Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lukaku bevestigt aanstaande transfer: ‘Morgen vlieg ik erheen om te tekenen’

Laatste update:

AS Roma is op dit moment veruit de belangrijkste kandidaat om Romelu Lukaku tijdelijk in te lijven. De Belgische spits van Chelsea bevestigt via een korte reactie aan Het Laatste Nieuws dat een huurperiode in de Italiaanse hoofdstad nabij is. "Morgen vlieg ik naar Rome om er te tekenen." Een hereniging lonkt dus met José Mourinho, die Lukaku nog kent uit zijn tijd bij Chelsea en Manchester United. De eveneens geïnteresseerden AC Milan en Juventus lijken definitief achter het net te vissen, al heeft Roma nog geen akkoord bereikt met Chelsea.

Een delegatie van Roma, bestaande uit mede-eigenaar Ryan Friedkin en technisch directeur Tiago Pinto, bevindt zich momenteel in Londen om te onderhandelen over Lukaku. Vrijdagavond kwamen Chelsea en Roma nog niet tot een overeenkomst. The Blues zouden volgens La Gazzetta dello Sport dezelfde huursom vragen aan Roma als vorig jaar aan Internazionale. De Milanezen betaalden toen acht miljoen euro plus bonussen. Dat is Roma momenteel te gortig, maar zaterdagavond onderhandelen de partijen verder. Roma is bereid om een flink deel van het salaris van de Rode Duivel te betalen. Lukaku verdient elf miljoen euro, Roma wil zeven miljoen ophoesten. Lukaku zou bovendien bereid zijn een deel van zijn salaris in te leveren.

De dertigjarige spits heeft meerdere aanbiedingen uit Saudi-Arabië afgeslagen en wil actief blijven in Europa. Naar verwachting komen Chelsea en Roma spoedig tot een akkoord, daar zij de intentie hebben om de deal rond te krijgen. Mourinho hield vrijdagavond bovendien een video-gesprek met Lukaku. Van een definitieve transfer of optie tot koop is hoe dan ook geen sprake, daar Roma niet in staat is om het gevraagde bedrag van veertig miljoen euro op tafel te leggen. I Giallorossi voelen bovendien de hete adem van de UEFA in de nek aangaande de Financial Fair Play-regels. Eerder deze zomer voorkwam Roma een serieuze straf van de UEFA door net op tijd voor een kleine dertig miljoen euro aan spelers te verkopen.

Mourinho zag zijn eerste keus in de spits, Tammy Abraham, op de laatste speeldag van de Serie A vorig seizoen een zware knieblessure oplopen. De Engelsman staat nog maanden aan de kant, waardoor Andrea Belotti de aangewezen man in de spits was tijdens de seizoensouverture tegen Salernitana (2-2). De Italiaan kwam vorig seizoen tot nul doelpunten in de Serie A, maar maakte er afgelopen weekend plots twee. Alleen Belotti is echter niet genoeg voor Roma, dat daardoor ook Sardar Azmoun voor een seizoen huurt van Bayer Leverkusen. Mourinho kondigde al aan dat het daar niet bij blijft. "De club heeft me gezegd dat we een extra spits zullen halen na Sardar Azmoun. Dat maakt me gelukkig."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor hem nog een goede oplossing uiteindelijk. Blijft lekker in Italië en dat bij een team dat niet heel moeilijk ligt bij de Inter aanhang.

Roma heeft wel een mooi team. Die kunnen gewoon meedoen voor de titel vind ik met zo een elftal. Gaat wel een spannend jaar worden. Napoli heeft een matige coach aangesteld, Juventus speelt geen Europees, Milan heeft zich goed versterkt en Inter blijft voor Italiaanse begrippen een topselectie hebben.

27 augustus 2023 om 08:42

Roma is een betere keus dan Juventus kijkend naar de inter aanhang.
Echter heeft deze man zich al onmogelijk gemaakt door met Juventus in gesprek te gaan en inter te laten stikken, en dat nadat ze m al in genade weer hadden aangenomen na zijn vertrek bij Chelsea.
Zie Roma totaal niet als titel kandidaat, aanval is orde, verdeling en middenveld totaal niet.
Verder is Lukaku goed, andere kant ken ik weinig spitsen die zoveel opgelegde kansen missen als hem, behoorlijk vaak 100% kansen zien verprutsen.

27 augustus 2023 om 13:00

Je kan wel echt iets maken van dit Roma vind ik. Al is Patricio wel echt matig aan het seizoen begonnen.

Ik vind hen wel echt gewoon een zeer sterke selectie hebben eerlijk gezegd.

Laat hem maar gewoon tot de winter bij de reserves zitten. Hij heeft iedere potentiële verkoop zelf om zeep geholpen om vervolgens nu weg te moeten gaan met een verhuur. Laat hem maar een toontje lager zingen en geef die verhuur spot maar aan een talent.

26 augustus 2023 om 17:21

Ja want daar help je de club mee vooruit. Zou lekker emotionele beleidsvoering zijn.

26 augustus 2023 om 17:43

Die 10 miljoen die we ontvangen voor zijn verhuur is nou ook niet bepaald bijzonder. Genoeg kans dat 1 van de 100 aangekochte talenten 10 miljoen meer (of meer) waard wordt qua transferwaarde. Dus zakelijk gezien kun je ook een prima case maken om hem een halfjaar te laten verpieteren.

26 augustus 2023 om 18:02

In het ergste geval kopen we deze week geen Braziliaanse buitenspeler van 17.. Dan heb je die miljoenen toch weer ergens bespaard

Ajuu! Lukaku heeft er zo’n zooi van gemaakt dat hij nu weer een voorbereiding gemist heeft en zo aan zal moeten sluiten bij Roma. Ik hoop dat Mourinho hem aan de praat krijgt, maar ik ben bang dat Pinto een kat in de zak huurt.. Het zal ongetwijfeld weer tot november of december duren voor hij helemaal fit is en zich aangepast heeft de speelstijl.. Wat mij betreft is dit wel (tijdelijk) de beste oplossing. Juventus was geen optie zolang Vlahovic niet verkocht was, Tottenham moet je geen zaken mee willen doen en hebben zich ook niet gemeld en de move naar SA heeft hij zelf dood laten bloeden.

27 augustus 2023 om 08:46

Juventus had echt knettergek geweest als ze vlahovic hadden verkocht en deze Pipo hadden gehaald.
Goeie spits hoor, maar qua persoonlijkheid 1 van de kleinste uit het voetbal.
Hoe deze man zich heeft gedragen richting Chelsea en inter kan echt niet.

27 augustus 2023 om 10:58

Ik begrijp de gedachtengang van Juventus ook helemaal niet. Vlahovic is een betere spits met veel meer potentie, bovendien heeft hij niet het verdorven karakter van Lukaku.. Ik begrijp echt niet waarom Juve zo graag van Vlahovic af wil, zal dat dan alleen met die blessures te maken hebben?

27 augustus 2023 om 22:58

Ik weet het eerlijk gezegd ook niet, vlahovic is ook nog jong en zit nog heel veel rek in.
Qua karakter sowieso beter als lukaku.
Verbaast me ook niet dat zo weinig clubs m willen hebben.

Een toptransfer voor mijn club.

Vorig jaar Dybala en dit jaar Lukaku.

Daje Roma!

26 augustus 2023 om 17:30

Je kan zeggen over Mourinho wat je wilt, maar ook zijn aanwezigheid helpt bij het aantrekken van dergelijke spelers. Zeker in het geval van Lukaku lijkt dat een belangrijke factor te zijn.

26 augustus 2023 om 20:44

@Totti_Nr10

Inderdaad, Roma wordt een interessante club om te volgen. Gun ze wel de titel😁

Gaat niet gebeuren denk ik, verdient bijna 11 miljoen

Lukaku bij As Roma? Voor Lukaku een prima transfer. Maar ik herinner me Lukaku bij Chelsea onder Mourinho en dat hij een penalty verpestte. Daarna was het over voor hem gelukkig.
Mourinho wil nog een aanvaller, weet niet of hij met Lukaku gelukkig zal zijn.

Denk dat Lukaku het best past bij een club die net onder de top ligt. Bij Everton was hij subliem en bij Inter ook, een topclub maar niet de absolute top natuurlijk. Bij Roma kan hij zijn dingetje doen en Mourinho kent hem goed.

Wat een woelige carriere heeft deze man toch gemaakt.. Er zijn meer spelers wat clubs afgeschuimd hebben, om als voorbeeld Zlatan te noemen, maar die man is overal ook weer met een bijna legendarische status vertrokken in plaats van zich onmogelijk te maken. Het is ook gewoon te merken aan zijn interviews met momenten, de manier waarop hij praat laat zo duidelijk weerschijnen hoe slecht zijn mentaliteit gewoon is. Er zijn meerdere talenten waar je van kunt zeggen dat ze hun potentie niet gehaald hebben door de mentaliteit wat ze getoond hebben, maar Lukaku is toch één van de grootste voorbeelden hiervan. Er had zo veel meer in zijn carriere gezeten. Grote clubs staan wel op zijn CV, maar of hij nog welkom is daar laat zien wat voor status hij vergaard heeft. Zonde..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren