Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho sluit rentree uit: ‘Heb niet de intentie in Portugal te werken’

Laatste update:

José Mourinho werd de afgelopen tijd meer dan eens in verband gebracht met een terugkeer in Portugal. Na het ontslag van Rui Vitória is Benfica op zoek naar een nieuwe trainer en voorzitter Luis Filipe Vieira liet doorschemeren dat de Portugese topclub Mourinho graag wilde binnenhalen. In gesprek met CMTV benadrukt de Portugees dat een terugkeer bij Benfica geen optie voor hem is.

“Ik kan zeggen dat ik niet de intentie heb om in Portugal te werken en geen optie ben voor Benfica. De president en de club kunnen het beste Bruno Lage (de interim-trainer, red.) steunen”, zegt Mourinho, die begin december werd ontslagen bij Manchester United. “Het is een vraag die ik begrijp, maar ik houd niet van het antwoord. Ik heb altijd geleerd dat je respect moet tonen als je een club verlaat, dus niet de vuile was buiten moet hangen. Het is een afgesloten hoofdstuk en zo ben ik er altijd mee omgegaan.”

“Voor de clubs die interesse in mij hebben, toon ik respect. Ik wil daarom niks bevestigen of ontkennen”, gaat de Portugese oefenmeester verder. Hij werd recent ook in verband gebracht met een terugkeer bij Real Madrid, waar Santiago Solari momenteel moeizaam presteert. “De beste manier om respect te tonen voor deze geweldige club en zijn fantastische president, die een goede vriend van mij is, is door hen het mijn beslissing te laten weten.”

In een eerder stadium werd ook de naam van Jorge Jesus genoemd, maar hij staat momenteel aan het roer bij Al-Hilal en de kans op een terugkeer is nihil. Ook de namen van Louis van Gaal, Roberto Donadoni, David Moyes en Fran Escribá werden recent in verband gebracht met Benfica. Voorlopig staat beloftentrainer Lage als interim-trainer voor de groep bij de huidige nummer drie van de Liga NOS.

Snap jij dat José Mourinho niet wil terugkeren bij Benfica?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ik Mourinho was zou ik dit soort aanbiedingen echt wel overwegen, tis net iets makkelijk om met een Benfica (dit seizoen zal het waarschijnlijk niet meer lukken) kampioen te kunnen spelen dan met een Man u bijvoorbeeld. Ik denk dat hij terug de zelfvertrouwen moet krijgen en een club gaan coachen waar de media aandacht een stuk minder is. Echter denk ik dat hij dit soort clubs niet meer ambieert maar het zou een goede zet zijn.

Bondscoach worden van Portugal.

10 januari 2019 om 16:25

Alstjeblieft zeg mij dat je een grap maakt.

11 januari 2019 om 16:08

Nah.. waarom niet?

Ik had meteen ja gezegd als ik hem was kapot mooie club en met zijn reputatie kwa gedrag zal wel even duren met de grotere clubs of real trapt er weer in!

‘Is door hen het mijn beslissing te laten weten.’

Begrijp deze zin totaal niet en moet volgens mij eens nagekeken worden.

10 januari 2019 om 16:34

het moet weg.. hij wil een club niet aan het lijntje houden

Hahaha David Moyes! Dat zou geweldig zijn, al zie ik liever Gary Neville komen

Mourinhootje voelt zicht natuurlijk veel te goed voor de Portugese clubs daarnaast heeft Benfica hem in het verleden ontslagen. Is ie niet vergeten.
Ff serieus Mourinho zint op eerherstel en zal een club uitkiezen waarbij hij zijn comeback kan maken. Madrid is niet zo'n club. Italië bij Milan bijvoorbeeld

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren