Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Newcastle is bekend met impasse bij United en wil man met 208 wedstrijden

Laatste update:

Newcastle United heeft nog altijd zijn zinnen gezet op de komst van Scott McTominay, zo weet Fabrizio Romano te melden. De middenvelder van Manchester United kon afgelopen winter ook al rekenen op interesse van the Magpies, maar werd toen door Erik ten Hag binnenboord gehouden. De Nederlander liet zijn pupil dit seizoen 24 keer opdraven in de Premier League, waarvan 10 keer als basisspeler.

McTominay toonde in maart zijn scoringsdrift met vier goals in de EK-kwalificatiewedstrijden van Schotland, maar kreeg het onder Ten Hag nog niet voor elkaar om zich tot onbetwiste basisspeler te kronen. Newcastle zou juist een boost willen geven aan het blok op het middenveld en heeft van McTominay een belangrijk doelwit gemaakt. Het verlangen van Ten Hag naar een extra middenvelder komt het perspectief van de Schot bovendien niet ten goede.

McTominay werd op vijfjarige leeftijd opgenomen in de jeugdopleiding van Manchester United. Bij die club tekende hij in juli 2013 zijn eerste profcontract. Vier jaar later zat hij voor het eerst bij de wedstrijdselectie, voor het thuisduel met Swansea City. Tot dusver staat de middenvelder op 208 officiële wedstrijden voor United, waarin hij 19 keer wist te scoren en 5 assists gaf. Zijn contract loopt nog door tot medio 2025 met de optie op een extra seizoen.

Van Jack Butland wordt verwacht dat hij de overstap maakt naar Rangers. De reservedoelman werd het afgelopen halfjaar door United gehuurd van Crystal Palace. Butland zou al enkele gesprekken hebben gevoerd met de Schotse topclub, die hem transfervrij inlijft. Indien beide partijen ook de persoonlijke voorwaarden overeenkomen, ligt een contract klaar voor de komende jaren. Butland moet in Glasgow als opvolger dienen van Allan McGregor.

Moet Ten Hag McTominay laten gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind dit altijd een hele grillige speler. Soms waardeloos en dan zie je hem daarna weer geweldige dingen doen. Overall denk ik dat als je hem kan vervangen met een Declan Rice dat je hem niet zult missen. Misschien dat hij bij Newcastle dan wel weer fantastisch past.

31 mei 2023 om 13:29

Hij werd lang als 6 gezien maar dat kan die gewoon niet. Ten Hag laat hem ook vaak invallen op 10 hij komt net als Klaassen wel in kansrijke posities maar is gewoon geen geweldige voetballer.
Draaicirkeltje en vaak geen idee wat er in zijn rug gebeurd

31 mei 2023 om 14:55

Tja, er zijn er een hele hoop die bij United ploeterden omdat ze als 6 gezien werden. Pogba en Fred bijvoorbeeld ook. De enige die ze daarvoor hadden, pre-Casemiro, was Matić. Alleen was die al vrij ver over de datum, centimeters dikke schimmel op.

31 mei 2023 om 14:17

Ik vind het hem over het algemeen eigenlijk gewoon matig. Vind het geen speler voor de top van de PL.

Niet van het gewenste niveau voor United, bizar dat Newcastle hem zo graag wil hebben.

31 mei 2023 om 17:06

Zie hem bij Newcastle nog wel mooie dingen doen. Hebben een middenveld waar hij prima in past. Het is geen wereldtopper en dat zal hij ook nooit worden, maar als je hem in zijn kracht gebruikt is het een speler die mooie dingen kan laten zien.

De afgelopen jaren zijn er genoeg trainers geweest bij United, maar nooit onbetwiste basisspeler geweest bij een van die trainers. Misschien inderdaad tijd om zijn vleugels te strijden en naar een andere club te gaan.

Het schijnt dat SMT vroeger een spits was. Het was in sommigen gevallen goed terug te zien, met name laatst in het shirt van Schotland.
Maar strik eromheen, & lekker laten gaan.. tijd voor United om het elftal deels te renoveren.

31 mei 2023 om 13:39

In PES '18 staat hij inderdaad geregistreerd als spits 😏. Wel een slechte spits, iets van 62 overall ratings...

Hij is natuurlijk geen wereldtop, maar ook niet zo slecht als hij lijkt. Word echter bijna altijd misbruikt op verdedigende posities. Is eigenlijk het slachtoffer geworden van het feit dat united jarenlang geen goede cvm kocht. Zodra hij iets aanvallender speelt maakt hij een stuk meer indruk. Maar ook dan, eigenlijk niet goed genoeg. Als je transfersom kunt pakken en hem van je loonlijst kunt schrappen doe je goede zaken.

31 mei 2023 om 16:27

De vraag is alleen, kan je een betere vervanger vinden tegen een vergelijkbare transfersom en vergelijkbaar salaris?

31 mei 2023 om 17:59

Vergelijkbqqr salaris zal wel lukken. Transfersom mag natuurlijk hoger uitvallen als je er qua kwaliteit, leeftijd of potentie op vooruit gaat

31 mei 2023 om 21:38

Niet zo heel moeilijk om betere spelers dan SMT te vinden. Bij Villa of een Leicester lopen er al betere spelers rond.
Bijvoorbeeld de transfervrije Tielemans en Rabiot zijn al vele klasse beter.

1 juni 2023 om 00:08

Rabiot gaat veel meer salaris kosten, die is direct basisspeler. McTominay is een breedtespeler. Tielemans misschien, maar of die zoveel beter is?

Het is een prima breedte versterking, maar komt niet tot zijn recht. Hij kan echt wel ballen. Ookal vinden de meeste van niet.
New Castel is wel die ideale club voor hem. Eddie Howe heeft meerdere spelers van dit niveau geweldig laten spelen dit jaar.

Hij zou toch ook bij Newcastle waarschijnlijk wissel staan? Lijkt me dat Guimares, Willock en Joelinton zouden toch wel de voorkeur krijgen? Mctominay vindt ik een sympathieke speler omdat ie zich bij United echt in de basis heeft gevochten en hard heeft gewerkt, maar hij is het type box-to-box waar je meestal niets aan gaat hebben. Tsja, ik weet het niet met 'm

Ruil hem voor Guimaraes en dan komt Erik hem persoonlijk brengen.

31 mei 2023 om 18:56

En jij denkt dat Newcastle zo gek is, Guimaraes is 1 van de beste middenvelders van Europa.

Ze laten hem niet makkelijk gaan omdat hij een jeugdspeler is en dat is belangrijk voor Europees voetbal (minimaal x aantal home grown en daarnaast x aantal opgeleid in Engeland).

31 mei 2023 om 21:40

Halen ze daar Rice en Mount voor terug en je hebt je home grown spelers weer opgekrikt. Kan wel zijn dat het een opgeleide speler is, maar je gaat met SMT geen prijzen winnen. Kan gewoon niet goed genoeg. Mag blij zijn dat een Newcaslte ervoor wilt betalen. Gauw weg doen

Perfecte moment om nog 30-40 miljoen aan een speler zoals Mctominay te verdienen. Zeker omdat hij home grown is zou die toch aardig wat moeten opleveren. Het is gewoon een net niet speler voor United zowel als verdedigende middenvelder als op 8. Als je die kan verpatsen is dat al een goeie eerste stap voor United om dit soort spelers te lozen.

31 mei 2023 om 16:00

Probleem is, hij is geen wereldtopper, maar je moet toch breedtespelers hebben - nu moet United een vergelijkbare speler kopen voor de bank, wat schieten ze daarmee op? Dat gaat ze waarschijnlijk 40-plus miljoen kosten, en een hoger salaris dan wat Mctominay nu krijgt.

31 mei 2023 om 21:42

Hoezo voor de bank? Eriksen kan het niet belopen en Casemiro had wel wat meer rust mogen krijgen. Ten Hag stelde SMT niet voor niets niet op. Als je er zo op achteruit gaat dan moet je een speler halen die er wel staat. United heeft meer dan 60 wedstrijden gespeeld. Met blessures schorsingen en rust voor spelers kom je echt wel aan je minuten.

1 juni 2023 om 00:12

United heeft nu Casemiro, Bruno, Fred, Eriksen, McTominay en VD Beek. Dan zou ik toch gewoon VD Beek lozen, 1 of 2 basisniveau middenvelders halen (bv Rabiot en Rice), en McTominay lekker binnen houden.

Ik denk dat die beter tot zijn recht komt in een meer voetballend en technisch elftal wat Newcastle heeft. Zal wel een breedteversterking zijn.

Elke euro die je ervoor krijgt is er 1. Totaal niet het niveau wat ManU zou moeten nastreven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren