Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Maurice Steijn halfjaar na ontslag bij Ajax weer gespot in Johan Cruijff ArenA

Laatste update:

Maurice Steijn is voor aanvang van het duel tussen Ajax en FC Twente gesignaleerd in de Johan Cruijff ArenA. De bij Ajax ontslagen trainer is aanwezig om zijn zoon Sem Steijn aan het werk te zien.

Het is voor het eerst dat Steijn sinds zijn ontslag weer gespot is in de thuishaven van Ajax. Op beelden van ESPN is te zien hoe de Hagenees teammanager Jan Siemerink omhelst.

"En daar zien we Maurice Steijn", begeleidt ESPN-presentator Jan Joost van Gangelen de beelden. "Dat is natuurlijk wel een opmerkelijk verhaal. Misschien ook wel extra pijnlijk."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

"Steijn gaat natuurlijk kijken naar Sem", vervolgt de verslaggever, die de voormalig Ajax-trainer eerder op de dag al tegenkwam. "Zal voor Maurice ook gek zijn. Ik kwam hem net al even tegen op het parkeerdek en toen zei hij: ja, je gaat toch voor je kind kijken."

Of Steijn juicht voor de ploeg van zijn zoon of zijn oud-werkgever, durft Van Gangelen niet te zeggen. "Het zullen vast toch dubbele gevoelens voor hem zijn."

Sem begint overigens gewoon in de basis bij FC Twente, dat met een overwinning in de Johan Cruijff ArenA een megastap zet om de derde plek veilig te stellen. Ondertussen heeft Ajax een overwinning hard nodig als het de play-offs om Europees voetbal wil ontlopen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
14 april 2024 om 15:53

Het is hem gegund

14 april 2024 om 16:35

Hij kent de club, dus waarom niet ? ;-)

14 april 2024 om 16:41

Beoogde trainer voor volgend seizoen.

Snap hem wel, kan die mooi juichen wanneer Sem een doelpunt gaat maken vandaag

Maurice zal voornamelijk zijn gekomen voor zijn zoon Sem die bij FC Twente speelt. Het moment valt voor hem mogelijk wel goed want als Ajax na de 6-0 in Rotterdam nu ook nog thuis verliest van FC Twente kan hij nog heel lang roepen dat het na zijn vertrek niet veel beter is gegaan met Ajax.

14 april 2024 om 17:30

Ik vraag me alleen af wie hem dan ook serieus zou nemen.

Die zit er bijna elke wedstrijd als Twente speelt.

De man geniet van zijn riante afkoopsom en bezoekt wekelijks zijn zoon. Gelijk heeft hij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren