Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United moet verder op zoek na definitieve beslissing Vardy

Laatste update:

Jamie Vardy heeft zijn contract bij Leicester City met één jaar verlengd, tot medio 2024. Dat meldt de club via de officiële kanalen. De 35-jarige aanvaller werd de voorbije weken gelinkt aan Manchester United, als eventuele opvolger van Cristiano Ronaldo. De Portugees lijkt de Engelse club te willen verlaten, maar in de zoektocht naar een vervanger voor hem kan door de naam van Vardy nu dus een streep.

“Ik ben in de wolken”, laat Vardy weten tegenover LCFC TV. “Toen ik hoorde dat de club ermee bezig was, wist ik dat er één ding zou gebeuren: ik zou tekenen. Het was een makkelijke beslissing. Ik speel hier al zo lang, dat ik het gevoel heb dat ik tot het meubilair behoor. Ik denk dat iedereen kan zien dat we alleen maar beter worden en vooruitgaan. Nu is het zaak om dit seizoen zo hoog mogelijk te eindigen. Mijn benen voelen nog goed, dus ik zal de club zoveel mogelijk proberen te helpen, met zowel goals als assists.”

Vardy maakte in 2012 de overstap van Fleetwood Town naar Leicester City, en werd in de afgelopen tien jaar één van de belangrijkste spelers in de clubgeschiedenis van the Foxes. Met 164 doelpunten voor Leicester staat Vardy op de derde plaats van de all-time topscorerslijst van de club. Daarnaast werd hij met Leicester landskampioen in 2016, won hij in 2021 de Community Shield en de FA Cup en kroonde hij zich in het seizoen 2019/2020 tot topscorer van de Premier League met 23 doelpunten. Daarnaast scoorde hij in 2015 in elf opeenvolgende Premier League-duels, waarmee hij het record van Ruud van Nistelrooij verbrak.

Maandag werd duidelijk dat de naam van Vardy nog genoemd werd bij Manchester United, waar Ronaldo nog altijd lijkt aan te sturen op een vertrek. Zo zou hij helemaal alleen lunchen in de kantine van Carrington en geen aanstalten maken om bij ploeggenoten te gaan zitten. Daarnaast is Ronaldo tijdens trainingen ook vaak geïrriteerd en gefrustreerd en dat maakt dat zijn collega-spelers ook weinig zin hebben om bij hem in de buurt te zijn. Tenslotte negeert de Portugees meestal de instructies van de staf. In de zoektocht naar een eventuele opvolger voor Ronaldo werden in de Engelse pers eerder ook al de namen van Álvaro Morata, Pierre-Emerick Aubameyang en Marko Arnautovic genoemd.

Goede keuze van Vardy om bij Leicester City te blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi. Zelfs nu het even minder gaat is hij toch realistisch en dankbaar voor wat Leicester hem heeft gebracht en blijft ze trouw in plaats van voor United te kiezen.

20 augustus 2022 om 13:27

Ja, hij had in het verleden voor Arsenal kunnen kiezen en nu Man U.

Prachtig om te zien, dat hij gewoon tevreden is

20 augustus 2022 om 15:26

Hij is zelf ook beduidend minder geworden en veel geblesseerd. Bij Leicester staat hij ongeacht in de basis, bij United kan dat lastiger worden.

Het is de meest slechte beslissing die je op dit moment zou kunnen maken, maar Depay voor 20m was in een stabielere situatie gewoon een goede tijdelijke oplossing voor de spitspositie geweest. We snappen alleen allemaal wel dat dat niet kan.

20 augustus 2022 om 12:27

Ik zou eerder voor Auba gaan. Die is voor weinig op te pikken in Barcelona. Auba snapt wel dat Lew de basis spits is dus wie wil vast wel terug.

Als Nederlandse trainer moet je niet teveel Nederlandse spelers aantrekken.

20 augustus 2022 om 12:42

Als Auba mag vertrekken, dan zal Barca vasthouden aan een prijskaartje van 30 miljoen euro. Niet bijzonder duur (zeker niet voor Manu), maar ik zou het ook niet omschrijven als "weinig".

20 augustus 2022 om 12:44

Ga weg met Auba, die gast is 33. United moet gaan voor spelers van 30 max. (dus Vardy halen was ook enorm dom geweest). Als je gaat bouwen aan een nieuw project, heeft het geen zin om spelers te halen die binnen nu en twee jaar gaan stoppen met voetballen. Ik word sowieso verdrietig van bijna alle namen waar United mee in verband wordt gebracht.

Met Martinez, Eriksen, Casemiro en Malacia kun je nog jaren vooruit. Hopelijk wordt een Anthony daar aan toegevoegd en weten ze ergens een talentvolle spits te halen.

Een tweede goede doelman zou ook niet verkeerd zijn en een nieuwe rechtsback en nog een centrale verdediger (maguire, Varane (komt bij United over als een angsthaas en heeft altijd wel iets), Lindelof etc. zijn het shirt allemaal niet waard) zouden geen overbodige luxe zijn.

Hopelijk krijgt Ten Hag het zelfvertrouwen en werklust terug in de ploeg. Talent hebben ze zat.

20 augustus 2022 om 13:00

Er is nergens een spits te koop. Talentvolle spitsen gaan nu al voor over de 100 miljoen euro. Gearriveerde toppers zoals Haalland en Mbappe zijn onbetaalbaar.

Wil je nu tien dagen voor het einde van het verstrijken van de transfermarkt nog een spits halen, dan zal je het echt moeten doen met de oudjes die nog weg kunnen.

Ergens bestaat clubliefde nog steeds, mooi om te zien van Vardy. Daarbij ga je ook geen potten weten te breken als united zijnde met een Vardy.

Verstandig, denk dat inmiddels gezien zijn leeftijd wel overschat wordt hoeveel gevardy maakt

Goede keus van Vardy om bij Leicester City te blijven en te verlengen. Naar Manchester United vertrekken zou echt een slechte keus zijn, voor Vardy maar ook voor United. Ik denk niet dat Vardy voor een ommekeer zou gaan zorgen bij United en daarbij zou hij maar iemand zijn voor de korte termijn. En Vardy heeft natuurlijk best wel wat opgebouwd qua reputatie, in de goede zin van het woord, opgebouwd bij Leicester City en is gewoon een absoluut icoon bij Leicester, maar ook in heel Engeland eigenlijk. Die status kan hij voorlopig nog verder opbouwen bij Leicester, want hij wordt gewoon enorm gewaardeerd en heeft voor Leicester nog altijd zijn waarde doordat hij zijn goals altijd mee blijft pikken en plusminus 15 goals zal maken voor Leicester in de Premier League.

Bij United denk ik eigenlijk dat hij dat niet zou doen en op den duur verguisd of wat dan ook zou worden, en dat zou zonde zijn voor iemand als Vardy. Het enigste waarvoor hij United denk ik zou kunnen accepteren, is een hoger salaris. Maar volgens mij is zijn salaris bij Leicester ook allesbehalve verkeerd, want schijnbaar verdiend Vardy ruim 7,2 miljoen pond per jaar bij Leicester en dat is omgerekend in euro's zo'n 8,5 miljoen euro per jaar.

Raul de Tomas een mooi alternatief? Anders proberen Cavani nog een jaartje.

20 augustus 2022 om 15:00

Geen gekke optie. Anders zou Taremi nog kunnen. Of een keer creatief: Iheanacho?

Gelijk heb ie , mooie club en united is een zinkend schip op het moment en dat gaat Vardy niet in ze 1tje veranderen

Daar had je überhaupt niet aan moeten beginnen. Patrick Schick lijkt me een goede spits voor Manchester United. Lang, kopsterk, sterk aan de bal en ook niet heel erg traag en wist goed te renderen afgelopen seizoen bij Leverkussen.

20 augustus 2022 om 13:06

Die heeft verlengd bij Leverkusen, dus die gaat nergens naartoe. Mss als die nog zo'n topseizoen heeft, maar dan kost het ook bakken met geld.

20 augustus 2022 om 13:49

Is wel een aankoop voor de toekomst, in ieder geval geen korte termijn aankoop zoals een Vardy, Cavani of Aubameyang.

Belotti is ook transfervrij, wellicht is dat nog een optie.

Geweldige club man die Vardy!
Gewoon een standbeeld geven daar in Lesceuster!

Hadden we beter Cavani kunnen behouden. Een goede spits gaat lastig worden nu.

Geweldig dat hij blijft! Wat heeft hij veel bewezen voor het team en er zijn er maar weinig die zo trouw zijn aan de club. Chapeau Vardy!

Is Son geen optie voor United? Zelfs Depay was in deze tijden nog een goede en vooral betaalbare optie geweest.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren