Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Milot Rashica maakt eerste treffers voor Galatasaray tijdens overtuigende zege

Laatste update:

Galatasaray heeft woensdagavond overtuigend de vierde ronde van het Turkse bekertoernooi bereikt. De ploeg van trainer Okan Buruk won in eigen huis met 7-0 van derdedivisionist Kastamonuspor. Doelpunten van Milot Rashica (twee), Haris Seferovic, Bafétimbi Gomis, Mathias Ross, Kerem Aktürkoglu en Hamza Akman zorgden ervoor dat Gala zeer overtuigend verder bekert.

Het was Rashica die de score opende voor de thuisploeg. De aanvaller trok naar binnen toe, besloot van buiten het strafschopgebied uit te halen en zag zijn inzet via een verdediger van Kastamonuspor in het net belanden: 1-0. Enkele minuten voor rust verdubbelde Seferovic de voorsprong voor Galatasaray. De aanvaller kreeg de bal wat gelukkig mee en schoot beheerst binnen: 2-0. In de tweede helft ging het snel bij de thuisploeg. Rashica werd diep gestuurd op de rechterflank en vond Sérgio Oliveira op de rand van het zestienmetergebied.

De Portugees gaf vervolgens af op Gomis, die de 3-0 binnengleed. Slechts drie minuten later maakte Rashica zijn tweede van de avond. Gomis behield het overzicht en legde de bal af op de ex-Vitessenaar, die daarna hard en laag binnenschoot: 4-0. Ross maakte de vijfde treffer met een kopbal uit de vrije trap van Aktürkoglu, terwijl laatstgenoemde uiteindelijk het zesde doelpunt zou maken. Akman tekende tien minuten voor tijd voor de zevende en laatste treffer: 7-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Uiteraard is dit geen graadmeter maar wel een goede oefening. Ross goed gespeeld en beloond met een treffer. Rashica moet blijven dat wordt een hele grote! Ook leuk voor assistent trainer Akman dat zijn zoon een goal meepikte!

Ze hebben bijna evenveel goals tegen Kastamonu gemaakt als na 10 wedstrijden in de Super Lig…

19 oktober 2022 om 22:10

Hahaha als jij dit niet zou zeggen, dan had ik deze wel gedaan.

Wel leuk voor het moraal natuurlijk ookal is het 3de niveau

19 oktober 2022 om 22:16

Ach af en toe grappen kan wel. Vond het een mooie toen ik de uitslag zag .

Nu mag Okan Buruk weer blijven en dat vind ik heel e erg!

Kastamonu is natuurlijk verre van een graadmeter. Maar hoe vaak heeft Kastamonu hands gemaakt vandaag? Volgens mij dachten ze dat vandaag een korfbalwedstrijd was. Voor de rest weinig aan op te merken. Iedereen speelde wel een goede pot. Die Hamza Akman (zoon van) speelde heel zenuwachtig wat ik ook wel snap. Benieuwd naar zijn potentie. Persoonlijk was ik echt geen fan van zijn vader aan het eind van zijn carriere.

20 oktober 2022 om 00:20

Nou bij GS dachten ze volgens mij dat ze mee deden aan Glory ipv Turkiye Kupasi haha

Wat ben ik trots op m’n team zeg!

Totaal gemist dat die kleine snelle Kosovaar bij Gala speelt. Super, mooie voetballer!

19 oktober 2022 om 23:55

Eigenlijk is het gewoon Albanees, "kosovaren" bestaan niet. Rashica is niet een heel goede speler. Zijn beste tijd was bij Bremen en Vitesse. Hoop dat hij het verder zet voor CimBom

20 oktober 2022 om 12:03

Nouja kennelijk bestaan ze? Maar dit lijkt me niet het forum voor een geo-politieke discussie haha. Leuke voetballer, waar hij ook vandaan komt

Wat ben ik blij met het spel. MOTM Gomis, 1 goal vandaag, 2 assist en aantal hele belangrijke pases wat voor goals zorgde. Verder vond ik dat de spelers minder egoïstisch waren en zag ik bijvoorbeeld ook Oliviera twijfelen om te schieten en gaf toch een paas wat voor een goal zorgde. Positieve veranderingen en hopen dat ze dit spel voortzetten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren