Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nainggolan mogelijk in de problemen na roken van e-sigaret op reservebank

Laatste update:

Radja Nainggolan is voor de tweede keer deze week in opspraak geraakt. Eerder deze week werd het Belgische enfant terrible al door de Antwerpse politie opgepakt omdat hij zonder rijbewijs rondreed. Gisteren deed de voormalige Rode Duivel er nog een schepje bovenop. Voorafgaand aan het duel van Royal Antwerp bij Standard Luik (3-0 verlies) zat hij op de reservebank te vapen.

Het is niet de eerste keer dat Nainggolan hiermee in het nieuws komt. In 2016 veroorzaakte hij een nationale rel toen bleek dat hij tijdens het EK in Frankrijk rookte. Zelf maakte hij er overigens nooit een geheim van dat hij dit deed. “Als een gewoon mens het mag, waarom ik dan niet? Zolang mijn prestaties op het veld er niet onder lijden, is er geen probleem”, aldus de middenvelder.

In de wedstrijd van afgelopen zondag tegen Standard werd Nainggolan door een camera gesnapt toen hij een elektronische sigaret rookte, die hij in zijn mouw had verstopt. Vervolgens was heel goed te zien dat de middenvelder een rookwolk uitblies. Sinds vorig seizoen geldt er een algemeen rookverbod in de Belgische voetbalstadions en daar valt vapen ook onder. De Pro League buigt zich maandag over de zaak.

Nainggolans trainer, Mark van Bommel, werd op de persconferentie achteraf geconfronteerd met de situatie, maar maakte er nog weinig woorden aan vuil. “Ik moet het zelf even bekijken voor ik erover kan oordelen”, zo luidde zijn korte reactie tegenover Sporza.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Roken, oke. Roken op de reservebank bij een sportwedstijd... dat kan toch niet hahah. Zwaar onprofessioneel. Dan weet je ook meteen hoe deze man denkt over zijn werk / werkgever.

17 oktober 2022 om 12:02

Lekker broodje kroket erbij .

enfant terrible vind ik wel opmerkelijk om die titel te geven aan een 30-er :D. Dat is inmiddels toch wle een volwassen kerel met eigen idealen.

17 oktober 2022 om 12:18

Een broodje kroket vind ik eerlijk gezegd een stuk minder erg, in vergelijking met roken. Om te kunnen presteren heb je toch voeding nodig, ook al is het op dat moment niet per se de beste voeding. Roken is, zoals we weten, helemaal niet goed voor je.

17 oktober 2022 om 12:36

Gaat het in dit geval over een e-sigaret en geen normale sigaret dus kan je het je weer afvragen. Zijn volgens mij nog geen harde studies beschikbaar of dat net zo/ veel of minder schadelijk is. Gaat in ieder geval over de (topsport)uitstraling die je ermee geeft. En dat is in beide gevallen niet echt denderend.

17 oktober 2022 om 13:09

In die van hem zal wel nicotine zitten, dat is zeer schadelijk.

Dit moet toch een stunt ofzo zijn? Of express aandacht vragen, hou toch op man! Dat je een sigaretje rookt en alcohol drinkt in je vrije tijd, zal me een rotzorg zijn. Maar dit slaat echt he-le-maal nergens op. Dit ziet er zelfs bij ons op de zondagochtend heel bedroevend uit.

17 oktober 2022 om 12:00

Dit is sowieso geen stunt, is gewoon hoe die gozer is. Leeft totaal niet voor de sport, heel apart figuur.

Mooie vent. Keer wat anders dan saaie gasten zoals Mathijs de Ligt of Frenkie de Jong die nog nooit een discotheek van binnen hebben gezien.

17 oktober 2022 om 11:54

Hoe ook je erbij dat De Ligt of De Jong nog nooit een discotheek hebben gezien ? Gezien hun uiterlijk of waar baseer je dat op ?.

Roken prima maar op de bank ? Dat kan natuurlijk echt niet.

17 oktober 2022 om 13:38

Dat zeggen ze zelf. Saaie flapdrollen.

17 oktober 2022 om 11:55

Omdat ze bakken met geld krijgen om fit en professioneel te zijn. Je mag als voetballer echt wel eens een biertje drinken maar je bent het naar je club en fans verplicht om alles te geven waarvoor je al die miljoenen vangt. Daar hoort niet roken en gezond leven ook bij. Nu kijk ik hier niet van op omdat deze man al jaren over z’n top is, dus ja hij moet vooral lekker z’n longen verpesten, maar het blijft toch beschamelijk dat je als sportman dit zo en plein public doet.

17 oktober 2022 om 12:11

Vind dat toch overdreven, uiteindelijk bepaalt hij zelf zijn eigen leven niet fans of een club.
Dat je niet in een stadion gaat roken lijkt mij duidelijk, maar het was natuurlijk wel een uur voor de wedstrijd alsnog onprofessioneel natuurlijk. Toch lijkt het bij hem geen probleem te zijn geweest want fysiek was het een aantal jaren geleden gewoon een zeer goede middenvelder.

17 oktober 2022 om 13:46

Als een club besluit miljoenen uit te geven aan iemand waarvan ze weten dat hij rookt en soms in de problemen komt, dan vraag ik me af bij wie de verantwoordelijkheid ligt.
Al is dit natuurlijk weer een oliedomme actie van hem.

17 oktober 2022 om 12:06

Een ieder heeft natuurlijk een andere definitie van een "mooie vent", ik heb bijvoorbeeld weer 10x meer respect voor Mathijs de Ligt of Frenkie, die leven voor hun sport en wel het goede voorbeeld uitstralen voor de jeugd.

Die Naingolan is gewoon een dwaas, weinig moois aan.

17 oktober 2022 om 12:23

En geen rare fratsen uithalen en daardoor in de media komen. Prima gasten dus, niks mis mee. In tegenstelling tot de inmiddels behoorlijke stoet aan aandachtsgeile voetballers

Dat je het doet is al bezopen, maar dat je dan ook nog eens gaat verstoppen in je mouw en denkt dat je er mee weg komt.. erg kinderachtig.

17 oktober 2022 om 12:38

Verstoppen in je mouw ook echt. Ik zie die e-sigaretten wel eens voorbij komen. Nou van die pluim is zelfs Hans Klok jaloers. Kan geen vuurwerkshow tegenop. Dus dat had je nooit kunnen verbergen

Wat een bal gehakt! Dat je dit nou doet prima, maar op de reservebank in een stadion? Je weet toch dat hier vragen over gaan komen. Doet het gewoon in overleg met je trainer ergens binnen. Succes met deze gozer Mark!

Dan kun je beter een broodje kroket eten op de bank

‘Rondom Naingolan is er altijd wat’ en dan een ‘rel’ opnoemen van 6 (!) jaar geleden. Dit is precies hoe de media publieke figuren zwart kan maken. Houd het gewoon bij de feiten. Die man vapet, dat kan niet. Noem dat en ga niet overdrijven.

17 oktober 2022 om 12:10

Vorige week nog aangehouden voor rijden zonder rijbewijs, staat gewoon in het artikel. Dat is ook niet de 1e keer dat hij is opgepakt voor een overtreding van de verkeerswet. Dat ze dat voorbeeld erbij halen is met name om te tonen hoe hij er zelf tegenaan kijkt. Ik kan me geen seizoen herinneren dat er niks aan de hand was met die gast.

Straks eten ie nog een broodje kroket in de dug out met n biertje erbij ,wat n leeghoofd !

Hahaha wat een gozer ook. Ik dacht dat we zo een beetje alles hebben gehad in de voetballerij. Deze gaat wel goed mee met de trend!

Dan valt een broodje kroket toch wel weer mee....

Haha zit ie gewoon op de bank te roken. Dat gaat wel een beetje te ver. Doe dat lekker in de rust of na de wedstrijd.

Schijnbaar was hij ook nog de beste…gezien de punten

Alweer rijden zonder rijbewijs. Dat was ook al in Italië bij Inter. Het komt niet meer goed met Radja. Mentaliteit van 0.

Oei de mensen hier kennen Radja precies niet. Hij is altijd rechtuit geweest en doet wat hij wil na een zware jeugd te hebben meegemaakt. 1 ding is zeker, op het veld is hij een prof en doet hij zijn best. Niemand in België heeft problemen met zijn gedrag omdat hij "echt" is. Niemand behalve de sensatiezoekers dan.

Ja dat weet je toch als je Naingollan koopt ? In zijn tijd bij Cagliari Roma en inter deed hij niet anders

Wat een gozer joh haha, wel mooi dat ‘ie gewoon zegt dat hij vind dat hij het moet kunnen doen. Dit heeft hij publiekelijk gecommuniceerd. Dan weet je als club zijnde dat dit soort dingen (roken op de reservebank tijdens een wedstrijd is wel erg extreem) voor kunnen komen… snap daarom ook niet dat clubs zo’n jongen nemen terwijl je weet wat voor vlees je in de kuip haalt. Hij benoemt desnoods zelf dat hij het toch wel doet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren