Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United lijkt Bailly uit te zwaaien na akkoord tussen clubs

Laatste update:

Eric Bailly kan op korte termijn de overstap maken naar Olympique Marseille, zo meldt Fabrizio Romano via Twitter. Vrijdag hebben Manchester United en Marseille een akkoord gesloten over een huurtransfer met optie tot koop. De Ivoriaan moet er nu alleen zelf nog uitkomen met de Franse club, al weet Romano dat Bailly de transfer wel ziet zitten.

Bailly kwam in de zomer van 2016 voor 38 miljoen euro over van Villarreal en speelde sindsdien 113 officiële wedstrijden voor United. Daarin maakte de 28-jarige verdediger één doelpunt en gaf hij twee assists. Bailly wist zich, mede door blessureleed, nooit echt te bewijzen in Manchester. Op Old Trafford heeft de Ivoriaan nog een contract tot medio 2024, maar die lijkt hij niet te gaan uitdienen.

In de voorbereiding leek Bailly nog even in aanmerking te komen voor een plek in het elftal van Erik ten Hag. Met name in de oefenwedstrijd tegen Liverpool (4-0 winst) liet Bailly een uitstekende indruk achter. Zowel aan de bal als verdedigend speelde de mandekker een solide wedstrijd, waardoor de Engelse media betwijfelden of het nodig was om Lisandro Martínez voor veel geld weg te pikken bij Ajax. Martínez werd uiteindelijk voor ruim 57 miljoen euro overgenomen van de Amsterdammers.

Door de komst van de Argentijn heeft United bij de hoofdmacht inmiddels acht centrale verdedigers in de gelederen. Raphaël Varane, Harry Maguire, Victor Lindelöf, Axel Tuanzebe, Phil Jones en Teden Mengi kunnen allen ook op die positie uit de voeten. Na het vertrek van Bailly hoopt Ten Hag ook nog afscheid te nemen van Jones, terwijl AS Roma Tuanzebe op huurbasis wil overnemen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap echt niet waarom ze Bailly laten gaan, maar Maguire houden. Bailly hoort in de basis te staan bij United naast Varane..

20 augustus 2022 om 13:31

Olympique Marseille doet goede zaken nu nog Ziyech en Bennacer halen en ze gaan een leuk seizoen tegemoet!

20 augustus 2022 om 13:55

In de wandelgangen wordt Maguire genoemd bij Chelsea

20 augustus 2022 om 14:15

Je moet britten hebben in de premiership.

20 augustus 2022 om 14:28

Ja maar dan moet je niet de verkeerde halen voor tientallen miljoenen 🤣. Neem een voorbeeld aan City zou ik zeggen. Zij halen Grealish en Philips en hebben ook nog eens Foden lopen.

20 augustus 2022 om 16:53

Als Bailly fit is dan is dat een heel goede speler maar dat is niet eens 3 maanden na elkaar geweest. Er is altijd wel iets met hem en je kan simpelweg niet bouwen op zulke spelers.

Mooi doorselecteren..Dure gasten weg en nieuwe (eredivisie ) spelers halen.

Kijken of Erik de tijd krijgt

Dan worden er acht centrale verdedigers genoemd en verkopen ze Baily?! Goede verdediger, jammer dat hij door terugkerend blessureleed niet veel heeft gespeeld.

Mits fit onze beste verdediger. Zonde dat hij zo veel last heeft van blessures, anders was het echt een geweldenaar geweest.

20 augustus 2022 om 14:15

Dat is zijn probleem helaas, te vaak geblesseerd. Elk seizoen weer, 2 wedstrijden kunnen spelen om vervolgens maanden weer eruit te liggen.
Weet zeker dat als hij fit bleef het echt een beest zou zijn.
Maar zelfs een geblesseerde Bailly is beter dan Maguire!

Deed het zo slecht nog niet, maar ey joh maguirre zit er nog die gaat United wel verdedigend goed neerzetten is rost in de branding

Maandag een dagje Marseille gedaan en een stadion tour meegepikt in de Velodrome. Echt wel de moeite, en een mooie club overigens. Jammer genoeg zie ik niet meteen een team dat echt kan opboksen tegen PSG, daarvoor is de Ligue1 nog niet klaar helaas. En met Bailly gaan ze er niet op vooruit. Maar je moet ergens beginnen natuurlijk.

20 augustus 2022 om 14:24

Mooie club is dat met ene mooie stadion, jammer dat ze niet meedoen om de titel in plaats van die plastic club als Paris is dit wel ene mooie traditie club

20 augustus 2022 om 22:31

De één heeft een plastic club en de ander een club die groot is geworden door steun van de staat. Pot verwijt de ketel.

20 augustus 2022 om 22:44

@Aqua1, neen dat heb je goed mis. PSG is net zo een traditieclub als L'om. Kunnen de fans toch niet aan doen? Parijs is nu eenmaal een wereldstad.

20 augustus 2022 om 17:33

Ik ken Marseille niet zo goed, maar ik kan me niet voorstellen dat ze daar een betere cv hebben rondlopen dan Bailly. Die was veruit de beste verdediger bij United. Jammer dat hij zo vaak geblesseerd was.

Nu nog Maguire, Tuanzebe, Jones, McTominay, Fred, Martial, de Gea, vd Beek en Ronaldo lozen. Enige echte basisspelers die er lopen en topclubwaardig zijn: Fernandes, Sancho, Varane en straks Casemiro. Er moet dus nog een hoop gebeuren voor Ten Hag.

20 augustus 2022 om 14:35

Ik vergeet nog Lindelof. Die kan er ook weinig van.

Nieuwe bezems vegen schoon. Zo moet ten Hag, al is de tijd erg kort doorgaan met door selecteren,
Deze gasten hebben bewezen weinig waarde te zijn en weinig voor elkaar over te hebben.
Misschien bloeien ze elders op. Het vervelende vo0r MU is dat het " lijkt" alsof spelers niet willen komen
Een flink aantal nieuwe gezichten .zal verfrissend werken ook voor de fans

Doodzonde dat de beste man van glas is, want potentieel echt een wereldverdediger. Af en toe kamikaze met Bailly, waar ik ook wel weer van kon genieten. Er zijn tig spelers bij United die ik eerder graag de deur achter zich dicht had zien trekken, maar begrijp dat beschikbaarheid ook een belangrijke kwaliteit is. En dat is hij vrijwel nooit geweest.

Was dé man van de voorbereiding en mits fit een geweldige verdediger! Onbegrijpelijk, had hem graag samen met Varane achterin gezien.

Man U kan niet eens een speler verkopen. Huur deal. Volgend jaar wellicht weer terug dus.
Wel goed dat Bailly tijdelijk weg is, dit is ook weer zo een voetballer waar destijds veel te veel geld voor is betaald.
Perfecte verdediger voor de Ligue 1 en de Africa cup. Alles op kracht, 0,0 voetbalintelligentie.

Bailly is sowieso beter dan Martinez. Vraag me af waar United mee bezig is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren