Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Luis Sinisterra maakt met heerlijk schot van afstand eerste goal namens Leeds

Laatste update:

Luis Sinisterra heeft woensdagavond zijn eerste doelpunt in het shirt van Leeds United gemaakt. Halverwege het EFL Cup-duel met Barnsley geeft het scorebord een 2-1 tussenstand aan in het voordeel van the Peacocks. Basisspeler Sinisterra maakte in de 21ste speelminuut op fraaie wijze de openingstreffer, waarna Mateusz Klich (2-0) en Mads Juel Andersen (2-1) voor de ruststand zorgden.

Naast Sinisterra, die verspreid over twee invalbeurten tot dusver 26 minuten speelde in de Premier League, kreeg ook Crysencio Summerville een basisplaats van manager Jesse Marsch. Pascal Struijk moest genoegen nemen met een plek op de bank. De score werd halverwege het eerste bedrijf geopend door Sinisterra. De voormalig Feyenoorder kreeg op circa 25 meter van het vijandige doel de bal, legde klaar en vond vervolgens met een fraai schot de rechterbenedenhoek: 1-0.

Al in de 32ste minuut kwam Leeds op 2-0 dankzij een benutte strafschop van Klich, die hij mocht nemen na een overtreding op Sinisterra, maar vrijwel direct vond Barnsley via Andersen de aansluitingstreffer. Hoewel Callum Styles vanaf elf meter de kans kreeg op de gelijkmaker, verzuimde hij de buitenkans te benutten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klich is toch die Pool van Zwolle vroeger

24 augustus 2022 om 21:58

Klopt.

24 augustus 2022 om 21:59

Ja

24 augustus 2022 om 21:59

En utrecht en twente, gozer heeft ondertussen bijna 200 potjes voor Leeds gespeeld, best aardig

24 augustus 2022 om 22:29

Off topic: ik zie dat er rellen zijn tussen Twente en Fiorentina. Benieuwd of voetbalzone net als vorig jaar bij Feyenoord verschillende artikelen gaat plaatsen met filmpjes , en morgen met reacties van de burgemeester van Enschede

24 augustus 2022 om 22:53

Twente won wel👍🏽

25 augustus 2022 om 08:57

Won wel? Ze hebben toch 2-1 verloren? Of doel je dat ze tijdens de rellen hebben gewonnen? Daarin heb je geen winnaars, alleen verliezers..

Lekker goaltje hoor, we gaan deze man nog hard missen dit seizoen.

Hoe meer spelers uit de eredivisie het goed doen, hoe beter het is voor de nederlandse clubs zodat de engelse clubs blijven kopen uit de eredivisie en gekke bedragen blijven neerleggen. Leeds united heeft en ontzettend leuke team die wilt voetballen en ze hebben en hele goeie start in de competitie. Als sini het op de heupen krijgt dan gaat ie hoge ogen gooien in de première league.

24 augustus 2022 om 22:02

Inderdaad. Het lijkt dat het Nederlandse voetbal/ competitie zich aan het herstellen is qua aanzien. Als veel spelers in het buitenland uit de ED het goed doen gaat dit alleen maar toenemen.

24 augustus 2022 om 22:22

Één dingetje, Sinisterra gaat geen basisspeler worden zolang Harrison blijft. Newcastle wil hem hebben maar Leeds wil 45 miljoen en willen hem eigenlijk niet verkopen. Tot die tijd moet Sinisterra het doen met kleine invalbeurten en bekerwedstrijden.

24 augustus 2022 om 22:30

Ik volg Leeds niet heel erg, maar is er met het vertrek van Raphina geen ruimte ontstaan?

24 augustus 2022 om 22:36

Behalve als hij dan dit laat zien...

24 augustus 2022 om 23:04

Ze hadden ruimte voor een aanvallende versterking inderdaad. Ze hebben ook Aaronson gehaald en hadden al Daniel James om dat gat te vullen. Op links is het echter alleen Harrison maar die speelt zeker dit seizoen eigenlijk gewoon goed, te goed om eruit te halen. Voor nu staat Sinisterra erachter en dat hij dit laat zien is hartstikke goed maar het is wel Barnsley uit de 3de competitie (League One). Leeds begint uitstekend maar kan het zich eigenlijk niet veroorloven om dingen uit te proberen. Ze zijn nog angstig om tegen degradatie te spelen. Ik zie Sinisterra geen basisplek hebben als Harrison blijft.

25 augustus 2022 om 08:08

Vergeet niet dat hij direct geblesseerd raakte daar. Hij kan natuurlijk ook heel goed op rechts spelen en denk niet dat het heel moeilijk wordt om James uit de basis te spelen. Goede goal vandaag

25 augustus 2022 om 12:08

Harrison kan toch ook op rechts en Sinisterra op links?

Geweldig. Die gaan ze in Rotterdam nog missen dit seizoen.

Hopelijk geven zowel sini als malacia hun visitekaartje af in de PL dit seizoen. Dan komen er meer PL clubs naar Feyenoord, voor extra inkomsten.

25 augustus 2022 om 15:51

Dit exact. Laat een paar spelers van Feyenoord maar de competitie in vuur en vlam zetten, en dan kan Feyenoord volgend jaar het dubbele vragen.

Mooi doelpuntje. Toont zijn klasse. Blijf mij verbazen dat deze jongen 25 miljoen opleverde en Anthony richting 100 gaat.

24 augustus 2022 om 22:10

Dat heeft natuurlijk te maken met de naam Ajax en weinig te maken met de kwaliteiten van de spelers. Anthony en Sini die doen niet veel voor elkaar onder.

24 augustus 2022 om 22:13

Ssssshhht niet te hard zeggen hoor! En al helemaal niet feiten zoals doelpunten en assists en key dribbels erbij halen hoor want dat doet er allemaal niet toe.

24 augustus 2022 om 22:16

Heeft idd te maken met de naam Ajax... maar vooral omdat er vriendjes zitten bij Man U die koste wat het kost Antony willen hebben. Ongetwijfeld dat die vriendjes achter de rug van Man U om Ajax hebben gebeld om plannetjes te smeden.
Zo werd er ook 18mln voor Blind neergelegd destijds terwijl er geen enkele club dat bedrag zou geven voor Blind.
Bovendien kan Feyenoord niet onderhandelen , daarom hebben we “maar” 25mln gekregen.

24 augustus 2022 om 23:35

Vergeet ETH niet te bedanken voor het halen van Malacia en ook Schmidt niet vergeten. Waren ook weinig clubs geinteresseerd, ja is waar Lyon waar Bos de trainer is en toevallig ook uit NL. Dus jullie profiteren ook van een trainer die bekend is met de ED.

25 augustus 2022 om 05:51

Ik weet niet hoor maar ipv die 30 mil had ik malacia en aursnes graag gehouden. 2 geweldige spelers die bij elk eredivisie team in de basis zouden staan

25 augustus 2022 om 08:30

Bedanken? United fans noemen het nu al een steal. Bedank jij je fietsendief ook?

25 augustus 2022 om 15:53

De naam Ajax zorgt voor deze prijs, en het feit dat hij het heeft laten zien in de CL.

Daarnaast helpt het ook dat United hem wil hebben. Als Sinisterra nog bij Feyenoord had gezeten nu had ik United ook wel 40 miljoen zien bieden. Die mensen zijn compleet de weg kwijt

Die zit er lekker in. Ik hoop dat Sini een sensatie gaat worden daar en dat verwacht ik eerlijk gezegd wel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren