Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noa Vahle interviewt graag bij Ajax: ‘Echt een mooie gozer is dat, geweldig!’

Laatste update:

Noa Vahle geniet ervan om Brian Brobbey te interviewen. De 23-jarige verslaggever van onder meer Vandaag Inside vindt de onvoorspelbaarheid van de spits van Ajax in interviews interessant. "Ik vind dat echt een mooie gozer. Geweldig hoe hij die interviews doet", aldus Vahle in gesprek met Voetbal International.

"Bij die stiltes die Brobbey soms laat vallen, denk ik weleens: Doe je dat nou expres? Of probeer je me nou uit te lokken? Ik denk dat hij een humor heeft die niet heel veel mensen begrijpen", zegt Vahle.

De verslaggever, die haar doorbraak in het medialandschap beleefde tijdens het WK in Qatar, vindt het moeilijk om Brobbey te doorgronden. "Ik kan daar zo van genieten. Je kunt zes vragen stellen en bij de laatste gaat hij opeens lachen. Ik weet niet of we dezelfde humor hebben."

"Soms kijk ik hem tijdens een vraag heel leuk aan en dan blijft hij staan met een gezicht van: dit interesseert mij niet. En de andere keer is het heel leuk... Geen peil op te trekken."

Vahle komt niet alleen graag bij Ajax, ook Feyenoord en PSV beschikken over interessante spelers om te interviewen. "Jongens als Quilindschy Hartman en Joey Veerman zijn tof, daar heb ik een goede klik mee."

Ook volgt Vahle het Nederlands elftal op de voet. "Ook met Wout Weghorst heb ik een goede klik."

"Iedereen heeft een mening over Wout. Maar ik kan een speler zoals Weghorst juist heel erg waarderen. Ik vind het echt mooi dat hij het niet van zijn aangeboren talent heeft moeten hebben. Zoals Messi."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik moet ook altijd lachen om de interviews met Brobbey. Zijn reacties, of het gebrek er aan, zijn stemgeluid, dat beetje verbaasde soms. Ik krijg er vaak goeie zin van. Mooie interviews.

Zijn allermooiste interview was die van - ik meen - Ajax TV, iets minder voetbal gerelateerd en meer persoonlijk.

Q: Wat is je favoriete serie?
A: "priezenbreak"

Mooie gozer in interviews.

22 december 2023 om 19:27

Potverdorie zeg, de winnaar van de Sonja Barend Award is nu al bekend. Hier kan echt niemand tegenop.

22 december 2023 om 19:33

Vind persoonlijk zijn antwoord op het beroep wat hij zou uitoefenen als hij geen voetballer was ook goud:

"tennisser"

Kan je dat?

"nee"

22 december 2023 om 19:39

Is dat echt?🤣

22 december 2023 om 19:49

Hij zei dat hij een matige service had en ook een niet al te beste volley, en dat je dan als service-en-volley speler wel echt in het nadeel bent.

22 december 2023 om 19:55

@hakimfr, hahaha, ik denk trouwens oprecht wel dat ie profhonkballer zou kunnen worden obv zijn fysiek.

22 december 2023 om 21:27

@hakimfr - haha, klopt. Heerlijk interview was dat.

@hijniet! - was al vorig jaar, maar hij had em zeker moeten krijgen.

Hele toffe gozer die zijn club transfervrij verlaat om een jaar later spijt van zijn keuze te hebben en graag terug wilt komen voor 20 miljoen 😊.

22 december 2023 om 23:33

Hij wilde terugkomen voor een euro, maar daar was Leipzig het niet mee eens.

23 december 2023 om 08:59

Wat ik op zich wel kan begrijpen

Tja, zo'n jongen is een bron aan content en dat scoort goed. Ik heb er ook geen problemen mee, al mag het soms wel wat meer met beleid.

Sowieso lijkt het me geen toeval dat ze allemaal jongens noemt die nog weleens uit de bocht schieten in interviews. Tja, die betalen toch je brood een beetje. Of het de meest verstandige jongens zijn, da's een andere discussie. Soms kun je beter even nadenken voor je iets zegt. Voor de journalist is het misschien geweldig, maar voor de speler in kwestie niet per se.

Vind het zo top dat echt de enige reden dat deze meid deze kans heeft gekregen is omdat ze de dochter is van Linda de mol en dat dat ook echt de enige manier is om op je 23 daar te kunnen komen!

23 december 2023 om 10:20

Overal in de wereld, op welk gebied dan ook, gaat het om contacten hebben. Dat is niets nieuws. Niemand ziet je talent als je stil thuis op de bank zit.

Dat zichtbaar zijn voor haar makkelijker is dan voor anderen klopt, maar vervolgens moet je het ook laten zien. Dat doet ze volgens mij prima.



Zo, zou Noa Jungle Fever hebben ? 😉😄

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren