Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marko Arnautovic rondt droomtransfer af: ‘Dertien jaar geleden was ik een fan’

Laatste update:

Marko Arnautovic is terug bij Internazionale, zo bevestigt de Italiaanse topclub via de officiële kanalen. De 34-jarige spits wordt voor zo’n 10 miljoen euro, inclusief bonussen, overgenomen van Bologna. Daardoor keert de 108 voudig international (34 doelpunten) definitief terug op het oude nest. Tussen 2009 en 2010 speelde Arnautovic al voor Inter, maar dat werd geen daverend succes. Arnautovic speelde slechts 55 minuten voor de Italiaanse grootmacht, verdeeld over 3 officiële duels.

Wel maakte Arnautovic daardoor deel uit van de Inter-selectie die beslag wist te leggen op de Serie A, Coppa Italia en Champions League. Dat waren direct ook de laatste prijzen die hij tot dusver won. Arnautovic weet goed wat er tijdens zijn eerste periode bij Inter misging. “Dertien jaar geleden was ik meer fan dan speler, maar ik ben nu hier om het team te helpen winnen. Toen was ik een heethoofd, ik richtte me niet op voetbal. Nu heb ik een gezin en ben ik veel kalmer”, aldus de goaltjesdief. Destijds werd Arnautovic overigens gehuurd van FC Twente.

Na het mislukte avontuur in Milaan verkochten de Tukkers Arnautovic aan Werder Bremen. Via Stoke City, West Ham United, Shanghai Port FC en dus Bologna is de Oostenrijker weer terug bij i Nerazzurri. “Ik ben gegroeid, qua leeftijd, maar ook qua karakter. Ik hoop dat het heel goed gaat. Ik ben een technische speler maar daarnaast erg sterk. Ik kom hier om te scoren, ik weet hoe dat moet. Ik kom om te winnen, dat moet bij Inter. Ik wil een prijs winnen, ik ben zo blij om hier weer te zijn!”

Arnautovic komt in eerste instantie op huurbasis over van Bologna, waar Inter inclusief bonussen zo’n 10 miljoen euro voor moet betalen. Volgende zomer kan hij een definitieve overstap maken naar Milaan, mits er aan bepaalde eisen worden voldaan. Arnautovic zelf kan zo’n 2 miljoen euro per jaar opstrijken, al moet hij de helft daarvan eerst nog bij elkaar voetballen. Bij Bologna staat hij nog onder contract tot medio 2025. Arnautovic wilde per se terug naar zijn oude werkgever en is direct inzetbaar voor trainer Simone Inzaghi. Zaterdag begint Inter de competitie met een thuiswedstrijd tegen AC Monza.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

10 miljoen voor een 34 jarige spits is veel geld. Benieuwd of Bologna zich bij AZ gaat melden voor Pavlidis.

17 augustus 2023 om 08:58

wat zou Pavlidis moeten kosten denkje?

17 augustus 2023 om 09:58

Ik lees minimaal 15 miljoen maar of AZ daarmee akkoord gaat weet ik niet. Er moet dan wel meteen een vervanger staan want Meerdink is nog te onervaren.

17 augustus 2023 om 10:01

Dat vind ik bijzonder weinig, Pavlidis is best een complete spits. Ik acht een bedrag van tussen de 20 en 25 miljoen haalbaar, hoe lang heeft hij nog een contract?

17 augustus 2023 om 10:32

Tot 2025 als ik het goed heb. Vind 15 miljoen ook te weinig en aangezien Meerdink ook nog geblesseerd is heb je dan niemand in de spits. Ik weet wel toen Pavlidis vorig jaar geblesseerd was odgaard op die positie werd gezet en het vrij aardig deed. Wie weet dat odgaard wat meer op die spits positie wordt gezet aangezien je op de flanken genoeg keuze hebt (Karlsson, van Bommel, Poku, Lahdo en Addai eventueel) als AZ zijnde.

17 augustus 2023 om 10:48

15 in deze markt is niet veel. Ben erg benieuwd of hij weggaat. tot nu toe is het erg rustig rond pavlidis en Karlsson

17 augustus 2023 om 12:08

@Joshua 11 Ze kunnen odgaard naar het centrum halen of zie je dat niet zitten?

Prima vervanger voor de vertrokken Dzeko. Verwacht dat hij nog best wel veel zal spelen. Het zal tussen hem en Thuram gaan wie er naast Lautaro kan spelen. Thuram geen super voorbereiding bij Inter dus denk dat Arnautovic nog een goede kans maakt. Ik ben persoonlijk tevreden met deze aankoop. Kan echt wat toevoegen. Helaas wel al 34 jaar maar goed.

17 augustus 2023 om 09:53

Ik blijf persoonlijk op een vertrek van Correa hopen en dat Inter dan doorschakelt naar Balogun. Zeker nu de deal van Samardzic helaas geklapt lijkt te zijn, lijkt me dat financieel te doen.

Veel te veel geld voor een voetbalnomaad van 34

Ik zou dit een prima transfer vinden voor de Eredivisie top 5 (al is het dan nog wel veel geld) maar we hebben het hier over een ploeg die een paar maanden geleden de CL finale speelde. Dan weet je wel waar Inter in de pikorde staat.

1 van mijn favoriete spelers! Prachtig dat hij nu op ze 34 nog zo transfer mag maken.

Inter creert toch wel weinig waarde op het veld. Voor een club die vaak financiële problemen heeft, is het toch wel fijn als je spelers kan halen die je later kunt doorverkopen. Spelers als Cuadrado, Acerbi, Sommer en nu deze Arnautovic gaan daar niet bij helpen.

17 augustus 2023 om 09:48

Maar aankopen als Lautaro Martinez en Thuram gaan daar zeker wel bij helpen (:

17 augustus 2023 om 09:51

Je bent wel nogal selectief. Augusto, Frattesi, Bisseck en Thurman creëren wel gewoon waarde natuurlijk. Samardzic was daar normaal ook bij gekomen maar die zijn vader heeft de deal doen ontploffen.

Verder heb je in de selectie ook gewoon nog genoeg waarde met Bastoni, Barella, Di Marco, Hakan en Lautaro.

17 augustus 2023 om 10:43

Uit dat rijtje wat je opnoemt is Thuram de enige waarvan je wat kan verwachten en die was transfervrij iet eens nodig bij betere clubs. De rest zijn typische spelers die straks voor 5-10 miljoen verkocht gaan worden. Geen bedragen waarmee Inter geholpen is.

Van de spelers die er al waren zie ik op Bastoni, Barella, Lautaro en Dumfries na de rest ook niet voor bijzondere bedragen vertrekken. Met al die nieuwe oudjes hebben ze nu ook iets van 8-9 30 plussers.

17 augustus 2023 om 12:02

Als je de speler Frattesi niet kent dan moet je daar gewoon geen uitspraken over doen. Dat wordt gewoon een nieuwe Barella bij inter.

Van Augusto heb je waarschijnlijk ook nog nooit gehoord.

17 augustus 2023 om 12:45

Die ken ik zeker. Is gewoon een dertien in een dozijn speler net als Augusto. Die heeft nog een lange weg te gaan voordat hij in de voetstappen van Barella kan volgen, als hij überhaupt het niveau aan kan.

17 augustus 2023 om 13:03

We zullen het zien aan het einde van het jaar. De dingen die je nu over Frattesi en Augusto zegt, konden ook perfect gezegd worden over Barella en Di Marco bij hun aankomst.

17 augustus 2023 om 10:07

Als je geen geld hebt, dan is het lastig investeren in spelers die (met grote waarschijnlijkheid) grote waardestijging gaan krijgen de komende jaren. Die zijn nl duur. Je kan je aandacht steeds jonger gaan leggen, dan worden ze goedkoper, maar dan wordt de kans dat je een stel flops in handen hebt groter.

17 augustus 2023 om 13:48

Fratessi koste 30 miljoen en dan denk jij dat hij straks voor 5 miljoen weggaat? Duidelijk dat je hem niet kent. Daarnaast heeft inter ook veel oude spelers weggegaan zoals Dzeko Brozovic Cordaz Dambrosio Handanovic Gosens Gagliardini dus een beetje ervaring kan geen kwaad.

Wat een heerlijke transfer voor Bologna! 2 jaar geleden overgenomen voor 3 mil, met het idee dat je dat geld niet meer terug ziet, bied inter nu 10 mil haha, gewoon dikke winst gemaakt op een speler en leeftijd wat normaal geen restwaarde zou moeten hebben.
Enfin, voor hem natuurlijk mooi dat hij terugkeert en weet nu zeker dat het meer wordt dan 55 minuten 😉

Weer zo’n typische inter aankoop. Aan leeftijdsdiscriminatie doen ze daar in ieder geval nooit.

17 augustus 2023 om 08:59

Ook echt. Ik snap dat echt niet er loopt genoeg talent rond.

17 augustus 2023 om 10:08

Inter werd met dat beleid op een teenlengte bijna CL, dus zo raar is dat beleid niet, zeker als je weinig geld hebt om in dure jonge (maar al wel redelijk ontwikkelde) talenten van circa 24 jaar te investeren.

17 augustus 2023 om 13:51

Ik snap dat gezeik nooit over leeftijd. Al is een speler 43 zolang hij ze er in schiet is het toch goed. Tuurlijk is dit geen transfer voor de lange termijn maar in Nederland doen we net of je met 34 bejaard ben terwijl je als je fit blijft nog gewoon 5 jaar mee kan. Kijk naar spelers als Dzeko Zlatan Modric etc.

Aan de ene kant begrijp ik deze transfer niet want Esposito komt net terug van zijn uitleenbeurt en we geven hem nog altijd geen vertrouwen. Aan de andere kant Esposito valt erg tegen in de senioren maar ik geloof nog altijd wel in hem, hij heeft iets speciaal imo.

Het seizoen ziet er alleen somberder uit op deze manier voor Inter, er wordt niemand gehaald die ons direct beter gaat maken en dat irriteert me enorm. Misschien wordt Inzaghi dit seizoen ontslagen? Zou het lichtpuntje van dit seizoen zijn voor mij

17 augustus 2023 om 10:06

Frattesi gaat zeker een meerwaarde zijn denk ik. Gaan we nog heel veel en heel lang plezier van hebben. Ook die Augusto vind ik echt wel een aangename aankoop. En nu de Samardzic deal is afgeknapt, zal er nog wel iets bij komen tegen het einde van de maand.

17 augustus 2023 om 10:15

Frattesi lijkt mij ook een hele goede aankoop alleen lees ik overal dat Inzaghi niet snel zijn basisopstelling van vorig seizoen zal aanpassen en dat mannen als Henrikh zullen blijven starten. Dumfries moet sowieso beginnen over Cuadrado maar Henrik? Alsjeblieft man...

17 augustus 2023 om 10:29

Frattesi gaat er snel in komen heb ik het gevoel. Heeft toch een goede voorbereiding gedraaid met een aantal doelpunten.

17 augustus 2023 om 13:53

Inzaghi zijn contract wordt juist verlengd. Verder is het nog geen geweldige transferperiode maar nu de transfer van Samardzic is vastgelopen en Inter Arnautovic heef tgekocht begint de fanbase nu wel te zeuren om betere aankopen die er meteen staan.

17 augustus 2023 om 14:22

Ik heb gelezen dat ze werken aan een transfer van Pavard. Lijkt me wel een zeer interessante optie voor de rechter verdediger (waar Darmian stond aan het einde van het seizoen).

17 augustus 2023 om 21:23

Jaa inter heeft een bod van 25 miljoen gedaan. Maar geen idee of dat in de buurt komt van Bayern hun vraagprijs

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren