Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Memphis Depay beleeft pijnlijke avond met Olympique Lyon

Laatste update:

Olympique Lyon heeft zondagavond een pijnlijke thuisnederlaag geleden tegen FC Metz. De ploeg van trainer Rudi Garcia kon bij een overwinning terug aan kop komen in de Franse Ligue 1, maar ging in de slotfase onderuit tegen de nummer twaalf op de ranglijst. De Belgische aanvaller Aaron Iseka Leya tekende vlak voor tijd voor het enige doelpunt van de wedstrijd: 0-1.

Met aanvoerder Memphis Depay in de basis slaagde Lyon er maar niet in om de score te openen tegen de middenmoter uit het noordoosten van Frankrijk. De thuisploeg had veel moeite om tot scoren te komen, maar leek een kwartier voor tijd dan toch op voorsprong te komen. Karl Toko Ekambi tekende voor de openingstreffer. Na tussenkomst van de VAR werd zijn doelpunt echter afgekeurd wegens buitenspel. Metz bleef zodoende hoop houden op een goed resultaat. De bezoekers gingen er zelfs met de volle buit vandoor. Na balverlies op het middenveld werd Iseka Leya de diepte ingestuurd. Lyon-doelman Anthony Lopes kwam uit, maar bleef vervolgens staan en werd simpel uitgespeeld, waarna de aanvaller kon scoren. De vreugde was enorm bij Metz, dat door de overwinning naar de negende plaats klimt.

Lille OSC - Stade de Reims 2-1
Bij de thuisploeg stond Sven Botman zoals gebruikelijk in de basis, terwijl Kaj Sierhuis bij de bezoekers genoegen moest nemen met een plek op de bank. De spits zag vanaf de zijkant hoe Arber Zeneli tien minuten voor rust de bezoekers op een verrassende 0-1 voorsprong bracht. In de tweede helft kwam Lille langszij via Jonathan Bamba. Lang leken beide ploegen op een gelijkspel af te stevenen, maar in blessuretijd bezorgde Jonathan David de thuisploeg de volle buit. Vanuit de rebound schoot de Canadese aanvaller van dichtbij raak.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ongelooflijk. Dan kun je als Lyon zijnde weer de koppositie pakken, gooi je het weer weg in zo'n wedstrijd als deze. Ja, op zo'n manier win je nooit wat.

Aaron Leya Iseka, dat die man nog voetbalt zou je zowat vergeten. Stond vroeger te boek als een zeer groot talent (is ook de broer van Batshuayi als ik het me goed herinner). Maar Metz is natuurlijk ook nog een zeer degelijk niveau.

Of ze dit nou gewonnen of verloren hadden, Psg wordt toch kampioen. Ik zal niet verbaasd kijken als Psg met minimaal 10 punten verschil kampioen wordt.

18 januari 2021 om 00:48

ja, zelfde met Bayern, het is alsof ze het met opzet doen om het wat spannend te houden tot aan nieuwjaar dan lopen ze uit en winnen ze met een straatklengte voorsprong.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren