Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Modric valt in en schiet Real Madrid in ontmoeting met Sergio Ramos naar zege

Laatste update:

Real Madrid heeft een volgende stap gezet richting de Spaanse landstitel. De ploeg van trainer Carlo Ancelotti won met 1-0 van Sevilla dankzij een late treffer van invaller Luka Modric. De wedstrijd stond vooraf in het teken van de terugkeer van Sergio Ramos, clublegende van Real Madrid. Dankzij de zege staat de Koninklijke acht punten los van naaste achtervolger FC Barcelona. Girona, dat een duel minder gespeeld heeft, volgt op negen punten. Sevilla staat vijftiende, zes punten boven de streep.

Aan de kant van Real Madrid stonden Vinícius Júnior en Rodrygo in de spits. Ancelotti kon niet beschikken over onder meer Jude Bellingham, die kampt met een enkelblessure. Mede daarom mocht Brahim Díaz het vanaf het begin laten zien. Voor Sergio Ramos was het een speciaal duel. De centrumverdediger keerde met Sevilla terug bij de club waar hij uitgroeide tot een legende. De routinier werd vooraf in het zonnetje gezet.

Real Madrid dacht al vroeg in de wedstrijd op voorsprong te komen via Lucas Vázquez, die na een prima aanval bij de tweede paal afrondde. Er ging echter een streep door de treffer van de Spanjaard, toen arbiter Isidro Díaz de Mera Escuderos op het VAR-scherm zag dat Nacho Fernández een overtreding had begaan op Youssef En-Nesyri.

Real Madrid werd met name via de linkerkant dreigend, al ontbrak het juist vaak aan de bezetting voor het doel. Sevilla had weinig tot geen grip op de behendige aanvallers van Real Madrid, dat niet genoeg met het balbezit deed. Kansen bleven schaars, al werd het doel van de Andalusiërs op slag van rust meermaals onder schot genomen. Zo schoot Aurélien Tchouaméni uit de draai in het zijnet en had Sevilla-goalie Ørjan Nyland een prima antwoord in huis op een kanonskogel van Federico Valverde.

Vlak na rust had Isaac Romero voor de 0-1 moeten zorgen. De Spanjaard werd in alle vrijheid aangespeeld en zag zijn schot via Andriy Lunin over gaan. Het leek een dure misser te worden, ware het niet dat Rodrygo zijn prima dribbel niet kon bekronen met een schot tussen de palen. Ook Vinícius Júnior bleek een plaag voor de defensie van Sevilla, dat zijn doel mede dankzij een uitstekende Nyland schoon hield.

Langzaam maar zeker dacht men in Bernabéu aan een gelijkspel. Daar dacht de ingevallen Modric echter anders over. De Kroaat pikte een afvallende bal op en schoot met rechts via de binnenkant van de paal raak: 1-0. Bij Sevilla claimde men dat het doelpunt afgekeurd had moeten worden wegens vermeend hinderlijk buitenspel van Antonio Rüdiger, maar daar ging de arbiter niet in mee.

In de slotfase probeerde Sevilla nog wat te forceren. De ploeg van trainer Quique Sánchez Flores creëerde echter weinig en kwam niet vaak in de zestien van Real Madrid terecht. Het gevaar moest daarom komen uit standaardsituaties, maar ook daaruit bleef dreiging grotendeels uit. Real Madrid trok de voorsprong over de streep en bevestigt zijn status als titelfavoriet.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aaaaah Modric heerlijke goal zeg! Een typische goal van hem! Ga nog enorm genieten van hem dit jaar want dit kan wel zijn laatste zijn. Voor de rest een povere eerste helft. Tweede helft hadden we aardig wat kansen en dat die 1-0 maar niet viel was zo frustrerend. Maar goed dan scoor je een heerlijke goal om de volle 3 punten te pakken! Een stap dichterbij de La Liga titel.

Kan iemand mij uitleggen waarom Valverde steeds basis staat?

Wat een saaie speler is dat zeg & ook wisselvallig.

25 februari 2024 om 23:05

Ofwel ben je een troll, wat ik niet denk (of tenminste geen anti-Madrid troll) aangezien je volgens mij voor madrid bent, ofwel snap je echt de ballen van het spelletje

25 februari 2024 om 23:08

Zeker geen troll.

Leg mij dan eens uit wat je zo bijzonder van hem vindt?

Alleen maar balletjes breed.
Nooit een steekpass of assist.

Als je kijkt wat Kroos, Tchouameni, Bellingham echt toevoegen tov Valverde op middenveld.


Ik zie liever Modric of Camavinga op middenveld dan Valverde. En miss zelfs Arda.

25 februari 2024 om 23:15

@driesdevries

Jij snapt het gewoon niet.

Valverde is wereldtop en heeft letterlijk alles wat een middenvelder nodig heeft. Diepgang scorend vermogen steekpass letterlijk alles ik zal hem veel meer bekijken.

Maar het verbaast me niet dat je dit zegt over Valverde dit je zei je van de week ook nog over Frenkie De Jong :D

25 februari 2024 om 23:23

Ik vind Gündogan en Pedri ook betere spelers dan Frenkie dus de vergelijking met Valverde klopt wel ja.

Vind Valverde heel saai en wisselvallig

25 februari 2024 om 23:29

4 assists in La liga. Daarmee in het 84e percentiel. Enkel Kroos doet beter van de Madrid middenvelders met 7 maar daarvan zijn 3 of 4 uit stilstaande fases.

1.60 key passes (passes die leiden tot een schot) - 85e percentiel
7.87 passes de final third in - 96e percentiel
1.47 passes de 16 in - 87e percentiel
7.51 progressive passes (passes die 15m of meer voorwaarts gespeeld worden) - 90e percentiel
0.44 steekpasses - 89e percentiel
3.91 acties die tot een schot leiden - 89e percentiel

En jij durft te beweren dat het alleen maar balletjes breed is? Wat doen die andere 85-90% van middenvelders dan volgens jou?

En dit alles terwijl hij dit seizoen een enorm defensieve rol heeft in dit systeem en passing / creativiteit sowieso niet eens zijn grootste kracht en bijdrage is.

68% dribblers tackled - 99e percentiel
0.36 duels verloren - 99e percentiel
1.33 intercepties - 79e percentiel

53.56 carries - 92e percentiel
312,7m carry distance - 97e percentiel
waarvan 172m progressief - 97e percentiel
waarvan 3.20 carries de final third in - 98e percentiel
0,36x bal verloren - 89e percentiel

Zo kunnen we wel nog even doorgaan. Die jongen is o-ver-al op het veld. Meest allround middenvelder ter wereld en het is niet eens close momenteel. Dit seizoen valt hij minder op omdat hij vooral Kroos links van hem en Carvajal rechts van hem moet ondersteunen maar dat doet hij met verve. Zet hem hoger op het veld en hij scoort en geeft assists (nu nog steeds maar minder) zoals we vorig seizoen zagen. Blijft gaan als een malle, zet elke speler (meestal met succes) onder druk en doet alles wat je van hem kan verwachten. Haal Fede eruit en dit systeem valt als een kaartenhuis in elkaar.

25 februari 2024 om 23:38

Ieder zijn mening, maar ik vind Valverde niet "de meest allround middenvelder ter wereld" laat staan dat het zelfs "niet eens close zou zijn". Goede en vooral dynamische speler hoor, B2B, maar ik deel je mening niet helemaal. Of hij DE factor is die eigenhandig bepaalt of dit systeem “staat of valt” betwijfel ik ook

25 februari 2024 om 23:42

eder zijn mening, maar ik vind Valverde niet "de meest allround middenvelder ter wereld" laat staan dat het zelfs "niet eens close zou zijn".

Ieder zijn mening akkoord. Maar de statistieken zijn duidelijk. De laatste 2 seizoenen kwam enkel Kimmich in de buurt maar die is nogal weggevallen dit jaar.

Of hij DE factor is die eigenhandig bepaalt of dit systeem “staat of valt” betwijfel ik ook

Prima, en hoe vaak kijk jij Real Madrid? 1x per maand?

Er zijn momenteel veel spelers bij Madrid die dit systeem momenteel goed maken en doen werken. Niet in het minst Kroos met zijn passing en het constant de diepte zoeken op lopende jongens als Vini, Brahim, Rodry en Jude. Ook Carvajal die eroverheen dondert als een malle en zorgt dat de rechterflank voor het eerst in 3 jaar eens wat leven heeft. En natuurlijk Jude die helemaal uitblinkt in dit systeem.

Maar wat hebben die 3 jongens met elkaar gemeen? Juist ja, Fede die hen ondersteunt, de gaten opvult en zorgt DAT ze uberhaupt kunnen uitblinken in hun rol. Haal Kroos weg en je verliest veel controle over de bal. Haal Jude weg en je verliest veel dreiging, haal Carvajal weg en je verliest voor een groot stuk je rechterflank.

Maar haal Fede weg en je verliest alledrie die dingen omdat de jongens die daarvoor zorgen dat niet meer zomaar kunnen leveren zonder hem in steun.

25 februari 2024 om 23:47

Bedankt voor je reactie;

Ten eerste, waar haal jij al die statistieken vandaan? (zelf gebruik ik Sofascore)
Ten tweede, hoe moet ik 94 percentiel en 86 percentiel interpreteren?

Ten derde, zie ik heus wel de kwaliteiten, alleen vind ik hem saai en wisselvallig.
Zo’n Camavinga heeft ook een bizar loopvermogen en ook nog dribbling.

Ik zie Valverde nooit iets bijzonders doen, wat ik Bellingham en Kroos wél zie doen. Kan je niet ontkennen toch?

Kijk bijvoorbeeld eens de statistieken van kroos van deze wedstrijd, absurd goed

25 februari 2024 om 23:51

Slap argument, als reactie de vraag stellen “hoe vaak kijk jij onze wedstrijden”. Ik zeg volgens mij niks vreemds, alleen dat ik het frappant vind dat hij nu als een soort messias wordt beschreven terwijl de meeste voetbalfans wereldwijd nauwelijks hem in de top 10 plaatsen. Edit: wel 'n top speler hoor, maar 'n middenvelder die eigenhandig 'De Koninklijke' laat vallen of staan duikt normaliter op in minimaal de top 5 v/ beste middenvelders lijstjes. Minimaal.)

25 februari 2024 om 23:52

Fbref

96e percentiel wil zeggen dat als je alle middenvelders rangschikt op een bepaalde statistiek van slecht naar hoog hij bij de beste 5% zit.

Dat kan ik wel ontkennen. Al is dat subjectief want 'iets bijzonders' is zo vaag als maar zijn kan en vult iedereen zelf in. Makelele zagen velen ook 'nooit iets bijzonders doen' maar was het kloppende hart van dat team destijds.

25 februari 2024 om 23:54

Hoezo een slap argument? Jij zegt dat zijn belang in dit systeem hier wordt overschat door mij. Zo'n uitspraak kan je toch alleen maken (of kan alleen serieus genomen worden) als je vaak genoeg naar Madrid kijkt of niet? Niets slap aan, gewoon idioot om zoiets te stellen als je niet kijkt want dan kan je het niet weten.

Verder spreek je over slappe argumenten maar kom je zelf met niet 1 argument. Je gaat niet in op de statistieken die ik hierboven heb voorzien, noch op mijn punt over zijn belang in het systeem. Het enige dat jij doet is zeggen 'nee, je lult'.

25 februari 2024 om 23:56

Wat betreft je 2e punt. Is in mijn opinie absoluut top 10 middenvelders momenteel, eigenlijk 24 maanden nu oid. Niet van het niveau KDB, Rodri, Kroos etc die mensen uiteraard hoger plaatsen maar goed.

Hoe dan ook is dat irrelevant. Ik zeg dat hij de meest allround middenvelder is. Als mensen hem daar niet in de top 10 plaatsen zijn ze gestoord, blind of wauwelen ze wat zonder naar hem te kijken.

26 februari 2024 om 00:06

Waarom gelijk zo tekeer gaan door onwelgevallige meningen als “idioot” te bestempelen? Ik snap dat niet hoor, zondagavond, en zó fel reageren puur vanwege conflicterende opinies is imo overdreven. Gevoelige snaar geraakt blijkbaar en instantaan is mijn verlangen voor een inhoudelijke discussie verdwenen. Ik erken letterlijk zelfs dat het een topspeler is op zijn positie, wereldklasse, oftewel m.i. nét onder absolute wereldklasse. Maar Valverde is volgens jouw bril heilig, andere meningen hierover zijn: "gestoord, blind of idioot" ... Proost, neem er nog eentje zou ik zeggen! 🍻

26 februari 2024 om 00:21

De opinie niet. De opinie vormen en uiten terwijl je absoluut geen basis hebt om die te vormen is gewoonweg idioot.

26 februari 2024 om 00:38

Huh? Maar hoe kan jij dan bepalen of ik wel of geen “basis” heb? Dus jij bepaalt bv (en weet?) of ik wel of niet wedstrijden van Madrid kijk? Laten we gewoon "let's agree to disagree" doen, want dit gaat eindstand nergens over en steeds andere meningen als idioot bestempelen wordt niemand beter van. Okedoei 👋

26 februari 2024 om 00:47

Neen, dat heb ik nooit gezegd. 27e keer dat je mijn woorden verdraaid. Ik vroeg hoe vaak je RM keek en dat weigerde je te beantwoorden.

Wat ik zei was: Jij zegt dat zijn belang in dit systeem hier wordt overschat door mij. Zo'n uitspraak kan je toch alleen maken (of kan alleen serieus genomen worden) als je vaak genoeg naar Madrid kijkt of niet? Niets slap aan, gewoon idioot om zoiets te stellen als je niet kijkt want dan kan je het niet weten.

Ik legde je uit waarom ik reageerde met de vraag hoe vaak je Madrid kijkt omdat zo'n mening verkondigen idioot is indien je niet vaak kijkt.

26 februari 2024 om 00:49

lol dat uitgerekend een Madrid ‘fan’ niet inziet wat voor waardevolle speler Valverde is… heftig hoor. Die man heeft zich vanaf de eerste seconde dat hij in ons shirt speelt voor de volle 100% aan onze badge gewijd. Hij heeft de afgelopen jaren naast zijn passie die altijd nog even groot is, monsterlijk ontwikkeld op voetballend gebied.

Stellen dat hij niet speciaal is en dan met de feiten op de neus gedrukt worden en nog steeds blind zijn. Volgens mij kijk je wedstrijden maar ik betwijfel of Real Madrid een van de teams is die dan speelt.

@Messi123 dank u, zelf een Barca fan kan zien wat voor pareltje Valverde is.

26 februari 2024 om 01:39

@unbeliebeble

Geen dank beste broeder,

Het is gewoon heel gek dat sommige mensen niet inzien wat voor wereldtopper Valverde is.

Tuurlijk iedereen heeft zijn eigen mening etc, maar om hem niet bijzonder te noemen en dat sommige hier zeggen dat die balletjes breed speelt dan snap je er werkelijk gewoon niks van dan heb je er geen kaas van gegeten

26 februari 2024 om 01:54

@real8madrid: Ach, gaat weg, maak er anders 270 keer van, wat een buitengewoon treurig dramaqueen-gedrag dit. Je brengt je mening als feit en iedereen die jouw subjectieve mening niet deelt kán geen wedstrijden hebben gezien want anders is hij 'n “idioot” vanwege afwijkende mening, ofzo. Je mening zo “uitleggen” is m.i. net zo *idioot* als je gebrek aan nuance. Topspeler hoor, kan serieus goed voetballen, maar enige wat ik me afvroeg is of Madrid staat of valt zonder hem en toen kreeg je blijkbaar kortsluiting. Laatste woord is voor jou aangezien deze discussie nu inhoudelijk ontspoort. 👍

26 februari 2024 om 02:41

@anfield1892

Laten we ook zeker even duidelijk hebben dat de meeste voetbalfans veel minder verstand van voetbal hebben dan ze denken te hebben.

Valverde doet het blijkbaar dus statistisch beter dan spelers die als beter omschreven zouden worden. Dat ligt duidelijk niet aan Valverde.

26 februari 2024 om 07:48

Anfield1892, mijn complimenten!!
Ik heb zelden iemand gezien die zich zo goed kan verwoorden en rustig blijft in een discussie met iemand die niet openstaat voor een andere mening. Ik ben onder de indruk! Je volwassen manier van debatteren werkt hopelijk aanstekelijk op dit forum.
De manier waarop real8madrid het gesprek aangaat gebeurt helaas veel te vaak hier. Mensen die hun mening als feiten brengen en de dooddoeners “je hebt er geen verstand van” of “jij kijkt blijkbaar geen …”
Ga zo door! Ik ben zeer positief verrast op de maandagmorgen. :-)

26 februari 2024 om 08:33

@anfield vind je reactie ook wel heel flauw. Hij staat bij de mensen niet in de top 10. Nee dat klopt. Het is een controlerende middenvelder.

Statistieken zeggen niet alles maar als je Real Madrid kijkt dan zie je hoe belangrijk Valverde is.
Hij ondersteunt zoveel spelers waardoor de andere spelers kunnen exceleren. Valverde wordt daarnaast ook enorm "misbruikt" omdat het een alleskunner is. Hij heeft zelfs als rechtsbuiten gespeeld waarin hij ook liet zien goed te kunnen scoren en assists te kunnen geven, maar hij blijft de ideale man op het middenveld. De man dat overal en nergens is te vinden. Vergelijkbaar met Clasie maar dan een paar niveaus hoger.
Gisteren ook bepaalde momenten zeer goed. Een schot wat net aan werd tegen gehouden, snelheid in het spelletje gehouden en waar Sevilla wilde counteren, stond Valverde alweer klaar.
Ook in een situatie in de dieing seconds. Veel spelers voor de bal. Seville lijkt met een meerderheid te kunnen counteren en Valverde zet de gas erop. Maakt een hartstikke slimme overtreding waardoor de situatie stopt. Vele spelers zouden 1 de snelheid niet hebben en 2 zo'n speler laten lopen.

26 februari 2024 om 09:33

Maar wat nou, en het is maar een idee, als je nou gewoon antwoord geeft op z’n vraag hoe vaak je real kijkt. Nogmaals, het is maar een idee

25 februari 2024 om 23:05

Dan moet je echt beter naar hem kijken Dries, Valverde maakt de meters verdedigend en aanvallend, is na Kroos de meest cruciale factor voor de balans in de ploeg.

25 februari 2024 om 23:07

Lol. Verder gaat het goed? Valverde is ontzettend belangrijk. Maakt ook de meeste kilometers van allemaal. In Engeland zouden hem aanbidden als box to box speler.

25 februari 2024 om 23:09

Gaat alles goed met je? En ook nog wisselvallig noemen terwijl hij een van de meest constante spelers is dit seizoen. Valverde is een van de grote redenen waarom het vooral defensief erg goed is dit jaar...

25 februari 2024 om 23:11

Ik zie liever Modric, Camavinga of Guler dan Valverde op middenveld hoor. Voegen aanvallenr meer toe. Dan heb je ook nog Guler

Leg mij eens uit wat hij toevoegt.

Itt Kroos en Bellingham zie ik hem nooit een key pass, assist etx geven

Vind het een hele saaie speler.

25 februari 2024 om 23:15

Nogmaals Valverde doet al het verdedigende werk zodat Kroos en Bellingham kunnen aanvallen. Je hebt ook lopers nodig om de gaten dicht te lopen. Je kan leuk met allerlei technische mensen spelen maar die hebben niet de kracht en loopvermogen om dat te doen. Valverde is hartstikke belangrijk...

25 februari 2024 om 23:25

Zo speciaal is Valverde verdedigend niet.

Ik zie liever Camavinga die dat ook uitstekend kan zoals jij net benoemt

25 februari 2024 om 23:58

Dries,

Je bevestigd wel even de ballen verstand te hebben van het spelletje. Dat vermoeden had ik al een tijdje, maar thanks voor de bevestiging. Als je als “Madridista” Fede niet op waarde kan inschatten, dan is er iemand hier aan het dammen terwijl we aan het schaken zijn.

26 februari 2024 om 00:53

Dank u Joga_Bonito10! Je haalt me de woorden uit de mond. Hoe kun je inderdaad als Real Madrid supporter, een echte supporter, zeggen dat Valverde niet ‘speciaal’ is en je hem het liefst vervangen ziet worden.

Dries, kijk wat meer wedstrijden en leer eens welke rollen een middenveld allemaal kan vervullen en welke rollen op het middenveld NODIG zijn.

26 februari 2024 om 01:01

Wat een neerbuigende opmerking zeg, bah.

Ik heb een voorkeur voor andere type middenvelders. Mag dat niet? Vind gundogan ook klasse beter dan FdJ.

En het is bevestigt*.

Jij hebt de ballen verstand van de Nederlandse taal (;

26 februari 2024 om 02:44

@driesdevries

Als statistieken aangeven dat je mening gewoon niet klopt, getuigt dat toch dat je beter naar Valverde moet kijken?

De spelers die jij boven Valverde op wilt stellen komen daar ook niet aan. Zelfs Camavinga niet.

26 februari 2024 om 10:30



Jij vindt Gundogan beter dan Frenkie dat mag. Maar het feit dat je de naam van Arda noemt als mogelijke optie op het middenveld i.p.v. Valverde verklaart denk ik een hoop. Toevallig van Turkse komaf of niet? Arda heeft helemaal niet het vermogen om op die plek te spelen joh. Als hij bij Real op middenveld komt te spelen dan is dat op de plek van Bellingham en geloof het of niet: dat lijkt de komende jaren (mits beide fit) een onmogelijke taak (hoe talentvol Arda ook is). Hij had nooit naar Real moeten gaan met al die concurrentie. Hij zal zich moeten focussen op de rechtsbuiten positie. Rodrygo en Diaz heeft hij nu voor zich. Maar het is goed mogelijk met de komst van Mbappã© en Endrick dat Real niet eens meer 4-3-3 zal blijven spelen.

Bedankt voor het corrigeren. Maar we zitten op een voetbalforum hier. Ik heb liever dat ik inhoudelijk voetbal gerelateerd wat kan toevoegen dan dat ik je reinste onzin loop te verkondigen en mezelf daardoor belachelijk maak.

Nu zeg je dat je een voorkeur voor een andere type hebt. Je eerste reactie was dat Valverde een saaie voetballer is die wisselvallig is. Saai valt over te twisten, nodig is hij in ieder geval. En wisselvallig? Dan heb je of geen verstand van het spelletje of je kijkt gewoon niet wekelijks naar Real. Heel simpel.

26 februari 2024 om 01:29

Valverde is de beste speler van de Real selectie. Niet Vini, niet Rodry, niet Kroos. Geloof het of niet. Die man doet werkelijk nooit iets fout, en dat is bijna ongezien.

26 februari 2024 om 08:48

1 goal dit seizoen

26 februari 2024 om 09:35

Dus goals bepalen of je een goed seizoen draait of niet? Verdikkeme wat draaien (bijna) alle keepers een slecht seizoen. Ongelofelijk 😱

Ik zou zeggen de wissel die de wedstrijd bepaalt maar dat was het wisselen van de ref wat ben ik blij dat we die droeftoeter niet 90 minuten hadden zeg. Jammer dat de VAR niet gewisseld kon worden.

Had een gelijkspel verwacht met de blessures momenteel. Toch weer geweldig dat Modric ‘m maakt. Je ziet aan zijn manier van juichen dat er nog genoeg pit in zit. Een jaartje erbij en met pensioen bij Real zou geweldig zijn maar ik denk het niet…

25 februari 2024 om 23:05

Pit en zin wel. Maar het kan gewoon niet meer hoor.

26 februari 2024 om 00:54

Ik herinner me wel een paar seizoenen geleden waar het ook echt slecht was bij Modric en dat hij zich uiteindelijk echt waanzinnig herpakte.

Ik denk niet dat dat er nog inzit, maar vandaag vond ik hem ook buiten zijn goal echt wel goed invallen. Dus ik zou niet verbaasd zijn als hij zijn niveau nog optrekt dit seizoen.

Paar dingen:

• Sinds het uitvallen van Bellingham spelen wij echt inspiratieloos, het moet zoals van ouds alles via Vinicius zijn flank. Natuurlijk mis je Jude zijn goals, maar vooral zijn spel mis je. Het gaat echt minder vloeiend zonder hem.

• Sergio Ramos is nog steeds 1 van de beste verdedigers ter wereld, was echt fantastisch vandaag. Jammer dat Perez hem niet terughaalde want is imo zelf beter dan Alaba, Nacho.

• Lunin is een geweldenaar, stond altijd bekend als grote talent maar nu zie je echt waarom hij zo werd opgehemeld en heel vroeg werd gehaald door Real Madrid. Had vandaag weer belangrijke reddingen.


• Arda Guler, tsja dat gaat een probleem worden. Die jongen speelt weinig tot niet. Warmt zich meer dan een halfuur op en moet dan net voor zijn invalbeurt horen dat hij weer mag zitten, dat op zijn verjaardag. En het feit dat Mbappe en Endrick ook komen maakt het er niet beter op voor die jongen. Ik vrees ervoor..

25 februari 2024 om 23:09

Guler wordt toch gewoon concurrent van Rodrygo of Valverde lijkt me? Rechtsbuiten of middenvelder

25 februari 2024 om 23:15

Guler is concurrent van Brahim, Rodrygo en dan Valverde ja. Valverde iets minder dit seizoen omdat hij vooral op het middenveld speelt.

Op het middenveld zal Arda ook geen plaats krijgen, daar lopen ook teveel spelers rond.

Als hij nu al niet aan spelen komt met op rechts Rodrygo en/of Brahim als concurrentie, waarom wel als Endrick en Mbappe nog bijkomen.

25 februari 2024 om 23:10

Want Endrick heeft zich al in lengte van jaren al bewezen in de top van Europa ?

Spelen bovendien ook niet op dezelfde positie.

25 februari 2024 om 23:13

Voel je niet zo aangevallen kerel, ik heb het liefst dat Arda gewoon slaag bij Real Madrid.

Maar Endrick heeft momenteel meer bewezen dan Arda Guler, heeft met zijn Braziliaanse achtergrond ook meer de gun-factor bij Real Madrid, is ook een groter ster. Ik denk dat Real Madrid in een 442 gaat spelen in de toekomst met Endrick en Mbappe in de spits, Vinicius links en Valverde rechts om de balans te behouden.

25 februari 2024 om 23:20

Wat heeft hij naast veel instagram likes bewezen dan ?

Roque werd ook onthaald als de nieuwe Messiah , maar moet ook genoegen nemen met schamele minuutjes. En komen beide uit de Braziliaanse league.

25 februari 2024 om 23:23

@ebegumeci23

Abi,

Roque wordt absoluut niet onthaald als de nieuwe Messi ofzo.

Is gewoon gehaald als opvolger voor Lewandowski.

Arda zie ik ook graag slagen bij Real als Culer zijnde. Maar het beste momenteel voor hem is om uitgeleend te worden.

Kroos Camavinga Tchouameni Valverde Bellingham en zelfs Modric en Ceballos hebben allebei de voorkeur van Carlo Ancelotti.

25 februari 2024 om 23:28

Heeft op 38 wedstrijden in de Braziliaanse Serie A 17 doelpunten gemaakt. Is zowat 1 van de belangrijkste spelers daar.

Dus naast Instagram likes bewijst hij ook op het veld sinds zijn 16 genoeg

26 februari 2024 om 02:50

@ebegumeci23

Ijzersterke statistieken als jonkie bij de Copa Libertadores houder waar hij dus desondanks zichzelf de basis inspeede.

Het is dus ook niet zomaar een team waar hij zomaar alle kansen kreeg. Hij moest zich als tiener bewijzen bij de sterkste team van Zuid-Amerika en deed dit binnen de kortste tijd.

Vitor Roque is een groot talent, maar dan ook weer niet van het niveau van Endrick. Daarbij krijgen spelers bij Real best speeltijd.

25 februari 2024 om 23:19

Jude Bellingham is natuurlijk van vitaal belang dit seizoen. Anders had je net zo'n seizoen als vorig jaar. Die gast is ongelofelijk in alles wat hij doet. Jude loopt enorm veel om verdedigend te helpen, heeft een uitstekende loopacties en is fenomenaal aan de bal. Dat wij afhankelijk van hem zijn is echt bizar hoor. Hij is zo uniek. Hopen dat hij zo snel mogelijk terug is.

26 februari 2024 om 11:43

@modricmagic

Judependencia is real! Het valt inderdaad wel op dat Real het lastiger heeft zonder Bellingham. Uiteindelijk win je gisteren nog, maar stel dat je 2 punten verloor , dan had Barcelona echt nog wel kans op La Liga mits ze de onderlinge confrontatie winnen.

Nu wel een enorm zware tweeluik met Napoli daartussen (athletic & Atletico uit).

25 februari 2024 om 23:25

Ik heb vandaag echt geen inspiratieloos Real gezien. Ze hebben tot de laatste minuut gestreden en tegen de Berlijnse en Chinese muur staan beuken. Onze aanvallers waren niet effectief maar een gebrek aan inspiratie, daar kan je de ploeg vandaag zeker niet van betichten.

Begrijp me niet verkeerd maar hoeveel geduld moeten we nog hebben met Arda? Brahim, topspeler maar was nagenoeg onzichtbaar vandaag, 90 minuten lang geen 1x vanaf rechts gekomen. Zo sneu om hem weer naar de bank te sturen na de prachtige 1-0 van Modric om vervolgens een Ceballos en een Alvaro in te laten vallan. Hou op.

25 februari 2024 om 23:09

voor de 30e keer; even je bril af doen. Brahim heeft zich bewezen en was niet onzichtbaar. Had dreiging, weinig rendement. Arda staat laag in de pikorde, en terecht. Alvaro was nodig om de bal vast te houden en ceballos is een CVM/CM. Wat heb je in hemelsnaam aan een dribbelaar als guler als je de voorsprong over de streep moet trekken?

25 februari 2024 om 23:12

Hou op hoor. Weet niet welke wedstrijd jij hebt bekeken maar Brahim was nagenoeg onzichtbaar vandaag, zoals ik hierboven aangeef vind ik het een topspeler maar vandaag had die t niet. Arda vanaf minuut 55 warm laten lopen en niet laten invallen ben je gwn een klootzak van een trainer.

25 februari 2024 om 23:37

Weet je hoe veel spelers hier doorheen zijn gegaan bij real? Ancelotti is geen klootzak, maar een coach die weet hoe hij resultaat moet behalen. Iedereen doet alsof arda de nieuwe messi is, maar hij moet eerst zn sporen verdienen.

25 februari 2024 om 23:51

Haha ben je pas net sinds Arda fan geworden van Real? Real gaat echt niet zomaar zijn beleid veranderen voor een speler. Arda zal eerst wel verhuurd worden, Brahim is ook twee jaar verhuurd geweest. Dus ja gewoon op je kansen wachtten. Hoeft maar een blessure te komen, en Arda kan zomaar in de schijnwerpers komen te staan.

26 februari 2024 om 00:10

Waarom reageer je zonder enig idee waar je t over hebt? Ben al zowat mijn hele leven fan van Real en Fener. Welk beleid? Odegaard? Kubo? Waar heb je t over gast, tuurlijk moeten we geduld hebben maar ben een beetje moe van de disrespect wat Ancelotti liet zien vandaag en ieder doet alsof die het niet ziet of niet wilt zien. Je kunt een jongen van 17-18 jaar zomaar breken met zoiets. Elke vraag over Arda ook dezelfde antwoord geven met ‘geduld, topspeler, komt nog, fit genoeg voor de basis’ om vervolgens niet eens speeltijd te geven is gewoon hypocriet ten top. Maar goed, i rest my case. Hala Madrid.

26 februari 2024 om 00:48

Odegaard is gewoon terug gehaald en is nu succesvol bij Arsenal, hij gaat paste niet in het systeem. Zelfde geld voor Kubo die nu goed doet bii Sociedad en wellicht ook terug komt en de kans krijgt. Al die talenten hoeven niet perse te slagen bij Real. Maar zolang Real ze met winst kan doorverkopen is dat gewoon prima beleid. Zo zijn Casemiro, Valderde, Carvaja, Brahim, Hakimi, Kubo, Odegaard en zijn nog heel veel spelers verhuurd geweest. Real heeft laten zien itt Chelsea bijboorbeeld dat met een goed plan spelers ook met verhuur zich prima kunnen ontwikkelen. En ja top beleid bij Real, de afgelopen jaren kan je niet praten want er is geen een club die dat momenteel beter doet. Je moet gewoon niet zeuren, als Arda goed genoeg is komt hij bovendrijven, niemand is die jongen wat verschuldigd of verplicht. Wellicht is dit een goede les voor hem, er zijn genoeg andere spelers die zijn plek kunnen innemen, dus harder werken.

26 februari 2024 om 00:57

Lol je kijkt door een bril hiernaar anders zou je nooit zo emotioneel reageren. Ancelotti weet heus wel wat hij doet, dat heeft hij in zijn loopbaan wel bewezen. Dat over het opwarmen: arda is zeker niet de eerste en zal ook niet de laatste zijn die dat mee moet maken, of denk je dat ancelotti Arda probeert te pesten? Kijk er alsjeblieft objectief naar en vergeet niet: geen speler is groter dan de club. Je begint namelijk een ancelotti een klootzak te noemen omdat hij arda warm heeft laten lopen en niet heeft ingebracht. So what? Zijn de drie punten binnen? Ja! Daar wordt ancelotti op afgerekend.

26 februari 2024 om 02:52

@fenerMaak je niet druk. Arda is jong, is met blessures gestart en Real staat er tegenwoordig zeker om bekend dat ze talent zeker de kans geven en rustig in passen. Van alle talenten de laatste 7 jaar gehaald die daadwerkelijk het Real niveau hebben speelt enkel Odegaard nu buiten Madrid en Odegaard was ook toen hij naar Arsenal vertrok niet zo goed als de laatste 2 jaar, dus ook dan was hij veelal bankspeler geweest bij Madrid.Kubo is ook een uitstekende speler geworden, maar zou nu ook enkel boven Arda in de rangorde staan.

26 februari 2024 om 08:24

Odegaard paste niet in het systeem? Volgens mij was Odegaard vooral de dupe van het feit dat een middenveld goed stond met o.a. een top Kroos en Modric.

Odegaard van nu, die past 1000% in het systeem van Real Madrid. In ieder systeem past die. Hij brengt defensief namelijk ook veel tegenwoordig. Idem qua pressing en loopvermogen. Het is niet meer de leuke voetballer aan de bal

26 februari 2024 om 18:09

Maar wat maakt het uit dat Odegaard nu in het systeem past. Twee jaar terug deed hij dat helaas niet. Real speelde niet met een nummer 10, en Odegaard werd op de flank gezet, als die uberhaupt minuten kreeg. Zelfde is gebeurt met Asensio en James, zodra Casemiro op 6 kwam te staan was het einde oefening voor de nummer 10. En op de cm hadden we hem niet nodig, en eigenlijk is het ook verassend hoe goed hij nu op die cm positie rendeerd. Dat had niemand van tevoren verwacht. Maar wie weet koopt Real hem ooit terug, net zoals ze Hakimi wellicht terug zullen halen.

26 februari 2024 om 08:47

Het is eerder andersom, hoeveel geduld heeft Madrid moeten hebben met Arda. Raakt nog net niet geblesseerd als het een beetje hard waait..

Wat lekker. Het is modric gegund! Met al die blessures toch deze lastige wedstrijd weten te winnen. Vazquez wederom goeie pot! Vond Rudiger ook weer solide en kroos is altijd geweldig. Lekker achterover leunen nu en naar Girona kijken!




Ancelotti staat al sinds jaar en dag bekend als een people's manager pur sang, maar wat hij vandaag heeft gedaan met Arda Guler is gewoon schandalig. Die jongen zou er bij een 0-0 stand inkomen ruim 10 minuten voor het einde, scoort Modric de 1-0 en kan hij weer gaan zitten. Kan gebeuren, maar dan zou je verwachten dat hij er als eerstvolgende wissel inkomt. Maar nee, Ancelotti zijn Italiaanse roots laten laten hem geen risico nemen dus brengt hij Ceballos zonder toekomst, en Alvaro die dit seizoen 2 (!) minuten in de CdR heeft gemaakt, waardoor Guler niet eens meer speeltijd krijgt. Dan zie ik net toevallig dat die jongen vandaag ook nog jarig is en 19 is geworden, sorry maar dan ben je als Ancelotti simpelweg een hufter.

Ik begin steeds meer het gevoel te krijgen dat hij Guler helemaal niet wilde hebben, en hij puur door de clubleiding is gehaald zodat Barcelona hem niet heeft. Die jongen moet in de zomer lekker voor 1 a 2 seizoen verhuurd worden aan een goede club, en hopen dat Ancelotti snel buiten wordt gezet zodat hij dan na een mooie ontwikkeling een echte kans in het eerste kan krijgen.



25 februari 2024 om 23:10

Maar wat denk je dat met de komst van Endrick, Mbappé en aanwezigheid van Brahim, Vinicius, Rodrygo, Joselu een andere coach wel opeens Arda Guler veel kansen gaat geven?

25 februari 2024 om 23:23



Indien je voor een andere coach gaat die geen behoudende vent is, maar iemand die risico's durft te nemen en graag met jonge spelers werkt om ze verder te ontwikkelen dan kan Guler prima veel kansen krijgen. Ik zeg trouwens ook niet dat Guler nu opeens 5 wedstrijden achter elkaar in de basis moet starten, maar een speler zonder wedstrijdritme ga je op deze manier natuurlijk nooit een fatsoenlijk onderdeel van de selectie maken. Wat had het bij Ancelotti weggehaald om Guler op zijn minst in plaats van Ceballos te brengen vanavond op zijn verjaardag, aangezien hij minstens net zo balvast is.

Vinicius, Mbappe, Endrick en Joselu zijn daarnaast helemaal geen concurrenten van Guler als linksbuitens en spitsen. Hij zal moeten concurreren met Rodrygo en Brahim als rechtsbuiten, of met Jude en Brahim als 10. Nog steeds zware concurrentie, maar Rodrygo en Brahim zijn allebei zo inconsistent als de pest, dus wie weet kan Guler geluk hebben en juist wanneer zij het laten liggen in vorm raken. Om dat te doen heb je echter kansen nodig, en het wordt steeds duidelijker dat hij die van Ancelotti waarschijnlijk niet gaat krijgen, wat jammer is aangezien een speler met zijn passing en inzicht een uitstekende speler zou zijn om Mbappe, Vini, en Jude diep te sturen.

26 februari 2024 om 01:01

Ik ben het er niet echt volledig mee eens. Hij wilde Guler inbrengen op een moment dat de muur van Sevilla nog gekraakt moest worden, toen die muur gekraakt was kwamen er andere prioriteiten boven. Ceballos kwam er in voor de controle, iets wat die echt beter kan dan Guler, en Alvaro kwam er op het einde in zodat er voorin toch nog iets stond. Als hij Guler bracht in plaats van Alvaro dan stonden er 5 à 6 middenvelders op het veld en dat is ook overkill. Dat ancelotti dus kiest voor een offensieve wissel bij 0-0 maar bij 1-0 toch iets behoudender wisselt is niet zo gek vind ik.

Daarnaast is ancelotti duidelijk een loyale manager. Modric heeft veel gebracht, dus die krijgt uit respect sowieso de voorkeur op een 19-jarig broekie. Ceballos heeft ook lang in de situatie van Guler gezeten maar is redelijk geduldig gebleven en heeft uiteindelijk ook die kansen verdiend. En laten we ook niet vergeten dat Guler nog niks bewezen heeft bij Real. Ik snap die extreme roep naar hem dus ook niet echt. Als je ruim voorstaat dan zeker, maar bij een nipte 1-0? Want laatst tegen Rayo vond ik hem echt niet goed invallen eerlijk gezegd.

Real Madrid blijft Real Madrid typisch dat ze dan toch zovaak een doelpunt maken na zoveel gemiste kansen in een wedstrijd. Hele mooie goal van Modric die van Ancelotti mocht invallen...Maar daar komt het hoor net voor de goal van Modric zal Arda Guler invallen voor waarschijnlijk Brahim Diaz maar nee hoor na de doelpunt van Modric mocht hij weer terug naar de bank en viel in de laatste minuten Ceballos nog even in....Dit heeft niks te maken met geduld die jongen krijgt de kans al helemaal niet en word gewoon weer niet goed gebruikt. Ik hoop oprecht dat Guler volgend seizoen uitgeleent word aan Dortmund/Milan nogmaals belachelijk van Ancelotti om zo met een speler om te gaan mensen begrijpen niet wat dat kan doen met zo jonge speler...

Ondanks zijn slechte vorm de afgelopen tijd blijft hij een geweldenaar. Ik hoop dat hij een fantastische afscheid krijgt aan het einde van het seizoen van de club. Een aantal legendes zijn op een lelijke manier vertrokken in het verleden. Ik hoop dat Modric een mooiere afscheid wordt gegund.

Overigens moet Arda een huurverzoek komende zomer accepteren. Het siert hem dat hij voor zijn plekje wilt vechten en niet verhuurd wilde worden. Maar hij moet nu realistisch zijn en niet koppig doen. Ancelotti is momenteel allesbehalve de ideale trainer voor zijn ontwikkeling. Een club in het linkerrijtje in de La Liga waar hij basisspeler zou kunnen zijn, zou een ideale tussenstap zijn komend seizoen.

26 februari 2024 om 00:03

Arda heeft met Real gewoon de verkeerde keuze gemaakt.

26 februari 2024 om 00:16

Geen enkele voetballer zegt nee tegen een Real Madrid. Ik vind het geen verkeerde keuze, besef dat deze jongen vandaag pas 19 jaar is geworden. In potentie een vaste basisspeler voor Real over 2-3 jaar. Een verhuurperiode zou goed voor hem zijn, weg behandelen net als een Brahim Diaz bijvoorbeeld.

26 februari 2024 om 00:42

Hij heeft geen verkeerde keus gemaakt. Hij is zwaar geblesseerd geraakt voordat het seizoen begon en heeft 2 keer een terugval gehad.

26 februari 2024 om 10:37



Verkeerde keuze als in: hij had even een tussenstop moeten maken bij een Europese subtopper. Van Fener naar de absolute wereldtop is voor iedereen een te grote stap. Het niveau in Turkije is echt laag he? Vergis je daar niet in. Je ziet het vooral als Turkse clubs ineens Europees moeten spelen. Zelfs voor een groot talent als Arda.
Om je te kunnen ontwikkelen moet je regelmatig minuten maken. Die gaat hij bij Real niet maken. Ook niet als hij niet geblesseerd was geraakt imo. Misschien dit seizoen overigens wel, maar zodra Mbappã© en Endrick er zijn kan je alles weer de koelkast in doen.

Odegaard, Kubo zijn goede voorbeelden. Maar ook Bellingham heeft zich eerst bewezen bij Dortmund. Vinicius was de eerste seizoenen ook slecht. Mensen dachten ook dat ze een kat in de zak hadden gekocht.

Op welke positie een vaste basisspeler voor Real over 2-3 jaar? Op 10 in ieder geval niet. En op rechtsbuiten moet ik het nog maar zien. Als Real uberhaupt 4-3-3 blijft spelen denk ik dat ze Endrick of Mbappã© nog eerder vanuit rechts laten komen dan Arda.

Vinicus, Mbappã© en Endrick zullen in een 4-3-3 altijd de voorkeur krijgen gok ik. Endrick schat ik hoger in dan Arda. Er is ook bijna het dubbele voor betaald bijna. Die gaat eerdere kansen krijgen.

26 februari 2024 om 12:53

Ik snap wat je zegt en ben het deels eens met je uitleg, maar ik denk wel dat hij op rechts de concurrentie had kunnen aangaan met een Brahim en misschien zelfs met Rodrygo, als hij die blessures niet had gehad. En zich uiteraard had doorontwikkeld. Hij had in elk geval dan meer kansen gekregen om zich te etaleren. Nu zal dat inderdaad lastig worden.

64% balbezit, een groot aantal kansen gecreëerd en dat terwijl je ontiegelijk veel spelers mist. Courtois, Alaba, Militoa, Carvajal, Camavinga, Bellingham en Joselu er niet bij en nog verdedigt Sevilla voor de 0-0. Ik begrijp het niet. Real is achterin kwetsbaar en daar had je gebruik van kunnen maken. Gelukkig super sub Modric dat het verschil uiteindelijk maakt.

Blijkbaar ben ik de enige die Valverde niks bijzonders vind?

Ik let al een paar weken expliciet op hem, maar doet niks anders dan balletjes breed, tikkie terug en soms een sprint trekken.

Zie liever Camavinga, Modric en misschien Güler dan op middenveld.

Technischer, dribbling en meer assists & key passes etc

25 februari 2024 om 23:44

Je maakt een grap, hoop ik?

26 februari 2024 om 00:00

Jij had vast ook met 9 Isco's en 1 Marcelo gespeeld als je kon of niet?

26 februari 2024 om 09:45

Wat heb jij vanavond ingenomen? Iknmoet dat ook hebben

Had een poosje geleden al aangegeven dat Arda, puur en alleen gehaald is om Barca te dwarsbomen. Want het frappante is, dat Arda speeltijd is beloofd en een platform waar hij zich kan en mag ontplooien. Heeft tot nu toe alleen een nietszeggende wedstrijdje gespeeld tegen een 4e divisionist.Ook geinig om te zien dat mening leden de Turkse gemeenschap ervan verwijt te fanatiek zijn omtrent Arda.. Maar als de Ligt moet banken voor Upamecano, dan is de wereld te klein , en wordt er zelfs woordgrappen gemaakt als Upamaguire

25 februari 2024 om 23:21

Zo is dat heel goed gezegd de Nederlanders vergeten vaak genoeg om ook hun eigen bril af te doen zeker waar.

25 februari 2024 om 23:26

Jongens jongens jongens toch. Als je zo laat de 1-0 maakt in een wedstrijd waar het niet even lekker loopt dan is het toch logisch dat de trainer kiest voor een Ceballos die overigens meer ervaren is en verdedigender ingesteld is. Arda’s tijd komt nog wel, al is het niet bij Real dan bij een andere club.

25 februari 2024 om 23:34

Niemand had kunnen voorspellen dat hij een zware blessure zou oplopen en de eerste seizoenshelft inclusief voorbereiding zou missen. Als je niet snapt dat dat de plannen compleet op zijn kop gooit dan weet ik niet wat ik je moet vertellen.

Een nieuwe knul die nog piepjong is, geen voorbereiding heeft meegemaakt en door zijn afwezigheid geen onderdeel heeft uitgemaakt van een team dat de eerste 6 maanden elkaar heeft moeten vinden in een nieuw systeem, tja logisch dat die daarna nauwelijks speelt. Had imo al wat meer minuutjes kunnen maken en wellicht zelfs moeten maken maar om er dan meteen zulke idiote conclusies aan vast te hangen.

25 februari 2024 om 23:39

Kom op zeg wees niet zo zuur. Mijn eerste reactie was precies hetzelfde. Maar ja als je logisch nadenkt moet je een voorsprong verdedigen. Zo dan breng je Ceballos voor wat meer stabiliteit op het middenveld en Alvaro om de bal voorin vast te houden met zijn sterke lichaam. Güler heb je dan niet nodig. Zuur natuurlijk want hij zou erin komen. Maar ja als je de 1-0 maakt moet je doorschakelen.

26 februari 2024 om 00:06

Dit soort reacties typeert weer het ultra Turkse chauvinisme. Context en objectief naar de zaken kijken zit er niet in.

26 februari 2024 om 01:07

Jammer dat je niet zo realistisch kan reageren bij artikelen van Fener Joga

26 februari 2024 om 10:40

Moet je mijn reactie eens zien in topic van de wedstrijd van Fener afgelopen weekend

Heeft niemand gezien dat rudiger buitenspel staat bij het doelpunt? Want de voorzet was naar hem bedoeld. Ook al loopt ie erna weg van de situatie. Hij neemt deel aan het spel, want de verdediger moet de bal wegkoppen omdat rudiger te dichtbij is.

25 februari 2024 om 23:40

Doet letterlijk helemaal niks en loopt van de bal weg lol. Als dat al buitenspel is haha. Ramos had de bal kunnen laten lopen of hem aan kunnen nemen. Hij kopt die bal in de voeten van Modric en dat zonder enige druk van iemand.

25 februari 2024 om 23:41

Hij neemt helemaal geen deel aan het spel. Hij loopt niet 'erna' weg. Hij loopt al weg bij het geven van de voorzet. Gaat niet voor de bal, zet de verdediger niet onder druk en gaat weg uit het duel. Iemand anders valt de bal aan achter hem (brahim?) en gaat het duel aan, daarom wordt de bal ontzet.

25 februari 2024 om 23:54

Doet niet mee aan de actie, geen enkele verdediger wordt zelfs het zicht geblokkeerd, noch reageert er ook maar 1 op hem. Hij springt niet op, maakt geen beweging naar de bal, raakt de bal niet aan en loopt bij het geven van de pass al weg van de actie. Dat is geen buitenspel dus. Ik kan je wel een lijst van hele dubieuze beslissingen geven uit deze wedstrijd. Dit was er absoluut niet 1 van.

26 februari 2024 om 00:20

Ik kan me nog de goal van joao felix herinneren tegen Granada. Toen werd de goal afgekeurd in de 93ste minuut, omdat ferran torres ook meedeed aan het spel volgens de var. 2 maten 2 gewichten?

26 februari 2024 om 00:45

Ik heb die goal niet gezien. Als hij onder exact dezelfde omstandigheden gemaakt was, dan had het ook goedgekeurd moeten worden. Net zoals Getafe ook een strafschop verdiende toen Christensen die aanvaller een schop gaf zoals Yamal die kreeg de vorige week. Twee maten twee gewichten?

26 februari 2024 om 00:50

Die waar Torres de bal niet raakt maar dat wel probeert? En jij vind dat te vergelijken? Vrij kansloos indien waar hoor.

als je nou een voorbeeld aanhaalde waar een speler niet actief deelnam aan het spel maar door zijn positie de doelman zijn zicht belemmerde of een verdediger belette te springen naar de bal of wat dan ook dan zat je verkeerd maar dan was het nog enigszins te begrijpen. Dat je het vergelijkt met een situatie waar een speler actief aan het spel deelneemt... Tja, dan weet ik niet wat men je nog kan vertellen hoor, dan ga je het niet gauw snappen ben ik bang.

26 februari 2024 om 15:22

@petouchi: ik ben die afgekeurde goal van Felix toch ook gaan nakijken. Zie je geen verschil tussen wat er gebeurt bij die afgekeurde goal en de goal van Modric? Daar zit toch een wereld van verschil tussen, ik kan me niet voorstellen dat je dat niet hebt gezien.

26 februari 2024 om 10:19

@petouchi

Exact wat ik ook dacht. Niet dat het enorm veel gaat uitmaken voor Barcelona, want die halen het verschil toch niet op, maar ik vond dit wel buitenspel?

Rüdiger maakt een lopende beweging en wilt zich eigenlijk zelfs vrij lopen nadat de bal wordt getrapt. Dat hij niet springt klopt, maar hij neemt op z'n minst wel deel aan het spel.

Mister Ancelotti count your days, de Turken komen je halen! Zonder gekkigheid, wel absurd hoe hij Arda behandelt. Al vind ik wel dat hij weinig tot niets heeft laten zien om minuten te verdienen. Ancelotti ziet die jongen dagelijks en weet het beter dan ons wanneer hij hem moet brengen. Vergeet niet dat hij de complete voorbereiding en eerste seizoenshelft heeft gemist. Dat is al heel wat, helaas. Ik hoop dat hij volgend seizoen aan een Milan, Dortmund, Leverkusen wordt verhuurd om wat vlieguren te maken. In deze vorm staat hij in ieder geval niet in de basis voor Turkije op het EK.

26 februari 2024 om 00:15

Bro wat moet hij laten zien zonder speeltijd, haha. Zo jammer dit, echt totale disrespect wat die man liet zien vandaag. Arda Guler gaat sws wel mee naar het EK maar op dit moment geen basis, eens. Ik gun het die jongen zo erg, hoop ook dat die verhuurd wordt volgend jaar naar een subtopper in Europa en dat die dezelfde (in positieve zin) weg kan volgen net als een Odegaard en Brahim

26 februari 2024 om 11:49

Ik bedoelde daarmee meer te zeggen dat hij dus te weinig laat zien op de trainingen. Anders zou Ancelotti hem wel vaker laten spelen, daar ben ik van overtuigd.

Blijkbaar mag je Valverde geen saaie speler vinden en mag je geen voorkeur hebben voor andere type middenvelders zonder te worden beledigd en uitgemaakt voor alles...
Ongelofelijk.

26 februari 2024 om 02:20

Je begeeft je nu natuurlijk ook wel in het “hol van de Madrid leeuw”. Kreeg hierboven ook zelfs termen als idioot naar m'n hoofd geslingerd puur vanwege een opinie. Had je deze comments over wereldklasse middenvelders in een Barça of City topic geplaatst dan was de like ratio natuurlijk de andere kant op gevallen. 👍

26 februari 2024 om 09:31

Of je leest even de reacties van andere gebruikers op eerdere reacties van jou, daar word je heel netjes uitgelegd waarom Valverde geen saaie speler is, overigens onderbouwd door statistieken.
Dat jij hier geen weerwoord op hebt omdat je vanuit je onderbuik praat wil niet zeggen dat je dat niet mag vinden, maar onderbouw het wel even met feiten aub.

26 februari 2024 om 11:41

@driesdevries

Heb de discussie even gevolgd, ik vind je er compleet naast zitten wat Valverde betreft. Maar goed, het is je mening. Je mag van Valverde niet verwachten dat hij het spel gaat maken zoals een Bellingham , Modric of Kroos.
Valverde heeft specifieke kwaliteiten die exact ervoor zorgen dat Real Madrid speelt zoals het nu speelt. Namelijk snel uitbreken, de ruimtes benutten en heel veel dynamiek brengen.
Het is geen toekomstig Ballon d'or winnaar, dat zal iedereen wel beseffen maar het is een enorm belangrijke speler voor Real Madrid.

Aging like fine whine. Maestro Modric 🍷

Ach kom op Anfield1892: het hol van de Madrid leeuw, lol. Overdrijven is ook een vak. Je krijgt geen baksteen naar je hoofd geslingerd maar alleen de betichting dat een bepaalde zienswijze idioot is. Is dat iets om nou van slag over te geraken?

En Dries, je mening is je mening alle respect, maar Valverde weerlegt wel enkele van je stellingen met zijn spel, dat tikkie breed wat je aangeeft is gewoon onjuist, en ook de statistieken tonen dat aan. Maar zoals ik eerder zei, ga hem eens goed volgen en kijk naar zijn beweging met en zonder bal, zowel defensief als offensief, dan zal je zien dat hij 1 van de belangrijkste schakels in het elftal is. Het is ook een jongen die nooit onder een bepaald niveau zakt. Hij heeft dit seizoen volgens mij 1 wedstrijd echt niet goed gespeeld. Ik dacht uit bij Las Palmas, maar hou me dat ten goede. Dat was een wedstrijd waar hij duidelijk oververmoeid was en last had van een heupblessure.



Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren