Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Besiktas wint mede dankzij ex-Eredivisie-aanvaller voor het eerst in 62 dagen

Laatste update:

Besiktas heeft zaterdagavond zijn eerste thuiszege sinds 12 november 2023 geboekt. In eigen huis was de ploeg van trainer Fernando Santos met 3-0 te sterk voor Karagümrük dankzij doelpunten van Semih Kiliçsoy, voormalig Vitesse-aanvaller Milot Rashica en Gedson Fernandes. De laatste thuiszege boekten de Zwarte Adelaars tegen Istanbul Basaksehir (1-0). Dankzij de driepunter houdt Besiktas met 35 punten voorlopig de vierde plek in de Süper Lig in handen. De achterstand op koploper Fenerbahçe, dat een wedstrijd minder speelde, bedraagt vijftien punten.

Besiktas - Karagümrük 3-0


Hoewel Besiktas de bovenliggende partij was, slaagde men er niet in de score in de eerste helft te openen. Dat lukte wel na een uur spelen. Aan de rechterkant van de zestien belandde de bal voor de voeten van Kiliçsoy, die met een diagonale schuiver de 1-0 aantekende. De score werd enkele minuten later verdubbeld door Rashica, die scoorde op aangeven van Cenk Tosun: 2-0. Het slotakkoord werd gespeeld in de blessuretijd. Ante Rebic legde de bal in de zestien breed op Fernandes, die de hoek voor het uitkiezen had en geen fout maakte: 3-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

5 goals in de laatste 4 wedstrijden. Vandaag een goal en een assist. Hij speelt niet als een talent die even komt meedoen, maar als de absolute leider. Prachtige aannames, fysiek beresterk voor een 18-jarig jochie.

Een voorhoede van Kenan Yildiz, Semih Kilicsoy en Arda Guler, gemiddeld 18 jaar oud en schitteren op het EK? Stiekem droom ik al.

13 januari 2024 om 19:27

Dat zou toch echt gruwelijk zijn. Ik zeg gewoon doen. Lekker onbevangen voetballen.

13 januari 2024 om 19:40

Ja zou kunnen. Zolang ze genoeg leiding krijgen op het veld moet het goed komen. Kenan ontwikkeld zich echt sterk. Echt genieten van hem de laatste wedstrijden bij juve. Ga Turkije zeker volgen komend ek.

13 januari 2024 om 20:36

Ja Kenan is inderdaad lekker bezig man. Had nooit gedacht dat Vlahovic en Milik om een plekje naast hem moesten strijden xD

13 januari 2024 om 21:38

Dat moeten we die jongens niet aandoen. Kerem en Enes zijn mits fit, zekerheidjes voorin.

13 januari 2024 om 22:06

Kerem en Enes zijn zekerheidjes? Wat hebben die 2 precies gedaan om zekerheidjes te zijn in het turkse elftal? Imo Is Kenan in zijn 1e seizoen al veel verder dan Kerem ooit was. Daarnaast vind ik dat Enes en Semih moeten strijden voor de spitspositie. Kenan en Arda zijn echt wel zover om een basisplek te krijgen in het turkse elftal. We kunnen verassen dit EK met goede spelers als Arda, Kenan, Semih, Kokcu, Hakan, Ferdi, Abdulkerim etc....

14 januari 2024 om 00:14

Semih zal niet in de spits staan, denk ik. Zal gewoon de doublure van Arda worden op de flank. Als spitsen gaan Baris Alper, Cenk en Yusuf Yazici wellicht mee.

Kenan, Kerem, Baris, Yusuf Yazici, Cenk, Arda, Semih, Irfan Can. Dit zal het worden voor de 3 aanvallende posities. En dan heb je Yusuf Sari ook nog...

14 januari 2024 om 13:33

Bertug is ook een optie. Met zijn lengte brengt hij iets wat de andere spitsen missen, dat zullen we zeker nodig hebben.

Semih is echt een klasse apart. Dat de trainers hiervoor geen gebruik van hem hebben gemaakt laatbl zien dat we het niet durven om de jonkies voor de leeuwen te gooien.
Eerste helft slordig maar tweede helft en zeker na de doelpunt goed uitgespeeld. We moeten wel echt snel af van spelers als Umut en Onur, die echt niks toevoegen. De soort van schot en de reactie van Santos was veel zeggend 😅…

Besiktas wint geen prijs dit seizoen maar ze winnen toch wel een talentje. 18 jaar hopelijk trekt die deze lijn door!

Die Semih Kilicsoy is toch wel een speciaaltje zeg. Hebben we dan eindelijk onze vaste Turkse spits gevonden? Ik hoop dat Montella niet dezelfde fout gaat maken als voorgaande coaches door nog steeds te gaan bouwen op oude spelers als Cenk o.i.d. Kenan, Arda en Semih moet de voorhoede worden.

13 januari 2024 om 21:32

Onder zijn leiding heeft Kenan wel kans gekregen tegen Duitsland, daar liet hij zich gelijk zien, Arda is Arda, die zou sowieso gaan spelen onder elke trainer, we hebben momenteel geen spits die beter is dan Semih, als Enes Unal kans krijgt moet Semih het dubbele krijgen.

Heb weinig (turkse) spelers gezien van 17 18 met zo een sterk lichaam. Semih is ijzersterk daarnaast ook nog eens technisch, aannames acties en zijn schot is verwoestend. Hij moet zeker geselecteerd worden in de voor selectie, tijdens de oefenwedstrijden kan die laten zien of die meekan naar Duitsland.

Montella zal lastige keuzes moeten maken in mei. Een heleboel spelers in vorm, een aantal namen die terug komen van een blessure of een tijdelijke stap maken om aan meer speelminuten te komen. Semih zit nu op 5 doelpunten en 2 assists. Nog 18 wedstrijden te gaan, als hij het seizoen met minimaal 12g/5a assists eindigt, kan je het als bondscoach eigenlijk niet maken om hem niet op te nemen in je selectie.

Wat een gogme en dat op deze leeftijd.. Op een gegeven moment draait die weg met zijn buitenkant bij zijn directe tegenstander het andere moment een versnelling met een enkele schaar om vervolgens later in de wedstrijd twee spelers weg te kappen en maar net naast te poeieren! Ik kijk al jaren naar besiktas, eigenlijk al pak em beet zo’n 13 jaar en heb nog niet eerder zo’n talent het zo zien waarmaken in de minuten die hij krijgt. Oh en ik was het bijna vergeten maar ook nog eens 1x scoren en 1 assist geven, alsof het niets is!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren