Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Materazzi noemt detail dat Mourinho speciaal maakte: ‘Wist geen enkele trainer’

Laatste update:

Marco Materazzi heeft een inkijkje gegeven in zijn relatie met José Mourinho. De twee werkten succesvol samen bij Internazionale, waar in het seizoen 2009/10 onder meer beslag werd gelegd op de treble door in de Champions League-finale Bayern München te verslaan. Materazzi vervloekte Mourinho nadat hij Inter besloot te verlaten voor Real Madrid. De Italiaan legt nu uit waarom hij dat deed.

Mourinho werd aan het begin van het seizoen 2008/09 aangesteld bij Inter en was een jaar later bijzonder succesvol met het winnen van de landstitel, de beker en de Champions League. Na afloop van de finale, die hij won van het Bayern van Louis van Gaal, zei Mourinho dat hij zich verdrietig voelde omdat het waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd was als coach van Inter. Die woorden bleken te kloppen, daar hij niet veel later bij Real Madrid tekende.

In een interview met Italian Football TV gaf Materazzi toe dat hij een groot bewonderaar is van Mourinho en nog nooit eerder op dezelfde manier is behandeld door een andere trainer. "Hij was echt speciaal. Hij kende de namen van al onze kinderen en onze vrouwen. Niemand anders heeft dat ooit gedaan bij mij. Voor mij was het op een gegeven moment geen grote verrassing meer dat hij iedereen kende. Voor mijn vrouw wel, toen hij haar ineens aansprak met 'He Daniela'."

Uiteindelijk hield Materazzi een bittere nasmaak over aan het vertrek van Mourinho. Eens temeer omdat de centrale verdediger daarna met Rafael Benítez te maken kreeg. De Spanjaard bleek weinig succesvol met Inter en werd al na zes maanden de laan uitgestuurd. Benítez wist wel beslag te leggen op het WK voor clubteams en de Supercoppa. "Ik zei tegen Mourinho: 'Fuck you!' Omdat hij me met Benítez achterliet", aldus Materazzi.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mocht dit interview echt zo zijn gegaan weten we ook weer hoe ver het intellectueel vermogen gaat van Materazzi.

7 april 2023 om 12:53

Wow diepgaand hoor even voorbereiden en uitvragen. Zo zie je maar dat the special one het totale mens principe met aanhang hanteert.

7 april 2023 om 13:08

Mourinho is toch assistent bij van Gaal geweest? Heeft hij iig goed opgelet

Dit klinkt als iets kleins, maar kan me wel voorstellen dat dit wel iets positiefs doet met een speler.

7 april 2023 om 16:33

Ja daarom! Alleen van Louis zijn oude spelopvatting heeft hij niet verl opgestoken.

7 april 2023 om 14:01

@koningjerry, daar had je deze interview niet voor nodig. Alleen al aan zijn manier van voetballen.

7 april 2023 om 14:43

Dat zegt lang niet altijd wat over hoe spelers buiten het veld zijn. Nigel de Jong was ook spijkerhard in het veld en ging wel eens over de schreef, maar die is gewoon begonnen op het gymnasium en staat over het algemeen bekend als een intelligente gast. Pepe schijnt buiten het veld ook heel rustig te zijn, maar verandert in het veld ook in een beest soms.

Ik zeg niet dat Materazzi een slimme gast was en binnen de hardere spelers natuurlijk nog steeds wel 'one of a kind', maar daar hoeft hij niet dom om te zijn.

7 april 2023 om 15:07

@arnavut1, True that. Maar dit is alsnog een extra bevestiging. Ps. Mooie vogel op je profielfoto zeg, kan er urenlang naar staren.

Wat zal Moratti af en toe toch wakker schrikken en spijt hebben dat hij Mourinho in 2010 verving met Benitez.. Wat een fout was dat zeg! Mourinho was voor de spelers als een warm bad waar ze uitgehaald werden om dan daarna meteen onder de kille en koude douche van Benitez gezet te worden. Het heeft daar geen moment gelopen en dezelfde spelers zakten verder en verder weg tot er weinig tot niets meer over was van de vechtersmentaliteit waar ze een jaar daarvoor de Treble mee wonnen!

7 april 2023 om 15:24

En ik herinner me dat een paar jaar geleden de vrouw van Benitez ofzo iets zei in de richting van; Benitez moet altijd de rotzooi opruimen van Mourinho nadat eerstgenoemde aangesteld werd bij Real Madrid.

7 april 2023 om 19:15

Wat natuurlijk een idiote opmerking was aangezien Benitez enkel bij Inter direct na Mourinho aanwezig was. Bij Real zat er nog 2 jaar Ancelotti tussen en bij Chelsea zaten er 6 managers tussen in 3 jaar tijd.. Mourinho’s reactie was dan ook dat mevrouw Benitez zich beter druk kon maken om het dieet van haar man, wellicht dat hij dan geen overgewicht zou hebben. Beetje flauw, maar ik moest er wel om gniffelen

Wat een verschrikkelijke trainer was die Benitez! Heeft zijn ploegen echt dodelijk saai laten spelen. Vreselijke trainer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren