Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Middenvelder van Real komt door hartproblemen niet door keuring’

Laatste update:

Lucas Silva gaat niet naar Sporting Portugal. De club uit Lissabon hoopte de 23-jarige middenvelder op huurbasis over te nemen van Real Madrid, maar de Braziliaan is vanwege hartproblemen niet door de medische keuring gekomen, zo weet onder meer O JOGO te melden.

/

Sporting moet het nieuws nog bevestigen, maar het lijkt er niet goed uit te zien voor de international van Brazilië Onder-23, want er doen zelfs geruchten de ronde dat Lucas zijn loopbaan per direct moet beëindigen omdat het medisch onverantwoord zou zijn om verder te spelen.

Real nam Lucas in januari 2015 voor minimaal veertien miljoen euro over van Cruzeiro en stalde hem vorig jaar zomer bij Olympique Marseille. Lucas Silva kwam in Frankrijk 33 wedstrijden in actie, maar daarin kwam hij niet tot scoren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Stel hij had geen transfer gemaakt, hadden ze het dan wel gezien en was hij gewoon verder blijven voetballen? Bij zijn transfer naar Real is dit niet gevonden, waarom niet? Veel vragen als dit waar blijkt te zijn.

10 juli 2016 om 10:57

Als dit waar is is dat ook bij Olympique Marseille niet geconstateerd.

10 juli 2016 om 11:00

Mij lijkt het sterk dat ze bij Real zoiets niet kunnen vinden. Ze hebben namelijk financieel genoeg meer dan mogelijkheden om een speler erg goed medisch te kunnen keuren, toch?

Wellicht is het zo dat deze problemen pas later zijn ontstaan? Laten we voor de speler in ieder geval hopen dat hij zijn loopbaan voort mag zetten.

10 juli 2016 om 11:22

Gaat niet altijd om geld. Je hoort in het dagelijks leven ook vaak zat dat 1 of 2 ziekenhuizen iets niet zien en het volgende ziekenhuis dan wel iets ontdekt.

Heftig zeg. Hoop dat hij opknapt en toch nog met zn carriere verder kan. Een zeer groot talent dat op een dag kan doorbreken bij Real.

Deze jongen speelde niet slecht bij Real, en toonde meer potentie dan Casemiro destijds. Het is jammer dat er niet iets meer met Kroos en Modric gerouleerd werd, zodat deze man zijn minuten kon pakken. Hoop dat hij er boven op komt en alsnog ergens aan spelen toe komt.

Was in Brazilie (ander niveau uiteraard) ook iemand die ècht het spel kon maken a la Kroos of Modric. Bij Real kwam hij alleen twee van de beste spelers ter wereld tegen op die positie, die ook écht een dikke klasse beter zijn en waren. Had wel het idee dat hij zich goed door had kunnen ontwikkelen daar en dat zijn verhuur naar een waardeloos Marseille( na Bielsa )onverstandig was.

Ben benieuwd wat hier van waar blijkt te zijn. Denk dat hij nog steeds een erg goede speler kan worden. Perfecte vervanger van Andre Gomes bij Valencia, mocht hij nog vertrekken.

Opvallend dat dit al de tweede keer dit jaar is dat zo'n geval zich voordoet bij Sporting. In Januari werd ook Kevin P Boateng medisch afgekeurd en als ik het goed heb ging het toen ook om hartproblemen.
Verder zie ik overigens niet wat de toegevoegde waarde van deze speler zou zijn. Naar mijn weten blijft Joao Mario gewoon. Hetzelfde geldt voor Adrien Silva.

10 juli 2016 om 19:47

Ik had gelezen dat hij is gestopt maar of het nou echt waar is weet ik niet.

10 juli 2016 om 20:15

Je hebt het nu over Boateng toch?

10 juli 2016 om 21:46

Hij is gestopt, zeer spijtig maar wie weet wat er was gebeurd als hij verder had gespeeld.

10 juli 2016 om 21:56

Dat is inderdaad zeer spijtig. Ik denk dat een speler van het kaliber Boateng Sporting het extra duwtje had kunnen geven dat ze nodig hadden.

10 juli 2016 om 22:46

Nee ik heb het over Lucas Silva

Lucas Silva heeft zijn loopbaan beëindigt wegens hart problemen, meld de Nos.
Beter, want straks krijgt hij een hartaanval op het veld, en dat is nog vele malen erger dan wel of geen voetballer zijn natuurlijk!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren