Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mohamed Salah is niet te stoppen en zorgt voor primeur in het shirt van Egypte

Laatste update:

Egypte is uitstekend begonnen aan de kwalificatiereeks voor het WK van 2026. Het Noord-Afrikaanse land was donderdag met liefst 6-0 te sterk voor Djibouti. Mohamed Salah was goed voor liefst vier treffers, iets wat hem nog niet eerder lukte in een interland. Mostafa Mohamed en Mahmoud Hassan – alias Trézéguet – zetten de andere treffers op het bord.

Na ruim een kwartier kwam Egypte op voorsprong. De bal werd veroverd op de helft van Djibouti, waarna Salah een lage voorzet van Mohamed kon binnentikken: 1-0.

Enkele minuten later ging de bal op de stip voor Egypte, na een overtreding op Omar Kamal. Salah benutte het buitenkansje, door de bal keihard door het midden te schieten.

De 3-0 en 4-0 vielen in de tweede helft. Eerst tikte Salah een voorzet van Ahmed Aboul-Fotouh bij de tweede paal binnen, even later schoot de Liverpool-ster de bal uit de draai knap in de verre hoek.

Daarmee had hij vier keer gescoord, iets wat hem nog nooit eerder lukte in het shirt van Egypte. In de Premier League deed hij dat overigens wel al een keer: namens Liverpool tegen Watford in maart 2018 (5-0). Voor Egypte staat Salah inmiddels op 52 goals in 92 interlands.

Uit de rebound maakte Mohamed in de 73ste minuut de 5-0, waarna Hassan na een goede actie en een schot in de verre hoek de eindstand op het bord zette: 6-0.

Egypte gaat nu aan kop in de WK-kwalificatiepoule, waar naast Djibouti verder ook Ethiopië, Sierra Leone, Burkina Faso en Guinee-Bissau zitten. Zondag gaat Egypte op bezoek bij Sierra Leone.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is ook echt een fenomeen. Hij is misschien soms wat te zelfzuchtig, maar als je zijn rendement en impact bekijkt bij zowel Liverpool als het nationale team, valt daar ook wel iets voor te zeggen. Echt een geweldige speler waarbij het soms lijkt dat sommigen niet begrijpen hoe knap het is om consistent zo belangrijk te zijn in een competitie als de Premier League. Die had in Laliga of de Bundesliga werkelijk alles aan gort geschoten als je nagaat hoe hoog zijn rendement inmiddels al jaren in de Premier League en de overige toernooien is.

17 november 2023 om 09:11

Hij was voorheen inderdaad wel eens te zelfzuchtig en dat hij te vaak onnodig balverlies had om vervolgens een wereld goal te maken. Dat zie ik nu niet meer terug, Salah is veel balvaster en maakt goeie keuzes op het veld en ook minder zelfzuchtig. Hij heeft zijn spel aangepast.

Wereldspeler echt een topper bijna altijd speelt die goed de laatste aantal jaar tenminste. Top prof mohamed salah

Het leek in het begin van het vorige seizoen dat hij langzaam aan het uitbloeien was maar LFC had gewoon een slecht jaar. Wat een Baas is deze man toch om zoveel te blijven scoren!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren