Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nieuwe bondscoach haalt Mohamed Salah niet bij selectie Egypte

Laatste update:

Mohamed Salah zit niet bij de selectie van Egypte voor de aankomende oefeninterland tegen Nieuw-Zeeland, zo maakt de bond zondag bekend op de sociale media-kanalen. Hossam Hassan, sinds februari van dit jaar de bondcoach van het Afrikaanse topland, heeft de sterspeler in overleg met zijn club Liverpool thuisgelaten. Dat is althans de lezing van Daily Mail-journalist Lewis Steele.

"Egypte staat op het punt om de wens van Liverpool om Mo Salah thuis te laten voor de aankomende interlandperiode te vervullen", schreef Steele op X. "Hossam Hassan was erg terughoudend, maar de minister van Sport van het land heeft hem overgehaald. Club en land zijn het erover eens dat dit de beste beslissing is met het oog op de lange termijn."

Snel na de berichtgeving van de Britse verslaggever bevestigde Egypte de afwezigheid van Salah. Later op de zondag licht Hassan de keuze verder toe op een persconferentie.

Liverpool zou dus gevraagd hebben om het thuislaten van Salah. The Reds zien in dat hun topscorer de rust kan gebruiken nu hij op leeftijd komt. De linkspoot wordt dit jaar 32 jaar oud.

Ondanks zijn leeftijd is Salah dit seizoen onverminderd sterk bezig. In negenentwintig wedstrijden voor Liverpool was hij goed voor evenveel doelpuntencontributies: negentien treffers en tien assists.

Bij het nationale elftal is Salah normaliter de grote man. De rechtsbuiten draagt steevast de aanvoerdersband en is de belangrijkste pion in het aanvalsspel van Egypte. In zesennegentig interlands was hij goed voor vierenvijftig doelpunten.

Op vrijdag 22 maart neemt Egypte het in Nieuw-Zeeland op tegen het team uit Oceanië. De aftrap van het duel is om 19:00 uur Nederlandse tijd.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone (Feyenoord/Ajax/PSV/Transfer) nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Logisch net geblesseerd geweest liverpool heeft hem nodig voor een serieuze kans te maken op de titel

10 maart 2024 om 15:27

Eens! Logische keuze van de bondscoach en Liverpool

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren