Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mbappé reageert op pijnlijke wijze op transfer naar Engeland na smeekbede fan

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Kylian Mbappé, die een overstap naar Arsenal niet ziet zitten.

De toekomst van Mbappé is ongeveer elke transferwindow een van de grootste thema's. Nu wijst alles er op dat de Franse superster zijn contract bij Paris Saint-Germain niet gaat verlengen en bij zijn droomclub Real Madrid gaat tekenen.

Maar die zekerheid komt er pas als alle handtekeningen zijn gezet. Tot die tijd zijn er nog altijd mogelijkheden voor andere kapers op de kust. Daarom waagde een dappere Arsenal-supporter ook maar eens een poging.

"Kom naar Arsenal", sprak een fan van the Gunners Mbappé hoopvol toe. De Fransman herhaalde de woorden, rolde zijn ogen en barstte in lachen uit.

"Maar we zullen goed voor je zorgen!", deed de jonge fan een laatste verwoede poging. "Nee, dat is onmogelijk", reageerde Mbappé op de smeekbede. "Daar is het veel te koud!" In Spanje is het doorgaans wat warmer dan in Engeland.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Engeland te koud is, zal hij wel naar Portugal of Griekenland gaan. Italië misschien?

17 maart 2024 om 18:07

Precies. Die komt gewoon naar Barca

19 maart 2024 om 17:03

dan is er geen barca meer

17 maart 2024 om 19:38

Ik denk na een uitgebreide meteorologische analayse toch galatasaray, in turkije is het namelijk wat warmer.

Ik vind het zelf wel echt jammer dat Mbappe naar real madrid gaat. Dat team is nu al echt top en de competitie daar hebben ze ook al op slot. Het zou toch veel leuker zijn om hem in de PL te zien bij een Arsenal of Liverpool . Dar hij bijna elke week een topduel speelt.

17 maart 2024 om 17:55

Eens, de Spaanse competitie vind ik niet interessant.

17 maart 2024 om 18:50

Ach ‘top duel’. Dat vind ik zo’n gezeik joh. In de Pl heb je ook gewoon steevast 2, Max 3 teams van het niveau Barca/Madrid. (Of soms net een hoger niveau uiteraard zoals City). Men doet alsof een Arsenal-united een top duel is maar dat is gewoon lulkoek. Het enige verschil is dat die 2-3 top teams meer variatie hebben waar Barca en Madrid doorgaans consistent de 2 zijn en de enige variatie zit in of Atleti een jaar top is of dan weer niet. Al valt dat in de PL de afgelopen 10 jaar ook reuze tegen. Het competitieve aspect van de PL zit in nummer 5 tot 20 die allemaal relatief aan elkaar gewaagd zijn en allemaal quasi het niveau hebben van de Spaanse nummer 5 tot 8 oid.

17 maart 2024 om 23:26

Maar zo goed is Barca toch ook niet meer? Die hebben giuden jaren gehad maar zijn de afgelopen tijd imo te ver afgezakt om nog van een consistente topploeg te kunnen spreken. Verder vind ik ploegen als Aston Villa, Brighton, Spurs en Chelsea ook nog van een heel ander niveau dan ploegen als Luton, sheffield of Bournemouth. Zo gewaagd is het tussen de nummer 5 en 20 niet hoor. Plek 5 tm 8 van de Premier League is echt wel sterker dan ploegen als Sociedad, Bilbao of een Betis. Niet gek ook als je naar het verschil in budgetten kijkt, maar de Premier League kent echt wel meer topduels dan laliga.

18 maart 2024 om 00:35

Dat weet ik nog zo niet en dat wijzen de onderlinge duels overigens ook aan dat dat niet klopt. Niet dat clubs als Bilbao, Sociedad en Betis in het kort nog Brighton ed getroffen hebben maar in de EL wanneer de nummers 5 tem 8 vd respectievelijke competities elkaar treffen is het toch doorgaans in het voordeel van de Spanjaarden. Die ploegen in Engeland hebben doorgaans grotere namen maar beter voetbal zie ik doorgaans niet. Zijn gewoon aan elkaar gewaagd imo.

17 maart 2024 om 18:50

Ik snap ergens wat je bedoelt, maar de cijfers zeggen wel wat anders. Teams uit La Liga zijn de laatste jaren veel sterker in Europa dan teams uit de PL. In principe zijn het beide topcompetities en zal hij in beide landen topwedstrijden spelen. Alleen is het enige verschil dat de PL veel sneller en fysieker is en dat ligt Mbappé wel, denk ik.

17 maart 2024 om 19:02

Dan had La Liga op 1 gestaan in de UEFA clubcoëfficiëntenranking. Wat ze niet doen.

17 maart 2024 om 19:32

We hebben het hier over topduels en de grote resultaten. Als we La Liga dan vergelijken met de PL, doet La Liga het by far beter. CL finales sinds 2010, 7/14 gewonnen door clubs uit La Liga. En 9/14 in de EL.

Het grote verschil (wat de PL ook mooier maakt dan La Liga), is wat real8madrid hierboven zegt; en dat is dat alle teams van elkaar kunnen winnen in de PL. dat maakt de competitie competitiever. Echter worden de grote prijzen in Spanje gewonnen.

17 maart 2024 om 23:29

En waarom kijken we precies vanaf 2010? Omdat dat goed uitkomt met de beste jaren van Madrid, Barcelona en Sevilla of zit er nog een andere reden achter? Als je naar de laatste 5 jaar kijkt en dan ook de conference League meepakt, aangezien dat ook gewoon een Europese prijs is presteert de Premier League weer beter. Heeft alles te maken met welke periode je pakt en dat is zo subjectief als er maar is.

18 maart 2024 om 00:09

Whatever. Ik heb hem voor het gemak maar even vanaf het jaar 2000 gepakt. 11/24 CL bekers naar Spanje en 12/24 EL bekers naar Spanje. 45% en 50%. Wel een beetje forse percentages als je in het achterhoofd houdt dat er nog clubs zijn uit de PL, BL, Serie A en Ligue 1. Wat ik duidelijk probeer te maken is dat op de lange termijn de grote prijzen in Spanje gewonnen worden. Is altijd zo geweest en zal (denk ik) altijd zo blijven kijkende naar de resultaten in het verleden. Of alle Arabische staten moeten ineens allerlei clubs uit de PL gaan opkopen, dan zie ik de boel wel verschuiven. Al kijk je nog naar de laatste 5 jaar, dan zijn er 4 CL/EL bekers naar Spanje gegaan en 4 naar de PL. Dat is dan in een ‘mindere’ periode voor La Liga. Conference League vind ik persoonlijk (subjectief indd) niet zo bijzonder. Is pas in het leven geroepen en heeft voor mij nog helemaal geen waarde. Daarbij is het met alle respect “een 3e rangs” Europese competitie. Als jij het toch bijzonder vindt dat West Ham United hem vorig jaar heeft gepakt, naja dan is dat maar zo.

18 maart 2024 om 20:44

En objectief bekeken is de PL heel erg gevarieerd tot aan het eind van het seizoen. Dan wint City. Elk jaar. Je kan er de klok op gelijk zetten zo onderhand. Die oprisping van Liverpool in 2020 is verwaarloosbaar. In La Liga zijn er dan tenminste 2 en af en toe zelfs 3 kanshebbers.

S-A dus… lekker warm en veel verdienen!

Haaland tegen Mbappe in de PL was wel leuk geweest

Ach er was toch ook niemand die geloofde dat het zou/kon gebeuren?

Girona wil een gooi doen naar de beste linkerkant

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren