Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Napoli koopt Braziliaans international: 'Wil Champions League winnen'

Laatste update:

Napoli heeft alweer zijn zesde zomerversterking binnen. Na onder anderen Dries Mertens, José Callejón en Pablo Armero maken i Partenopei vrijdag ook melding van de komst van Rafael Cabral. De 23-jarige doelman komt voor een bedrag van 5 miljoen euro over van Santos. De nummer twee van de Serie A heeft hierdoor in de huidige transferwindow al dertig miljoen uitgegeven aan nieuwe spelers.

De drievoudig international heeft een contract voor vijf seizoenen getekend in de Italiaanse havenstad en hij toont zich op de website van Santos tevreden over zijn transfer. “Ik krijg de kans om voor een van de grootste clubs ter wereld te spelen en om onder een van de vijf beste coaches die de Champions League heeft gewonnen te trainen. Ik droom ervan om in de Champions League te spelen en dat toernooi te winnen, maar ik wil mijn carrière nog altijd beëindigen bij Santos”, zegt Rafael.

Rafael was in de afgelopen drie seizoenen de eerste keus tussen de palen bij Clube do Povo en incasseerde er slechts 1.07 doelpunten per wedstrijd. Hij won met de club uit Sao Paulo driemaal het staatskampioenschap, één keer de nationale beker en eenmaal de Copa Libertadores, de Zuid-Amerikaanse evenknie van de Champions League. Hij moet in Napels eventuele blessures en schorsingen van de 36-jarige Morgan De Sanctis opvangen. De 37-jarige Roberto Colombo is de derde keeper.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ik denk dat de Champions League nog iets te hoog voor hun gegrepen is.

12 juli 2013 om 21:46

De titel zeker maar kwalificatie voor het toernooi moet wel lukken.

12 juli 2013 om 21:50

Dat bedoel ik ook

12 juli 2013 om 21:52

Hij zegt ook niet per sé dat hij dat met napoli wil, maar wel dat hij de CL wil winnen.

De EL zou kunnen maar ook die gaan ze niet niet winnen als je ziet welke ploegen allemaal hem wonnen de laaste jaren en de CL is dan helemaal onmogelijk.

12 juli 2013 om 22:02

waarom niet Napoli doet op dit moment echt niet onder voor atletico

12 juli 2013 om 23:46

Ik schat Napoli wel ietsjes hoger dan Atletíco in hoor. Vooral als we over 't middenveld praten, Atletí heeft niet zulke complete spelers als Inler en Hamsik en moest het vooral hebben van El Tigre die nu weg is, met David Villa natuurlijk een prima alternatief maar als Damiao komt dan staat het weer gelijk.

13 juli 2013 om 00:44

Ja en daarom won Atletico wel van Chelsea in de supercup en ging Napoli onderuit in de laatste zestien van de CL tegen het zelfde Chelsea. Nee Atletico is wel iets sterker als Napoli en hebben met Arda, Godin, Costa en Coutios fantastische spelers in huis en dan vergeet nog David Villa die aangetrokken is en waarschijnlijk worden er nog wat meer spelers gehaald van het geld van Falcao.

13 juli 2013 om 01:03

Die beredenering van jou slaat nergens op, Napoli wint niet van Chelsea en Atletíco wel dus is Atletíco beter? Maarja, jij ziet volgensmij Napoli nooit voetballen dus oordeel niet. Ik schat Hamsik toch nog echt een klasse hoger in dan Arda en Costa is overschat.

13 juli 2013 om 01:31

Ja zo kan je niet beredineren. Dus iedereen die wint van Chelsea is nu beter dan Napoli??

Ik vind niemand die jij opmoen van het nieveau van Hamsik misschien alleen Courtios dan maar ik vind Napoli in het geheel zeker niet onder doen van Atletico.

Neem dit maar met een korreltje zout. Napoli heeft de potentie om een grote ploeg te worden, maar de CL is echt niet reeël, wel is het een gevaarlijke outsider. Maar alsnog, ik zie ze niet kunnen opboksen tegen Barca, Real en Bayern. Tegen bijv. Chelsea zag je dat Napoli wel kans maakte.

Napoli investeert opzich best verstandig. Rafael is een goede doelman alhoewel hij wel alleen in Brazilië heeft gekeept en dat is nou niet echt bepaald de sterkste competitie ter wereld. Ahum. Maar nogmaals, spelers als Callejon en Mertens komen tekort voor de absolute top. Zag je bijv. goed bij Callejon, hij was bruikbaar genoeg voor Real, opzich wel productief maar werd eigenlijk echt alleen maar gebruikt tegen de mindere tegenstanders. Mertens heeft natuurlijk goed gespeeld bij Psv. Precies, bij Psv.

Als Hamsik en Cavani blijven heb je wel 2 spelers van écht topniveau. Ik zie Hamsik niet zo snel vertrekken, en Cavani zou ook zomaar eens kunnen blijven.

12 juli 2013 om 22:02

Callejon was op Ronaldo en Benzema geloof ik de meest scorende speler van Real in de CL. Met een stuk minder speeltijd. Tuurlijk zijn het niet altijd de beste tegenstanders, maar om nou te doen alsof hij alleen maar mee mocht doen/ kon scoren tegen k*t tegenstanders vind ik niet juist.

Zelf volg ik de Braziliaanse competitie en deze Rafael Cabral vind ik echt een goede keeper. Komt op mij altijd rustig op mij over en heeft gewoon echt goede reddingen in huis. Heeft ook al een paar keer mogen spelen in het Braziliaanse elftal, en pas 23 jaar. Naar mijn mening is dit de toekomstig doelman van het Braziliaanse elftal.

Verder een prima zet van Napoli. De Sanctis is al wat ouder en als je dan voor 5 miljoen zo'n doelman kan halen dan vind ik dat een uitstekende keuze.

Dit is een geweldige keeper een van de grootste keepers talent van brazilie als hij niet het grooste is was voor Scolari zelfs eerste keeper de laatste wedstrijden alleen geef Scolari de voorkeur aan ervaring op doel

Vind het ontzettend jammer maar met Gabriel hebben we een goede talentvolle keeper wie er weer aan komt en ook klaar staat

Dan moet je niet naar Napoli. Prima ploeg, maar CL is iets te hoog gegrepen.
Overigens wel een geweldige keeper.

de CL winnen ? 1 van de 5 beste coaches ter wereld ? Heeft deze jongen wel voor de juiste club getekend ?

Je weet het natuurlijk nooit, maar voorlopig zie ik het niet gebeuren, maar als ze blijven doorgroeien zoals nu dan kan het binnen een paar jaar gebeuren.

De speler in kwestie ken ik eigenlijk niet, maar blijkbaar had Napoli op die positie toch wel wat versterking nodig.

goede aankoop jonge keeper met veel potentie, denk dat hij de sanctis over een seizoen of 2 mooi kan vervangen.
CL winnen lijkt me te hoog gegrepen voor ons, maar met het spelersmateriaal wat we nu hebben zit een plek bij de beste 16/8 er zeker in

Hmm ambiteus zeker maar met Dries Mertens ga je de oorlog niet winnen ze hebben wel sterke speler gehaald en met een stunt kunnen ze wel de poul fase overleven maar zodra ze tegenstanders zoals Madrid, Barcelon, Manchester United of Bayern gaan tegenkomen is het wel afgelopen denk ik.

ik volg Napoli ik weet dat de cl winnen nog te hoog is maar ze kunnen ver komen, maar de titel is wel dichtbij ze moeten iets constanter worden en als dat gelukt is wordt het een prima ploeg voor de cl

Jammer dat 3/4 hier schreeuwt dat de CL te hoog gegrepen is voor Napoli want volgens mij volgt niemand echt Napoli. Toen Chelsea de CL won hadden ze alle geluk van de wereld tegen Napoli, met wat geluk en een paar kleine schoondheids foutjes van Napoli ging Chelsea door. Napoli heeft 3 grote rotsen in de verdediging staan waar je haast niet langs komt en met een geweldige keeper erachter scoor je niet van je 1,2, 3... Het middenveld is bijna van wereldklasse, je moest is zien hoe ze op elkaar zijn ingespeeld, ongelooflijk.. Maar het grote deel hier kijkt alleen maar 4 á 5 wedstrijden, want anders zou je niet zeggen dat de CL te hoog is gegrepen voor Napoli.

Mocht Damiao komen dan zit je op de juiste koers, dan nog een sterke verdedigend ingestelde CDM en je doet mee voor de laatste 8 van de Cl.

Forza Napels!

13 juli 2013 om 14:45

ik volg napoli elke week en ik heb ze tegen chelsea gezien en ik heb zitten denken en ik ben fan van napoli en je hebt gelijk napoli is een prima club en dat wist ik al en ze hebben genoeg kans voor de cl

Goede aankoop maar ik denk niet dat ze de Champions League gaan winnen want we hebben gezien wie de nieuwe trainer is geworden van Bayern, Napoli zal wel hoog eindigen en inrdruk gaan maken ik denk dat ze in de Europa League finale komen.

Fantastische keeper voor Napoli. De Santics is aardig op leeftijd.

toch denk ik dat napoli wel wat gaat afzakken door het vertrek van cavani, en het aantrekken van wat mindere spelers doet het vertrek van cavani ook niet vergeten

13 juli 2013 om 14:49

ja maar eerst dacht iedereen dat maradona niet te vervangen was en wat was cavani 5 jaar geleden iedereen dacht ook dat is een miskoop die vervangt niemand maar kijk hem nu voor 63 mill kan hij naar psg

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren