je hier de das om doet.

29 november 2023 om 10:00

Lazio is gewoon een team waar je nooit van weet wat je kan verwachten. De ene keer verliezen ze van Salernitana, de andere keer winnen ze in Napoli of winnen ze tegen Atalanta.

Heel gek team. Een beetje het Sassuolo van de laatste jaren.

29 november 2023 om 12:31

@bellapartita Die standen zeggen vaak niet alles. Zo staat Sevilla nu 15de en vorig jaar stonden ze ook ergens onderin maar wonnen wel voor de vijfde keer de Europa League na ook al twee keer diens voorloper de UEFA Cup te hebben gewonnen plus een Super Cup. We gaan vanavond tijdens Sevilla-PSV zien of jouw redenatie opgaat.

29 november 2023 om 07:51

Men kan beide teleurgesteld en gelaten zijn toch? 2 van de 3 verliespartijen hadden geen verliespartij te hoeven zijn. Dit zie ik bij Ajax ook vaak genoeg In de CL op afgelopen seizoen na, PSV idem met de voorrondes vorig jaar. Dubbeltje moet soms net de juiste kant opvallen. Met een beetje geluk gaat PSV nog wel door, anders EL en zet Ajax alle zeilen bij en kan je nog 3 teams in de EL hebben waar meer punten kunnen worden gehaald!

29 november 2023 om 08:28

Hahaha wat is dit nu weer? Alle Feyenoorders mogen nu alleen huilend in een hoekje liggen? Of boos om zich heen schoppen? Maar vooral niet gelaten en toch tevreden zijn over een aantal vertoonde lichtpuntjes? Velen lijken te vergeten dat Feyenoord een paar jaar geleden op sterven na dood was. Het siert de Feyenoorders dat men geen gouden bergen verwacht, maar dat men zich kan vinden in de weg der geleidelijkheid.

29 november 2023 om 10:09

Het is ook teleurstellend,maar het zat gewoon allemaal niet mee dit CL seizoen. Tegen Atletico krijg je 2 buitenspel goals tegen en gisteren heeft Atletico 3 kansen gehad die alle 3 door Bijlow gestopt werden maar verlies je toch met 3-1.

29 november 2023 om 11:11

Zoals je het brengt is het wel scorebord journalistiek.

Natuurlijk is het teleurstellend omdat je zeker kansen had om door te gaan. Maar de CL-poule gaat over 6 wedstrijden. Als het even net jouw kant niet op valt kan dat desastreus zijn.
Gisteren verliest Feyenoord compleet terecht van Atletico. Een Atletico zoals we dat dit jaar in de andere CL wedstrijden nog niet gezien hebben, ze waren echt een niveau hoger dan de voorgaande 4 wedstrijden.

Uit verlies je ongelukkig van ze, met daarbij (net als gisteren trouwens) wonderlijke goals. Een 'buitenspel goal' bijvoorbeeld die volgens de letter van de regels geen buitenspel is, maar wat natuurlijk nooit de intentie geweest kan zijn van de regel. Uit tegen Lazio scoren zij uit het enige schot op goal (wel een 100% kans natuurlijk).

Als je het dan over gelatenheid of tevredenheid hebt kan je het als volgt opsommen denk ik:
Gelatenheid omdat je gisteren gewoon kansloos was. Atletico was gisteren echt een maat te groot.
Tevredenheid omdat je de voorgaande 4 wedstrijden hebt laten zien dat je het niveau (van de groepsfase) echt wel aankan en Feyenoorders echt nog wel weten waar de club vandaan komt.
Teleurstellend waren de uitwedstrijden die we gespeeld hebben. Daar hebben we het laten liggen.

Gisteravond voelde machteloos. Dan moet je je meerdere erkennen en toegeven dat dit soort clubs gewoon nog een maatje te groot zijn voor ons. We kunnen trots zijn op wat we bij vlagen voetballend op de mat hebben gelegd. Deze CL campagne was een goede leerschool voor onze jongens en heeft hun waarde goed gedaan! Jammer dat we er nu al uit liggen. Ik had graag nog een spannende laatste pot tegen Celtic willen zien. Dan maar knallen in de EL!

29 november 2023 om 07:53

Atletico is een maatje te groot, dat mag. Desondanks in Madrid een puike wedstrijd gespeeld. Echter, uitgeschakeld worden door Lazio doet toch gewoon auw? Ik heb Lazio een westrijd of vijf a zes zien spelen dit jaar, maar daartegen mag je als kampioen van Nederland toch gewoon doorgaan? Datzelfde geldt overigens voor PSV t.o.v. Sevilla of Lens.

29 november 2023 om 08:34

Wat wil je nu precies horen dan? Volgens mij is er na het verlies tegen Lazio door Feyenoorders toch genoeg gezegd over het (onnodige) verlies? Natuurlijk had je die kunnen winnen. Lazio is echt zo’n ploeg waar je eens een uitglijder tegen kunt maken. Net als Sevilla voor PSV. Zie er maar eens (structureel) van te winnen. Ploegen als Olympique Marseille/Lyon, Borussia Dortmund/Leipzig, allemaal zelfde categorie. Gewoon ploegen waar je top tegen moet zijn om te winnen. Ploegen die in ieder geval allemaal meer ervaren zijn in het spelen van CL dan Feyenoord.

29 november 2023 om 10:16

Lazio is een hele goede verdedigende en georganiseerde ploeg met 1 van de beste spitsen van de afgelopen jaren. Immobile schiet gisteren 2 keer op doel en het zijn beide goals. Tegen Feyenoord schoot die volgens mij ook 1 keer op doel wat gelijk de winnende was. Lazio is niet voor niks vorig seizoen tweede geworden met nagenoeg hetzelfde team. De serie A is in de breedte ontzettend sterk dat zegt niet zoveel. Er was een kans om door te stoten helaas niet gelukt. Nu bij Celtic uit volle bak gaan voor het vertrouwen en dan heb je 9 punten behaald in de poule. Dat zou ontzettend netjes zijn

29 november 2023 om 10:29

Inderdaad! Dat we ons moeten meten of ons als Nederlandse kampioen niet onder Lazio moeten zetten maar ervoor gaan ben ik met de kritiek eens. Alleen Lazio speelt misschien geen leuk voetbal maar speelt vanuit principe, punten! Werden in de Kuip onderste boven gelopen en daar heeft Sarri goede lessen uit gehaald voor de uitwedstrijd. Serie A is niet mijn favo competitie maar zit zeker veel kwaliteit in, spelers die een wedstrijd kunnen beslissen. Jammer over t algemeen, er waren zeker kansen om als 2e door te gaan helaas niet gegrepen. Vind Feyenoord sowieso minder energiek spelen de laatste potjes dan Atletico uit, Celtic thuis en Lazio thuis. In de CL ongeacht wie je tegenstander is, scherp en gefocust zijn.

Feyenoord mag zich wel schamen dat ze niet 2e zijn geworden, Lazio staat 11e in de competitie... Ik hoor vooral positieve geluiden, maar vind niemand dit best wel slecht?

29 november 2023 om 07:47

Jawel hoor. Ik.
Lazio is echt een matige ploeg. Daar had je in Rome nooit van mogen verliezen.

29 november 2023 om 07:50

Het resultaat is teleurstellend maar de manier waarop Feyenoord zich presenteerde overschaduwt schaamte.

29 november 2023 om 07:51

Tuurlijk had je boven Lazio moeten eindigen, daar uit heb je het sowieso laten liggen. Wat er gister gebeurde is geen schande, Atletico is een wereldploeg. Dit laat wel zien dat je eigenlijk tekort komt om met de grote jongens mee te doen. De pech van Feyenoord is gewoon dat Lazio al heel deze campagne een schijtgeluk heeft. Eerst pakken ze een punt doordat de keeper in de 95e minuut scoort tegen Atletico, anders had je nu nog kans op overwintering aangezien Atletico gewoon thuis van Lazio gaat winnen. De wedstrijd erna scoort Pedro ( buitenspelgoal trouwens ) in de 95e minuut uit bij Celtic waardoor ze er onverdiend met 3 punten vandoor gaan. Tegen Feyenoord thuis scoren ze uit hun enige kans ( kwaliteit, ik weet het ). En tot slot winnen ze gister ook weer aan het eind van de wedstrijd. Tja en als je naar jezelf kijkt had je minstens een punt uit tegen Atletico of Lazio moeten pakken.zonde voor de penningmeester maar de Europa League past op dit moment beter bij ons en misschien kan dat nog leuk worden !

29 november 2023 om 08:10

Tsja, dat is als je het negatief benaderd.
Als je positief kijkt speelt Feyenoord voor het eerst in 5 jaar CL. Waren ze in 4 van de 5 wedstrijden de betere ploeg, maar ontbrak het op de juiste momenten aan wat geluk en aan de kwaliteit om de trigger over te halen.
Helemaal geen schande, als je ziet waar we vandaan komen en de CL ervaring die we gemiddeld hebben. Het is vooral zonde dat we niet een ronde verder zijn.
Maar jij hebt waarschijnlijk sowieso besloten om lekker negatief te zijn.

29 november 2023 om 08:21

Dat je het positief bekijkt begrijp ik. Maar uitspraken zoals 'de betere ploeg zijn' en het 'ontbreken van geluk' daar liggen ze krom van het lachen van in Italië en Spanje. Het is echt weer die Hollandse gedachte. De ziekte van het Nederlands voetbal. Ik vond Feyenoord goed spelen over het algemeen hoor maar pech is dit niet, het is overleven en de kansen afmaken. Lazio is een flutploeg. Jammer dat er uit niet minimaal is gelijkgespeeld.

29 november 2023 om 08:28

Als je na 4 van de 5 wedstrijden maar 6 punten hebt , ben je niet de betere ploeg. Uit tegen Lazio heb je het compleet laten liggen. We maken veels te vaak domme fouten ook in de competitie gaat het vaak genoeg mis en worden de doelpunten cadeau gedaan. 6 punten in deze poule is gewoon niet goed.

29 november 2023 om 08:34

@bobson, maar je kunt toch niet ontkennen dat het geluk dat Lazio heeft gehad deze campagne, met een keeper die de gelijkmaker binnenkort en die gelijkmaker tegen Celtic in de laatste minuut bij ons ontbrak in deze campagne.Los van de kwaliteiten van Atletico. Want gisteren waren we ruim de mindere.En ja, ze mogen lachen dat we de betere ploeg waren, maar het laat ons zien dat we op de goede weg zijn

29 november 2023 om 09:08

Ach fijn voor Lazio dat ze zo moeten lachen. Uiteindelijk winnen ze zelf ook nooit iets. De ziekte van het Nederlands voetbal is gewoon dat we geen geld hebben. Heeft weinig te maken met positivisme na een wedstrijd.

29 november 2023 om 09:14

Vandaar dat we Lazio ook 1 keer van de mat hebben gespeeld. Tegen Atletico uit wordt een buitenspel goal toegestaan en wordt een goede goal van ons afgekeurd op knullige manier. Gister was de minste wedstrijd, maar ook niet kansloos.
Het resultaat is heel jammer, maar Feyenoord heeft echt wel laten zien het niveau te hebben en ik ga me zeker niet schamen dat als het iets meer meezat dat we door ons eigen spel te spelen overwinteren.. volgens mij mag dat best meegewogen worden ipv alleen maar naar het resultaat te wijzen.

29 november 2023 om 08:23

Tja, ik denk dat de mensen die dit op jouw manier benaderen niet voor Feyenoord zijn en niet echt door hebben waar we vandaag komen. In de eerste weken van Slot werden we bijna uitgeschakeld door Drita in de voorronde eCL. De verwachtingen zijn (voor bij fans van andere clubs) af en toe wat onrealistisch. Dat oenige vergelijk met Ajax 2018 bijvoorbeeld. Of Van der Vaart die na Lazio thuis roept dat we zomaar de halve finale kunnen halen. Dat kneuzige opportunisme van analisten slaat over op het publiek. We zijn nog niet zover en daarom misschien af en toe nog iets te veel in "blij dat we erbij zijn" modus.

29 november 2023 om 08:52

@migi Je stelt we zijn nog niet zover. Ik heb een eyeopener voor je. Je komt ook niet zover en dat is niet alleen van toepassing op Feyenoord, maar op iedere Nederlandse club. Incidenteel kun je een keer een succes behalen, maar structureel zullen Nederlandse clubs nooit aanhaken bij de top van Europa. Je legt het in deze poule al af tegen Atletico en Lazio en dat zijn echt geen Europese top 8 ploegen. Die zijn nog wel een niveau hoger.

29 november 2023 om 09:05

Ik bedoel zo ver dat we ons moeten schamen als we niet overwinteren in de CL. Feyenoord is gewoon van vergelijkbaar niveau als Lazio Roma. Atletico is veel beter en die hebben gewoon wereldtop rondlopen. Het licht aan je definitie van topclub hoor, maar als je dat al niet de top van Europa vindt, wordt het wel heel smal daar.

Dat we niet kunnen aanhaken bij de top van Europa lijkt me duidelijk. Niemand in en om Feyenoord die dat denkt hoor. Dat laten we aan de fans van andere clubs over. Onze topaankopen zijn Trauner (1 miljoen) en Gimenez (6 miljoen). Daarvan kan je net een schoenveter kopen van de 3e rechtsback van een topclub.

29 november 2023 om 09:35

Atletico is geen top 8 in Europa? Absolute favoriet zijn ze misschien niet nee. Maar ik zou ze toch wel opschrijven voor de kwartfinales.
In de meeste reacties lijkt het net dat de 3e plek van Feyenoord wordt gezien als een wanprestatie. Misschien omdat de hoop op kwalificatie groot was na de eerste 3 potjes, maar voor Nederlandse teams is doorgaan in Europa wel de doelstelling en als dat toevallig in de CL kan, is dat mooi meegenomen.

29 november 2023 om 08:35

Alleen de niet Feyenoorders lijken dat vooral te vinden.

29 november 2023 om 08:50

Lazio speelt Europees gezien veel betere dan in de competitie. Ze benaderen alle wedstrijden als een finale. Een Sevilla was vorig jaar ook een drama in de LaLiga maar winnen wel "gewoon" de Europa League. Sommige clubs kunnen zich meer opladen voor Europese wedstrijden.

29 november 2023 om 09:25

@krempel:

Niet mee eens, Lazio had gisteren zelfs niet de sterkste opstelling. Immobile op de bank en ook Kamada...

Ze waren ook gisteren erg pover en hadden nog geluk dan Celtic niet als eerste scoorde.

29 november 2023 om 09:44

Precies. Kunnen we ook gewoon concluderen dat ze in Madrid gewoon boven zichzelf zijn uitgestegen, tegen Lazio ook en daarna aan de druk zijn bezweken? Er werd van alle kanten onzin geroepen, spelers zaten al bijna voor 80 miljoen op het vliegtuig naar Manchester, Munchen of Madrid. Madrid en Lazio thuis waren erg goed, maar zowel in de competitie als de CL is gebleken dat dat niet het basisniveau van Atletico is op dit moment.

29 november 2023 om 12:45

Feyenoord mag zich schamen? Waarom? Hebben het prima gedaan maar door vooral pech, of wellicht onervarenheid wat beslissingen verkeerd gevallen. Je hebt tegen een topclub als Atletico een prima pot op de mat gelegd, gisteren dan weliswaar voetballes gekregen maar 2x tegen Lazio goed gevoetbald en ook tegen Celtic heel makkelijk gewonnen. Dat het resultaat niet matched is zonde maar waar we vandaan komen en waar we nu staan, leeft vooral de opportunisme.

Geen speld tussen te krijgen. Het heeft er helaas geen moment ingezeten gisteravond… de magie was er even niet in de Kuip. Zo zie je dat het niveauverschil met de eigen competitie erg groot is. Bij Nederlandse ploegen moet vaak alles kloppen en iedereen boven zijn kunnen spelen, bij Atletico zag je dat ze op de automatische piloot speelden… Achteraf gezien was Lazio uit de wedstrijd waar je een resultaat mee had moeten nemen om nu nog kans te hebben op overwintering CL. En Atletico uit had je niet hoeven verliezen omdat Atletico toen niet in goede doen was en Feyenoord boven hun kunnen speelde. Dat niveau hebben ze alleen nog thuis tegen Lazio met vlagen aangetikt. Ik denk dat Feyenoord te wisselvallig is geweest.

We hebben het laten liggen in Italie en Spanje. Atletico is nu in vorm en die zijn dan gewoon te goed. Die Griezmann, dat is zo'n verschil met alles wat er rondloopt in Nederland. Die vent heeft overal op z'n lichaam ogen lijkt wel zo makkelijk speelt ie. Verder ook een beetje "pech" dat de keeper van Lazio een keer in de laatste seconde een bal binnen kopt en ze in blessuretijd winnen bij Celtic waardoor je nu al uitgeschakeld bent, maar goed, Europaleague dan maar.

29 november 2023 om 09:51

Ben je in Madrid en thuis tegen Lazio boven jezelf uitgestegen? In Rome was het al een pak minder en in de competitie zien we ook zulk voetbal niet van Feyenoord. Het is tegen de kleintjes al weken stroperig. Feyenoord staat gewoon weer met beide benen op de grond, het is gewoon van EL niveau.

29 november 2023 om 09:55

Ja we zijn inderdaad wat minder de laatste weken. Al moet ik zeggen dat Atletico in deze volgens mij ook wel veel beter is dan toen we in Madrid tegen ze speelden. Geen idee waar bij iedereen vandaan komt dat Feyenoord niet met beide benen op de grond stond. Dat fans van andere clubs het nu zo "jammer" vinden en "onnodig" dat we niet overwinteren in de CL is voor ons al een bijna niet te bevatten vooruitgang tov een jaar of 3 geleden hoor.

Typisch Nederlands, leuk meedoen maar gewogen en te licht bevonden. Het is in mijn ogen toch wel een teleurstellende CL campagne geweest omdat je gewoon niet minder bent dan Lazio. Je hebt er vorig jaar van gewonnen toen ze een sterk seizoen kenden en eindigt nu lager terwijl ze slechts 11e staan. Onnodig en daarom zo jammer.

29 november 2023 om 08:58

Maar neem ook mee dat Lazio een bak aan geluk heeft gehad deze campagne. Gisteren maar ook in verschillende andere wedstrijden.
En ja Feyenoord had het in Italië beter moeten doen, dat kan je Feyenoord zeker aantekenen.

29 november 2023 om 09:00

Uiteraard, daar staat en valt voetbal ook mee. Maar dat is meer een bijzaak dan een hoofdzaak zoals ik het zie. Je moet altijd een beetje het geluk mee hebben maar overall vind ik niet dat je minder bent dan Lazio en het daar onderling misschien beter had moeten doen. Het is ook niet slecht hoor, maar ik vind het teleurstellend omdat het niet nodig was.

29 november 2023 om 09:20

Eens dat de kampioen en misschien wel nummer 2 zich zelf niet moeten afschrijven van clubs onder top uit de beste vier competities; wellicht de nummer 4. Alleen de opportunisme vooraf door de analisten was wel wat overdreven, alsof Atletico en Lazio niks in te brengen hebben. Ondanks dat Lazio inderdaad nu matig presteert werden ze vorig jaar 2e (best of the rest) en staan er wel jongens in het elftal die ik graag bij ons zou willen zien. Wat ik miste ondanks dat Fey hun best gedaan hebben, volwassenheid. Dit liet Lazio goed zien in de uitwedstrijd. Ja je hebt het laten liggen, maar goed vond Lazio tactisch ook stuk beter en anders dan in de thuis wedstrijd. Je hebt als club ervaring erbij en het is een betere campagne dan in 2017/2018. Als Feyenoord zich net als Ajax en PSV stabieler willen zijn in Europa hebben ze lessen nodig om dit te leren en ervaren.
We presteren nu 3 jaar stabieler, dan wel op 3 verschillende niveaus, dan voorgaande jaren.

We hebben dit seizoen ( en vorige ) gewoon totaal geen antwoord op teams welke de bus parkeren.

Je mist spelers welke het bal tempo omhoog gooien of makkelijk mannetjes kunnen passeren. Enige die ik nog aanvallend gevaarlijk vond was Minteh. Maar die is zo extreem grillig.

CL is gewoon nog een stap te hoog voor ons dit jaar.

29 november 2023 om 09:38

Niks mis mee toch. Dit jaar is nog niet voorbij. Als je in de EL hoge ogen kunt gooien is dat ook niet verkeerd. Plus in de EL haal je waarschijnlijk meer punten voor Nederland.

Volgens mij is de schlemiel bij Feyenoord toch echt Arne Slot. Hoe kun je nu met dit middenveld beginnen tegen Atletico. Zerrouki mag dan in de eredivisie niet uitblinken, maar Europees gezien was hij van grote waarde voor Feyenoord. Door hem te passeren gaf je Griezmann vrij spel op het middenveld. Gewoon een tactische blunder om te denken dat je met een aanvallend middenveld weg komt tegen een geslepen ploeg als Lazio,

29 november 2023 om 09:02

Arne had inderdaad wel een tactische omzetting mogen doen voor Griezmann. Die zakte continu uit en kon het spel maken.

Hierdoor stond de verdediging ook steeds niet goed opgesteld. Omdat Trauner vaak met Griezmann mee ging.

29 november 2023 om 09:09

Ik bedoel natuurlijk een geslepen ploeg als Atletico. Op de een of andere manier kan ik het echter niet corrigeren.

29 november 2023 om 09:42

Precies. Ze hebben een speler van absolute wereldklasse bij Atletico, die mocht gisteren gewoon zijn gang gaan - dat is natuurlijk dodelijk. Hij liep er telkens zo doorheen en daardoor kreeg Feyenoord totaal geen grip op het spel.

Ik had echt verwacht dat Feyenoord deze poule fase zou overleven.
Net zoals Psv heersen zij in de Nederlandse competitie maar Europees is het toch even te hoog, in iedergeval 3de en Europees en misschien beter, nu maar hopen dat Psv wint vanavond maar daar heb ik een hard hoofd in

Lazio vind ik echt een matig team, dus dan kan je je afvragen hoe goed Feyenoord is. We praten hier ook alleen over dat Feyenoord goede wedstrijden heeft gespeeld en niet veel minder was, maar het feit is gewoon dat we daar niet naar moeten kijken. Bij die buitenlandse clubs geldt maar één ding en dat is resultaat. Hoe je het doet boeit niet, als je de punten maar pakt. Wij hebben een hele verkeerde kijk in Nederland. We willen mooi voetballen, maar aan het einde staan we altijd met lege handen.

29 november 2023 om 09:39

Dat ook! Dat zag je goed bij Lazio uit. Daar had Fey punt(en) kunnen pakken, alleen tactisch stond Lazio ook beter dan in de thuispot. Die stonden met een instelling, we pakken de punten kom maar op! Vond Atletico gister ook zo gedisciplineerd spelen en dan die 1x raken counters.Plus het Feyenoord van nu en Feyenoord van de uit wedstrijd bij Atletico is een verschil al. Gaat allemaal moeizamer, sommige niet in vorm. Ook had ik meer het idee dat Atletico toen Feyenoord had onderschat en het moeilijk konden corrigeren in de wedstrijd door t goede spel van Feyenoord. Nu stond er een veel volwassener team met discipline en die voor de punten gingen.In zulke potjes moet het ook allemaal even de goede kant opvallen.

Slot heeft twee stomme fouten gemaakt.
1. Mintee op te stellen (tegen een ploeg die weinig ruimte weggeeft)
Zerrouki en dan Stengs op rechts
2. Geen man op Griezman te zetten.

Hartman kan bij iedere Europese club mee
Geert Truida wilde even laten zien dat hij heel kalm is en speelde de bal wel degelijk rustig terug op Bijlow. Ongelooflijk stom. niks geen ongelukje

29 november 2023 om 09:44

Eens mee je twee punten! Minteh heeft 1 leuke actie en voor de rest weer veel uitglijers. Maar hoe zie jij in de actie van Geertruida een terugspeel actie? Want ik zie toch echt een beweging dat hij de bal wil laten gaan, alleen te laat is omdat hij achter Witsel valt en Bijlow een beweging naar voren maakte.
Al met al wel knullig en met beetje scherpte van beide, was dit niet geweest. Want vond Bijlow ook niet geheel vrij-uit gaan.

29 november 2023 om 12:53

Volgens mij wilde hij de bal zacht terugtikken met zijn buik. Sommge spelers doen het met hun borst als de bal op die hoogte komt. Nu komt de bal lager dus dacht hij even terugleggen.
Toen ik dit ooit deed, verdween de bal in de vetmassa bij mij. Hij zal daar iets anders hebben dan ik

als feyenoord supporter zou ik niet blij zijn. je zit in 1 van de makkelijkste poule , na 2 wedstijden sta je op 6 punten. en dan na 5 wedstrijden lig je eruit. aan de andere kant maar goed ook want als je niet boven lazio kan eindigen , die 11de staan in de comp. heb je niks te zoeken in de CL. wel vind ik dat feyenoord nou ook eerst kritisch mag worden benadered want ik vind het zelfs in de ed verdedigend zwak eruit zien. ik dacht echt dat slot door ging pakken na afgelopen seizoen. helaas zie je het verval al worden ingezet. ben benieuwd of ze de 2de plaats kunnen vast houden in de ed. tijd zal het leren.

29 november 2023 om 10:19

Lekker provoceren.
Als Feyenoord supporter baal je, maar besef je ook dat de CL meer is dan alleen goed voetballen. Het zijn ploegen zoals Atletico en Lazio die op dit podium veel meer ervaring hebben en hier dus ook vaak hun voordeel uit weten te putten.
Daarbij lopen er bij die ploegen spelers rond, die voor Nederlandse begrippen onhaalbaar zijn. Moet je eens voorstellen dat komende transfer window een Immobile, Depay, Griezmann of zelfs een De Paul wordt aangetrokken door een Nederlands team. Dat is ondenkbaar.

We moeten blij zijn dat we na 5 wedstrijden door kunnen richting de Europa League en dat het er dus niet meer om spant in de laatste wedstrijd. Spelers hebben ervaring op kunnen doen in de CL en wellicht kan je nog een hele mooie reeks neerzetten in de EUL. Ook dan heb je een prachtig seizoen.

Tevens denk ik dat Feyenoord gemakkelijk tweede wordt en een zeer kleine kans heeft op het kampioenschap!

Als laatst, hoofdletters gebruiken zorgt ervoor dat het net wat lekkerder leest!

29 november 2023 om 10:32

mijn bericht heeft niks met proveceren te maken , gewoon wat kritiek na weken lang te zijn opgehemeld door analisten supporter spelers zelf. even met beide benen op de grond.

dit is precies wat ik bedoel. je hebt geen enkele kritiek op dit feyenoord jij denkt dat ze makkelijk tweede worden met nog een kans op het kampioenschap. nou zou ik je even uit de droom helpen aankomende zondag verliezen en je staat 10 punten achter, wat goed mogelijk is.. az dan winnen en dan sta je gedeeld 3de.

je doet of Am en Lazio van die wonderploegen zijn met exceptionele spelers maar dat valt reuze mee als je 11de staat in de comp. AM depay sorry hoor daaar heb ik het nooit in gezien , soort van paradie op een prof.griezmann tja 32 daar is het beste toch ook wel van af.

29 november 2023 om 11:18

In deze poule had je natuurlijk te allen tijde door moeten gaan. Atletico Madrid is voor CL-begrippen een stabiele club maar ook geen City, Madrid, Bayern, PSG etc. Lazio is de nr 11 van Italie en heb je vorig jaar (toen ze beter waren) nog van gewonnen en Celtic is sowieso een joke. Een tweede plaats in de poule had echt wel gemoeten. Na twee wedstrijden en 6 punten las ik nog overal dat dit Feyenoord misschien wel beter was dan het Ajax van 2018/2019 en ver kon komen in de CL. Dat is achteraf wel behoorlijk arrogant gebleken.

29 november 2023 om 11:26

Ik kan mij vinden in je opmerking ten aanzien van de lof trompet van supporters en analisten. Er werd door sommige inderdaad na Atletico geclaimed dat we de halve finale wel konden halen.
Echter ken ik persoonlijk geen supporters die dit ook zagen gebeuren, dus dat is misschien een beetje de tendens die gecreëerd wordt door o.a. de reacties die je leest op internet.

Het tweede wat je stelt, is dan weer helemaal onjuist.
Op basis van deze Champions League campange ben ik niet heel kritisch nee en dat is vanwege de redenen die ik in mijn vorige comment schrijf. Echter, zie ik zeker elementen die dit jaar nog niet heel goed gaan en daar moet je kritisch op zijn.

Met het oog op de Eredivisie, het resultaat dat Feyenoord vorig jaar heeft behaalt en de ploegen die onder Feyenoord staan, is het heel reëel dat Feyenoord tweede wordt. Je zegt niet te willen provoceren maar met “ik zal je ff uit de droom halen” klinkt het wel een beetje alsof je iemand uit de tent wil lokken.
Realistisch gezien is een tweede plek heel logisch voor Feyenoord en als je zondag wel wint, want ja dat kan ook, dan sta je 4 punten achter en is die kleine kans op het kampioenschap iets groter geworden.
Probeer wat genuanceerder er naar te kijken !

Als laatste, om te stellen dat Griezmann niet goed is, want 32… die speelt dit seizoen een super seizoen. Spelers kunnen rond hun 32e nog fantastisch presteren, daar zijn legio voorbeelden van. Tevens werd Griezmann dit jaar in de Gouden Bal verkiezing nog 21e van de 30, waarmee hij volgend vele bij de beste 21 voetballers van de wereld behoort.
Het toont wel dat je er weinig van begrijpt.

Het constant terugvallen op Lazio die 11e staan is ook lekker makkelijk. Ook daar zijn zat voorbeelden van de competitie niet altijd een juiste weerspiegeling is van hoe ploegen in Europa presteren.
Indien gewenst kan ik je een lijstje leveren met deze voorbeelden, maar heb niet het idee dat je open staat voor andere ideeën dan je eigen!

29 november 2023 om 11:30

Daarbij zie ik net dat Griezmann vorig seizoen (21/22) bij heeft gedragen aan 31 doelpunten in de competitie (LaLiga).

Ook had Griezmann volgens vele een enorme bijdrage aan de tweede plaats op het WK van ‘22.

Om mijn argument nog iets meer kracht bij te zetten!

29 november 2023 om 12:06

heeft niet gewerkt .. een spits die 15 goals maakt als nummer 21 van de beste 30 is niet bijster bijzonder. ook niet geheel verwonderlijk dat hij op 15 goals staat aangezien hoe atletico speelt (griezmann is eindstation), daarachter zit morata met 12 goals en daarna moet je de doelpuntenmakers zoeken. griezmann was een fantastische speler maar zo als ik al aangaf daar is nu wel het beste van af

29 november 2023 om 12:12

tja dat is een verschil van interpretation , jij ziet het als uitlokken, ik noem het een wake up call. verder praat je veel onzin en verdedig je feynoord door te stellen dat ploegen als lazio anders spelen in europa , nou denk ik ; ze staan niet voor niets 11de..

"met het oog op de Eredivisie....nuance.. ik denk dat jij die mist. glas is wel heel erg half vol

het feit fdat jij sneert op de persoon zegt mij genoeg. we gaan in mei zien hoe het er voor staat. succes met zweven !!

29 november 2023 om 17:48

Mijn reactie is volgens mij netjes onderbouwd en haalt een aantal voorbeelden aan om die onderbouwing kracht bij te zetten. Je reageert erg rancuneus en dat is jammer, want zo kan je helemaal geen discussie voeren.
Jij schrijft “Verder praat je veel onzin”. Dat soort teksten hoor ik mijn neefjes van 13 ook tegen elkaar roepen, dus ik ga er maar vanuit dat dat het niveau is waarop je de discussie wilt voeren. Alvast een kleine tip voor later, in het werkende level kun je daar niet meer mee aankomen.

Om nog even terug te komen op Griezmann. 1) doelpunten is niet alles wat telt om als goede speler aangemerkt te worden. Kijk naar de uitverkiezing van Virgil van Dijk in 2019 en 2) vanmiddag werd in een topic een item van Frank de Boer van gister aangehaald waarbij hij ook aangaf te genieten van Griezmann, waarbij een aantal reageerders onder dat item zelfs claimde dat het top 3/top 5 speler is van het moment. Dat durf ik overigens niet te zeggen, maar zegt voldoende over zijn kwaliteiten. Maar lappemand zal er vast meer kijken op hebben dan een ex Professional!

En einde van de competitie zullen we elkaar weer spreken inderdaad, kijk er naar uit.

29 november 2023 om 18:25

FdB heeft de laatste jaren nou niet echt laten zien veel verstand van voetbal te hebben😅, zou dat met een korrel zout nemen 😅

Verder praat je veel onzin is gewoon nerdelands, we zitten hier op een voetbal forum hè. Aan je tip te zien denk je waarschijnlijk dat ik op school zit, maar ik heb mijn eigen onderneming in bewegingswetenachap, waar duidelijke taal word gesproken. Jij doet mij denken aan een wiskunde toets. Het verhaal van de som zo moeilijk maken dat het een lees toets word ipv een rekentoets.🤣 Man relax gewoon, zou je goed doen.

Btw doelpunten is wel alles wat telt voor een spits vraag ze maar, scoor je liever of geef je liever een assist? Ik weet het antwoord al.ennn Een club die een spits wilt kopen, kijk echt wel eerst naar de doelpunten, assist is een leuke bijzaak.

Ben benieuwd in mei. Succes!

Ook in de Europa League liggen ze eruit tegen de eerste degelijke Zuid-Europese ploeg die ze tegenkomen. Zo gaat dat met Nederlandse teams.

29 november 2023 om 10:32

Mag hopen dat ze inmiddels nu de clubs uit Rome kennen en ervan geleerd hebben 😉. (Individuele kwaliteiten daarbij buiten gelaten, Dybala, Pellegrini, Lukaku, Zacanni, Immobile en Luis Alberto)

29 november 2023 om 10:38

Immobile ga je niet meer tegen komen

29 november 2023 om 10:45

Klopt dit jaar. Bedoelde eigenlijk in het algemeen 😬

Als je in deze poule geen 12 ( minimaal 9 ) punten kunt halen dan houdt dat simpelweg in dat je zelf niet genoeg kwaliteiten hebt. De vraag is alleen hoe kan je dit verbeteren? Moet en kan je ( financieel) dit aan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren