Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Moderne middenvelder’ en aanvoerder van Jong FC Twente verkast

Laatste update:

Brem Soumaoro vervolgt zijn loopbaan bij Go Ahead Eagles. De twintigjarige middenvelder heeft een tweejarig contract getekend met een optie op een derde jaar en komt over van FC Twente, waar hij over een aflopende verbintenis beschikte.

“Ik kijk er ontzettend naar uit om bij Go Ahead te spelen”, aldus Soumaoro. “Ik heb drie heel leerzame jaren achter de rug. Met Jong Twente speelde ik achtereenvolgens in de Jupiler League, beloftencompetitie en Tweede Divisie. Drie verschillende competities waar ik veel van heb opgestoken. Daarnaast heb ik de nodige keren deel uit gemaakt van de wedstrijdselectie van het eerste. Ook daar word je als jonge speler alleen maar beter van.”

Soumaoro was de aanvoerder van de beloften van Twente en wordt door technisch manager Dennis Bekking omschreven als een ‘moderne middenvelder’: “Hij heeft een mooie lengte , is sterk, atletisch, dynamisch en beschikt over een prima balbehandeling. Bovendien beschikt hij over een groot doorzettingsvermogen, dat hem helpt in zijn ontwikkeling.”

Een goede aanwinst voor Go Ahead Eagles?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
11 mei 2017 om 11:30

Bij Twente loopt er een jongen Roemeratoe, die is beter dan deze jongen. Volgens mij is het middenveld bij Twente goed bezet toch?

11 mei 2017 om 13:47

Gebruik even wat leestekens en dergelijke, nonahans. Volgens mij wist je niet hoe snel je alles moest typen. Pas je zin anders even aan.

Hoezo raar beleid? Spelers komen en spelers gaan.
Twente ziet niet wat in deze speler en laat hem gaan. Zodoende komt toch ook weer geld vrij aangezien hij niet meer op de loonlijst staat.

11 mei 2017 om 14:11

Niet iedere jonge speler heeft voldoende potentie voor het eerste. Dan moet je gewoon afscheid nemen.

Tja, helaas heeft deze jongen het nooit echt waar kunnen maken. Bij Jong Twente niet meer dan een redelijke speler en komt in mijn ogen toch flink tekort voor de Eredivisie. Erg jammer, want ik dacht twee jaar geleden al dat hij Ebecilio op korte termijn zou vervangen in de basis. Helaas gaat het door verschillende redenen bij beiden momenteel niet voor de wind, al is de mentaliteit van Saomaoro veel beter. Voor hem opzich toch een leuke transfer naar 1 van de favorieten uit de JL volgend seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren