Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Messi wil nóg een oude bekende naar Miami halen, maar hoort resoluut ‘nee’

Laatste update:

Lionel Messi is er niet in geslaagd om Marcos Rojo naar Inter Miami te halen, zo weet het gerenommeerde TyC Sports te melden. De Argentijnse verdediger is volgens het medium gebeld door Messi, maar blijft liever spelen bij Boca Juniors.

Rojo beschikt in Buenos Aires over een contract tot medio 2024. De centrumverdediger zou dit contract graag volledig willen uitdienen, voor hij nadenkt over een volgende stap in zijn carrière.

Messi’s poging om hem op andere gedachten te brengen, was dus tevergeefs. Messi kreeg eerder wel zijn zin toen vrienden Sergio Busquets, Jordi Alba en Luis Suárez naar Miami verhuisden.

Rojo kon naast interesse uit de Verenigde Staten ook rekenen op belangstelling uit Brazilië. Palmeiras hield de linkspoot in de gaten, maar heeft zich eveneens teruggetrokken uit de onderhandelingen.

Inter Miami zal nu dus elders op zoek moeten gaan naar defensieve versterkingen en heeft daar nog zeven weken voor de tijd. Op 22 februari speelt de club van eigenaar David Beckham de eerste competitiewedstrijd tegen Real Salt Lake.

Daarvoor komen Suárez, Busquets, Alba en Messi nog verscheidene keren in actie. Zo oefent Inter Miami komende weken respectievelijk tegen de nationale ploeg van El Salvador, Al-Hilal, Al-Nassr, de nationale ploeg van Hong Kong, Vissel Kobe en Newell’s Old Boys.

Vooral de wedstrijd tegen Al-Nassr zal door menig voetbalfan met rood omcirkeld staan in de agenda. Het duel wordt aangeduid als ‘The Last Dance’: het wordt op 1 februari hoogstwaarschijnlijk de laatste keer dat Messi en Cristiano Ronaldo tegenover elkaar staan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En gelijk heeft hij. Als je een beetje sportieve ambitie hebt ga je niet in Amerika voetballen.

1 januari 2024 om 20:18

Nee wel in argentinie wil je zeggen.

1 januari 2024 om 20:25

Waarom niet? Argentinië is een beetje hetzelfde. Vind de MLS wel wat hebben buiten het niveau dan.

1 januari 2024 om 20:27

Argentinië is toch een stuk competitiever dan Amerika? Na Brazilië duidelijk de beste competitie van zuid-Amerika.

Want zo speciaal is de MLS toch ook niet.

1 januari 2024 om 20:28

Argentinie een beetje hetzelfde als VS? Wat lees ik nou? is dit serieus hoe jij het nieuwe jaar wilt beginnen?

1 januari 2024 om 20:30

Kwa ambitie wel ja.

1 januari 2024 om 20:40

Ik vind het een stuk ambitieuzer voor de titel te spelen in een stuk competitievere competitie die toevallig ook nog eens in je thuisland plaatsvindt dan een vriendenteam samen te stellen in een strandstad. Maar dat kan aan mij liggen.

1 januari 2024 om 21:55

Wat zeg jij nou? Een competitie waarin river plate en boca juniors elk jaar kampioen worden is competitiever dan een competitie waarin elk team kampioen kan worden?

1 januari 2024 om 23:38

@1900DusanTadic Wat zeg jij allemaal kerel? Verdiep je eerst in iets voordat je domme dingen zegt, in de afgelopen 20 jaar heeft het Argentijnse voetbal meer dan 10 verschillende clubs gehad die kampioen zijn geworden buiten de clubs om die jij noemt.


2 januari 2024 om 10:47

En Boca juniors stond in november nog in de Copa finale, dus dat is een no brainer wat betreft waar de uitdaging groter is, naast de al genoemde redenen. Naar Miami ga je puur voor het geld en het vriendenteam van Messi.

2 januari 2024 om 16:39

@rgb7 En de laatste 10 jaar?

1 januari 2024 om 20:26

Alsof bij Boca Juniors spelen van veel ambitie getuigd. Je hebt de keuze om in Miami te wonen en werken op je 'oudere' leeftijd en wijst dat af om in een 3e wereldland te blijven. Ieder zijn ding natuurlijk, maar ik snap het niet.

1 januari 2024 om 20:35

Rojo is een Argentijn en speelt bij 1 van de grootste clubs in Zuid-Amerika en ook om de prijzen. Wat begrijp je er niet aan?

2 januari 2024 om 00:00

Plus dat als je ooit eens in BA bent geweest en in Miami.
Nou geef mij maar 10x BA!

2 januari 2024 om 11:18

Haha, de beste man is bijna 34 jaar oud en speelt nauwelijks bij Boca Juniors. Ik moest daarom toch even lachen om de opmerking die je maakte over de sportieve ambitie. Die snap ik volledig voor heel veel andere voetballers maar voor Rojo gaat het niet helemaal op.

De beste man wil gewoon lekker in zijn thuisland voetballen,
Lijkt me best logisch aan het einde van je carrière is inmiddels 33

Duidelijk toch, waarschijnlijk niet eens om sportieve redenen zoals wordt beweerd maar eerder om prive zaken. Elders ter wereld je geld verdienen is niet niks, nu hij dat in de laatste jaren van zijn carrière in zijn thuisland kan doen ga je ook voor Messi dat niet afstaan.

Beckham heeft Messi de vrijheid gegeven om er een persoonlijk vriendenteam van te maken. Benieuwd of ze na de wedstrijd ook even na borrelen in de kantine

2 januari 2024 om 12:09

Precies dat en over 2 3 jaar stoppen ze allemaal en is van het hele inter miami niks meer over

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren