Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘NAC door woorden Maaskant verzekerd van langer verblijf van banneling’

Laatste update:

Het is zo goed als zeker dat Adnane Tighadouini het seizoen ‘gewoon’ afmaakt in het shirt van NAC Breda. De 22-jarige vleugelaanvaller werd eind november samen met Mats Seuntjes uit de selectie gezet door toenmalig hoofdcoach Eric Hellemons. Het verbannen tweetal mocht kort daarop weliswaar terugkeren en speelde ook alweer mee in de Eredivisie, maar toch stond Tighadouini tot voor kort open voor een vertrek bij het teleurstellend presterende NAC.

/

Nu Hellemons is opgevolgd door Robert Maaskant lijkt er voor de dribbelaar echter weer volop toekomst in Breda. De teruggekeerde NAC-trainer heeft aangegeven dat Tighadouini wat hem betreft niet weg mag en volgens Voetbal International heeft het vertrouwen dat in hem is uitgesproken de buitenspeler goed gedaan.

Een winterse transfer is dan ook vrijwel uitgesloten voor Tighadouini. De Nederlandse Marokkaan was dit seizoen in zestien competitieduels goed voor vijf doelpunten, waarmee hij clubtopscorer is bij de huidige nummer zeventien van de Eredivisie.

Van Bezooijen
Jesse van Bezooijen, die op amateurbasis voor NAC speelt, hoeft er voorlopig niet op te rekenen dat hij een aanbieding zal krijgen voor een contract. Dat zegt technisch directeur Graeme Rutjes tegen BN De Stem. “We hebben op dit moment geen geld om hem een contract aan te bieden. Hij zal even moeten wachten”, aldus Rutjes. De twintigjarige Van Bezooijen, een verdediger, speelde tot dusver vier wedstrijden in de Eredivisie.

Denk je dat Adnane Tighadouini veel gaat spelen onder Robert Maaskant?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Toch wel 1 van de betere spelers die NAC heeft!

Dat is maar goed ook je gaat niet je beste speler uit de selectie zetten. Ik zie PSG Zatan ook niet weg doen omdat hij vol van zichzelf is en doet wat hij wil. Mooi dat Maaskant begrijpt dat je je beste speler vertrouwen moet geven en ik zie hem binnen een paar jaar weer een transfer maken goed voor de speler en voor Nac!

Ja tuurlijk 100 % beste speler die NAC heeft maar waar blijven die Europese top spelers die Maaskant mee zou nemen ???

Dat ze van bezooijen maar een contract geven. Heeft wel toekomst bij nac en mss nog wel hogerop ook

7 januari 2015 om 15:14

Idd geef die jongen een contract!!

7 januari 2015 om 16:40

Toch raar voor zo een jongen dat een dure jongen gewoon weg mag en dat loon eventueel vrij komt en dat Marcellis dan aangetrokken word.
En er kan dan geen vast contract van af voor iemand waar potentie in zit.

laat nac eerst de selectie op peil brengen voor nu, dat contract voor jesse komt dan vanzelf.

7 januari 2015 om 15:54

Met zo een kees luijckx ga je het toch ook niet redden... die trouwens behoorlijk tegenvalt op t trainingskamp in Valencia (zo als ik heb gehoord)

7 januari 2015 om 16:20

Luijckx heeft toch ook nog geen contract? Als hij zo tegenvalt zal hij dat ook wel niet krijgen. Op naar een andere nieuwe verdediger.

Jesse dit seizoen nog wel een aanbieding doen. Dat is wel een verdediger voor de toekomst.

7 januari 2015 om 16:42

Denk dat je eerst maar eens een spits moet zien te vinden. Met Marcellis heb je toch al een verdediger aangetrokken. Bedoel alleen maar te zeggen dat het beleid van onze grote golf vriend niet zo bijster verstandig is om een potentiële vaste waarde te laten wachten met het tekenen van een contract. Voor je het weet loopt ie voor nop de deur uit. En dat zal niet de eerste zijn...

"voor nac wel belangrijk. Is de beste speler van nac, dus goed nieuws. Kijken hoe de selectie is aan het ein dvan de transfermarkt.

Met alle respect maar na een goed begin ook totaal meegegaan in de malaise die NAC heeft getroffen op sportief gebied, hij heeft welgeteld 5 wedstrijden goed gespeeld en iedereen spreekt van de beste speler van NAC en eigenlijk is hij te goed voor Nac.

Laat die jongen eens langer als 3 wedstrijden goed spelen en over een heel seizoen een constant niveau halen, dan kan je dat zeggen maar op die 5 wedstrijden na heeft hij nog helemaal nooit iets bewezen.
7 doelpunten in de Jupiler League bij Cambuur, dus kom op zeg Tighadouini mag ook heel blij zijn met NAC zie geen enkel bewijs dat hij zich bij een betere club moeiteloos in de basis speelt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren