Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brands bevestigt belangstelling van PSV: ‘Het is een interessante speler’

Laatste update:

PSV wil komende zomer een extra rechtercentrale verdediger aantrekken, zo bevestigt algemeen directeur Marcel Brands zondag in Goedemorgen Eredivisie op ESPN. Philippe Sandler is een van de verdedigers die PSV in de gaten houdt. "Een interessante speler", zegt Brands over de NEC'er.

"We hebben in de winter al gekeken naar een rechtercentrale verdediger, dus dat is ook een van de prioriteiten voor deze zomer", bevestigt Brands. "Dan gaan we kijken welke kandidaat daar het meest geschikt voor is."

Brands is officieel niet verantwoordelijk voor het aankoopbeleid. "Earnest Stewart maakt de lijstjes, daar ben ik niet zo mee bezig." Toch heeft ook Brands een stevige vinger in de pap.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Sandler is bezig aan zijn tweede seizoen bij NEC, waarmee hij de bekerfinale haalde. "Het is een goede speler. Ik weet niet of hij het niveau bij ons aan zou kunnen, daarvoor zou hij eerst bij ons moeten spelen. Maar het is een interessante speler, dat is duidelijk."

Bij PSV is André Ramalho op dit moment de eerste optie als rechtercentrale verdediger. Er klinkt regelmatig kritiek op de Braziliaan, maar de Eindhovenaren willen verder met hem. Ramalho kan zijn aflopende contract in het Philips Stadion verlengen. "Earnest is daarover het hem en zijn zaakwaarnemer in gesprek."

Mario Been begrijpt dat wel, zo laat de coach in ruste weten in het praatprogramma op ESPN. "Over Ramalho wordt vaak gedaan alsof hij helemaal niks kan, maar dat is niet helemaal zo", zegt Been. "Het is een echte verdediger, maar hij heeft ook spelers als Olivier Boscagli, Joey Veerman en Jerdy Schouten om zich heen waar hij heel makkelijk de bal aan kwijt kan." In die omgeving kan Ramalho volgens Been nuttig zijn.

PSV hoopt dat Ramalho zijn verblijf in Eindhoven gaat verlengen. "In tegenstelling tot wat in de media vaak wordt aangegeven is hij echt een voorbeeld voor de spelersgroep", aldus Brands. "Het is echt een leiderstype, een topprof."

Brands kan zich vinden in de woorden van Been. "Je ziet wat je wil zien. Natuurlijk is Boscagli opbouwend bijzonderder, dat is duidelijk, maar Ramalho is echt een goede verdediger."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ramalho is echt niet zo slecht als wat vaak wordt beweerd nee, maar ik hoop toch van harte dat er nu eens een keer geld wordt uitgegeven aan een goede cv

28 april 2024 om 12:16

Als back-up lijkt hij me prima... dat zal meespelen in de eventuele contractverlenging

28 april 2024 om 12:22

Precies rol van Eric Addo voor Ramalho zie ik wel weggelegd voor hem.
Vraag is zou hij dat willen, en wie gaan er nog vertrekken die cv positie staan.

Met alle respect.. maar moet PSV niet hoger mikken? Zeker naar volgend seizoen hun titel te verdedigen en een sterk team in CL te hebben? Dit is een '13 in een dozijn speler'.

Sorry hoor, maar laat Ajax deze speler maar nemen.
Subtop is misschien een betere plaats voor Sandler.

Hoop dat beiden clubs wat hoger mikken.

Je moet gewoon snelheid in de centrum hebben vooral omdat PSV superhoog speelt. Ik weet niet of Sandler snel is maar dat is gewoon heel belangrijk.

28 april 2024 om 16:15

Ramalho is net zo traag als een bal bergop met tegenwind. En ook daarmee hebben ze amper tegengoals in de ED. En voor de CL moet er een topper komen, een sloper. De voetballer is Boscagli, die moet het voetballende gedeelte doen. Daarnaast een type Alex of Moreno, die gewoon de man uitschakelt en de bal inleverd bij Boscagli of Schouten/veerman.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren