Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NEC schiet vaker op doel en dwingt remise bij Go Ahead Eagles af

Laatste update:

Het duel tussen Go Ahead Eagles en NEC heeft zondagmiddag geen winnaar opgeleverd. De krachtmeting in Deventer eindigde in een 2-2 gelijkspel. GA Eagles herstelde zich zodoende enigszins van de nederlaag tegen ADO Den Haag op de eerste speeldag, terwijl NEC voor de tweede keer remiseerde. De Nijmegenaren schoten echter vaker op het doel dan de eerste speeldag, toen tegen PEC Zwolle één schot ook één doelpunt betekende.

/

De eerste helft in De Adelaarshorst mocht er absoluut zijn. Na negen minuten spelen ontsnapte Go Ahead aan een vroege achterstand. Kenny Teijsse ging in de fout, waarna Kévin Mayi alleen op Theo Zwarthoed af kon gaan. De doelman slaagde erin om de 0-1 te voorkomen. Het team van Hans de Koning werd vervolgens ietwat sterker, maar verder dan een mislukte omhaal van Leon de Kogel kwamen de Deventernaren niet.

NEC nam tien minuten voor rust de leiding. Quincy Owusu-Abeyie zettte Mayi op fraaie wijze alleen voor Zwarthoed en de Fransman schoot met links raak: 0-1. De voorsprong van de Nijmegenaren verdween vier minuten na de onderbreking. Joris Delle had geen antwoord op een harde inzet van Sander Duits.

De ploeg van Peter Hyballa was vervolgens even de kluts kwijt. Kevin Brands was dicht bij de 2-1, een goed schot van Randy Wolters was een prooi voor Delle en een voorzet van Duits richting de tweede paal zorgde voor het nodige gevaar. De 2-1 van Go Ahead in de 58e minuut was dan ook niet verrassend. Henrik Ojamaa sneed goed naar binnen en mikte de bal heerlijk in de bovenhoek.

NEC had acht minuten nodig om de tussenstand gelijk te trekken. De ploeg van Hyballa kwam er snel uit en na voorbereidend werk van Dario Dumic maakte Mayi zijn tweede van de middag. De wedstrijd kon in de laatste 25 minuten alle kanten op. Zwarthoed had geen moeite met de Nijmeegse pogingen, terwijl Delle vlak voor tijd ervoor zorgde dat Wolters in een één-tegen-éen-situatie niet de 3-2 maakte.

Wie gaat dit seizoen hoger eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

NEC had gewoon moeten winnen. Pas in de slotfase een grote kans voor Gae, NEC had het eerder af moeten maken. 2 schoten van Gae, 1e had niet hoeven zitten. Slechte fase in de wedstrijd bezorgd je maar 1 punt. Maar het spel oogde stuk beter dan vorige week. Mayi een puike spits (op de grote gemiste kans na).

Nec op basis van de eerste helft beter, tweede helft was meer aan elkaar gewaagd. Ik denk dat nec de 3 punten mee had moeten nemen. En aub nooit meer Sleegers erin wat is die slecht zeg!

14 augustus 2016 om 16:55

Wat zijn die Sleegers en Lundholm slap zeg !!!!! Hoop dat Grot meer de kans krijgt over hun

14 augustus 2016 om 21:44

Die 2 zijn inderdaad een drama, komt echt niks uit.

Kevin Mayi gaan we nog veel van horen denk ik, een schot in de roos voor NEC.

14 augustus 2016 om 16:36

Nec was 1e 25 minuten 2e helft veel minder. Gelijkspel terechte uitslag. Bij boxen had Nec op punten gewonnen.

Wat zijn die Sleegers en Lundholm waardeloze Vleugelspelers zeg een iemand van de c'tjes met capsones zet hun nog van de bal . Hoop dat er 2 nieuwe vleugelspelers bij komen . Vind Ofusu en Owusu niet tegenvallen maar achter de hand heb je niks voor hun , alleen een Grot alleen die zie ik meer als een spits . Wat hebben we afgelopen jaren trouwens geluk met keepers , Jones , Halderson en enz. En nu weer Delle die weer uitstekend keept !

14 augustus 2016 om 19:47

Eerste goal is anders wel aan Delle te wijten. En niet dat het veel beter is maar zit Rayhi niet ook bij de selectie

14 augustus 2016 om 19:50

Bij de 1e goal was het inderdaad wat minder maar die werd nog aangeraakt door een speler , altijd lastig zulke ballen . En inderdaad Rayhi hebben we ook nog maar die vind ik ook tegenvallen , al heeft hij niet super veel de kans gehad .

15 augustus 2016 om 01:48

Daarvoor dan: cillessen, babos, gentenaar..

Terechte uitslag zo. Al had de 2-2 volgens mij nooit door mogen gaan ivm overtreding op Wolters maar dat was niet helemaal goed te zien. Eerste helft had NEC een klein overwicht, 2e helft was duidelijk Go Ahead. 2-2 mooi in evenwicht dus.

Gezien het spelbeeld tevreden met de puntendeling. Eerste helft duidelijk voor NEC. Na rust een veel beter Eagles met een heel sterk eerste kwartier. Daarna zakte het helaas weer wat in. Jammer dat Wolters niet nog even de winnende erin schoot vlak voor tijd..

Pas in de tweede helft heb ik het opgestroope-mouwen-voetbal gezien dat je verwacht bij zo'n wedstrijd. Het viel mij tot die tijd nogal tegen, ook in technisch opzicht. Misschien heb ik vooraf te hoge verwachtingen ofzo...

Het is een typisch gelijkspel waarbij beide teams kunnen stellen dat ze hadden moeten winnen, en het aan zichzelf te wijten hebben dat ze dat niet gedaan hebben...

Na een eerste helft waar Eagles werkelijk niet 1 kans krijgt moet je gewoon meer afstand nemen . Dan begin je de 2e helft met een blundertje en ben je het gewoon een minuut of 10 helemaal kwijt . na de 2-2 kon het beide kanten op en moet je tevreden zijn met een gelijk spel . Maar eigenlijk mag je het na zo een eerste helft niet meer weg geven en help je de Eagels zelf weer in het zadel .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren