Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Luis Suárez is ‘boos en teleurgesteld’: ‘De FIFA is altijd tegen Uruguay’

Laatste update:

Luis Suárez vindt dat Uruguay tegen Ghana (0-2 winst) twee strafschoppen had moeten hebben. De 35-jarige aanvaller kwam met zijn land één doelpunt tekort om verder te gaan op het WK en kijkt daar de Duitse scheidsrechter Daniel Siebert op aan. "Ik ben teleurgesteld, maar ook boos", aldus Suárez na afloop tegenover Channel 12.

"Ik ben boos dat we er vandaag uit gaan, terwijl we nu wél presteren en winnen", vervolgt Suárez, die met Uruguay teleurstelde in de eerste twee duels (0-0 tegen Zuid-Korea, 2-0 verloren van Portugal). "We kijken kritisch naar onszelf in die wedstrijden. Daardoor hadden we vandaag deze moeilijke uitgangspositie." Uruguay leek vrijdag de tweede plek in Groep H te gaan grijpen, maar een doelpunt van Zuid-Korea tegen Portugal (2-1 winst) zette de poule compleet op zijn kop. Uruguay had in de laatste tien minuten plots weer een goal nodig, maar maakte die niet.

Suárez is teleurgesteld in arbiter Siebert, die in de tweede helft een penalty gaf aan Darwin Núñez, maar die na het bekijken van de beelden introk. Ook Edinson Cavani claimde in de slotminuten een strafschop, die Uruguay naar de volgende had kunnen brengen. "Die van Darwin was heel duidelijk en ik zag dat Edi werd afgesneden", oordeelt Suárez. "Het zijn geen excuses, maar er gebeuren ongelooflijke dingen op het WK."

Ook de FIFA speelt een kwalijke rol volgens Suárez. "Dit zijn situaties die de FIFA beter zou moeten uitleggen", vindt de voormalig Ajacied, die zijn tranen na het eindsignaal de vrije loop liet. "Ik wilde mijn kinderen het veld ophalen, maar iemand van de FIFA zei dat het niet mocht. Ik zag laatst dat de Franse spelers dat wel mochten met hun kinderen. Waarom zij wel? De FIFA is altijd tegen Uruguay."

Suárez telt ondanks alles zijn zegeningen. "Ik prijs me gelukkig dat ik mijn vierde WK heb mogen spelen en dat mijn vierjarige zoon me heeft zien spelen", zegt de voormalig ster van Barcelona, die bij het uitspreken van die woorden opnieuw emotioneel wordt. "Mijn zoon heeft me zien winnen op het WK, maar hij vertrekt met het beeld van verdriet en dat is moeilijk voor een vader."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Echt typisch calimero gedrag dit. Hij is altijd een slechte verliezer geweest.

2 december 2022 om 20:13

Was ook wel echt een penalty dat haken van Cavani. Zo kort na de wedstrijd kan ik die frustratie gewoon begrijpen. Je moet een beetje begrip hebben. Die jongen zit nog vol in die nasleep van de wedstrijd en gooit van alles eruit.

2 december 2022 om 20:15

Lol juist iemand met zoveel ervaring als Suarez zou beter moeten weten. En hoe ironisch dat uitgerekend hij, die zowat zijn hele carrière penalty’s versierd, nu dit roept. Alles behalve medelijden met die jongen bah wat een slechte verliezers zeg…

2 december 2022 om 20:33

Heb je wel echt goed gelezen? Valt alleszins mee hoe hij reageert waarbij hij aangeeft dat ze dit vooral aan hun zelf te danken hebben. Daarbij gebeuren er ook erg vreemde dingen en enige wat hij zegt dat ze dit beter moeten uitleggen.

Dit alles na een grote teleurstelling. Kolere wat een meninkjes over spelers die vaak voetballen met hun hart en dan even je teleurstelling uiten waarbij je een beetje ander beeld van de waarheid hebt zo net na de wedstrijd is echt niet zingen als jij doet voorkomen.

2 december 2022 om 20:49

Thamike ik lees jou regelmatig van alles goed praten zolang het (oud) ajacieden betreft. Wees een keer objectief. Volgens suarez ligt het aan alles en iedereen, scheids, organisatie, behalve aan suarez of uruguay

2 december 2022 om 21:13

@Thamike Mooi verhaal. Roept een Ronaldo wat dingen in een interview in zijn emotie dan moet hij bijna gestenigd worden, maar beschuldigd Suarez een hele organisatie van partijdigheid in zijn emotie dan moeten we daar allemaal begrip voor hebben

2 december 2022 om 21:20

@bochherief, klopt dat is precies wat JIJ leest. Schijnbaar wil jij dat lezen. Ik heb hier geen discussie over oud Ajacieden of niet want dat doe jij. Suarez is al erg lang geen Ajacied meer en toch maak jij die koppeling.

Ik daag je uit om dan ook te laten zien wat mijn bericht te maken heeft met een Ajax verleden. Ik beschrijf wat hij zegt en ik heb een iets hogere inlevingsvermogen dan jij dat hebt.

Ik heb Cody verdedigd toen men hem minder vond, reageer eigenlijk in het algemeen op populistische reacties zoals jij die vaak geeft omdat die vaak plat, simpel en en ongenuanceerd zijn. Dat mag alleen heb ik dat minder.

Dat jij dit via allerlei omwegen koppelt aan oud Ajacieden is ook echt je eigen probleem en voegt niets toe aan mijn reactie. Sterk weer van je.

2 december 2022 om 21:23

@Japie, waar heb ik het over Ronaldo. Wat is het toch met jouw en je drang om altijd een vergelijk te willen maken met een club of speler waar jij ook weer over wilt praten. Ik reageer omdat ik iets anders lees dan alleen een Suarez die iedereen de schuld geeft behalve zichzelf.

Als je goed leest geef ik ook aan dat hij vanuit zijn emotie vaak een andere waarheid beleefd en dat is een veel voorkomende reactie bij spelers die met veel passie spelen.

Valt me op dat bij de wel bekende leden weer eens moeilijk pratende zonder bijzaken of andere spelers erbij te halen die ik totaal niet noem in mijn reactie.

2 december 2022 om 21:32

Duidelijk Thamike. Als jij niet een van die mensen was die laatst zat te zeiken op Ronaldo over dat interview dan heb ik niks gezegd. Zowel dan vind ik je verwijt richting de Suarez criticasters in deze een beetje misplaatst

3 december 2022 om 12:53

@shiraz ja maar niet alleen Uruguay. Heb je marokko vs canada niet gezien? Marokko moest daar penalty krijgen en die 3-1 was amper buitenspel. Ze zullen altijd fouten maken in voetbal ! Wat schandalig is nu er gewoon var is etc.

3 december 2022 om 08:29

Ik heb genoten van een jankende Suarez. Wat een schitterend beeld.

3 december 2022 om 09:55

Idd, blij dat hij eruit ligt.

Pathetisch.
Nu weer door met serieuze teams en spelers.

2 december 2022 om 23:12

Aah, je bedoelt spelers die meer hebben bereikt dan de CL winnen, 4/5 keer kampioen van Spanje worden, halve finale WK halen, gouden schoen in de premier league, speler van het jaar in de pl enz… z’n gedrag mag je (terecht) van vinden wat je wil. Maar hem geen serieuze speler noemen…

3 december 2022 om 10:16

Skes14, ja de haat is groot. Mensen kunnen niet eens meer straight denken. Suarez geen serieuze speler noemen....haha!Die man wint 45 prijzen in zijn carrière en dat noemt men niet serieus....

Haha.. Ergens wel ironisch dat hij dat zegt. Probeert wel vaker vals te spelen en lukt soms wel maar niet altijd.

Suarez is misschien wel mijn meest favoriete speler ooit, maar ik kan eigenlijk wel genieten van dat Uruguay eruit ligt. Je gunt het ploegen als Japan en Zuid-Korea toch veel meer om door te gaan dan die Zuid-Amerikaanse matennaaiers?

2 december 2022 om 20:14

Tja dit zeg je wel, maar het verschil met die Zuid-Amerikaanse matennaaiers, is dat je weet dat die Japan en Zuid-Korea er gewoon de volgende ronde uitliggen. Leuk dat ze een keertje stunten, maar Brazilië - Uruguay zou 5x beter zijn dan Brazilië - Zuid-Korea. Die pot is nu bijna nieteens het kijken waard, zo eenzijdig dat dat gaat worden. Uruguay zag ik nog wel met bijvoorbeeld een vieze 0-1 winnen.

2 december 2022 om 20:27

Ik snap niet dat mensen zo denigerend zijn over Aziatische teams. Een Japan wordt eerste in een poule met Spanje en Duitsland, verslaat ze zelfs beiden. Korea wint tegen Portugal, wel een veredeld B elftal. Ze winnen dus van en tegen die zogezegde toplanden, waarom zouden ze er dan uitliggen

2 december 2022 om 20:29

Wat een onzin. Alsof Uruguay zoveel beter heeft gespeeld dan Zuid-Korea. Enige die ik er bovenuit vond steken in de groepsfase was natuurlijk valverde, voor de rest vind ik het niet bijzonder hoor. Zie dit Uruguay ook niet van Duitsland én Spanje winnen. Ik denk dat Brazilie wel wint, maar dat hadden ze zeker ook van dit povere team gedaan.

2 december 2022 om 21:25

Want Brazilië speelt lekker dit toernooi?! Als we 1 ding tot nu toe kunnen concluderen is dat alles mogelijk is...
Tegen Kameroen kunnen ze tot nu toe ook geen potten breken!

joh pleur toch op man,grootste naaier na mattheus
.ga lekker thuis lopen huilen.hannibal lecter

2 december 2022 om 20:50

En dan deed onze Lothar het nog een stuk verfijnder en slimmer.

Aldus de grootste Calimero.. Jullie hadden alles in eigen hand, na de 2-0 vond men het welletjes.. wetende dat je nooit moet uitgaan van een ander wedstrijd maar die van je eigen.

Die is echt alle realiteitszin kwijt.. iets te veel omgaan met alleen maar ja-knikkers en je raakt het spoor bijster, waarschijnlijk.

Er worden inderdaad hele rare penalty’s gegeven zoals die van Ronaldo en die duikende keeper die messi schampt.

Dan zijn dit sowieso penalty’s

Lekker eruit, jankbal. Janken tijdens de match en janken na de match. Lachwekkend.

Volgens mij werd bij een tackle prima de bal gespeeld en was in de Cavani situatie het Cavani zelf die stopte met lopen zodat iemand hem in zn rug zou lopen. Daarentegen heeft Uruguay een overduidelijke rode kaart niet gekregen en was er vlak voor dat eerst voorbeeld ook die Sulemana die geschept werd door Rochet. De FIFA is werkelijk alles kwalijk te nemen, maar een doelpunt te weinig scoren dan weer niet

Je hebt de schijn tegen en dat is dik verdiend. Groetjes thuis.

Haha die Arsenalfan, bij een wedstrijd tussen Uruguay en Zuid-Korea weet hij nog Kane te betrekken 😂 zielig gewoon.

Zeker geen pingel maar heb lichtere onzin pingels gegeven zien worden dit WK
En ik vind het heerlijk dat zij eruit liggen en Zuid-Korea door is want dat is echt een team met passie en die gun je wat. Suarez alleen al is voor mij een reden om hen niet door te willen zien gaan.

Hahaha FIFA is altijd tegen Uruguay? Hij is gewoon een pathologische leugenaar. Met afstand de meest onsportieve voetballer ooit. Wat hij allemaal geflikt heeft is onbeschrijfelijk. Lekker terug naar huis vriend, ik hoef je nooit meer op het prachtigste toernooi van de wereld te zien!

2 december 2022 om 20:35

Hahaha jouw reactie zit bijna net zo vol frustratie als die van Suarez met verschil dat hij echt een reden heeft om teleurgesteld te zijn.

2 december 2022 om 20:50

Grapjas, suarez had 8 jaar geleden voor het leven geschorst moeten worden. Drie keer een tegenstander bijten is zwaar onsportief maniakaal gedrag.

2 december 2022 om 20:55

2 keer toch (wat ook veel is natuurlijk)? Chiellini, Ivanovic en?

2 december 2022 om 21:09

Bakal toch?

2 december 2022 om 21:18

Bakkal inderdaad

Pff ik heb echt een hekel aan deze gast! Ik ben meestal een fan van Zuid-Amerikaanse spelers maar deze mag van mij ineens stoppen met voetballen! Lelijkerd!

Je had die scheids gewoon moeten bijten Louis

Wat was het ook alweer Louis? Je had de goals dan maar moeten maken toch?

Wel een prachtig beeld. Een huilende Suarez. Dat is pure emotie, boosheid, teleurstelling, verdriet.

De scheidsrechter heeft inderdaad fouten gemaakt. Hij had wel tien gele kaarten kunnen geven aan Suarez voor zijn constante gemekker en spelbederf.

Oh niet alleen de FIFA hoor Luis. Heel veel landen waren tegen jullie. Komt door jullie vervelende maniertjes

Ik zal je missen Luis. Altijd van je fanatisme genoten. Je ging soms erg over de schreef maar je hebt ons ook geweldige momenten laten beleven. Fijn pensioen gewenst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren