Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Monaco-verdediger kritisch op club: ‘Er wordt zoveel uitgegeven…’

Laatste update:

Wanneer spelers weggaan bij een club, zijn zij soms kritisch op de directie, staf of spelers met wie zij samenwerkten. Doorgaans wordt dat hen niet in dank afgenomen en wordt het gezien als ‘natrappen’. Een enkeling durft al tijdens zijn dienstverband gedegen kritiek te uiten op de werkwijze van zijn club. Andreas Wolf bijvoorbeeld weet niet of de strategie van zijn club AS Monaco nu juist is.

/

De 31-jarige Wolf trok anderhalf jaar geleden van Werder Bremen naar AS Monaco, dat op dat moment in de Ligue 2 actief was. Na de overname door Dmitry Rybolovlev is er van alles veranderd bij de club uit het prinsendom en zijn er verschillende grote namen aangetrokken. Wolf ziet de plussen en minnen van de komst van de schatrijke Rus en vraagt zich af of de uitkomst positief of negatief is.

“Aan de ene kant ben ik erg blij dat ik de kans heb met zulke goede voetballers samen te spelen”, geeft Wolf aan in het Duitse Kicker. “Anderzijds kijk ik er ook wel sceptisch naar, want er wordt zoveel geld uitgegeven… Ik denk dat het voetbal daardoor wat gebroken wordt. Gaat de geldbron weg, dan zit de club vast. Dit seizoen moet voorzichtig benaderd worden. We hebben eindelijk een nieuw elftal, maar we hebben tijd nodig.”

Clubs met een rijke eigenaar lopen best een groot gevaar

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij heeft inderdaad gelijk! je moet het allemaal rustig opbouwen en niet in 1 x willen!

8 augustus 2013 om 17:20

precies kijk maar naar anzhi te snel te snel!

8 augustus 2013 om 18:00

Monaco heeft wel een beter beleid en een club die in de finale heeft gestaan van de kampioenenbal het was een grote shock voor mij dat zo een geweldige club degradeerde die spelers als henry en trezuguet evra groot heeft gemaakt

Ben ik helemaal met hem eens. Kijk naar Malaga, die zijn nu zelfs uitgesloten van Europees voetbal, door dat ze eerst bakken met geld hadden, en nu zo goed als zeker niks meer.

8 augustus 2013 om 16:30

Je ziet het helemaal goed. Dit soort dingen horen niet in het voetbal thuis. Clubs moeten juist van hun eigen kracht uitgaan.

8 augustus 2013 om 16:30

Verschil is wel dat Malaga nooit veel geld heeft uitgegeven aan spelers(cazorla was met iets van 20 miljoen veruit de duurste) , alleen haalden ze spelers als Joaquin binnen door ze een heel hoog salaris te geven. Uiteindelijk had de sheikh er geen zin meer in en was er geen geld meer om de salarissen te betalen.

8 augustus 2013 om 16:36

@ Valencios, precies, maar dat kost ze nu wel de EL dit seizoen.

8 augustus 2013 om 16:51

In Engeland heeft bijna iedere club een grote eigenaar, je noemt nu Malaga. Dat is ook de enige club waar het is misgegaan. Voor de rest gaat het bij al die andere clubs die een eigenaar hebben (vooralsnog) prima.

8 augustus 2013 om 17:12

Nou bij QPR gaat het geloof ik toch niet helemaal geweldig

8 augustus 2013 om 17:54

@ wandering

Dat is ook de reden waarom ik Malaga noem.

Maar ik hoop wel dat het goed gaat met Monaco want alleen PSG als absolute topfavoriet in Frankrijk is niet goed voor de Ligue 1.

Die is bang dat hij zijn positie verliest hehe

Fijn, een speler die niet bang is zijn mond open te trekken! Altijd dat politiek correcte geneuzel...

Wolf weet dat zijn rol bij Monaco is uitgespeeld, hij is zijn aanvoerdersband kwijt dat zint hem ook al helemaal niet, hij heeft hier natuurlijk gelijk maar er zit ook een stukje persoonlijk rancune bij.

Nou waarom kwam jij dan naar Monaco. Hypocriet, alsof van Werder naar Monaco destijds toen ze in de ligue 2 nog speelden een sportieve verbetering was.

8 augustus 2013 om 16:41

Ik weet de situatie niet hoor. Maar dat kan ook persoonlijke verbetering zijn. Als je op een zijspoor zit bij Werder is het niet raar dat je een niveau lager bij Monaco terecht komt. Iedereen zou naar Real Madrid ofzo willen maar ja.. Je kan nou eenmaal niet altijd sportieve verbetering hebben.

8 augustus 2013 om 17:06

Daar moest ik dus ook meteen aan denken. Ik kende zijn situatie niet dus ik houd nog een slag om de arm, maar het doet erg hypocriet aan in ieder geval.

Klopt wat hij zegt. Als de geldschieter nu zijn handen er vanaf trekt dan gaat de club failliet. Maja het is nog niet ergens gebeurd. Verbaas me ook over het feit dat Abramovic zo lang bij Chelsea zit. Die rijke zijn niet rijk geworden door domheid denk ik. Als ze aan een club beginnen hebben ze dat wel doordacht gedaan denk en stoppen ze er niet zomaar mee.

8 augustus 2013 om 16:25

Chelsea zit ook niet meer in de positie dat ze volledig afhankelijk zijn van Abramovich. Door alle nieuwe sponsordeals en afspraken, noem maar op hebben we goede zaken gedaan voor de lange termijn. Abramovich heeft zelf ook aangegeven dat hij wil dat Chelsea onafhankelijk van hem kan gaan opereren. Alleen dat doe je niet op de 1 of andere dag natuurlijk..

Maar we komen stappen dichterbij en er gaat een moment komen dat we geen Abramovich nodig hebben, Overigens zou een groter stadion wel helpen, momenteel kunnen er er rond de 420000 erin, wat voor een topclub als Chelsea natuurlijk te weinig is. Met een groter stadion maakt het alles nog iets makkelijker..

8 augustus 2013 om 16:31

Natuurlijk heeft Chelsea een goed stadion nodig en een nieuwe vleugelaanvaller zou ook helpen

8 augustus 2013 om 16:44

Ben het absoluut met je eens! Groot verschil met Chelsea / Abramovich en andere clubs die zijn overgenomen door de portemonnee, is dat Abramovich zich zeer nadrukkelijk meldt bij Chelsea. Hij pompt er niet alleen geld in, hij zorgt er ook voor dat alles tiptop geregeld wordt. Zoals je zelf al zegt, hij wil dat Chelsea zonder hem ook kan overleven. Dat zie ik een sjeik niet echt snel doen. Die zien hun club meer als speeltje en trekken de stekker eruit zodra het kan.. Abramovich is gewoon een sponsor en zit weliswaar zakelijk op de tribune, maar laat ook regelmatig zien dat hij om het spelletje geeft.

Chelsea is landskampioen geworden, heeft de CL gewonnen.. De El... Dat waren de persoonlijke doelen van Abramovich en toch staat hij nog aan het roer van de club. Ik moet Jordania (en dat is nog kleinschalig..) zien als ze een prijs gepakt hebben haha.

Overigens kunnen er geen 420.000 mensen in haha typfoutje I guess.

8 augustus 2013 om 17:02

Is inderdaad een typfoutje Ik ben het vrijwel in alles met je eens! Hij is vaak aanwezig bij de wedstrijden en ontzettend betrokken bij het spel zelf.. Hij heeft ook een boek geschreven/gemaakt (tijd terug) waarin hij zijn trouw heeft beloofd aan Chelsea..

Denk dat veel mensen niet beseffen dat 10 jaar echt ontzettend lang is.. Dat doe je niet als je iets als een speeltje ziet, dan ben je er na max 3 jaar wel klaar mee..

Ik denk dat we rond 2018/20 er klaar voor zijn om zonder Abramovich te opereren..

8 augustus 2013 om 19:20

Mensen zeggen Chelsea is een koopclub. Oke maar wel goeie aankopen: Drogba,Lampard,Oscar,Hazard,David Luiz,Cole,Cech. Terry zelf opgeleidt Torres wordt steeds beter.

8 augustus 2013 om 16:37

Failliet na het terugtrekken van een suikeroom is nog niet gebeurd nee, maar Valencia(rond 2008/2009) en meest recent nog Malaga waren wel beiden zo goed als failliet toen de heren Soler en Al Thani besloten om de geldkraan dicht te draaien of zelfs op te stappen.

ik vind het knap en gedurfd als een speler behoorlijke kritiek uit op zijn club (als de kritiek natuurlijk terecht is en de speler het niet alleen doet omdat hij ruzie met de trainer/leiding heeft).

hij heeft ook een goed punt als geldschieters opeens weggaan kan een club behoorlijk in de problemen komen. volgens mij gebeurde dit ook bij malaga (correct me if im wrong). er zullen goede afspraken moeten worden gemaakt voor het geval dat een geld schieter weggaat zodat de club niet in de problemen komt.

Hebben ze bij die koopclubs ooit gehoord van eigen jeugd een kans geven? Dat er elk jaar geen 5 of 6 doorbreken snap ik wel, maar 1 of 2 moet toch ook bij deze clubs kunnen? Geef mij maar opleidende clubs zodat de club tenminste iets van eigen identiteit heeft.

Zijn rol is uitgespeeld maar hij heeft gelijk, ze moeten eerst faan voor de middenmoot. Want paris saint germain kan net zo goed met geld smijten. En hun hebben al een dodelijke aanval met Lavezzi-Cavani-Ibrahimovic-Lucas

Van die we zal er dadelijk niet veel sprake meer zijn. Wolf is bang dat er nog een goeie centrale verdediger bijkomt. Hij moet nu al concurreren met Isimat-mirin, Carvalho, Raggi en Abidal.

Goed voor economie......

8 augustus 2013 om 17:22

Jammer genoeg niet die van ons.

Hij weet zelf denk ik dat hij zijn basisplaats kwijt is en trekt daarom zijn mond open. Wel makkelijk zo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren