Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Naast Feyenoord en PSV denkt ook Ajax aan Vitesse-sensatie Hadj-Moussa’

Laatste update:

Anis Hadj-Moussa staat naast PSV en Feyenoord ook in de belangstelling van Ajax en PEC Zwolle, zo meldt Foot Mercato. De Algerijnse vleugelflitser wordt dit seizoen door Vitesse gehuurd van Patro Eisden Maasmechelen, waar hij nog tot medio 2025 vastligt.

Voetbalzone wist eind februari al te melden dat PSV en Feyenoord concreet in de markt zijn voor Hadj-Moussa, die afgelopen interlandperiode debuteerde voor de nationale ploeg van Algerije. Volgens Foot Mercato hebben nu ook Ajax en PEC Zwolle interesse in de linkspoot. In hoeverre er belangstelling is getoond, is vooralsnog onbekend.

Sinds zijn winterse komst is Hadj-Moussa uitgegroeid tot één van de, zo niet meest dreigende aanvaller van Vitesse. De 22-jarige Algerijn, die geldt als tijdelijke opvolger van Million Manhoef, laat op de rechterflank zien over uitstekende dribbelvaardigheden te beschikken.

Daarnaast was Hadj-Moussa, die af en toe wordt bekritiseerd om zijn tunnelvisie, voor de interlandperiode van grote waarde voor de Arnhemmers door vlak voor tijd de gelijkmaker te produceren tegen Almere City. Vlak voor tijd schoot Hadj-Moussa nog keihard tegen de lat, waardoor de 1-1 tussenstand ook de eindstand betekende.

In principe keert Hadj-Moussa in de zomer terug naar Patro Eisden, dat vijfde staat op het tweede niveau van België en nog volop meestrijdt om promotie naar de Jupiler Pro League. De kans dat hij bij Patro Eisden blijft, lijkt gezien zijn spectaculaire ontwikkeling echter klein.

Tot de zomer aanbreekt zal Hadj-Moussa het seizoen goed willen afsluiten bij Vitesse, dat er slecht voorstaat in de Eredivisie. Mede doordat de must win-wedstrijden tegen RKC Waalwijk (3-1) en Almere City slechts één punt opleverden, staan de Arnhemmers vijf punten onder de veilige vijftiende plaats.

Zowel RKC als Excelsior heeft vijf punten meer dan Vitesse, dat met acht wedstrijden te gaan de nodige punten moet verzamelen. De ploeg van trainer Edward Sturing neemt het zaterdag in Alkmaar op tegen AZ.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke acties maar iets in mij zegt dat deze speler erg gehyped wordt.
Feyenoord zoekt iemand met een passeerbeweging, dat heeft ie zeker, maar alleen dat is niet genoeg, Dilrosun is niet voor niets weg.

30 maart 2024 om 00:23

Beetje hetzelfde als Elia destijds. Leuke moves, maar nul rendement. Hij speelt natuurlijk niet voor niks bij Vitesse.

30 maart 2024 om 00:57

Elia was zo slecht nog niet hoor, spelers met een WK finale achter hun naam zijn nooit gehyped.

30 maart 2024 om 01:13

Als je naar Elia z'n carrière kijkt is hij wel degelijk gehypt. Hij heeft het een tijdje leuk gedaan, maar is daarna overal gefaald vanwege het feit dat hij simpelweg geen rendement heeft. Geen schot. Geen voorzit. Het is gewoon niet genoeg.

30 maart 2024 om 03:00

Charisteas was ook een prima spits hoor haha.

30 maart 2024 om 00:28

Eens, ik heb dezelfde indruk: veel blaffen, maar weinig bijten. Hadj-Moussa heeft de technische skills, maar ik zie ook een gebrek aan overzicht en hij is 'alweer' 22 jaar. Voor een stap naar Feyenoord, PSV of Ajax moet hij veel meer rendement tonen.

30 maart 2024 om 01:23

Hij trekt compleet random en koud in zijn eentje heel Vitesse uit het slob. Deze man heeft 10x meer impact dan een Driouech die op een haar na naar PSV ging. Hij is 100% beter dan alle Feyenoord buitenspelers. Ik vind het alleen zo krom dat hij bij een Belgische 2e klasser niet genoeg was of wat.

30 maart 2024 om 07:16

Het is inderdaad een geweldige speler om naar te kijken. Ik vind het alleen zorgelijk dat hij geen rendement heeft en ook cruciaal balverlies lijdt of gewoon zijn man laat lopen. Op dit moment heeft hij meer gekost dan opgeleverd.

Zie bijvoorbeeld de 0-1 van Volendam, de 3-1 van RKC en de 0-1 van Twente

30 maart 2024 om 16:28

Uit het slop? Dat vind ik een heel bijzondere conclusie. Eens, Hadj-Moussa heeft zeker impact op het Vitesse-spel, maar daarvoor was niet veel nodig. Daarnaast ben ik niet heel erg onder de indruk van de buitenspelers van Feyenoord. Zekerheden bestaan niet in het voetbal, maar als Feyenoord zou ik voor de rechterkant meer rendement zoeken.

30 maart 2024 om 02:24

Mee eens. Het is gewoon een mindere versie van Noa Lang. Veel blaffen, weinig bijten. Echter is Lang in alles nog wel een stuk beter.

30 maart 2024 om 02:32

Alleen is lang 4 wedstrijden per jaar fit

Zijn ze bij Patro Eijsden op dit moment zichzelf enorm tegen het hoofd aan het slaan, of zie ik iets over het hoofd?

30 maart 2024 om 00:30

Joh, die denken ook wat gebeurt er in dat malle Nederland. Hij is verhuurd neem ik aan omdat hij bij Patro Eijsden niet bepaald de pannen van het dak speelde. 16 gespeelde wedstrijden 1 goal maarliefst. Daarna verhuurd aan Vitesse 7 wedstrijden ook 1 goal.

Maar hij kapt soms leuk zijn tegenstander uit, dus onstaat er een mega hype alsof er een toptalent is gevonden. Vind het echt in alles een zaalvoetballer.

30 maart 2024 om 03:02

Is zeker niet zo extreem goed met de hype. Maar zo'n speler is wel een extreme handenbinder en zorgt voor meer vrijheid voor andere spelers. Dan hoeft hij nog niet veel goals of assist te hebben, maar meer door het onvermogen van de rest word er niet meer gescoord.

30 maart 2024 om 09:52

Precies; je ziet Feyenoord worstelen tegen teams die zich ingraven, dan kan een speler die door een actie een overtalsituatie kan creëren heel goed van pas komen.

30 maart 2024 om 10:05

Heb je gelijk in Pranjic, maar dan moet zo’n speler wel meer kunnen dan alleen dribbelen.

30 maart 2024 om 08:30

Je zou zeggen dat je zo’n speler er goed bij kan hebben in de strijd om promotie. Weet niet waarom hij tijdelijk naar Vitesse mocht maar als het daadwerkelijk is omdat ze hem niet goed genoeg vinden dan wrijven ze zich waarschijnlijk juist in de handen met Eurotekens in de ogen.

Dit is toch ook "bord op schoot" scouting? Drie leuke acties en iedereen rent achter je aan?

30 maart 2024 om 01:26

Ja 100 karaat Studio Sport scouting. Die Driouech van Excelsior kan ik nog in komen maar deze jongen doet een dubbele schaar en opeens is ie goed genoeg voor de NLse top. Hahahahaha, lachwekkend ... Geen toevoegde waarde op dit moment!

Speler met een leuke actie maar zonder resultaat. Koop je niks voor maar ziet er wel leuk uit

Zie het niet zo, technisch enorm getalenteerd maar echt enorm zelfzuchtig en kan totaal niet doseren in z'n acties. Bij Vitesse vinden ze alles goed op dit moment maar dit type speler kan snel van entertainer naar bron van ergernis gaan, niks kan simpel alles moet overdreven en vol risico.

Wat moet je ermee. Het is kappen om vervolgens nog een keer te kappen en dan de bal inleveren.

Wat een avontuur voor deze gozer. Van een nietszeggende clubje uit 2e niveau van België naar eventueel Champions League spelen volgend jaar! Behalve als hij voor Ajax kiest..
Maar wat sommige inderdaad hier al zeggen; hij wordt momenteel erg gehyped. Pas zijn eerste redelijk serieuze jaar..

Denk dat Zwolle een goede keuze is. Als die ergens heen moet bij ons (Vitesse) komt die wss in de KKD te spelen volgend jaar en dat gaat hem niet helpen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren