Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nederlanders bij Bologna krijgen mogelijk grote naam als opvolger Mihajlovic

Laatste update:

Sinisa Mihajlovic is ontslagen als trainer van Bologna, zo meldt de club via de officiële kanalen. De Serviër stond sinds januari 2019 aan het roer bij de club waar Jerdy Schouten, Denso Kasius en Joshua Zirkzee onder contract staan. I Rossoblù kent een matige seizoenstart, waardoor Mihajlovic is ontslagen en daarmee de eerste trainer in de Serie A dit seizoen is die het veld moet ruimen. Journalist Gianluca Di Marzio meldt dat Claudio Ranieri op pole position staat om Mihajlovic op te volgen.

Bologna zou zijn uitgekomen bij Ranieri, omdat hij een schat aan ervaring met zich meebrengt. De Romeinse trainer, die altijd zal worden herinnerd om de sensationele Premier League-winst met Leicester City in 2016, heeft vanwege zijn ervaring een streepje voor op de andere kandidaten Thiago Motta, Paulo Sousa en Leonardo Semplici. Er is al contact geweest tussen Bologna en Ranieri en er moet naar verluidt alleen nog een akkoord worden bereikt over de financiële voorwaarden van de oefenmeester.

Bologna is het seizoen met drie gelijke spelen en twee nederlagen teleurstellend begonnen. Toch valt het ontslag van Mihajlovic de club zwaar, zegt voorzitter Joey Saputo. "Het was de moeilijkste beslissing die ik heb genomen sinds ik voorzitter van Bologna ben. De afgelopen jaren hebben we samen met Sinisa mooie en pijnlijke momenten beleefd die een relatie hebben gevormd die niet alleen professioneel, maar vooral ook menselijk is. Mihajlovic heeft de ziekte met moed en vastberadenheid onder ogen gezien sinds de dag dat hij zijn gezondheidstoestand openbaar wilde maken in een ontroerende persconferentie."

In juli 2019 maakte Mihajlovic bekend een acute vorm van leukemie te hebben. In maart 2022 kondigde hij aan een nieuwe ronde behandelingen te starten. Toch zat Mihajlovic dit seizoen 'gewoon' op de bank bij Bologna. De oefenmeester ging na het beëindigen van zijn spelerscarrière in 2006 bij Internazionale gelijk aan de slag als assistent-trainer van de Milanezen. Nadien stond hij op eigen benen bij Bologna, Catania, Fiorentina, Servië, Sampdoria, AC Milan, Torino, Sporting Portugal en wederom Bologna.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Belachelijk dat Mihajlovic is ontslagen. Goede coach voor middenmoot clubs. Liet bij Bologna ook veel jeugd spelen en eindigt altijd netjes rond de 10e plaats. Heeft Bologna ook veel geld opgeleverd door goed verzorgd voetbal te spelen. Zie de verkopen van Tomiyasu, Hickey en Theate bijvoorbeeld. Ranieri is weer zo'n typisch Italiaanse dertien in een dozijn coach.

6 september 2022 om 19:46

Zo een man hoort niet eens voor de groep te staan. Een hele foute man met walgelijke wereldbeeld

De Guus Hiddink van Italie. Tis inmiddels toch wel klaar met de beste man

Als het om zijn gezondheid gaat dat hij ontslagen is, dan is het wel begrijpelijk zodat Sinisa weer bij kan komen van de ziekte. Als hij ontslagen is vanwege de huidige vorm waarin Bologna insteekt, dan is het simpelweg belachelijk (zo staat het in de inleiding, maar dat zal echt idioot zijn). De club heeft heel wat kwaliteit ingeleverd door middel van sterkhouders Hickey, Svanberg en Thaete te verkopen en deze nieuwe spelers moeten allemaal ingepast worden. En ze zijn pas 5 wedstrijden in en hebben ze verloren van Lazio en Milan, wat gewoon kan, en gelijkgespeeld tegen Hellas, Spezia (als Schouten die eigen goal niet had gemaakt en Arnautovic alsnog zijn tweede maakte, dan hadden ze gewoon drie punten) en Salernitana. Mihajlovic heeft goed werk geleverd en het is gewoon netjes als middenmoter geeindigd in de Serie A, precies de positie waar ze horen te staan. Ranieri lijkt mij een enorm aardige vent, maar is ook redelijk inconsistent in prestaties na Leicester en Nantes (fulham, Roma, en Watford ontslagen, Sampdoria 1 seizoen redelijk gedaan, tweede seizoen bijna gedegradeerd).

Raniere moet je toch niet meer willen. Is een gedateerde coach, die zich niet heeft mee ontwikkeld met de huidige voetbal. Is mihajlovic genezen?

6 september 2022 om 20:11

Wat is dat nou weer voor n onzin. Won 5 jaar geleden nog de Premier League met een degradatie kandidaat. Noem mij 1 andere trainer die zo een stunt heeft teweeg gebracht in het huidige voetbal

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren