Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manon Melis: ‘Die gaat zeker ooit voor Feyenoord spelen, dat staat al vast’

Laatste update:

De start van Feyenoord in de Eredivisie Vrouwen verloopt naar behoren. De nieuwkomer is na vier wedstrijden nog ongeslagen (twee zeges, twee remises) en won zondag overtuigend van Ajax (4-1) in de eerste Klassieker in de vrouwencompetitie. Manon Melis, coördinator vrouwenvoetbal bij Feyenoord, tempert de verwachtingen in gesprek met RTV Rijnmond: de Rotterdammers zijn in haar ogen geen titelkandidaat.

"Er zijn pas vier wedstrijden gespeeld", maakt Melis duidelijk. "We vinden het wel heel mooi dat we nog ongeslagen zijn en kijken ernaar uit om ons te meten met teams als FC Twente en PSV." Twente werd kampioen in de seizoenen 2018/19 en 2020/21 en staat momenteel tweede, op een punt achterstand van koploper PEC Zwolle. De vrouwen van PSV staan vierde, een punt verwijderd van nummer drie Feyenoord. "Het wordt nog niet van ons verwacht, maar we hebben een ontzettend leuk team. En een hecht team ook, in korte tijd."

In de Klassieker bleek hoe belangrijk die aspecten zijn, zegt Melis. "Ajax heeft misschien meer kwaliteit, maar wij zijn als team een stuk sterker. Waar we echt staan kunnen we pas rondom de winterstop beter inschatten." Om daadwerkelijk uit te groeien tot een titelkandidaat, moet het budget omhoog. Momenteel spelen nog geen Oranje-internationals bij Feyenoord. Het staat volgens Melis echter vast dat Vivianne Miedema in de toekomst in Rotterdam aan de slag gaat. De topspits staat bekend als liefhebber van Feyenoord.

"Die gaat zeker ooit voor Feyenoord spelen, dat staat voor haar al vast. Maar dat gaat echt nog wel een aantal seizoenen duren", aldus Melis. In maart flirtte Miedema zelf al openlijk met Feyenoord. "Zoals iedereen weet ben ik een groot Feyenoord-fan. Dit is een mooie dag voor het vrouwenvoetbal in Nederland en voor de clubs zelf", zei ze toen bekend werd dat Feyenoord actief zou worden in de Eredivisie Vrouwen. "Hopelijk mag ik ooit in de toekomst een Feyenoord-shirt aantrekken."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik weet niet hoor, maar Miedema zou ook bij de heren van Feyenoord in de basis staan.

5 oktober 2021 om 17:37

Haha absoluut niet. Top van de vrouwen hebben het al moeilijk genoeg tegen de u15 van de mannen.

5 oktober 2021 om 17:43

@ASRoma, dat mag je niet zeggen anders krijg je generatie Woke op je dak

5 oktober 2021 om 17:59

Waarom zou je dat niet mogen zeggen? Want dat is feitelijk toch gewoon waar? Echter gaat het er meer om dat het telkens gezegd moet worden terwijl het totaal niet relevant is. Dat is het verschil.

5 oktober 2021 om 18:37

Je mag het niet zeggen, daarom zie je het ook 1 miljoen keer voorbij komen wanneer men over vrouwenvoetbal praat, wat een logica

5 oktober 2021 om 18:53

@AsRoma8. Grapje man, niet al te serieus nemen.

5 oktober 2021 om 17:42

Miedema zou ook Haller uit de basis spelen.

5 oktober 2021 om 17:47

Dat betwijfel ik...

5 oktober 2021 om 18:20

Met 2 vingers in haar neus

5 oktober 2021 om 18:24

Bedenk de volgende keer je eigen grap

5 oktober 2021 om 22:15

Die keepster van Ajax is niet veel minder dan Pasveer

Ik ben wel blij dat Feyenoord dit seizoen (eindelijk) ook een vrouwenelftal heeft. Er was eerst misschien geen budget voor, of het werd om andere redenen niet gedaan, maar ik vind dat het er in deze tijd wel gewoon bij hoort dat je als grote club een vrouwenelftal hebt. Er zullen genoeg jonge meisjes zijn die er nu van dromen om ooit voor Feyenoord Vrouwen 1 te spelen (en dat misschien al langer deden). Ook heel mooi om te zien hoeveel support de vrouwen krijgen van alle Feyenoord fans. Er komen tot nu toe redelijk wat mensen af op de thuiswedstrijden, en tegen Ajax was dat natuurlijk al helemaal mooi met alle sfeer eromheen. Dat je dan ook nog je eerste Klassieker afgetekend wint moet alle speelsters een flinke boost geven. Ga zo door dames, het Legioen staat achter jullie!

5 oktober 2021 om 17:58

Gozer hoezo hoort dat er opeens bij? Er gaat amper geld in om ook en is voor bijna alle voetbalvolgers niet interessant. Komt eigenlijk alleen maar evenementen publiek op en familie en vrienden van de speelsters. Ik zou zeggen hou het lekker op amateurniveau bij de vrouwen. Zijn gsnoeg ploegen met een vrouwen team. Kunnen ze ook lekker met ze allen een pilsje pakken in de kantine. Nu is het opeens profvoetbal maar zit er geen enkel niveau in. Is toch niet leuk om als prof te moeten leven waarin je veel leuke dingen voor moet opgeven maar het niveau alsnog ongekend laag is en er amper interesse is?

Snap echt niet dat clubs als ajax hier moeite aan verspillen.

5 oktober 2021 om 18:21

Nou de prijs voor meest achterlijke reactie van de dag kent nu ook een winnaar... Overigens was de klassieker van afgelopen weekend binnen vijf minuten uitverkocht en wordt er nu zelfs geopperd om op termijn wedstrijden in De Kuip te gaan spelen.
Maarja, als een of andere nitwit op een voetbalforum er geen interesse in heeft zou je het inderdaad gewoon moeten afschaffen.

5 oktober 2021 om 18:34

Zeg toch nergens afschaffen?!? Zou het alleen op amateurbasis laten plaats vinden. Vind het jammer dat u mijn reactie achterlijk noemt ipv er serieus op in te gaan.

5 oktober 2021 om 18:38

Blaugrana11. Aan je reactie valt echt geen touw aan vast te knopen, dat is het meer. Jij brengt het alsof de vrouwen worden gedwongen om als prof te gaan leven? Volgens mij is dat toch echt hun eigen keus? Volgens mij bepaal jij toch niet wat iemand wel of niet leuk mag vinden? Want zo komt het (zover ik je reactie kan begrijpen) wel op mij over. Het niveau moet toch omhoog? Dat kan toch alleen maar om zoveel mogelijk te trainen en de daar bijhorende professionaliteit of vind jij niet?

Leuk om te zien dat Feyenoord een vrouwen afdeling hebben maar ook ergens jammer. Er was een periode waarin ADO en Twente de kaarten verdeelden in het vrouwenvoetbal en toen opeens kregen Ajax en PSV een vrouwenafdeling en werden veel meiden van (in ieder geval) ADO overgeplaatst. Geen idee of het ook bij Feyenoord nu gebeurt maar zelf vond ik het wel weer jammer dat het grote geld weer om de hoek kwam kijken en het succes op te kopen.

Volg het vrouwenvoetbal niet maar wat ik heb gezien is Miedma bij Oranje wel echt de beste. Martens vind ik niets bijzonders, de verdedigers erg slecht..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren