Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mexico klaar om te verrassen: ‘Neymar niet laten voetballen’

Laatste update:

Mexico won de eerste groepswedstrijd op het WK met 1-0 van Kameroen en dinsdag kan het Midden-Amerikaanse land in het tweede duel een reuzenstap richting de tweede ronde zetten. Dat zal absoluut niet eenvoudig gaan, want thuisland en titelfavoriet Brazilië is de tegenstander. Verdediger en aanvoerder Rafael Márquez van Mexico weet waar het gevaar ligt bij de Brazilianen.

/

“We moeten elkaar rugdekking geven, moeten altijd twee tegen een staan, moeten snel zijn en moeten het veld klein houden. We mogen Neymar niet laten voetballen”, zo somt hij tegenover Globo een aantal opdrachten op. “Het was een goede en belangrijke zege op Kameroen. Tegen Brazilië wordt het hoe dan ook een lastige wedstrijd. We kennen allemaal het talent van Neymar, Oscar en Hulk.”

Volgens Márquez is Mexico er klaar voor om voor een enorme verrassing te zorgen. “We proberen deze kans te benutten, het is een mooie uitdaging. Voor mij en mijn teamgenoten is het een kans om het volgende niveau te bereiken”, aldus de 35-jarige routinier, die in het verleden furore maakte bij clubs als AS Monaco en Barcelona.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb je neymar afgesloten dan krijg je Oscar en die Bernardo aan alle kanten langs je vliegen. Heb het idee dat dit mexico gewoon echt een tikkie te licht is om tot een gevaarlijke outsider gerekend te worden.

16 juni 2014 om 14:08

Olympische spelen hebben ze Brazilië goed onder druk gezet. Brazilië heeft toen verloren. Als mexico er weer vollop klapt wn Brazilië speelt zo als laatst. Dan ben ik bang dat mexico cker een kans maakt. Alhoewel ik wel graag wil hebben dat Brazilië wint

16 juni 2014 om 16:17

Oscar en Bernardo so poepoe..denk dat die Mexicanen het echt in hun broek doen voor hun net als voor Hulk...not! En neymar hoeven ze ook niet bang voor te zijn. Die Mexicanen moeten gewoon hun eigen spel spelen, want ze maakten een hele frisse en zelfs betere indruk dan die overschatte Brazilianen.

16 juni 2014 om 18:17

Brazilie heeft het altijd lastig tegen Mexico. De Mexicanen weten hoe ze brazilie moeten bespelen.
Het zal mij niet verbazen als Mexico wint van dit brazilie!
Ik ben er alleen bang voor dat de Fifa maffia wel weer een scheidsrechter met de opdracht het veld instuurt dat brazilie moet winnen.;
Zo niet, dan geef ik Mexico 50/50 kansen deze wedstrijd. Mits het spel dus eerlijk gespeeld gaat worden!

17 juni 2014 om 13:11

De Fifa die de scheidsrechters opdracht geeft om Brazilie wereld kampioen te maken en Sepp Blater is de schoonzoon van de president van brazilie voordat ie homo werd met de prins van Qatar.... Ey mensen kruip alsjeblieft uit je ei. Voetbal is voetbal.. in 9 van de 10 wedstrijden kan een corrupte official/scheids/speler heel weinig veranderen aan het spel en uiteindelijke resultaat.

Als je denkt dat brazilie gaat winnen onderbouw het met voetbaltechnische argumenten ipc consipracy theorieen

Alsof ze maar een goeie voetballer hebben...

brazilie komt er wel langs hoe dan ook, of neymar afstopt of niet hij komt er wel doorheen.

16 juni 2014 om 14:15

Of de scheids helpt een handje mee...

16 juni 2014 om 19:10

Klopt scheids heeft ons niet geholpen bij die goal van de vrij

Mexico is de angstgegner van Brazilie. Ik hoop dat ze het spel wat ze normaal altijd spelen weer kunnen herpakken. Tegen Kroatie was het heel matig en hadden we zonder die scheidsrechter wss niet eens gewonnen.

Veel spelers speelden onder hun niveau en leken onder een enorme spanning te staan. Hopelijk is de druk er nu af en kan Brazilie revanche nemen voor de wedstrijd van donderdag.

Neymar zal hierin gewoon een belangrijke schakel zijn en als hij zo over het veld mag zwerven word het lastig hem te stoppen. Wel vind ik dat het ten koste gaat van Hulk.. Heb er zin in!

16 juni 2014 om 14:31

Eindelijk een keer een Braziliaan die eerlijk is dat Kroatië gewoon beter was.
Ik ben nu 7 maanden in brazilie maar hier hoef je die discussie niet aan te gaan.
Overigens denk ik wel dat ze gewoon wereldkampioen worden, zullen nog wel beter gaan voetballen.
Ze hebben Kroatië gewoon onderschat net als alle supporters hier, de meeste hebben nog nooit van Kroatië gehoord terwijl ze een heel goed team hebben.

16 juni 2014 om 14:36

Ik vond beiden teams fases in the wedstrijd beter. Maargoed dat is gewoon matig want een team als Brazilie moet duidelijk beter zijn dan Kroatie... (vind ik). Als die penalty niet was gegeven kon het beide kanten op gaan. Erg teleurstellend als je ziet hoe goed ze eigenlijk voetballen op dit moment (tot aan de WK start).

Kroatie heeft gewoon een erg sterk team, wat met het mes tussen de tanden speelt. Denk ook dat die door zullen gaan in de poule. Mexico verwachte ik na die drama kwalificatie eigenlijk niks van, maar Brazilie wint daar eigenlijk bijna nooit makkelijk van (als ze al winnen) en ze hebben echt indruk gemaakt in de eerste wedstrijd.

Lucky bastard verder ;-) Disfruta brasil!

16 juni 2014 om 14:42

Mocht Nederland eerste worden in de poule dan zullen ze het nog moeilijk krijgen met Kroatië.

16 juni 2014 om 14:43

Ik vond Kroatie niet beter. Ze hebben t Brazilie aardig lastig gemaakt en hadden natuurlijk de scheids tegen bij dat gegeven penalty, maar ik vond Kroatie niet zo denderend in balbezit op de eerste kwartier van de eerste en de tweede helft na.

Ze zijn natuurlijk een goed elftal en hun middenveld is gewoon uitstekend. Ook ik verwacht dat ze 2e zullen worden.

16 juni 2014 om 17:00

blink.

Het is dat de kroaten ontzag hadden voor brazilie anders sta je in de rust 2/3-0 achter. Ze hebben brazilie in de wedstrijd gehouden. Zelfs na die 2-1 was brazilie rijp voor de slacht. Jammer dat oscar dan nog zeer geflatteerd de huid redt.

Mexico speelt altijd(!) goed tegeb Brazilie. Niet te geloven! Lastig te bespelen ploeg dit man. Ik verwacht weer een moeizame zege. 1-0 ofzo.

Mexico klaar om te verrassen: ‘neymar niet laten vallen’

Denk dat Mexico inderdaad een goede kans heeft om dit Brazilië te verslaan, Brazilië heeft de betere spelers maar als team is Mexico gewoon verder en dus sterker.

Ik denk dat de enige tegenstander van brazilie, brazilie zelf is.
De verwachtingen zijn zo enorm hoog, verliezen is geen optie dan ontploft het land.
Nu is het nog redelijk rustig omdat voetbal hier zo enorm belangrijk is, omdat ze nog de hoop hebben op een wereldkampioenschap.
Dat is het enige wat veel mensen hier hebben.

Denk dat Brazilië toch wel redelijk ruim gaat winnen van Mexico helaas, Mexico speelt heel leuk voetbal met mooie combinaties van achteruit maar mist toch fysieke kracht tegen Brazilië. Denk dat het een Neymar-show gaat worden, 3-0 voor Brazilië.

Geen verkeerd ploegje verwacht een leuke wedstrijd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren