Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mario Bilate ontploft na kritiek: ‘Hou lekker je bek, kan mij het verrotten’

Laatste update:

Mario Bilate heeft op Twitter stevig uitgehaald naar enkele criticasters. De spits heeft dit seizoen bij NAC Breda vanwege een liesblessure nog nauwelijks een rol van betekenis kunnen spelen. Onder een artikel van BN/De Stem over Bilate wordt gesuggereerd dat hij beter kan vertrekken bij de Parel van het Zuiden en dat hij een zakkenvuller is. Daar blijkt Bilate duidelijk niet van gediend.

“Hou lekker je bek”, schrijft Bilate in een reactie op Twitter. “Ik heb alleen mijzelf en mensen die dicht bij me staan wat te bewijzen. Ik ken jullie niet en jullie mij al helemaal niet op basis van een podcast of interviews. Kan mij het verrotten hoe jij me herinnert als voetballer. Dat definieert mij als mens niet! Als ik morgen de pijp uit ga, boeit het me geen ene t*fus hoe ik herinnerd word als voetballer door mensen uit Rotterdam, Dundee, Den Bosch, Emmen, Waalwijk en/of Breda."

De aanvaller geeft vervolgens aan dat hij veel meer is dan een voetballer. “Ik ben vader, zoon, broer, vriend, man en nog zoveel meer voordat ik een voetballer ben. Ik ben een liefdevolle familieman, een goedlachse doorzetter. Iemand die hoe zwaar de situatie ook is, er alles aan doet om zijn kop omhoog te houden. Een optimist tot de kist. Dus wat jij en je vriendjes op Twitter of in de kroeg met een paar koude kletsers in je mik vinden, zal me oprecht een worst wezen.”

“Vind je het niks, prima. Drink er lekker één op jezelf. Vind je het wat, prima. Drink er lekker één op mij”, zo schrijft Bilate. “Maar zeg alsjeblieft niet wat ik zou moeten doen of hoe ik mijn leven moet leiden. Aan het einde van de rit, moet IK mezelf met een zekere voldoening in de spiegel kunnen aankijken, ongeacht de uitkomst. Zouden jullie nu zo vriendelijk willen zijn om me te excuseren? Ik heb een saai revalidatieprogramma te volgen, maar ik ga hem uitvoeren alsof ik hem geweldig vind. Fijne dagen. Groetjes", zo besluit Bilate.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Soms kun je beter uitloggen van social media dan reageren. Ik begrijp de frustratie, maar Mario laat zich wel erg kennen.

21 december 2021 om 17:42

Ja laat het maar allemaal over je heen komen en als je gas tegen geeft laat je je kennen. Logica van de bovenste plank.

Soms kan je beter uitloggen op voetbalzone en just call it a day.

21 december 2021 om 19:11

Hij komt hier eerder als een gefrustreerd ventje over dan als iemand die erboven staat zoals hij beweert. Als ik ooit zoiets zou posten zou ik me er daarna voor schamen, omdat ik me heb laten kennen. Dus zo beoordel ik hem bij deze ook. Daar ben je vrij in om het oneens mee te zijn.

Oei, ik kan zijn frustraties best begrijpen, maar dit is echt allesbehalve handig.

21 december 2021 om 15:48

Die anonieme twitteraar heeft nu ook zijn dag van het leven. Kan in de (denkbeeldige) kroeg opscheppen, dat Mario gereageerd heeft op hem. Kicken!

Haha wat een grap. Misschien een idee voor hem om een cursus beheersing te volgen. En de mensen in de podcast hebben in principe gelijk toch dat het een zakkenvuller die niks betekent heeft voor nac

21 december 2021 om 15:01

Ik vind het ook een redelijke grap om zoiets tegen iemand te zeggen. Als voetballer verdient hij misschien aardig wat geld, maar dat zal ook heel erg meevallen op zijn niveau. Daarnaast is zijn zekerheid op een lang lopende carrière veel kleiner.

21 december 2021 om 15:05

Dus als je niks kan betekenen voor een club op het veld ben je gelijk een zakkenvuller? Wie maakt hier nou de grap?

Ik denk dat 99% voetballers dit denkt maar slim genoeg is om dit voor zichzelf te houden. Ik begrijp zijn frustratie volledig, maar hier help je echt niemand mee. Kon beter gewoon laten lullen in plaats van zelf lullen.

Ik snap Bilate volledig, mensen denken alles maar te kunnen zeggen over een ander die ze niet eens kennen, moet je ook niet dom verbaasd lopen doen wanneer Bilate zo reageert. Actie reactie! Dat, je bent een voorbeeld, kan soms ook wel de prullenbak in.

Begrijpelijk maar niet slim, wetende dat hij reactie geeft zal hij nu nog meer shit over zich heen krijgen op Social Media, en blijkbaar is hij daar gevoelig voor.

21 december 2021 om 17:46

Dan maar die shit over je heen krijgen toch. Of is het nu de standaard om te zwijgen zodat je geen shit over je heen krijgt want als dat het geval is dan is onze samenleving nog toxischer dan ik dacht

Log gewoon uit en lees het niet. Of tik je frustratie in een word doc. Als het goed is heb je dan weinig trek meer om het daadwerkelijk te posten.

Ik vind het juist een klasse reactie. En hij heeft helemaal gelijk!

Sowieso niet verstandig om dit te doen als profvoetballer, maar geloofwaardig is het ook niet. Als het je niets kan 'verrotten', dan neem je niet de moeite om zo'n felle reactie neer te kalken. De frustratie is begrijpelijk, maar laat het gewoon gaan.

21 december 2021 om 16:16

Hij legt heel duidelijk uit in zijn bericht welk gedeelte hem niks kan verrotten en welke gedeelte hem wel wat doet.

Ik snap hem helemaal !! Heel veel mensen op Twitter enzo denken alles en iedereen maar te kunne beledigen. Daarom had Bilate zelf ook op een iets andere manier kunnen reageren. Nu is hij niet veel beter. Maar nogmaals ik snap hem wel.

Ben het niet geheel met hem eens hij vertegenwoordigd NAC en dus is hij 'enige' verantwoording verschuldigd aan degene die hem betalen. Maar hem afzeiken slaat per definitie nergens op, snap z'n frustratie goed en vind dat gezeik en gezaag op al die spelers door de media ook maar terug, zeg dan iets dat klopt maar dat suggestieve zuigen om reactie te ontlokken vind ik zo treurig.

Misschien voegt die vent geen zak toe, maar zeg dan waar die te kort komt. En als die zijn best niet doet en het hem geen zak kan schelen of lijkt te kunnen schelen zeg dat dan. Gezien zijn reactie raakt het hem wel en heeft die in ieder geval inzet.
Ken de speler verder niet maar een zakkenvuller bij NAC lijkt me sterk, kan me niet voorstellen dat die fors meer dan een ton verdiend.

21 december 2021 om 16:33

@magikhetwete: "en dus is hij 'enige' verantwoording verschuldigd aan degene die hem betalen." Je bedoelt hopelijk toch niet dat hij de supporters enige verantwoording schuldig is he? Dat men een kaartje koopt wil volgens mij nog niet zeggen dat supporters zijn salaris betalen en hem dus ter verantwoording kunnen roepen.
ON: begrijpelijke, maar domme reactie natuurlijk. Wel fijn dat iemand gewoon een keer niet politiek correct reageert. Maar die bal kan hij dus wel weer terug verwachten. Want zo zijn keyboard warriors.

21 december 2021 om 17:47

Dat bedoel ik wel degelijk, ook als je het niet wilt is er een behoorlijk directe band. Ik schrijf niet voor niets 'enige' verantwoordig en niet volledige verantwoording of iets.
De verantwoording zit hem in dat hij zijn werk probeert zo goed mogelijk te doen, een inspanningsverplichting en dat zijn klanten, de supporters, er best iets van mogen zeggen als zijn werk niet echt naar behoren wordt verricht en dat hij dat dan best mag incasseren.
Maar dat is dus de mate van verantwoording, hij moet dit zelf voelen en zo ervaren, zijn werkgever mag hem op die verantwoordelijkheid aanspreken, de supporters kunnen hem uiteraard niet op het matje roepen. Ik denk dat jouw interpretatie afwijkt van wat ik zei, maar dat we qua gedachten wel op 1 lijn zitten, jij noemt het echter anders.

Wij reageren toch redelijk genuanceerd, dan hebben we al 2 fatsoenlijke keyboard warriors en gelukkig zijn er veel meer op dit forum. Word ik altijd wel blij van.

Oke.... Als het je niet boeit, laat ze dan lekker praten en ga niet zeggen dat ze hun bek moeten houden.

En je bent natuurlijk meer als voetballer, maar als mens laat je je nu op een niet zo'n hele mooie en fijn kant zien. Dan heb ik toch liever een iets minder begaafde voetballer die wel manieren kent en niet zo snel op zijn tenen is getrapt.

21 december 2021 om 18:32

Wat een domme reactie. Hoe lang heb je hierover nagedacht? Niet?

21 december 2021 om 19:36

En wat is er dom aan, kun je dat misschien toelichten of leg ik de lat nu te hoog voor je?

21 december 2021 om 23:46

Nee hoor. Ik wilde alleen even aantonen dat jij niet eens één persoon kan negeren die iets aan te merken op je heeft en direct op je tenen getrapt bent, maar het niet voor kan stellen dat deze spelers na honderden tot duizenden tot miljoenen van dergelijke berichten niet op hun tenen getrapt zouden moeten zijn.Even de hyporisie aantonen. Gelukkig hebben jij en velen totaal geen besef van hoe het is, want overduidelijk, zouden jullie de laatsten zijn die dat aan zouden kunnen.Edit: Zozo, zelfs een tweede reactie. Altijd grappig dit.

In Waalwijk zal niemand negatief zijn. Deur staat open Mario. Is het niet op het veld, dan aan de bar zodat we er samen één in de mik kunnen gooien..



Ze roepen allemaal het kan me niets schelen maar ondertussen wel als een idioot op social media reageren op de mensen die kritiek hebben. Dat kan het je dus wel wat schelen. Deze egootjes vinden dat iedereen ze op een voetstuk moeten zetten en adoreren. Het is echt te triest voor woorden dat mensen niet meer tegen kritiek kunnen. Kleine kinderen zijn het.

21 december 2021 om 18:33

Wat een domme reactie. Je hebt zeker geen opvoeding gehad? Waarom denk je dat jouw mening en kritiek waarde heeft? Grootheidswaanzin.

21 december 2021 om 19:39

Wie ben jij joh? Het enige wat ik van jou hier voor bij zie komen is dat je een andere mening dan de jouwe weg zet als dom en aan komt met opmerkingen over hoelang iemand over zijn reactie na heeft gedacht, of iemand opvoeding heeft gehad en waarom iemand denkt dat zijn mening waarde heeft.

Volgens mij moet jij een spiegel vragen voor je verjaardag, dan kun jij eens aan zelfreflectie gaan doen.

Nou ja, ontploft. Die gasten vallen hem aan en hij zegt gewoon in feite "jullie weten toch dat jullie mening mij totaal niet boeit". En logisch. Bilate speelt geen voetbal voor Bryan uit Etten-Leur die voor NAC is. Gewoon mensen even op hun plek zetten. En de enige reden waarom het niet slim zou zijn, heeft meer te maken met het feit dat mensen te dom zijn om hier niet tekeer op te gaan dan met de woorden van Bilate.

Voor iemand die het "niets kan verrotten" heeft hij er wel een hoop aandacht voor.

Het is eigenlijk nooit verstandig om via social media op zulke mensen te reageren, maar ik vind deze reactie toch wel heel sterk.

Ik vind t een top reactie. Het is hard en misschien een beetje te aggressief, maar hij zegt niks verkeerd, of beledigend naar een ander address, maar dat hij het wel heeft gehad met alle praatjes en dat begrijp ik goed. Zeker ook als je revalideert is dat best vervelend. Het hoort erbij, ook mijn werkgever betaalt mij door als ik ziek ben en niet kan werken.

21 december 2021 om 19:41

Hoezo begrijp jij dat hij het heeft gehad met alle praatjes? Het kan hem toch niets verrotten. Denk dat dit mannetje laatst naar het interview van Noa Lang heeft gekeken en dacht dat het populair was om zo te reageren.

Ik ga hier wel goed op. Rechttoe, rechtaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren