Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Luis Suárez helpt Messi-loos Inter Miami met 2 goals aan koppositie in MLS

Laatste update:

Luis Suárez blijft maar scoren voor Inter Miami. Zaterdag was de Uruguyaanse spits opnieuw van grote waarde voor zijn ploeg, door twee keer te scoren tegen DC United. Het duel eindigde uiteindelijk in 1-3, waardoor Inter Miami voorlopig koploper is van de Eastern Conference in de MLS.

Suárez werd deze winter gehaald door Inter Miami, en was vóór zaterdag al goed voor vier goals en vijf assists in zes officiële duels. Desondanks begon hij zaterdag op de bank. Lionel Messi ontbrak helemaal, vanwege een blessure.

Met een snoeihard diagonaal schot zette Jared Stroud DC United na een klein kwartier spelen op voorsprong: 1-0. De assist kwam overigens op naam van voormalig Eredivisionist Mateusz Klich.

Tien minuten later kwam Inter Miami op gelijk hoogte. Al vallend wist Federico Redondo de bal nog klaar te leggen voor Leonardo Campana, en laatstgenoemde schoof binnen: 1-1.

Na ruim een uur spelen viel Suárez in, en hij had niet lang nodig om de bezoekers op voorsprong te zetten. Na een fraaie counter over meerdere schijven tikte hij van dichtbij de 1-2 binnen.

Vijf minuten voor tijd maakte Suárez ook nog de 1-3. Diego Gómez veroverde de bal van de DC United-defensie, en legde vervolgens af op de spits. Die maakte het zichzelf onnodig lastig, maar vond uiteindelijk – met wat hulp van de doelman – toch nog het net.

Dat bleek ook de eindstand. Overigens eindigde DC United het duel ook nog met tien man, na een rode kaart voor Pedro Santos vlak voor tijd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaaf man, tof voor hem dat het zo lekker gaat daar, het laatste wat ik voor z'n overstap naar miami had gelezen was dat ie het zwaar had door blessures. Kreeg toen de indruk dat ie dicht tegen stoppen aan zat. Mooi dat ie daar bovenop is gekomen en nu zo relaxt het einde van z'n carrière tegemoet gaat!

16 maart 2024 om 22:10

Hij heeft chronische last van zijn knie, had hij ook al in zijn laatste seizoen van Barcelona zelfs. Toen perste hij nog zijn laatste kunststukje met Atletico uit zijn lijf door daar kampioen te worden dacht ik.

Daarna gewoon nog MVP in Brazilie geworden (wat echt geen makkelijke competitie is) en nu beslist hij vrijwel elke wedstrijd van Inter Miami met 2 vingers in de neus. Niet dat het niveau heel hoog is hoor, maar vind het toch knap dat hij zo gedreven is om nog er wat van te maken. Dat terwijl hij aangaf dat hij elke ochtend opstond met ongelofelijke last van zijn knie, best leuk om te zien dat hij met dat oude lijf nog steeds een effectieve spits is.

17 maart 2024 om 00:31

@pedri16

Ik blijf het een domme fout vinden van Bartomeu om Suarez destijds te laten gaan in 2020, ja hij was onder Koeman denk ik echt geen basisspeler geworden maar als wisselspeler kon hij zeker nog van waarde zijn besef dat we in het seizoen 2020/21 gewoon zonder spits speelde.

Braithwaite had ook overduidelijk het niveau niet.

17 maart 2024 om 08:03

Ja maar hoe wilde de club dan zijn salaris van 15/20 miljoen betalen? We hebben Atletico zelfs nog wat geld moeten toestoppen om die transfer van Suarez door te laten gaan.

17 maart 2024 om 09:31

Jij wilt even een speler die 20 miljoen verdiend als wisselspeler houden? Kom op joh, dat kunnen we nu niet betalen en toen al helemaal niet. Zelfs voor Man City is het bezopen om iemand op de bank te zetten die zoveel verdiend, puur als wissel.

Nee, Suarez was klaar. Hij kon het allemaal niet meer belopen en de bal sprong steeds vaker van zijn voet. Buiten dat was Suarez veels te groot om ff op de bank te zetten.

17 maart 2024 om 12:21

@pedri16

Suarez was bereid om zijn salaris flink te verlagen en hij vondt het ook niet erg om niet meer elke week te spelen zei die in een interview. Maar dat werd Suarez nooit gevraagd..

Hoe deze man nog kan rennen is meteen raadsel. Is zo goed te zien hoeveel last hjj heeft van zn knieën wanneer hij rent, en dan nog zo veel goals erin leggen. Mijn favoriete spits zeker.

Maak ze tien maar jonger en deze gasten zijn nog steeds beter dan wat er nu loopt.

Dan zal ie ook wel hoog scoren bij de Gouden Bal.

Legends blijven doorgaan spanje engeland maakt niet uit waar nu amerika ze spelen met hun tegenspelerw🤣

19 maart 2024 om 01:35

In een absolute ballenbak competitie welteverstaan. Niveautje KKD gap, letterlijk!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren